Η αναζήτηση βρήκε 889 εγγραφές
- Τρί 20 Ιαν 2026, 13:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Στα στόπερ η κατάσταση είναι πολύπλοκη. Αν βλέπουν ότι ο Λοβρεν είναι καλά και πιστεύουν στον Βολιακο, μπορεί να είναι ήσυχοι. Εγώ δεν θα είμαι αλλά δεν αποφασίζω εγώ.
Στα μπακ είναι πιο απλή η κατάσταση. Σαστρε και Τέιλορ δεν είναι ότι θα λείψουν. Και καλά να είναι δείχνουν ότι δεν πολύ ...
- Τρί 20 Ιαν 2026, 13:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Ιβάν πάτα το κουμπί, ενίσχυσε την ομάδα και την προσπάθεια του Λουτσέσκου και για την επόμενη ημέρα του ΠΑΟΚ και πάμε για μία σεζόν αξέχαστη στα 100 μας χρόνια, μια χρονιά που θα μας οδηγήσει στους ομίλους του Champions League.
Ντρκούσιτς, Τσάπρας, Γιαννούλης, αριστερό εξτρέμ
Ο ΠΑΟΚ θα νικήσει την ...
Ντρκούσιτς, Τσάπρας, Γιαννούλης, αριστερό εξτρέμ
Ο ΠΑΟΚ θα νικήσει την ...
- Τρί 20 Ιαν 2026, 13:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Blackgr4
Δε θα διαφωνήσω. Δυστυχώς η ΠΑΕ φαίνεται να βολεύεται με το πρόσφατο αφήγημα ότι ο προπονητής δε θέλει παίκτες τώρα. Δε ξέρω αν αληθεύει αυτό. Μόνο ο Λουτσε θα μας διαφωτίσει αλλά δε νομίζω αν είναι αντίθετος να δώσει την διοίκηση. Εγώ προσωπικά ΔΕΝ μπορώ να εμπιστευτώ την ΠΑΕ ειδικά μετά ...
Δε θα διαφωνήσω. Δυστυχώς η ΠΑΕ φαίνεται να βολεύεται με το πρόσφατο αφήγημα ότι ο προπονητής δε θέλει παίκτες τώρα. Δε ξέρω αν αληθεύει αυτό. Μόνο ο Λουτσε θα μας διαφωτίσει αλλά δε νομίζω αν είναι αντίθετος να δώσει την διοίκηση. Εγώ προσωπικά ΔΕΝ μπορώ να εμπιστευτώ την ΠΑΕ ειδικά μετά ...
- Τρί 20 Ιαν 2026, 16:37
- Jump to forum
- Jump to topic
To ότι ήρθε δανεικός ο Ιβανουσετς γιατί ήταν αντί-Ντελιας είναι ράδιο αρβιλα ραπτοπουλικής ίντριγκας, ο τύπος ήρθε δανεικός για μπακ-απ του Τάισον με προπτικη βασικού αν πιάσει.
Όταν υπάρχει πώληση, ποτέ δεν υπάρχει αναπλήρωση πριν αποχωρήσει ο παίκτης μας. Άπειρα τα παραδείγματα όπως και ότι η ...
Όταν υπάρχει πώληση, ποτέ δεν υπάρχει αναπλήρωση πριν αποχωρήσει ο παίκτης μας. Άπειρα τα παραδείγματα όπως και ότι η ...
- Τρί 20 Ιαν 2026, 22:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Θέλει σωστές επιλογές, σωστές τιμές, σωστή ισορροπια
Δεν διαφωνεί κανείς σε αυτό.
Αλλά όταν κάνεις επιλογές μπορεί να βγουν και λάθος, μέρος του παιχνιδιού είναι. Κανεις δεν θα κράξει την ΠΑΕ αν ο Τειλορ ή ο Ιβανουσετς ή ο Τσάλοφ δεν βγουν. Ηταν παίκτες με σωστό βιογραφικό και δεν κούμπωσαν ...
- Τρί 20 Ιαν 2026, 22:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Μία λίγο διαφορετική γνώμη.
Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ σε σχέση με τον ανταγωνισμο δεν είναι το ποσοστό επιτυχίας στις μεταγραφές, εκεί πλέον ίσως και να έχουμε πλέον το καλύτερο. Εκεί που πάσχουμε παρα πολύ είναι η αδυναμία της ομάδας να απελευθερωθεί από τις αποτυχημένες μεταγραφές πχ Μουργκ Ρικάρντο ...
Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ σε σχέση με τον ανταγωνισμο δεν είναι το ποσοστό επιτυχίας στις μεταγραφές, εκεί πλέον ίσως και να έχουμε πλέον το καλύτερο. Εκεί που πάσχουμε παρα πολύ είναι η αδυναμία της ομάδας να απελευθερωθεί από τις αποτυχημένες μεταγραφές πχ Μουργκ Ρικάρντο ...
- Τετ 21 Ιαν 2026, 12:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπάρχει μια αρκετά σοβαρή πιθανότητα με την κατάκτηση του πρωταθλήματος να πάμε απευθείας στην league phase του Champions League.
Η πιθανοτητα να περασουμε απευθείας υπάρχει μεν, ειναι πολυ μικρή δε.
Σε καμία περιπτωση δεν τη λες "αρκετά σοβαρή".
απευθείας σε league phase champions ...
- Τετ 21 Ιαν 2026, 13:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ότι υπάρχει κόσμος που ζηλεύει τον βαζελο που παίζει all in ποντάροντας στο νέο γήπεδο με ξεπερνάει. Τι σχέση έχει το μοντέλο του ΠΑΟΚ με το αποτυχημένο μοντέλο των 10 μικρών Αμπράμοβιτς;
Ότι ο Χατσιδης δεν τον βλέπει αυτόν τον φλώρο απο την Αργεντινή, το είπε κανένας, αν δεν το είπε το λέω ...
- Τετ 21 Ιαν 2026, 14:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν υπάρχει αναγκη να λέμε άσχετα αλήθεια. Μπερδεύουμε οικονομικά, ακαδημιες, διοικητικα παρασκήνιο μπάχαλο. Το τοπικ ειναι μεταγραφες, και οκ θα δεχτω πολλα που λέτε. Εχεις καλες ακαδημιες αλλα δε θα βγάζουν 5 παιχτες κάθε χρονο και δεν εχεις ετοιμο μπακ ή στοπερ απο κατω. Φορ εχεις 4, πλαγιους ...
- Τετ 21 Ιαν 2026, 14:37
- Jump to forum
- Jump to topic
η καλοπροαίρετη κριτική δεν κάνει ποτέ κακό. αντίθετα, το κρύβω κάτω από το χαλί τα προβλήματα, μόνο κακό κάνει. για παράδειγμα, εάν ισχύει το θέμα ντρουκιτς και τον θέλει πραγματικά ο ραζβαν ,όμως τα πράγματα δείχνουν ναυάγιο, (εάν ισχύουν τα ρεπορτάζ που διαβάζουμε) τοτε προφανώς κάτι δεν έγινε ...
- Τετ 21 Ιαν 2026, 14:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι ίδιοι δημοσιογράφοι που εγραφαν πριν ένα μήνα οτί η ομάδα "φουλάρει" για άμεση ενίσχυση σε τρεις θέσεις, τώρα λένε ότι δεν κάνουμε μεταγραφές, επειδή δήθεν ο προπονητής δεν θέλει μεταγραφές.
- Τετ 21 Ιαν 2026, 14:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν ο προπονητής ζητήσει παίχτες θα τους έχει,αφήστε την παπαρολογια και τα πρόωρα συμπεράσματα.
Το οτι αυτόν τον ενδιαφέρει τα αποδυτήρια του να είναι καλά και το γκρουπ του ευχαριστημένο,για να σκίζονται όλοι οταν μπουν μέσα,πιθανόν να είναι πιο σημαντικό απο μια μεταγραφή που θα διαταράξει τις ...
- Τετ 21 Ιαν 2026, 15:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή πριν 10 μέρες θέλαμε στόπερ και μάλιστα είχαμε συμφωνήσει με τον παίκτη, αλλά 10 μέρες μετά ο προπονητής αποφάσισε ότι δε χρειάζεται στόπερ. 
- Παρ 23 Ιαν 2026, 20:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάμε για απίστευτο ρίσκο και πάλι όπως το 24 που ψάχναμε για φορ και στο τέλος πήραμε δεξί μπακ
Το να μην χαλάσει η ισορροπία του group είναι κουραφέξαλα, λες και ο Ζαφείρης που ήρθε ξενέρωσε Οζντόεφ και Μειτέ που παίζαν βασικοί.
Και σε τελική, τώρα είσαι η καλύτερη ομάδα αλλά δεν έχεις και ...
Το να μην χαλάσει η ισορροπία του group είναι κουραφέξαλα, λες και ο Ζαφείρης που ήρθε ξενέρωσε Οζντόεφ και Μειτέ που παίζαν βασικοί.
Και σε τελική, τώρα είσαι η καλύτερη ομάδα αλλά δεν έχεις και ...
- Παρ 30 Ιαν 2026, 13:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι τελείως λάθος να λέμε ότι ο ΠΑΟΚ θέλει στόπερ κρίνοντας από το παιχνίδι με τη Λυών.
Ναι τον Κετζιόρα τον κάνανε γιο γιο αλλά μη ξεχνάμε ότι παίζαμε με παίκτη λιγότερο και μάλιστα πρεσάροντας μπροστά και όχι μένοντας πίσω.
Μια χαρά στάθηκαν όσο άντεξαν οι παίκτες.
Ο ΠΑΟΚ δεδομένα χρειάζεται ...
Ναι τον Κετζιόρα τον κάνανε γιο γιο αλλά μη ξεχνάμε ότι παίζαμε με παίκτη λιγότερο και μάλιστα πρεσάροντας μπροστά και όχι μένοντας πίσω.
Μια χαρά στάθηκαν όσο άντεξαν οι παίκτες.
Ο ΠΑΟΚ δεδομένα χρειάζεται ...