Η αναζήτηση βρήκε 104 εγγραφές

Return

από renegade
Δευ 28 Ιούλ 2025, 22:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Είναι εξοργιστικό μία τέτοια μέρα όπου το διοικητικό συμβούλιο του ερασιτέχνη θα ψήφιζε κάτι για κάτι το οποίο υποτίθεται είναι το νούμερο ένα στην ατζέντα όλου του οργανισμού, κάτι που το περιμένουν όλοι οι οπαδοί της ομάδας και να μην υπάρχει ούτε μισός reporter της ομάδας ούτως ώστε να παρέχει ...
από navigator11
Δευ 28 Ιούλ 2025, 23:48
Jump to forum
Jump to topic

Στα 100 χρονια ...Με δυο στρατοπεδα....Καλα θα παει αυτο.

Δεν είναι θέμα στρατοπέδων. Τη δεδομένη στιγμή, λόγω ευθύνης αποκλειστικής του ΑΣ, εφόσον (θέλετε κάποιοι να πούμε ότι καθυστερημένα πολύ ή εξαναγκασμένος από την πίεση κλπ ο Σαββίδης ξεπάγωσε όλως τυχαίως ξανά το θέμα του γηπέδου; να το ...
από Equalizer
Τετ 30 Ιούλ 2025, 22:20
Jump to forum
Jump to topic

Δεν υπάρχει ούτε ένα επίπεδο, ούτε ένας τομέας, ούτε ένα στάδιο, ούτε μια οπτική γωνία ΟΛΟΥ αυτού του θέματος που να είναι ΒΡΩ ΜΕ ΡΟ

Αισχος ντροπή και ξεφτίλα και σε αυτούς τα κάνουν, και σε αυτούς που χειροκροτανε

Απλά και μόνο την αγωνία και τη σύγχυση που μας προκαλούν, αρκεί να αναφέρουμε ως ...
από zissos
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:01
Jump to forum
Jump to topic

Αν έχει γίνει τέτοιο πράγμα, είναι ότι πιο αντι-ΠΑΟΚ έχω ακούσει στην ζωή μου. Ειναι1000% μπινια.
από Kabamaru11
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:04
Jump to forum
Jump to topic

Ρε τωρα σοβαρα,εσεις οι 2,ξερετε ποιοι,θεωρειται ολο αυτο το κρυφτουλι ηθικα σωστο;Ηθικα απεναντι στον λαο του ΠΑΟΚ οχι στον Σαββιδη και υποστηριζεται την πλευρα Μυστακιδη;

Εμενα προσωπικα μου βγαζει πλεον μια αηδια κ μονο το ακουσμα του ονοματος του.

Ο Κατσαρης τελικα "παραιτηθηκε",πολυ καλα τον ...
από joshua
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 10:56
Jump to forum
Jump to topic

Για μενα και το εχω ξαναπει τα πραγματα ειναι απλα. Ο ΑΣ αυτη τη στιγμη δεν πιστευει οτι ο Ιβαν μπορει να φτιαξει το γηπεδο, για να μην το παω πιο μακρια και πω οτι δεν πιστευει οτι σε αθλητικο τουλαχιστον επιπεδο, ο Ιβαν μπορει να επανελθει ποτε εκει που ηταν πριν απο καποια χρονια. Την ιδια στιγμη ...
από dragon
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 11:19
Jump to forum
Jump to topic

Τα τρολ του Τελη στο tweeter κάνουν γλέντι. Πέφτει πολύ 20€. Το περίεργο ή κ όχι ειναι τρολ τη ΝΔ ταυτόχρονα
από FreeWatcher
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:55
Jump to forum
Jump to topic

Η ΠΑΕ λεει οτι δεν γινεται γιατι μιλαει για εγγυητικη επιστολη. Ο ΑΣ δεν ζητησε κατι τετοιο.

Αυτό είναι δική σου υπόθεση. Το πρωί άλλο αναλύαμε. Το αν μπορεί να βγει εγγυητική χωρίς άδεια. Που δεν μπορεί.
Θα δημιουργήσει ο ΑΣ δηλαδή ολόκληρη επιτροπή έργου για να ζητήσει proof of funds ...
από keep_paokizein
Σάβ 02 Αύγ 2025, 00:03
Jump to forum
Jump to topic

Αυτή η ρίξη δεν ξεκίνησε σήμερα. Αλλά ουσιαστικά από το 2020 και μετά. Ο ιβαν αφού σταμάτησε κάθε φυσική παρουσία του πάγωσε και την οποιαδήποτε ουσιαστική κίνηση για το γήπεδο. Όπως επίσης και την ουσιαστική ενίσχυση στην ομάδα. ( Δεν θα αναλύσω για πιο λόγο ξαφνικά έκλεισε την κανουλα. Ας ...
από trouman
Σάβ 02 Αύγ 2025, 00:17
Jump to forum
Jump to topic

@paokizein

Πολύ αλαζονικό το ύφος σου αδερφέ για πράγματα που δεν γνωρίζεις. Οι πρώτες επαφές για την κατασκευή του γηπέδου έγιναν το 2018. Το 2020 όλες αυτές οι επαφές και συζητήσεις άρχισαν να μετουσιώνονται σε επίσημα έγγραφα και το 2022 εκδόθηκε το ΠΔ. Έτσι χτίζεται νέο γήπεδο μέσα στον ...
από theodoros
Σάβ 02 Αύγ 2025, 00:20
Jump to forum
Jump to topic

Ο ΠΑΟΚ πέθανε σε μια νύχτα. Σύνδεσμοι και π@π@ρι@
Για 1 ευρώ πουλάν τη μάνα τους. Εχω 2 διάρκειας φετος, το ένα για το γιο μου. Πως θα πάω μεθαύριο γηπεδο τι να του εξηγήσω 12 χρονων; Τι να του πω όταν θα φωνάξει το γηπεδο ιβαν σαββιδης πχ και η 4 μπουκάρει και τα σπάσει ολα; ή αν γεμίσουμε εστίες ...
από keep_paokizein
Σάβ 02 Αύγ 2025, 00:28
Jump to forum
Jump to topic

@paokizein

Πολύ αλαζονικό το ύφος σου αδερφέ για πράγματα που δεν γνωρίζεις. Οι πρώτες επαφές για την κατασκευή του γηπέδου έγιναν το 2018. Το 2020 όλες αυτές οι επαφές και συζητήσεις άρχισαν να μετουσιώνονται σε επίσημα έγγραφα και το 2022 εκδόθηκε το ΠΔ. Έτσι χτίζεται νέο γήπεδο μέσα στον ...
από Ιάσονας
Σάβ 02 Αύγ 2025, 00:53
Jump to forum
Jump to topic

Δύο σχόλια.
Για την ανακοίνωση του ερασιτεχνη.
Αυτό με τον λαϊκισμό κάπου το ξανακούω συνέχεια τα τελευταία χρόνια αλλά δεν θυμάμαι πού.

Για τους ΑΜΠΑΛΑΕΑ. Τον Χατζοπουλο και τον Τσαλοπουλο? Αλήθεια τώρα?
από Guitarman
Σάβ 02 Αύγ 2025, 09:43
Jump to forum
Jump to topic

Ο παναθηναϊκός ενώ έχει τις άκρες σε όλο το σύστημα (και παιρνει χρημα απο την πολιτεία) δεν έχει κάνει ακόμη ουσιαστικά βήματα για τον βοτανικό εδώ και πολλά χρόνια.

Για την αεκ μην πω... αυτοί και αν ζορίστηκαν μέχρι να γίνει το γήπεδο.

Και εδώ μέσα διαβάζω ως λογικό επιχείρημα ότι ο ΑΣ ΠΑΟΚ ...
από epitropos
Σάβ 02 Αύγ 2025, 11:34
Jump to forum
Jump to topic

Επειδή είμαι απλας, 20000 διαρκείας πέρυσι επί 400€ μέσω όρο 8.000.000€ , το 10% είναι 800.000.. η χρόνια ήταν ελλειμματική αν δεν κάνω λάθος γτ έκλεισε με μια μικρή ΑΜΚ οπότε τα έσοδα από την τελευταία χρήση δεν υπήρχαν, προφανώς βάση καταστατικού δε συμμετέχουν στα ελλείμματα οπότε η ΑΜΚ ...