Η αναζήτηση βρήκε 398 εγγραφές
- Τετ 11 Φεβ 2026, 13:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΟ Τετάρτη 11/2, 20:30, Cosmote Sports 1 HD
Δεν υποτιμώ καμία ομάδα και πολύ περισσότερο τους μουλωχτούς του Κολωνακίου και των βορείων προαστίων που σου χαμογελάνε με το μαχαίρι πίσω απότην πλάτη. Λαόθ (ο πιο γελοίος διαιτητής όπως τον είχε αποκαλέσει ο Μέσι) και Μπενκοετσέα ή όπως αλλιώς τον λένε το 2022 και η ευθυγράμμιση των πλανητών το ...
- Τετ 11 Φεβ 2026, 20:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολύ αγωνία και άγχος, σε καλό να βγει.
- Τετ 11 Φεβ 2026, 21:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Λάθος νομίζω και εγώ οι αλλαγές, αλλά ας μην προτρέχουμε.
- Τετ 11 Φεβ 2026, 23:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 2-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Πώς δεν κάνανε. Αχ και βαχ έκαναν από τον πόνο.
- Τετ 11 Φεβ 2026, 23:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 2-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Γερασίμου στην ανάπαυλα.
Ο Λουτσέσκου ξέρει καλύτερα από μας. Δεν έβαλε χαφ για να κρατήσει ενδεχόμενα πίσω την ομάδα, έβαλε φορ και μεσο-επιθετικό που τον δικαίωσαν και αποδείχθηκαν χρυσές αλλαγές.
Μπράβο για την πρόκριση στον τελικό με ...
Ο Λουτσέσκου ξέρει καλύτερα από μας. Δεν έβαλε χαφ για να κρατήσει ενδεχόμενα πίσω την ομάδα, έβαλε φορ και μεσο-επιθετικό που τον δικαίωσαν και αποδείχθηκαν χρυσές αλλαγές.
Μπράβο για την πρόκριση στον τελικό με ...
- Παρ 13 Φεβ 2026, 14:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κύπελλο Ελλάδος 2025-2026
Καλό είναι να κρατάμε χαμηλά την μπάλα. Φυσικά και είμαστε φαβορί, αλλά στο κύπελλο οι εκπλήξεις περισσεύουν. Πρόσφατη η φάπα της αεκ από τους Κρητικούς. Είμαι σίγουρος ότι ο Λουτσέσκου τους έχει προσγειωμένους τους παίκτες, τί λέω τους έχει, είμαι σίγουρος ότι δεν ασχολούνται με το κύπελλο πλέον ...
- Παρ 13 Φεβ 2026, 15:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 15/2-19:30,Novasportshd
Ρε παιδιά, να βάλει η κερκίδα ένα γκολ την Κυριακή. Το αξίζει η ομάδα. Όχι χλιαρή συμπαράσταση, ούτε και αυτό το νανούρισμα το "ΠΑΟΚάρα βάλε ένα γκολ". Με το δίκιο τους μπορεί να πουν οι παίκτες "βάλτε απ' την κερκίδα ένα γκολ".
- Σάβ 14 Φεβ 2026, 19:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Έρχονται πλήρεις και ξεκούραστοι. Κατεβαίνουμε με απουσίες μεσοεπιθετικά, χωρίς ουσιαστικά δεκάρι και μετά από σειρά απαιτητικών αγώνων υψηλής έντασης. Να μην μασήσουμε, game by game. Όσοι παίξουν να δώσουν και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών τους και για τον επόμενο αγώνα...έχει ο Θεός.
Αυτή η ...
Αυτή η ...
- Κυρ 15 Φεβ 2026, 14:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρέντα και σήμερα η χαρτοσα-κούλα. Δυνατή βροχή από το πρωί κι ας βγήκε ήλιος τώρα. Βαρύ το γήπεδο και τους ευνοεί γιατί έρχονται με ξεκούραση μιας εβδομάδας και πλήρεις, άρα με εναλλακτικές στον πάγκο, αντίθετα με μας που παίζουμε στα κόκκινα εδώ και 12 μέρες, με παίκτες που μάλλον έφτασαν ή και ...
- Κυρ 15 Φεβ 2026, 22:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Αεκ 0-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Το χαμένο πέναλτι άλλαξε την οικονομία του αγώνα και την ψυχολογία των παικτών μας, κυρίως από το 15΄ μέχρι την λήξη του α΄ημιχρόνου. Αν γινόταν στο 11΄ το 1-0 η αεκ θα αναγκαζόταν να ανοιχτεί, θα είχαμε χώρους και αμφιβάλλω αν θα μπορούσαν να μας κάνουν γκολ. Πιο πιθανό θα ήταν να βγάλουμε εμείς ...
- Κυρ 15 Φεβ 2026, 23:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Αεκ 0-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Δεν βγαίνει η Ευρώπη παλικάρια με τόσες απουσίες. Την Πέμπτη 5 παίκτες που παίζουν στα κόκκινα πρέπει να πάρουν ανάσες.
- Δευ 16 Φεβ 2026, 15:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Μια χαρά είναι η ομάδα κόουτς. Όλοι, ακόμα και στο λεκανοπέδιο ομολογούν ότι έχεις δημιουργήσει μια ομάδα με μέταλλο. Αν δεν είχαμε τόσα προβλήματα πιστεύω ότι από τα ματς με τους κίτρινους θα είχαμε άλλους 4 βαθμούς.
Αλλά επειδή μας κυνηγάει η επιδημία των θλάσεων λόγω επιβάρυνσης, άνοιξε το ...
Αλλά επειδή μας κυνηγάει η επιδημία των θλάσεων λόγω επιβάρυνσης, άνοιξε το ...
- Δευ 16 Φεβ 2026, 21:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Είχε υποτροπή θλάσης στην ίδια μυϊκή ομάδα και για την φετινή αγωνιστική περίοδο θέλει προσεκτική διαχείριση για να μην τον χάσουμε όταν θα καιγόμαστε, δηλ. Απρίλιο και Μάιο. Κατά την άποψή μου, αν μπορεί να αποφύγει και την Εθνική ομάδα από 23-30/3, έστω και για δύο φιλικά παιχνίδια, καλό θα είναι ...
- Τρί 17 Φεβ 2026, 13:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
...
Marsantos δεν έχουμε λίγες πιθανότητες και αυτό το βλέπουν και οι book. Τώρα είμαστε στο 3.25, η αεκ στο 3 και ο γάβρος στο 2.15 (το υψηλότερο από την αρχή του πρωταθλήματος)
Έχει φυσικά λογική το σκεπτικό σου, αλλά διέξοδοι υπάρχουν. Πρέπει όμως να βοηθήσουν προς τις διεξόδους ο Λουτσέσκου ...
- Τετ 18 Φεβ 2026, 14:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 8. Soualiho Meïté
Ποια ρεβάνς με Θέλτα, αυτή είναι σε 8 μέρες από σήμερα. Για Κηφισιά στις 4/3 πάει και ο Σου και ο Ντέλιας.