Η αναζήτηση βρήκε 69 εγγραφές

Return

από Dimitrisou
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Εντάξει παιδιά το καταλάβαμε στην ιστορία του γηπέδου φταίει μόνο ο Ιβάν και ο ΑΣ όχι ο Μυστα..
Στην ιστορία της ΚΑΕ φταίει ο Χατζο και ο Ιβάν ,όχι ο Μυστα..
Ο Μυστα δεν φταίει ποτέ τυχαία είναι μέσα και στις δύο ιστορίες ...
από Dimitrisou
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:49
Jump to forum
Jump to topic

@alexgarcia6
Τι το προσβλητικό είδες εσύ στην ανακοίνωση της ΚΑΕ;

Θα είναι κι αυτό σαν την δήλωση του Κυρ Κυρ στην ΓΣ

την κολοκυθια παιζουμε

βγαζεις ανακοινωση 2 μερες πριν τον αγωνα πετωντας το μπαλακι στην αλλη πλευρα και στην απαντηση 1 μερα μετα δηλωνεις εκπληκτος με το timing της ...
από Josey Wales
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 03:31
Jump to forum
Jump to topic

Δεν θέλω και δεν προκειται να αναφερθώ στα της αλλαγής ιδιοκτησίας.
Είναι ειδικά θέματα που τυχαίνει να γνωρίζω καλά και βλέπω ότι η παραπληροφορηση παει σύννεφο.
Όποιος ξέρει καταλαβαίνει.

Μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση ότι ο Μυστακίδης αποκαλείται συνεχώς και συστηματικά "δισεκατομμυριούχος ...
από nunies4
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 07:58
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή εσείς επιμενετε ότι το πρόβλημα είναι τα 2εκ; ΜΑΚΑΡΙ να έχετε δίκιο εσείς γιατί αν είναι αυτό το πρόβλημα τότε θα λυθεί με συνοπτικές διαδικασίες.
Εγώ πάλι ως καχύποπτος και κυρίως λόγω του τρόπου που κινείται από το καλοκαίρι, θεωρώ ότι το "πρόβλημα" είναι η Τούμπα που χάνεται. Και αυτό το ...
από ΚΩΣΤΑΣ2019
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 16:19
Jump to forum
Jump to topic

Λέτε όλοι για την πλευρά Μυστακίδη πως ξεκίνησε την διχόνοια αλλά ποιος έβγαλε πρώτος ανακοίνωση με σπόντα , λίγες ώρες μετά την είδηση περί έγκρισης;

Αλήθεια τί εγραφε το γραφειο τύπου ΜετροΤελης, μετά την είδηση περί έγκρισης;
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΕ
ετσι ξεκίνησε
Ήταν αληθεια ...
από PAOKAPOMONOSMOY
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 16:24
Jump to forum
Jump to topic

Κύριε Μυστακίδη. Όλα λάθος. Ξεκινάς πρώτα με την κατασκευή του νέου γηπέδου, στέλνοντας με κούριερ εγγύηση 250-300 μύρια .Μετά, σε συμβούλεψαν; πάς να πάρεις το μπάσκετ. Ανάποδα θα έπρεπε να είχες ξεκινήσει. Τώρα γίνεται ότι γίνεται. Προσωπικά και να πάρεις την ΚΑΕ δεν με πείθεις. Όπως είχε γράψει ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Σάβ 24 Ιαν 2026, 13:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νίκος Βεζυρτζής

Νίκο Βεζυρτζη.

Σε γνώρισα από το μπάσκετ που μεγαλούργησε.
Μαθητής και φοιτητής τότε.
Ήξερα ότι σχεδόν έχασες την περιουσία σου για να κάνεις το μπάσκετ μεγάλο.
Μας έκανες περηφανους. Κρατήσεις τον ΠΑΟΚ στα μαύρα
χρόνια του ποδοσφαίρου. Έφερες τίτλους, χαρές συγκινήσεις!

Όταν επί Ιβάν έγινες ...
από freemind
Δευ 16 Φεβ 2026, 09:49
Jump to forum
Jump to topic

βγήκε ο Μπουντούρης και έγραψε για την διχόνοια μεταξύ των οπαδών με απορία

η διχόνοια όμως Νίκο από που ξεκίνησε; έτσι ξαφνικά από τους οπαδούς; πριν γιατί δεν υπήρχε διχόνοια με τον Χατζόπουλο ας πούμε; τι τους έπιασε ξαφνικά;

από που ξεκίνησαν τα διχαστικά;
από Franky
Δευ 16 Φεβ 2026, 18:26
Jump to forum
Jump to topic

Α μάλιστα μίλησε ο Μπουντουρης για διχονοια.

Να θυμηθουμε κάτι συνεντεύξεις που έδινε οταν ηταν παικτης του βαζελου η αργότερα? Και αυτός και ο Ρετζιας, τον οποιο Χρυσοπληρωσε ο Οικονομιδης και εφυγε τσαμπα στην Ισπανια?

Η μήπως να πιάσουμε τις συνεντεύξεις του Γιαννουλη και τι έλεγε για τον ΠΑΟΚ ...
από dragon
Τετ 28 Ιαν 2026, 14:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Επειδή διαβάζω στα σοσιαλ καποιοι να γράφουν για ακύρωση της γιορτής των 100 χρόνων. Για μένα ειναι ευκαιρία να δούμε/θυμηθούμε ποιος ειναι ο ΠΑΟΚ και τι πρεσβεύει.
Η ζωή είναι γεμάτη πόνο, μιζέρια και δυστυχία… και τελειώνει πολύ γρήγορα, μαζί με λίγες στιγμές χαράς που δικαιολογούν όλο τον ...
από navigator11
Τετ 28 Ιαν 2026, 14:59
Jump to forum
Jump to topic

Εύχομαι να προλάβω να είμαι πάνω από το έδαφος, όταν θα παραδίδεται το νέο γήπεδο της ΠΑΟΚάρας, και - δεν ξέρω πόσες θύρες θα έχει - οι 15 εξ αυτών να φέρουν τα ονοματεπώνυμα όλων των πιτσιρικάδων, που έχασαν άδοξα στον δρόμο τη ζωή τους για να βρεθούν δίπλα στην ομάδα (συμπεριλαμβανομένων και των ...
από Dimitris_L4
Τετ 28 Ιαν 2026, 15:14
Jump to forum
Jump to topic

Επειδή διαβάζω στα σοσιαλ καποιοι να γράφουν για ακύρωση της γιορτής των 100 χρόνων. Για μένα ειναι ευκαιρία να δούμε/θυμηθούμε ποιος ειναι ο ΠΑΟΚ και τι πρεσβεύει.
Η ζωή είναι γεμάτη πόνο, μιζέρια και δυστυχία… και τελειώνει πολύ γρήγορα, μαζί με λίγες στιγμές χαράς που δικαιολογούν όλο τον ...
από gervasio artigas
Τετ 28 Ιαν 2026, 21:38
Jump to forum
Jump to topic

Αφου κατατιθεται μια γενικη αντιληψη οτι η τραγωδια αγγιξε ολους τους οπαδους , θα ειναι ΥΨΙΣΤΗ ΑΠΟΤΙΣΗ ΦOΡΟΥ ΤΙΜΗΣ προς τους νεκρους, η ΕΜΠΑΡΚΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ της "οπαδικης αγαπης" το ν' αναληφθει ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ απο τον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ και στο επομενο παιχνιδι με την ΑΕΚ να έλθουν οπαδοί και των ...
από nkoss
Τετ 28 Ιαν 2026, 21:41
Jump to forum
Jump to topic

Στα 100 χρόνια, αυτή είναι μια βουβή υπενθύμιση του τι εστί ΠΑΟΚ. Γεννήθηκε από τον πόνο του ξεριζωμού και γιγαντώθηκε από τον πόνο της αδικίας. Ο πόνος είναι το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένη αυτή η ομάδα. Όχι οι χαρές και τα πανηγύρια. Αυτό το συναίσθημα είναι το συνδετικό κονίαμα ανάμεσα μας ...
από falconakis
Τετ 28 Ιαν 2026, 21:53
Jump to forum
Jump to topic

35 χρόνια έχουν περάσει και η εικόνα του Κωστή και του Ευθύμη την μια στιγμή να πανηγυρίζουν και την άλλη να γυρίζουν μες στις φλόγες δεν σβήνει απο το μυαλό μου. Δεν ξέρω τι σκατά ήθελα να δώ το βίντεο αλλά την ώρα της προσπέρασης είδα με το μυαλό μου και τους 10 να πανηγυρίζουν για την ΠΑΟΚΑΡΑ ...