Δεν ξέρω αν το σχολιάσε ήδη κάποιος.
Μου έκανε εντύπωση ότι στα τελευταία λεπτά, ακόμη και μετά το ακυρωθέν 3-1 δεν δεχτήκαμε φάση.
Η ομάδα, με τον Λοβρεν ηγέτη, τους κατάπιε!
Ακομη και στην κεφαλιά, είχε απάντηση ο Τσιφτσης.
Η αναζήτηση βρήκε 40 εγγραφές
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 23:25
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 19 Οκτ 2025, 22:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Χαρτί - ΠΑΟΚ 0-2 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Στις νίκες, όλοι είμαστε ενωμένοι.
Στις ήττες, ''βαριά η φανέλα''.
Για όλους όσους από την αρχή της σεζόν, αμφισβητούν την διάθεση της ομάδος (εκεί απευθύνεται το σύνθημα ''βαριά η φανέλα'', όχι στο ''δοκάρι και έξω''), αφιερώνω αυτή την νίκη.
Για όσους στήριξαν την ομάδα, τους παίχτες και τον ...
Στις ήττες, ''βαριά η φανέλα''.
Για όλους όσους από την αρχή της σεζόν, αμφισβητούν την διάθεση της ομάδος (εκεί απευθύνεται το σύνθημα ''βαριά η φανέλα'', όχι στο ''δοκάρι και έξω''), αφιερώνω αυτή την νίκη.
Για όσους στήριξαν την ομάδα, τους παίχτες και τον ...
- Κυρ 19 Οκτ 2025, 22:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Χαρτί - ΠΑΟΚ 0-2 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Είναι συνταρακτικό το τι τους έχουμε κάνει από το 2018 και μετά. Συνταρακτικό.
Πάντα τέτοια ξεφτιλισμενοι.
ΥΓ. Κάποιοι λείπουν σήμερα.
Πάντα τέτοια ξεφτιλισμενοι.
ΥΓ. Κάποιοι λείπουν σήμερα.
- Δευ 03 Νοέμ 2025, 08:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ 0-5,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα
Θα εκφράσω μια αιρετική άποψη ,εμένα ο Τσαλοφ μου άρεσε την Κυριακή ήταν πολύ καλός ,εξαιρετικές επαφές με την μπάλα ,έσπαγε και απελευθέρωνε χώρους για τους συμπαίκτες του .Ήταν άτυχος γιατί βάλαμε 2 γκολ στην αρχή και μετά κάναμε διαχείριση . Σε ένα διάστημα που ο Ντελιας δεν ήταν καλος,αυτός ήταν ...
- Παρ 24 Οκτ 2025, 07:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 3-4,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
μια κυριαρχική εμφάνιση στο α, ημίχρονο, κινδύνεψε να καταλήξει σε τραγωδία.
Δεν μπορώ να κατανοήσω, πόσο δύσκολο είναι όταν προηγείσαι με σκορ ασφαλείας, να αδυνατείς, να αποτυγχάνεις να σβήσεις τον αγώνα στα επόμενα λεπτά.
Δεν το κάναμε μόνο εχθές, που κάποιος φλύαρος θα πει πως παίζαμε με ...
- Παρ 24 Οκτ 2025, 07:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Μάγκες, καλημέρα.
Πριν κάνουμε την οποιαδήποτε κριτική πρεπει να καταλάβουμε με ποιά ομάδα παιξαμε χτες βράδυ και ποιά ομάδα ΝΙΚΗΣΑΜΕ.
Η Λιλ τερμάτισε περσι, ούτε καν χρόνος δεν συμπληρώθηκε, 7η στην Ληγκ Στεητζ του Τσάμπιονς Ληγκ. Έβδομη!!
Κέρδισε στο ίδιο γήπεδο που παιξαμε χτες, την Ρεάλ ...
Πριν κάνουμε την οποιαδήποτε κριτική πρεπει να καταλάβουμε με ποιά ομάδα παιξαμε χτες βράδυ και ποιά ομάδα ΝΙΚΗΣΑΜΕ.
Η Λιλ τερμάτισε περσι, ούτε καν χρόνος δεν συμπληρώθηκε, 7η στην Ληγκ Στεητζ του Τσάμπιονς Ληγκ. Έβδομη!!
Κέρδισε στο ίδιο γήπεδο που παιξαμε χτες, την Ρεάλ ...
- Παρ 24 Οκτ 2025, 08:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Ομολογουμένως δεν ήξερα όσα ανέφερε ο συνοπαδος παραπάνω δια τη Λιλ!!
Πραγματικά τεράστια νίκη!!
Δεν ξέρω αν κάποιοι βλέπουν άλλα ευρωπαϊκά ματς και λένε ότι από 0-3 πως γυρνάει το ματς
Δείτε σκορ στο τσουλου
Οι 5αρες πέφτουν ξεγυρισμένες!και όταν βρει ρυθμό μια τέτοια ομάδα και ψυχολογία θα σε ...
Πραγματικά τεράστια νίκη!!
Δεν ξέρω αν κάποιοι βλέπουν άλλα ευρωπαϊκά ματς και λένε ότι από 0-3 πως γυρνάει το ματς
Δείτε σκορ στο τσουλου
Οι 5αρες πέφτουν ξεγυρισμένες!και όταν βρει ρυθμό μια τέτοια ομάδα και ψυχολογία θα σε ...
- Παρ 24 Οκτ 2025, 22:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Μπορω να γραψω για χιλιαδες παιχτες που τελευταια 30 χρονια παιξανε σε τοπ 10 ομαδες στην ευρωπη καλα και δεν τους θυμομαστε.
Αλλα θα γραψω 3-4 ονοματα που θα τα θυμομαστε ολοι αλλα κυριως οι οπαδοι των ομαδων τους.
Τοτι (ρομα), Ντελ πιερο (juve), τζεραντ (λιβερπουλ).
Τι κοινο εχουβ αυτες οι ...
Αλλα θα γραψω 3-4 ονοματα που θα τα θυμομαστε ολοι αλλα κυριως οι οπαδοι των ομαδων τους.
Τοτι (ρομα), Ντελ πιερο (juve), τζεραντ (λιβερπουλ).
Τι κοινο εχουβ αυτες οι ...
- Παρ 24 Οκτ 2025, 23:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Προσωπικα θα παω αντιθετα στο ρευμα και θα πω οτι πραγματικα δε μου καιγεται καρφι για το "καλο" του Κωνσταντελια για το οποιο καιγονται τοσοι αρδ ετσι ωστε να φυγει εξω.
Εγω αν ημουν Σαββιδης θα του εκανα μια ιδιωτικη κουβεντα τυπου "Γιαννη, εχουμε την ευκαιρια να σε κανουμε την σημαια του ΠΑΟΚ ...
Εγω αν ημουν Σαββιδης θα του εκανα μια ιδιωτικη κουβεντα τυπου "Γιαννη, εχουμε την ευκαιρια να σε κανουμε την σημαια του ΠΑΟΚ ...
- Κυρ 09 Νοέμ 2025, 15:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: αεκ-ΠΑΟΚ 76-78 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Δεν είμαστε σαββιδοσκυλα. Ούτε ο θανασαρας είναι. Συμπεριφορές στηλιτεύουμε. Ο ΠΑΟΚ είναι αξίες