Η κατάσταση είναι τραγική και αν δε βγουν όλοι οι παράγοντες μπροστά να βάλουν φρένο δε σταματάει αυτή η μαλάκια
Όταν παιδιά 15-20 χρονών θέλουν να τραυματίσουν ή και να σκοτώσουν δεν υπάρχει γιατρειά
Όσο και να λέμε εμείς λύση δε δίνεται
Πολιτεία ανύπαρκτη κράτος χωρίς σοβαρές αντιδράσεις ...
Η αναζήτηση βρήκε 878 εγγραφές
- Τετ 18 Μαρ 2026, 21:59
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 18 Μαρ 2026, 23:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
το ζητημα με τους νεαρους που εχουν αποθρασυνθεί πληρως ειναι βαθιά κοινωνικο και ευθυνες υπαρχουν παντου.
ας λειτουργησουμε μια φορα ενωμενοι σαν οργανισμος μπας και(δεν το βλεπω) η να δικαιωθει η ψυχη του παιδου η κατ ελαχιστον να μην σκυλεβεται η μνημη του.
ΑΣ ΠΑΕ ΚΑΕ και οργανωμενοι εχουν ...
ας λειτουργησουμε μια φορα ενωμενοι σαν οργανισμος μπας και(δεν το βλεπω) η να δικαιωθει η ψυχη του παιδου η κατ ελαχιστον να μην σκυλεβεται η μνημη του.
ΑΣ ΠΑΕ ΚΑΕ και οργανωμενοι εχουν ...
- Πέμ 19 Μαρ 2026, 07:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Ζητήστε μια συγγνώμη στην οικογένεια του Κλεομένη [/size]
Δεν είναι θέμα δικαίωσης ή αστοχίας, δεν είναι θέμα ήθους ή ανηθικότητας, ούτε θέμα αξιοπρέπειας ή μη, πρόκειται για ζήτημα μείωσης νεκρού και καθημερινής «δολοφονίας» της οικογένειάς του.
Προφυλακίστηκε ο 23χρονος δράστης της δολοφονίας ...
Δεν είναι θέμα δικαίωσης ή αστοχίας, δεν είναι θέμα ήθους ή ανηθικότητας, ούτε θέμα αξιοπρέπειας ή μη, πρόκειται για ζήτημα μείωσης νεκρού και καθημερινής «δολοφονίας» της οικογένειάς του.
Προφυλακίστηκε ο 23χρονος δράστης της δολοφονίας ...
- Πέμ 19 Μαρ 2026, 11:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Οποισδήποτε γονιός έχει παλικαράκι σε αυτή την ηλικία ή και μικρότερο , τρέμει με αυτά που γίνονται.
Για μένα εντελώς αδιάφορη η οπαδική ταυτότητα και δε δίνω δεκάρα για οπαδικά κίνητρα. Όπως και δε δίνω δεκάρα για το αν τα ΜΜΕ προβάλλουν το γεγονός με αντίστοιχο μένος όπως τότε με τον Άλκη ...
Για μένα εντελώς αδιάφορη η οπαδική ταυτότητα και δε δίνω δεκάρα για οπαδικά κίνητρα. Όπως και δε δίνω δεκάρα για το αν τα ΜΜΕ προβάλλουν το γεγονός με αντίστοιχο μένος όπως τότε με τον Άλκη ...
- Πέμ 19 Μαρ 2026, 11:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πιστεύω ότι και αθλητισμός να μην υπήρχε θσ εύρισκαν κάτι να πλακώθουν σημεία των καιρών είναι δεν φταίει καμμία ομάδα, μεγαλώνουν τα παιδιά με το παραμύθι ότι το να έχεις μαχαίρι πάνω σου είναι μαγκιά το να δειρεις κάποιον με οποιαδήποτε αφορμή κάτι θα βρείς είναι μαγκιά.....
- Πέμ 19 Μαρ 2026, 12:46
- Jump to forum
- Jump to topic
H πολιτεία ελέγχεται στο ότι δεν έχει καταφέρει να ορίσει ένα πλαίσιο για τη χρήση των social και για να ενισχύσει το ρόλο των δασκάλων στα σχολεία. Είναι τεράστια ευθύνη ιδίως στο 2ο , αλλα δυστυχώς , συμβαίνει παντού.
Από εκεί και πέρα οι τιμωρίες δε κάνουν κάτι.
Φυλακή δε πήγα αυτοί που σφάξανε ...
Από εκεί και πέρα οι τιμωρίες δε κάνουν κάτι.
Φυλακή δε πήγα αυτοί που σφάξανε ...
- Πέμ 19 Μαρ 2026, 13:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Απουσία παιδείας είναι η αιτία. Από την 4η Δημοτικού μέχρι και την 1η τάξη του Λυκείου, θα πρέπει για μία τουλάχιστον ώρα την εβδομάδα να διδάσκεται η ηθική. Η συμπεριφορά προς τον συνάνθρωπο και ο σεβασμός. Και επειδή ήθος και έθος είναι ουσιαστικά η ίδια έννοια με διαφορά στο πρώτο γράμμα, ας ...
- Πέμ 19 Μαρ 2026, 19:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Ντροπή στο sait gazeta που σήμερα επέτρεψε εμετικά σχόλια κατά του ΠΑΟΚ . Οι άνθρωποι είναι για μήνυση. Κάτω απο άρθρο του Τζορμπατζογλου υπάρχει ένας βόθρος σχολίων.
- Πέμ 19 Μαρ 2026, 19:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Αφου βρηκαν και τον συνδεσμο εκει μετα απο μια βδομαδα καλα ειναι..προλαβαιναν να μετακομισουν και τα ντουβαρια..
- Δευ 30 Μαρ 2026, 20:28
- Jump to forum
- Jump to topic
https://www.paok24.com/podosfairo/611251/o-kleomenis-echei-katagma-sto-kefali-apo-ropalo-i-sfyri-vid/
«Ο Κλεομένης έχει κάταγμα στο κεφάλι από ρόπαλο ή σφυρί!»
Απίστευτες αποκαλύψεις του δικηγόρου της οικογένειας, Νίκου Αλεξανδρή, στο PAOK24 on Studio
Φοβερές αποκαλύψεις έκανε στο PAOK24 on ...
«Ο Κλεομένης έχει κάταγμα στο κεφάλι από ρόπαλο ή σφυρί!»
Απίστευτες αποκαλύψεις του δικηγόρου της οικογένειας, Νίκου Αλεξανδρή, στο PAOK24 on Studio
Φοβερές αποκαλύψεις έκανε στο PAOK24 on ...
- Δευ 30 Μαρ 2026, 21:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ceferin με ποδήλατο έρχεται στην Αθήνα για τη συνάντηση κορυφής με τον Κούλη και τους ιδιοκτήτες των 4 μεγάλων ΠΑΕ;
Α, δεν θα γίνει τέτοια συνάντηση αυτή τη φορά;
Οκ..
Πάντως σαν ΠΑΟΚτσής, οφείλω να ευχαριστήσω κάθε οπαδό άλλης ομάδας που πέρασε από το σημείο της δολοφονίας να αφήσει ένα κασκόλ ...
Α, δεν θα γίνει τέτοια συνάντηση αυτή τη φορά;
Οκ..
Πάντως σαν ΠΑΟΚτσής, οφείλω να ευχαριστήσω κάθε οπαδό άλλης ομάδας που πέρασε από το σημείο της δολοφονίας να αφήσει ένα κασκόλ ...
- Κυρ 12 Οκτ 2025, 22:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ
Στο Καραϊσκάκης που μας έσβησαν οι Δανοί, όταν ανεβάζεις ψηλά τη γραμμή των χαφ και δε μπορείς να μαρκάρεις, τελικά χάνεις δίκαια 0-3. Αυτό που παίζει για μένα με Δανία και στα 2 ματς δε μπορείς να το παίξεις με Ζαφείρη Κουρμπελη Σιωπή. Έτσι νομίζω τουλάχιστον, πρέπει να προσαρμοστείς με βάση τα χαφ ...
- Κυρ 12 Οκτ 2025, 22:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ
Τελικό αποτέλεσμα 3-1. Τυπική διαδικασία οι άλλοι δύο αγώνες.
Η Εθνική έχασε την δεύτερη θέση από τρομερά προσωπικά αμυντικά λάθη, από αμυντική αδυναμία σε στημένες μπάλες και από εμμονές του Γιοβάνοβιτς. Η ομάδα όμως αυτή σφύζει από νειάτα και ταλέντο, έχει παίκτες που έχουν μεγάλες δυνατότητες ...
- Τετ 28 Ιαν 2026, 12:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Κι αν σίγησε η φωνή σου σ’ ακούω να μου μιλάς
μου λες στη θύρα 4 πως είσαι εσύ με μας
μου λες από τα αστέρια πως τώρα μας κοιτάς
πως χαίρεσαι μαζί μας μαζί μας και πονάς
Καλό παράδεισο αδέρφια ! Θεέ μου δώσε δύναμη στους δικούς τους ανθρώπους.
μου λες στη θύρα 4 πως είσαι εσύ με μας
μου λες από τα αστέρια πως τώρα μας κοιτάς
πως χαίρεσαι μαζί μας μαζί μας και πονάς
Καλό παράδεισο αδέρφια ! Θεέ μου δώσε δύναμη στους δικούς τους ανθρώπους.
- Τετ 28 Ιαν 2026, 13:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Αντιγράφω το 1ο σχόλιο του τοπικ αυτού. Από τον midenistis
ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ
Εσύ, μεγάλε σύλλογε, μεγάλος
έγινες για τα παιδιά που σ'
αγάπησαν, που σε χτίσανε, σε
στήριξαν και σε κουβαλάνε στην
καρδιά τους παντού και για σένα
ακόμη ξεψυχάνε. Εσύ, μεγάλε