Η αναζήτηση βρήκε 889 εγγραφές
- Δευ 06 Απρ 2026, 19:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 0-0, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Ρε παιδιά τώρα δεν χρειάζεται να χαλάσουμε τις καρδιές μας, αλλά με 5 βαθμούς διαφορά και 15 διαθέσιμους ο μόνος τρόπος να το πάρουμε είναι ένα δικός μας 5 στα 5. Μπορούμε? Με βάση τα τελευταία ματς όχι. Γιατί αν δεν κάνουμε εμείς το απόλυτο σημαίνει ότι κάποιος από τους γαυροβαζελους πρέπει να ...
- Τρί 07 Απρ 2026, 23:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26
Τα ίδια από το μέτωπό μας. Ατομικό οι Κέννι και Μεϊτέ και στο γκρουπ των υπό θεραπεία δίπλα στο όνομα του Αντρίγια προστέθηκε και αυτό του Κύριλλου.
Σήμερα βγήκε από κάποιους που λένε πως είναι κοντά στον κύκλο του αρχηγού, ότι ο Ζίφκοβιτς δεν κόπηκε από γυαλιά, αλλά έπαθε ζημιά στον γαστροκνήμιο ...
- Τετ 08 Απρ 2026, 14:03
- Jump to forum
- Jump to topic
μακάρι μαρσάντος - είναι η τελευταία ζαριά - έστω λίγη τύχη γτ από λύσσα, πάθος και συγκέντρωση η ομάδα άδειασε για άλλη μια φορά
- Τετ 08 Απρ 2026, 14:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολύ λογικά αυτά που λες μαρσαντε .
Εγώ λίγο είμαι απαισιόδοξος γιατί ο προπονητής τους είναι ο πιο κυνικός,ρεαλιστης προπονητής που έχω δει από την εποχή σαντος. Το ζήσαμε και με τη Βιντι όπου με μηδέν παραγωγή ποδοσφαίρου οδήγησε τα παιχνίδια σε σουπα και μας έκανε ζημιά.
Το ματς μέσα εκεί θα ...
Εγώ λίγο είμαι απαισιόδοξος γιατί ο προπονητής τους είναι ο πιο κυνικός,ρεαλιστης προπονητής που έχω δει από την εποχή σαντος. Το ζήσαμε και με τη Βιντι όπου με μηδέν παραγωγή ποδοσφαίρου οδήγησε τα παιχνίδια σε σουπα και μας έκανε ζημιά.
Το ματς μέσα εκεί θα ...
- Παρ 17 Απρ 2026, 22:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: AEX - ΠΑΟΚ Κυριακή 19/4, 18:00 Cosmote Sport 2 HD
Δε θα πω κάτι καινούργιο. Για μένα το παιχνίδι με την ποντικομπίνεια ντροπή της προσφυγιάς, την κιτρινόγαυρη κόλλα χαρτί Α4, θα κριθεί από την ψυχολογική και διανοητική ετοιμότητα της ομάδας μας, ενός προς έναν των παιχτών και όλων μαζί, από την ετοιμότητά τους σε επίπεδο νοοτροπίας και αγωνιστικής ...
- Σάβ 18 Απρ 2026, 00:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Παρακολουθώντας και συμμετέχοντας σε ένα πολύ ενδιαφέρον και με διεθνή συμμετοχή Ογκολογικό Συνέδριο στο Μακεδονία Παλλάς και βλέποντας όσο μπορώ κάποια σχόλια (ευτυχώς όχι και πολλά στην παρούσα φάση), που αναφέρονται σε σίγουρο σχεδόν διπλό ή σε ότι το παιχνίδι της Κυριακής αρχίζει ξεκινά από ...
- Σάβ 18 Απρ 2026, 16:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Δύσκολα τα πράγματα μάγκες ...
Πλέον αυτό με τους τραυματισμούς / ενοχλήσεις κτλ παύει να είναι στην σφαίρα της ενώσεως πλανητών και πάει ολοφάνερα προς το προπονητικό team! Με το καλό να τελειώσουν οι υποχρεώσεις μας με το καλύτερο δυνατό πρόσημο (τουλάχιστον να σηκώσουμε το κύπελο Ελλάδας) και ...
Πλέον αυτό με τους τραυματισμούς / ενοχλήσεις κτλ παύει να είναι στην σφαίρα της ενώσεως πλανητών και πάει ολοφάνερα προς το προπονητικό team! Με το καλό να τελειώσουν οι υποχρεώσεις μας με το καλύτερο δυνατό πρόσημο (τουλάχιστον να σηκώσουμε το κύπελο Ελλάδας) και ...
- Σάβ 18 Απρ 2026, 18:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι φίλε πάλι ο κόσμος φταίει
Είδαμε πόσο σκιστηκαν και στο ματς με το βαζελο που πήγε ο κόσμος να ντοπάρει
Είδαμε πόσο σκιστηκαν και στο ματς με το βαζελο που πήγε ο κόσμος να ντοπάρει
- Σάβ 18 Απρ 2026, 18:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Και με βαζελο πήγαμε με πορεία στην ομάδα και σουτ δεν κάναμε.Dimitrisou έγραψε: Σάβ 18 Απρ 2026, 18:18 Στην κουλα που παιζει με τον Πηλιο, τον Ροτα και τον Μανταλο ο κοσμος πηγε σημερα και ντοπαρε τους παικτες..εμεις μαλωνουμε για τον γεναρη ,τον γιατρο και το πως χτυπησε ο Ζιλε..αλλα μετα μας φταιει μονο η ομαδα..συνεχιστε..
- Σάβ 18 Απρ 2026, 18:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Εκατό τοις εκατό μύθου θέλω βασικο βάσει χαρακτηριστικών πάντα.
- Σάβ 18 Απρ 2026, 20:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Οσο περνανε οι ωρες, τοσο εναλλασσονται τα συναισθηματα: δικαιολογημενο αγχος, απροσμενη αισιοδοξια, παθητικη μελαγχολια, σουρρεαλιστικη αυταπαρνηση.
Δυο κοσμοι συγκρουονται αυριο με αντιδιαμετρικα αντιθετες ψυχολογιες. Το ανα καιρους αντικειμενικα καλυτερο ποδοσφαιρο της χρονιας εναντια στο ...
Δυο κοσμοι συγκρουονται αυριο με αντιδιαμετρικα αντιθετες ψυχολογιες. Το ανα καιρους αντικειμενικα καλυτερο ποδοσφαιρο της χρονιας εναντια στο ...
- Σάβ 18 Απρ 2026, 23:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Για αυτο παιρνεις 2ο φορ πανω ραφι και οχι τον μετριο Γερεμεγεφ.
- Κυρ 19 Απρ 2026, 11:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Σαφώς και η ομαδα πρέπει να αναρωτηθεί στο τι έφταιξε φέτος κ βγήκαν τόσοι πολλοί μυικοι τραυματισμοί
2 ο Γιακουμακης
2 ο Ντελιας
3 ο Πελκας
2 ο Ντεσποτοφ
Από ατυχία Ζιφκοβιτς Κενι (του Κενι κράτησε πάρα πολύ όμως)και όπως φάνηκε λάθος στου Μειτε.
Ωστόσο την ιστορία τη γράφουν οι παρόντες ...
2 ο Γιακουμακης
2 ο Ντελιας
3 ο Πελκας
2 ο Ντεσποτοφ
Από ατυχία Ζιφκοβιτς Κενι (του Κενι κράτησε πάρα πολύ όμως)και όπως φάνηκε λάθος στου Μειτε.
Ωστόσο την ιστορία τη γράφουν οι παρόντες ...
- Κυρ 19 Απρ 2026, 11:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Φοβάμαι ότι οι Ρελβας και Μουκουντι θα εξαφανίσουν τον Γερεμέγιεφ. Ούτε μπάλα θα ακουμπήσει.
Είσαι to the point.
Βέβαια δυστυχώς αυτή η κουβέντα μοιραία καταληγει είτε στο 'ας έπαιρναν ισάξιο δεύτερο' όμως δεν υπάρχει απάντηση στο τι θα γινόταν αν τραυματιζοταν και ο 2ος οπως εγινε σε αρκετές ...
- Κυρ 19 Απρ 2026, 16:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχουμε παίξει 2 ματς τον τελευταίο 1,5 μήνα και δεν έχει επιστρέψει κανείς.
Το ότι κάποιος δεν κάνει καθόλου καλά τη δουλειά του νομίζω είναι δεδομένο.
Το ότι κάποιος δεν κάνει καθόλου καλά τη δουλειά του νομίζω είναι δεδομένο.