Η αναζήτηση βρήκε 884 εγγραφές
- Πέμ 08 Ιαν 2026, 13:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Θα είμαστε καλά με επάνοδο Taylor;
Στην καλύτερη, θεωρώ, ότι o Τaylor θα φτάσει το επίπεδο του φετινού Baba, ένα αρκετά μέτριο επίπεδο δηλαδή, που δεν ταιριάζει στο επίπεδο του ΠΑΟΚ πρωταθλητή και νταμπλούχου, ή του ΠΑΟΚ των 8 του E.L.
εγω θεωρω και με βαση στατιστικα που υπαρχουν ελευθερα ...
- Πέμ 08 Ιαν 2026, 19:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Μία είναι η Utd: H Leeds.
- Πέμ 08 Ιαν 2026, 21:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο άνθρωπος μας έλεγε ότι δεν κάνει ο... Γκαρσία (ο Παυλάρας) για τον ΠΑΟΚ, διότι άκουσον άκουσον δεν πατάει περιοχή!
Αργότερα αδυνατούσε να πιστέψει πώς αυτός ο Κρέσπο που φέρνουνε, θα καταφέρει να φτάσει τα επίπεδα του Βίτορ του Μιγκέλ...
Και ναι, υπήρξε θαυμαστής του Άντερσον Εσίτι. Ο Κόλκας αυτά ...
Αργότερα αδυνατούσε να πιστέψει πώς αυτός ο Κρέσπο που φέρνουνε, θα καταφέρει να φτάσει τα επίπεδα του Βίτορ του Μιγκέλ...
Και ναι, υπήρξε θαυμαστής του Άντερσον Εσίτι. Ο Κόλκας αυτά ...
- Κυρ 11 Ιαν 2026, 16:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Αριστερο μπακ για του χρόνου
37 Bedri Dunga
37 Bedri Dunga
- Κυρ 11 Ιαν 2026, 18:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Αποκωδικοποιώντας όσα δήλωσε σε συνέντευξή του, που διάβασα πριν λίγο σε άρθρο στην κεντρική, ο Γιαννούλης, μου φαίνεται ότι κωλοψήνεται να γυρίσει στον ΠΑΟΚ. Πιστεύω πως έχει ήδη γίνει επαφή ανάμεσα στον Δημήτρη και τον ΠΑΟΚ και έχει επιβεβαιωθεί η θέληση για κοινή πορεία. Το οικονομικό ανάμεσα ...
- Παρ 16 Ιαν 2026, 09:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Όπως στις αρνητικές περιόδους παρασύρεται μεγάλο κομμάτι όλων μας και κατηγορούμε τους πάντες και τα βλέπουμε όλα μαύρα και λάθος, ετσι και στις θετικές περιόδους υπάρχει μεγάλος κίνδυνος θολώματος της κρίσης ώστε να τα βλέπουμε όλα ωραία.
Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση, είναι αυταπόδεικτο.
Οχι μόνο ...
Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση, είναι αυταπόδεικτο.
Οχι μόνο ...
- Παρ 16 Ιαν 2026, 16:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Πως εκτέθηκαν ρε παιδιά όταν είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους? Ή περιμένουμε οτι θα τα πάρουμε ολα αήττητοι?
Δεν εκτέθηκαν που αναγκαστικά γινόντουσαν ροτεισον σε σημαντικούς αγώνες με αποτέλεσμα να χαθούν αποτελέσματα; Που παιξαμε 2 συνεχόμενα ματς με τον Άρη και στο καπάκι με την ...
- Παρ 16 Ιαν 2026, 17:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ευφορία των τελευταίων αποτελεσμάτων, πάντως, σε συνδυασμό και με τα στραβοπατήματα των άλλων, έχει οδηγήσει σε μια λείανση της οξύτητας της κριτικής στα δικά μας φυντάνια. Νιώθω μια γλυκιά νοσταλγία μη διαβάζοντας πια εδώ μέσα για διαχειριστή Ιβάν, που έχει κονομήσει από την ΠΑΕ, για παρατημένη ...
- Σάβ 17 Ιαν 2026, 13:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρέπει να πάρουμε Σεντερ Μπακ και δεξί Μπακ σίγουρα 
- Σάβ 17 Ιαν 2026, 13:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτά τα μπακ που παίζει σε δυο πλευρές, εξτρεμοφορ, χάφ -στόπερ και μπακοτερμα, μόνο σε μας υπάρχουν.
Μπορεί κανείς να μου πει έναν σοβαρό μπακ που να καλύπτει και τις 2 πλευρές;;😁😎😁😎😁
βιερινια
Ο Λούτσε ειναι ενας προπονητής που παίζει με προσαρμογές.
Οταν εχεις στην ομάδα τετράδα ...
- Δευ 19 Ιαν 2026, 15:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Με το χέρι στην καρδιά...
Τι πιθανότητες δίνεις να γίνει αυτό, ακόμα και με ένα ακόμα παικτη;
Αυτό που συμβαίνει στον ΠΑΟΚ (γενικά, όχι μόνο φέτος) είναι τρελό.
Περίπτωση 1: Όταν η ομάδα πάει καλά, αρχίζουν να αμφιβάλουν για το αν πρέπει να την ενισχύσουν.
Περίπτωση 2: Όταν η ομάδα δεν ...
- Δευ 19 Ιαν 2026, 22:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Και για τώρα και για το καλοκαίρι είσαι πάρα πολύ καλά στο τέρμα.
Επίσης μεσοεπιθετικά και στις 5 θέσεις δε χρειάζεσαι τίποτα απολύτως.
Με δεδομένο ότι δε θα κρατήσεις τον Ιβανούσετς, θα πάρει περισσότερο χρόνο ο Χατσίδης, θα κριθεί και ο Σορετίρε το καλοκαίρι και βλέπουμε. Υπάρχει και ο Μπάλντε ...
Επίσης μεσοεπιθετικά και στις 5 θέσεις δε χρειάζεσαι τίποτα απολύτως.
Με δεδομένο ότι δε θα κρατήσεις τον Ιβανούσετς, θα πάρει περισσότερο χρόνο ο Χατσίδης, θα κριθεί και ο Σορετίρε το καλοκαίρι και βλέπουμε. Υπάρχει και ο Μπάλντε ...
- Δευ 19 Ιαν 2026, 23:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Μιας και αρκετοί αναφερθήκατε στις ακαδημίες, έχω μάθει πως υπάρχει στην ομάδα ένας 18χρονος, αριστερός μπακ, που είναι φωτιά .
Μάλιστα έφτασε στα αυτιά μου η πληροφορία πως η Ντόρτμουντ ήδη μας χτύπησε την πόρτα.
Οι ψαγμένοι ίσως γνωρίζετε κάτι παραπάνω, εγώ το έμαθα πριν 10-15 μέρες πρώτη φορά ...
- Δευ 19 Ιαν 2026, 23:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει μπροστά της 9+2+2+6 = 19 ματς.
Από αυτά, τα 14 είναι ντέρμπι.
Εάν περάσει τελικό και Ευρώπη, θα έχει 22 τουλάχιστον ματς με τα 17 να είναι ντέρμπι εκ των οποίων μία τετράδα θα είναι μέσα σε 12 μέρες και μια εξαδα με ρυθμο π.ο. και με ενδεχόμενο τελικό κυπέλλου στα ...
- Τρί 20 Ιαν 2026, 13:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Στα στόπερ η κατάσταση είναι πολύπλοκη. Αν βλέπουν ότι ο Λοβρεν είναι καλά και πιστεύουν στον Βολιακο, μπορεί να είναι ήσυχοι. Εγώ δεν θα είμαι αλλά δεν αποφασίζω εγώ.
Στα μπακ είναι πιο απλή η κατάσταση. Σαστρε και Τέιλορ δεν είναι ότι θα λείψουν. Και καλά να είναι δείχνουν ότι δεν πολύ ...