Η αναζήτηση βρήκε 83 εγγραφές

Return

από Taseos
Σάβ 24 Ιαν 2026, 21:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Ηρέμησε γράφτηκες χθες να μας πεις τι μας νοιάζει ένα δάνειο στην ΚΑΕ που αποπλήρωσε το 99 και υπάρχει η ΚΑΕ. Αυτά πέστε σε κάνα Χ. Εσένα δε σε νοιάζει όσοι βοήθησαν την ΚΑΕ να υπάρχει να πάρουν τα λεφτά που πωλητής και αγοραστής συμφώνησαν να πληρωθούν γιατί όντως υπάρχουν εμάς μας νοιάζει. Εμείς ...
από MrSam1926apc
Σάβ 24 Ιαν 2026, 21:43
Jump to forum
Jump to topic

Fun fact: O ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης έχει πληρώσει όλα τα χρέη.

Σήμερα Σάββατο 24/01. Αύριο Κυριακή, δέκα μέρες μετά το πέρας της καταληκτικής ημερομηνίας αποπληρωμής, ημερομηνία που συνυπέγραψε ο Μυστακίδης.

Ο Παγκόσμιος ΠΑΟΚτσής των Έργων είχε 150.000.000€ για το γήπεδο ποδοσφαίρου, μετά από ...
από gervasio artigas
Δευ 26 Ιαν 2026, 19:20
Jump to forum
Jump to topic

Τα μπουρδουκλωνεται όλα για να βγάλετε λάδι τον Μυστακίδη.
Λαθος έκανε γράφει κάποιος

Λαθος είναι κάτι που γίνεται απο
βλακεία, από κακή εκτίμηση.
Κολλημα στον εγκέφαλο.
Π.χ
Λαθος είναι που ο Ιβάν έδιωξε τον Αρνεσεν.
Αυτό που κάνει ο Τέλης δεν είναι λάθος,
δεν είναι κόλλημα, δεν είναι βλακεία ...
από pavlos06
Δευ 26 Ιαν 2026, 19:43
Jump to forum
Jump to topic

Aυτοί που λέτε ότι και ο σαββίδης εκανε λάθη, Ναι εκανε. Τα πλήρωνε όμως , έτσι ? αυτή είναι η διαφορα μέχρι στιγμής.
από leomatos88
Δευ 26 Ιαν 2026, 19:48
Jump to forum
Jump to topic

Ποιος Δώνης άνθρωπέ μου; Σιγά μη θυμηθούμε και τον Γιώργο τον Τζαβέλλα! Δεκαετίες το πρόβλημα, μεγαλύτερο κι από την απουσία ιδιοκτήτη με λεφτά, ήταν τα χρέη, τα οποία χρέη μείωσε σε τεράστιο βαθμό με την αγαστή του διοίκηση ούτως ή άλλως ο Χατζόπουλος. Έμεινε ένα υποτυπώδες ποσό ν' αποπληρώσει ο ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Σάβ 07 Φεβ 2026, 15:51
Jump to forum
Jump to topic

Κανένας δε χαίρεται για τη κατάντια μας.
Ότι λέγαμε αυτά που βλέπανε και οι τυφλοί και κάποιοι δε θέλατε
να δείτε γιατί ζαλίστηκαν απο το χρήμα λέμε.

Επίσης, αντί να κατηγορείτε αυτούς που σας δείχνανε
το φεγγαρι και σεις κοιτούσατε το δακτυλο, βγείτε
να πείτε ένα συγνώμη έκανα λάθος.
Όχι από εμάς ...
από freemind
Δευ 16 Φεβ 2026, 09:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

βγήκε ο Μπουντούρης και έγραψε για την διχόνοια μεταξύ των οπαδών με απορία

η διχόνοια όμως Νίκο από που ξεκίνησε; έτσι ξαφνικά από τους οπαδούς; πριν γιατί δεν υπήρχε διχόνοια με τον Χατζόπουλο ας πούμε; τι τους έπιασε ξαφνικά;

από που ξεκίνησαν τα διχαστικά;
από Franky
Δευ 16 Φεβ 2026, 18:26
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Α μάλιστα μίλησε ο Μπουντουρης για διχονοια.

Να θυμηθουμε κάτι συνεντεύξεις που έδινε οταν ηταν παικτης του βαζελου η αργότερα? Και αυτός και ο Ρετζιας, τον οποιο Χρυσοπληρωσε ο Οικονομιδης και εφυγε τσαμπα στην Ισπανια?

Η μήπως να πιάσουμε τις συνεντεύξεις του Γιαννουλη και τι έλεγε για τον ΠΑΟΚ ...
από dragon
Τετ 28 Ιαν 2026, 14:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Επειδή διαβάζω στα σοσιαλ καποιοι να γράφουν για ακύρωση της γιορτής των 100 χρόνων. Για μένα ειναι ευκαιρία να δούμε/θυμηθούμε ποιος ειναι ο ΠΑΟΚ και τι πρεσβεύει.
Η ζωή είναι γεμάτη πόνο, μιζέρια και δυστυχία… και τελειώνει πολύ γρήγορα, μαζί με λίγες στιγμές χαράς που δικαιολογούν όλο τον ...
από navigator11
Τετ 28 Ιαν 2026, 14:59
Jump to forum
Jump to topic

Εύχομαι να προλάβω να είμαι πάνω από το έδαφος, όταν θα παραδίδεται το νέο γήπεδο της ΠΑΟΚάρας, και - δεν ξέρω πόσες θύρες θα έχει - οι 15 εξ αυτών να φέρουν τα ονοματεπώνυμα όλων των πιτσιρικάδων, που έχασαν άδοξα στον δρόμο τη ζωή τους για να βρεθούν δίπλα στην ομάδα (συμπεριλαμβανομένων και των ...
από Dimitris_L4
Τετ 28 Ιαν 2026, 15:14
Jump to forum
Jump to topic

Επειδή διαβάζω στα σοσιαλ καποιοι να γράφουν για ακύρωση της γιορτής των 100 χρόνων. Για μένα ειναι ευκαιρία να δούμε/θυμηθούμε ποιος ειναι ο ΠΑΟΚ και τι πρεσβεύει.
Η ζωή είναι γεμάτη πόνο, μιζέρια και δυστυχία… και τελειώνει πολύ γρήγορα, μαζί με λίγες στιγμές χαράς που δικαιολογούν όλο τον ...
από gervasio artigas
Τετ 28 Ιαν 2026, 21:38
Jump to forum
Jump to topic

Αφου κατατιθεται μια γενικη αντιληψη οτι η τραγωδια αγγιξε ολους τους οπαδους , θα ειναι ΥΨΙΣΤΗ ΑΠΟΤΙΣΗ ΦOΡΟΥ ΤΙΜΗΣ προς τους νεκρους, η ΕΜΠΑΡΚΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ της "οπαδικης αγαπης" το ν' αναληφθει ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ απο τον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ και στο επομενο παιχνιδι με την ΑΕΚ να έλθουν οπαδοί και των ...
από nkoss
Τετ 28 Ιαν 2026, 21:41
Jump to forum
Jump to topic

Στα 100 χρόνια, αυτή είναι μια βουβή υπενθύμιση του τι εστί ΠΑΟΚ. Γεννήθηκε από τον πόνο του ξεριζωμού και γιγαντώθηκε από τον πόνο της αδικίας. Ο πόνος είναι το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένη αυτή η ομάδα. Όχι οι χαρές και τα πανηγύρια. Αυτό το συναίσθημα είναι το συνδετικό κονίαμα ανάμεσα μας ...
από falconakis
Τετ 28 Ιαν 2026, 21:53
Jump to forum
Jump to topic

35 χρόνια έχουν περάσει και η εικόνα του Κωστή και του Ευθύμη την μια στιγμή να πανηγυρίζουν και την άλλη να γυρίζουν μες στις φλόγες δεν σβήνει απο το μυαλό μου. Δεν ξέρω τι σκατά ήθελα να δώ το βίντεο αλλά την ώρα της προσπέρασης είδα με το μυαλό μου και τους 10 να πανηγυρίζουν για την ΠΑΟΚΑΡΑ ...
από Equalizer
Παρ 07 Νοέμ 2025, 17:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Καταρχάς πέρα από τα τετριμμένα που ισχύουνε για τις ομάδες του νότου. Δηλαδή ότι ακόμα θέλουνε να πείσουνε τους εαυτός τους ότι δεν μας υπολογίζουν, ότι για αυτούς είμαστε το παοκακι κτλ ( χαρακτηριστικότερο παράδειγμα οι αντικειμενικές εκπομπές στο youtube μετά τις νίκες μας επί του γαύρου και ...