Η αναζήτηση βρήκε 884 εγγραφές

Return

από marsantos
Κυρ 10 Μάιος 2026, 22:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Οσφπ - ΠΑΟΚ Κυρ. 10/5 19:30 Cosmote Sport 3

Μεγαλη η αγωνία marsantos μου και δεν ξέρω πως να τη διαχειριστω :lol:

Sera καλησπέρα.
Εννοείται φίλε μου πως είναι απόλυτα λογικό να υπάρχουν συναισθήματα ανεπάρκειας, απογοήτευσης και ότι άλλο θες.
Προσωπικά δεν τα νιώθω σε τόσο μεγάλο βαθμό ώστε να έχω ψυχολογία παραίτησης καθότι ως άνθρωπος ...
από Magpies4
Δευ 11 Μάιος 2026, 06:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-1,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Αν το δούμε ψυχρά, τί έγινε στο μάτς εχτές το οποίο έγινε και με την άεκ (εκτός).

1. Η ομάδα έδειξε έλλειψη φυσικής κατάστασης. Έλλειψη έκρηξης. Κοινώς καήκανε οι παίχτες, ή απλά δεν δουλέψανε αρκετά.

2. Η χρησιμοποίηση Γερεμέγιεφ ήταν κάκιστη επιλογή. Μπορούσαμε να πάμε με 3 χάφ και με Ντέλια φόρ ...
από marsantos
Τρί 12 Μάιος 2026, 09:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - αεχ 2014 13/5 19:30 NOVASPORTS PRIME

Ελπίζω να μην έχουν κοιμηθεί από προχθές όπως επίσης ελπίζω να κατεβάσει μια αλλόκοτη ενδεκάδα ο προπονητής τους.
Δεν υπάρχει λόγος να βλέπουμε κάτι παραπάνω στο παιχνίδι εκτός από τη νίκη.
Καθόλου δε θα τους νοιάξει και 4-0 να τελειώσει.
Τίποτα δε θα μπορούμε να τους πούμε άμα κερδίσουμε. Ίσα ίσα ...
από giapas
Τρί 12 Μάιος 2026, 09:39
Jump to forum
Jump to topic

Άμα το μου έλεγε κάποιος το Σεπτεμβριο ότι θα παίζαμε αυτό το ματς με τη Κουλά ήδη πρωταθλήτρια θα του έλεγα σφάξε με καλύτερα να μη το ζήσω.

Η απόλυτη ξεφτίλα και ταπείνωση για οργανισμό του ΠΑΟΚ να δίνει αυτό το ματς υπό αυτές τις συνθήκες με αυτόν τον αντίπαλο.
από geobila
Τρί 12 Μάιος 2026, 09:42
Jump to forum
Jump to topic

Έχω απορία να δω ποιος ΠΑΟΚ θα κατέβει να παίξει, και αναφέρομαι στη νοοτροπία των παικτών.

Ας δούμε αν η ομάδα όντως θέλει να πιάσει τη δεύτερη θέση και να δωει κάποιες απαντήσεις η θα έχουμε πάλι επανάληψη μπλαζε ύφους η μηδέν φάσεις
από gpap5
Τετ 13 Μάιος 2026, 01:00
Jump to forum
Jump to topic

Για να είμαστε ειλικρινείς, έτσι όπως μίκρυναν την ομάδα οι διοικούντες, πάλι καλά που δεν θα ζήσουμε ξανά πανηγυρισμούς μέσα στην Τούμπα από αντιπάλους, όπως τότε με τον γαύρο, που πανηγύριζε ο γαύρος πρωτάθλημα μέσα στην Τούμπα και τα πρόβατα στις κερκίδες, αντί να κατεβάζουν καντήλια και να σπάνε ...
από leomatos88
Τετ 13 Μάιος 2026, 01:12
Jump to forum
Jump to topic

Υπάρχει και η οπτική ότι ο οσφπ σε Γιουρόπα ή κονφερενς θα είναι πιο δύσκολος αντίπαλος για το πρωτάθλημα. Οπότε καλύτερα στο τσου λου που σε ξεζουμιζει θα μπορούσε να πει κάποιος.

Φερνάντο, υπάρχουν όντως πολλές οπτικές.
Κάποτε είχες μιλήσει για σαρδέλες παρεμπιπτόντως. Ήταν κι αυτή μια ...
από Τρικυμίας
Τετ 13 Μάιος 2026, 05:51
Jump to forum
Jump to topic

Η δική μου οπτική είναι ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να διεκδικεί τα πάντα. Το πρωτάθλημα, το κύπελλο, το τσάμπιονς λιγκ, οτιδήποτε.

Έχεις δίκαιο φίλε. Αν το δεις τόσο λογικά όσο και από άποψη νοοτροπίας, προκριματικά ΤσουΛου σημαίνει μεγαλύτερο περιθώριο για γκέλα στα προκριματικά και ο ΠΑΟΚ οφείλει να ...
από paokovios1974
Τετ 13 Μάιος 2026, 12:30
Jump to forum
Jump to topic

Το ρώτησα πριν ένα μήνα όταν ξεκινούσαν τα πλέι οφ και τώρα το ερώτημα είναι ακόμα πιο επιτακτικό και επίκαιρο.
Πότε επιτέλους θα αποδώθουν οι ευθύνες για το ότι η ομάδα παίζει εδώ και 3 μήνες χωρίς 5 με 6 11αδατους κάθε φορά;
Δηλαδή δεν ευθύνεται κανένας εκεί μέσα;
Είναι δυνατόν οι παίκτες μας να ...
από Panostas1995
Τετ 13 Μάιος 2026, 13:51
Jump to forum
Jump to topic

εγω παντως αν δω pasillo δεν προκειται να καθησω στο γηπεδο και μπορεί να μην το βάλω ουτε καν σε score notification. προσωπικα δεν έχω καμία όρεξη για αβροτητες και ευ αγωνιζεσθαι με την χαρτινη και δη την χαρτινη του Ηλιοπουλου, που ακομη και μετά την κατάκτηση έβλεπε φαντασματα.. Πιστεύω και ...
από Λεμεσος4
Τετ 13 Μάιος 2026, 15:12
Jump to forum
Jump to topic

Η ομαδα μας εχει ελλειψη απο ποδοσφαιρικη αλητεια. Παικτες που να γυαλιζει το ματι τους Ματος, Κονσεϊσαο
από gika
Τετ 13 Μάιος 2026, 20:10
Jump to forum
Jump to topic

Καλός ο Γιοβιτς αλλά είναι όσο value for money είναι ο Γιερεμεγιεφ;
από leomatos88
Τετ 13 Μάιος 2026, 21:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-αεκ 1-1,mvp-Σχόλια &παραλειπόμενα

Άλλο ένα ματς, για να τελειώσει σαν εφιάλτης, μια χρονιά που πήγε να μοιάσει με όνειρο.
Να πάει στο διάολο και να την ξεχάσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται.
Να έχεις κάνει μία ήττα σε 27 παιχνίδια στην Τούμπα, να έχεις 3-2-0 το θρήνο, να έχεις 2 ήττες σε 14 παιχνίδια με τους βρικόλακες.
Και να μένει ...
από PAOKevolution
Τετ 13 Μάιος 2026, 21:29
Jump to forum
Jump to topic

Πάρτε απλά τη 2η θέση. Ο βάζελος έχει 1 γκολ σε 5 ματς στα πλει οφ. Για τον Θεό. Μπείτε και κερδίστε.
Στο σημερινό. Σε κακή ψυχολογική, αγωνιστική και φυσική κατάσταση όλη η ομάδα. 1 ματς έμεινε. Δώστε ό,τι έχετε.
Μετά, ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ αποφάσεις με κάθε κόστος. Όχι άλλο στυλ φιλανθρωπικού ιδρύματος ...
από st4this
Τετ 13 Μάιος 2026, 21:29
Jump to forum
Jump to topic

Η χρονια ξεκινησε με MVP Παβλενκα και αποτι φαινεται τελειωνει με MVP Παβλενκα