Η αναζήτηση βρήκε 398 εγγραφές
- Πέμ 29 Ιαν 2026, 13:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Δυστυχώς η φανέλα των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, εκτός από τον ιδρώτα τους ποτίζεται και από τα δάκρυα για τους νεκρούς μας.
- Πέμ 29 Ιαν 2026, 21:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Για κοκαϊνη και κάνναβη διαβάζω ρε παιδιά από τις τοξικολογικές εξετάσεις. Μήπως γίνεται αναπαραγωγή από ράδιο αρβύλα; Οι εξετάσεις για τοξικές ουσίες απαιτούν ένα σημαντικό χρονικό διάστημα για να βγουν. Μην αναπαράγετε αν δεν είστε σίγουροι και μην ρίχνετε αλάτι σε πληγές.
Από το απόγευμα της ...
Από το απόγευμα της ...
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 12:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Doormlord
Δεν έγραψα τίποτα για τα παιδιά που χάθηκαν τόσες μέρες,γιατί απλά δεν υπάρχουν λόγια για τέτοια τραγωδία :(
Ούτε είχα καμία διάθεση για βαθμολογίες αναλύσεις και πίνακες.
Στο θέμα
Γιατί δεν έχουμε παίξει ποτέ C.L - τι φταίει -ποιος φταίει
έχω γράψει πολλά στο παρελθόν με αποδείξεις ...
Δεν έγραψα τίποτα για τα παιδιά που χάθηκαν τόσες μέρες,γιατί απλά δεν υπάρχουν λόγια για τέτοια τραγωδία :(
Ούτε είχα καμία διάθεση για βαθμολογίες αναλύσεις και πίνακες.
Στο θέμα
Γιατί δεν έχουμε παίξει ποτέ C.L - τι φταίει -ποιος φταίει
έχω γράψει πολλά στο παρελθόν με αποδείξεις ...
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 19:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ 01/02 - 19:30 NOVASPORTS PRIME
Η ζωή δεν σταματάει. "Πάντα ρει, πάντα χωρεί και ουδέν μένει". Στο όχι και πολύ μακρινό 1998 οι παίκτες του ΠΑΟΚ έπαιξαν και κέρδισαν αγώνα κυπέλλου, 24 ώρες μετά τον τραγικό θάνατο του συμπαίκτη τους Π. Κατσούρη σε τροχαίο.
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 21:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ 01/02 - 19:30 NOVASPORTS PRIME
O hawklord δεν είπε κάτι κακό, ούτε και ήθελε να τα βάλει με τον προπονητή. Μια αγωνία εξέφρασε. Ο Ντέλιας σίγουρα δεν είναι απαραίτητος με τον ήδη υποβιβασμένο Πανσερραϊκό και σίγουρα χρειάζεται στους δύο ημιτελικούς με παο και στο πρωτάθλημα με άρη και αεκ. Από την Τετάρτη 4/2 μέχρι και την ...
- Δευ 02 Φεβ 2026, 13:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Μας τα έπρηξαν οι "αδικημένοι". Πέναλντι σαν το χθεσινό πήραν στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Κηφισιά και κέρδισαν. Από φάουλ του Λιούμπισιτς στο κέντρο που έσπρωξε από πίσω τον αντίπαλό του και δεν δόθηκε, ξεκίνησε η ισοφάριση με τον ΟΦΗ. Από φάουλ σε βάρος του Πήλιου που δεν σφυρίχτηκε και ...
- Δευ 02 Φεβ 2026, 23:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Το πιθανότερο που φαίνεται είναι το να χάσει τον αγώνα της Λεωφόρου και μάλλον και του Κλ. Βικελίδης. Η MRI θα δείξει αν θα δώσει το παρόν στην ρεβάνς και με την αεκ.
- Τρί 03 Φεβ 2026, 12:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26
Άλλος ΠΑΟΚ με Ντέλια και άλλος χωρίς. Όταν παίζει ο Γιάννης ο κάθε αντίπαλος και μιλάω για ντέρμπι φυσικά, κουμπώνεται. Φοβάται να ανεβάσει πολλούς παίκτες προς την περιοχή μας, γιατί σε απώλεια κατοχής αλλοίμονό τους αν βρει χώρο ο Κωνσταντέλιας που έχει και το προσόν του να είναι απρόβλεπτος. Όπως ...
- Τρί 03 Φεβ 2026, 18:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ - ΠΑΟΚ Τετάρτη 4/2, 20:30, COSMOTE SPORT1 HD
Ξεκινάει αύριο το διαβολο-δωδεακαήμερο, το οποίο στις εγχώριες διοργανώσεις είναι πάνω από την μισή χρονιά. Δεν συμμερίζομαι την άποψη όσων δεν φοβούνται τον βάζελο. Δεν είναι μαραθώνιος 32 αγώνων οι ημιτελικοί του κυπέλλου. Είναι δύο αγώνες στους οποίους ένα φάουλ που δεν δόθηκε και μια κόκκινη ...
- Τετ 04 Φεβ 2026, 21:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα σημαδέψουν στον Κεννι για κόκκινη.
- Τετ 04 Φεβ 2026, 21:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Χάλια η εκτέλεση, αλλά γκοοοοολ.
- Τετ 04 Φεβ 2026, 22:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 0-1,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα
Μπράβο Γκαγκάτση, φοβερή η έμπνευση να έχουμε αιλιναις διαιτητές στο κύπελλο. Σφυρίζουν 90-10 και...ζάχαρη. Σκόνταψε στο πόδι του Καμαρά ο Γεντβάι, φάουλ. Φτερνιζόταν παίκτης με πράσινα, φάουλ. Μία κίτρινη είδαν, για διαμαρτυρία και στο πέναλτι ο Καλάμπρια που έριξε καρατιά και στις κλωτσιές, τίποτα ...
- Τετ 04 Φεβ 2026, 23:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Δεν καταλαβαίνω, σκίζανε τα βρακια τους πολλοί εδώ μέσα με τον Έλληνα Ντρογμπα.
Ο τετει σε μας θα ήταν 50% πάνω από ότι παίζει τώρα ...
Στην ομάδα που πήγε, πόσα παραπάνω να κάνει; Μόνο με γιόμες προσπαθούν να τον τροφοδοτήσουν. Και εγώ πιστεύω ότι σε μας να έχει Ντέλια, Τάισον, Ζίφκο ...
- Παρ 06 Φεβ 2026, 11:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIIIπ
Θυμάμαι έναν τελικό κυπέλλου με την χαρτοσακούλα από το 1983, 5-0 έπρεπε να τους κερδίσουμε και χάσαμε 2-0 επειδή έτσι τού κάπνισε τού διαιτητή. Υπήρχε και βίντεο στο YouTube για να σας δείξω τι σημαίνει πραγματική σφαγή και όχι χαρτομπούρδες αλλά ο αδερφός έκλεισε τον λογαριασμό του.
Πρέπει ...
- Παρ 06 Φεβ 2026, 12:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Μία φορά είδα τον τελικό και μία μετά πολλά χρόνια αυτό το video. Έχουμε και μια ηλικία και έχουμε και νεύρα. Ούτε την επικεφαλίδα του δεν θέλω να ξαναδώ.