Μου ειχε ερθει κομπος πριν τον αγωνα βλεποντας Οζντοεφ μεσα και Ζαφειρη εξω, Γιακουμακη εξω, κ.λπ.
Ηρθε και η υπεορψια ή το πολυ κοντρολ και η αφελεια στο τελος των προσπαθειων, αρχισα να το φοβαμαι με τη διαχρονικη κωλοφαρδια του ζελα. Στην πρωτη σωστη ενεργεια του Οζντοεφ ηρθε το γκολ ...
Η αναζήτηση βρήκε 851 εγγραφές
- Τετ 04 Φεβ 2026, 23:01
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 04 Φεβ 2026, 23:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 0-1,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα
Δεν συμφωνώ με όσους σκέφτονται κατοχή και πνίξιμο του βάζελου στον επαναληπτικό. Αυτοί έχουν πρόβλημα όταν χάνουν την μπάλα και είναι μπροστά. Δώστους την μπάλλα και χτύπα τους στην κόντρα, άμα φάνε το πρώτο θα σκορπίσουν.. Ούτε συμφωνώ ότι ο Τετέι είναι καδρόνι. Ότι καταστάσεις έκαναν, μόνος του ...
- Τετ 04 Φεβ 2026, 23:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ομάδα είχε μέτρια απόδοση απόψε.
Παρόλα αυτά εβγαλε παλι τους αυτοματισμούς της κι έπαιξε το παιχνιδι της. Ειδικά στο πρωτο ημίχρονο
Δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει η διοίκηση αλλά αυτός ο αλήτης ο Ευαγγέλου δεν πρεπει να ξαναδιαιτητεύσει αγώνα της ομάδας μας. Με άλλον διαιτητή ο βάζελος δεν θα είχε ...
Παρόλα αυτά εβγαλε παλι τους αυτοματισμούς της κι έπαιξε το παιχνιδι της. Ειδικά στο πρωτο ημίχρονο
Δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει η διοίκηση αλλά αυτός ο αλήτης ο Ευαγγέλου δεν πρεπει να ξαναδιαιτητεύσει αγώνα της ομάδας μας. Με άλλον διαιτητή ο βάζελος δεν θα είχε ...
- Τετ 04 Φεβ 2026, 23:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας μας πει κάποιος γιατί δε δίνεται το λιγότερο κίτρινη στο μαρκάρισμα γεντβαι στον πελκα
Μιλάμε για σκαριά! Σε αντίθετη περίπτωση σε εμάς θα είχε καλέσει το βαρ για κόκκινη!
Για ποιο λόγο δεν έχει πάρει κάρτα ο τετευ που έχει τραβήξει πάνω από 5-8 φορές φανέλα αντιπάλου και μετά διαμαρτύρεται ...
Μιλάμε για σκαριά! Σε αντίθετη περίπτωση σε εμάς θα είχε καλέσει το βαρ για κόκκινη!
Για ποιο λόγο δεν έχει πάρει κάρτα ο τετευ που έχει τραβήξει πάνω από 5-8 φορές φανέλα αντιπάλου και μετά διαμαρτύρεται ...
- Τετ 04 Φεβ 2026, 23:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχω τα νευρα μου με την ομαδα που δεν το τελειωσε απο σημερα, αλλα τι να τους πεις πια ; Να τους μαλωσεις ;;; :opaokara: :opaokara:
Το ματς ηταν σαν να παιζαμε με καμια Κηφισια, που δε λεγαμε να το τελειωσουμε.
ΥΓ1 Κατι τετοιες βραδιες θελω να πω μονο ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΙΒΑΝ ...
Το ματς ηταν σαν να παιζαμε με καμια Κηφισια, που δε λεγαμε να το τελειωσουμε.
ΥΓ1 Κατι τετοιες βραδιες θελω να πω μονο ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΙΒΑΝ ...
- Τετ 04 Φεβ 2026, 23:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπράβο για το διπλό που σε γενικές γραμμές ήταν και άνετο.
Προσοχή στο δεύτερο παιχνίδι γιατί μιλάμε για την πιο κολοφαρδη ομάδα στην Ελλάδα .
Προσοχή στο δεύτερο παιχνίδι γιατί μιλάμε για την πιο κολοφαρδη ομάδα στην Ελλάδα .
- Πέμ 05 Φεβ 2026, 00:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Τεράστια νίκη. Δεν κρίνει ακόμη πρόκριση αλλά μας βάζει σε θέση φαβορί. Το παιχνίδι όμως στην Τούμπα δεν θα είναι περίπατος και θέλει προσοχή.
- Πέμ 05 Φεβ 2026, 11:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Έλληνες διαιτητές,χέστες,διαπλεκόμενοι,οπαδοί και πιανόλες.
Δεν πρέπει να σφυρίζουν ντέρμπι μέχρι να καταστραφεί ο πλανήτης.
Ακούς Γκαγκάτση,φέτος το έκανες το κομμάτι σου,του χρόνου εργοστασιακές ρυθμίσεις ξανά.
Δεν πρέπει να σφυρίζουν ντέρμπι μέχρι να καταστραφεί ο πλανήτης.
Ακούς Γκαγκάτση,φέτος το έκανες το κομμάτι σου,του χρόνου εργοστασιακές ρυθμίσεις ξανά.
- Δευ 09 Φεβ 2026, 10:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κύπελλο Ελλάδος 2025-2026
Ρε μαρσαντε.......
Μη φοβού.....1-1 θα λήξει,με γκολ στο τέλος......κ φύγαμε Τελικό να ησυχάσουμε 2 μήνες,από αυτό το θεσμό....
Καλημέρα παιχτούρα Theo.
Τι να κάνω.
Δε με αφήνουν οι υλικές προϋποθέσεις ήρεμο. :mrgreen:
Η χθεσινή εικόνα του Αντρίγια θυμίζει αυτόν με Μπραν. Αρχίζει και ...
- Τρί 10 Φεβ 2026, 15:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΟ Τετάρτη 11/2, 20:30, Cosmote Sports 1 HD
Πολυ αγχος βλεπω. Ο ΠΑΟΚτσης για να αποβάλλει το κομπλεξ κατωτεροτητας πρέπει να παρει τουλάχιστον Τσαμπιονς λιγκ.
Πιστευω για να αποκλειστουμε πρέπει να χασουμε 3-4 αχαστα παλι και να μπλεξουμε με παρατασεις κλπ (αν εχει).
Πιο δύσκολο παιχνιδι το κυριακατικο.
Εδω ρε φιλε περυσι γαμηθηκε ο Διας ...
- Τρί 10 Φεβ 2026, 15:36
- Jump to forum
- Jump to topic
9 ολόκληρα χρόνια πέρασαν, από τότε που ο ΠΑΟΚ έπαιζε έναν ακόμα ημιτελικό κυπέλλου στην Τούμπα, διασύροντας με 4-0 τον αυριανό του αντίπαλο, για να πάει στο Βόλο να σηκώσει έναν τίτλο που τον περίμενε ο ΠΑΟΚτσής 14 χρόνια. Ποιος ξεχνάει την πίστη ότι η ομάδα θα γυρίσει το πλασματικό 2-0 της ...
- Τρί 10 Φεβ 2026, 15:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Για εκείνο το παιχνίδι δε μας σπάγανε τον σούτσο με τον Κύζα οι πράσινες καρλότες; Που είχαν βγει 5-6 τετ α τετ απέναντι στον Γλύκο και δεν μπορούσαν να σκοράρουν; Καλά δεν τα θυμάμαι;
- Τρί 10 Φεβ 2026, 15:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Εν τω μεταξύ είχαν προηγηθεί όργια του γνωστού τανασγιού εκ Θεσπρωτίας στον πρώτο ημιτελικό.
- Τρί 10 Φεβ 2026, 21:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Το πιο δύσκολο μου ματς τηλεθέασης,ήταν το 2024,στα πλέι οφ,μέσα στην Λαμία.....κ λόγω απόδοσης,που τα είχαμε φτύσει....
Στο ημίχρονο έκλεισα υπολογιστή,έβλεπα κλεφτά το escore ,που κ που κ στον επόμενο ματς,επανήλθα στα γράδα μου.....
Για αυτό είσαι παιχταράς. Έβαλες ωραίο θέμα για κουβέντα ...
- Τετ 11 Φεβ 2026, 18:55
- Jump to forum
- Jump to topic
καραγχωμένος είμαι μ@λ@κες
κανένας εφησυχασμός
κανένας εφησυχασμός