Επαγγελματική νίκη-πρόκριση, αν και δεν μου άρεσε το ότι στο β΄ μέρος μετά το 70΄ δεν κρατούσαμε μπάλα, αλλά παίζει και ο αντίπαλος. Άλλωστε πλην της ευκαιρίας του Ποντένσε στο 91΄ δεν κινδυνέψαμε.
Να σκεφτείτε ότι πήραμε τον διπλό με τον Ντέλια μάλλον μέτριο για τα κυβικά του και τον Μπάμπα να ...
Η αναζήτηση βρήκε 399 εγγραφές
- Τετ 14 Ιαν 2026, 21:21
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 14 Ιαν 2026, 23:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 56. Ανέστης Μύθου
Σεντερφορίσια κίνηση στο γκολ και πολύ καλό το σουτ στις αρχές του β΄. Δουλειά στο δέσιμο του σώματος και θα μπορέσει, γιατί όχι, να γίνει στο μέλλον ο βασικός σέντερ της ομάδας.
- Τετ 14 Ιαν 2026, 23:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κράτος - ΠΑΟΚ 0-2 - MVP, σχολια και παραλειπόμενα
Δεν θέλω να μας δίνουν φαβορί. Μας πηγαίνει ο ρόλος του αουτσάιντερ.Rexaris έγραψε: Τετ 14 Ιαν 2026, 23:44 Πριν τους σημερινούς αγώνες τα στοιχηματικά έδιναν φαβορί για την κατάκτηση τού Κυπέλλου:
1,85 - ολυμπιακό
1,90 - αεχ
5,00 - παναθηναϊκό
6,00 - ΠΑΟΚ
κλπ
Τώρα δίνουν:
1,85 - ΠΑΟΚ
5,00 - παναθηναϊκό
6,00 - λεβαδειά
15,00 - ΟΦΗ
- Παρ 16 Ιαν 2026, 11:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Είναι αμαρτία ενώ η ομάδα μας είναι η μόνη που βρίσκεται μέσα και στους 3 στόχους, να μην βοηθηθεί. Στην άμυνα τα προβλήματα στην αναπλήρωση κυρίως φωνάζουν και θα πρέπει να κάνουμε προσευχές και τάματα να μην συμβεί τραυματισμός/ίωση ή να μην σκάσει από την κούραση ο χ και ο ψ αμυντικός.
Απορίας ...
Απορίας ...
- Παρ 16 Ιαν 2026, 15:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν νομίζω ότι θα αφήσουν έτσι την ομάδα. Από την ανατολή του 2026 δίνουμε αγώνες μεσοβδόμαδα-Κυριακή και αν περάσουμε την league phase του Europa League, θα έχουμε αγώνες Τετάρτη για κύπελλο και Πέμπτη για Ευρώπη συν Κυριακή για το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος του Φλεβάρη. Δύο πρσθήκες στην άμυνα ...
- Παρ 16 Ιαν 2026, 18:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Και βλέπεις πως και ο σχετικά πιο συμπαθής από άλλους Καίσαρης έχει μια αίσθηση ότι σχεδόν δεν υπήρχε ο ΠΑΟΚ πριν την τελευταία δεκαετία. Ξεκινάει λέγοντας ότι ποτέ δεν είμασταν με διάρκεια ανταγωνιστική και σε συνεχή διεκδίκηση τίτλων, ενώ τη δεκαετία του 70' μέσα σε 9 χρόνια είχαμε 7 ...
- Παρ 16 Ιαν 2026, 19:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 10. Δημήτρης Πέλκας
Μητσάρα υπάρχει ενδεχόμενο να ξεκινήσεις βασικός την Κυριακή. Μακάρι όλα να πάνε καλά και να μην βγάλεις πάλι ενοχλήσεις.
Η Κηφισιά είναι παιχνίδι ταμάμ για σένα. Μικρό γήπεδο, κόντρες, αναμπουμπούλες, κακός ρυθμός, καθυστερήσεις, ψευτοτσαμπουκάδες. Και κάπου εκεί θα πεταχτείς εσύ να το στάξεις ...
- Κυρ 18 Ιαν 2026, 17:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Βαζελος AKTOR, 18/01, 16:00, ΕΡΤ2
Κολλήσαμε στους 62 πόντους, αλλά ότι κι αν γίνει αξίζουν τα μπράβο στην ομάδα για την αντίδραση ειδικά στην άμυνα. Αν ο Μουρ είχε ένα συμπαραστάτη, ίσως να είχαμε άλλη εξέλιξη.
- Κυρ 18 Ιαν 2026, 19:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ Κυριακή 18/1 19:00 Novasports Prime
Πολύ καλή και σοβαρή η ομάδα στα α΄μέρος και με σκορ που δίνει ασφάλεια, αρκεί να συνεχίσει με την ίδια σοβαρότητα στο β΄.
Τα εύσημα μέχρι στιγμής στον Χατσίδη.
Αριστερά έχουμε τον Μπέρδο, ο οποίος έχει δυνατότητες αρκεί να δουλέψει.
Για τον Μεϊτέ πληροφορήθηκα ότι απλώς "στραμπούληξε" την ...
Τα εύσημα μέχρι στιγμής στον Χατσίδη.
Αριστερά έχουμε τον Μπέρδο, ο οποίος έχει δυνατότητες αρκεί να δουλέψει.
Για τον Μεϊτέ πληροφορήθηκα ότι απλώς "στραμπούληξε" την ...
- Κυρ 18 Ιαν 2026, 20:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Μπιάνκο νομίζω ότι θα χρειαστεί στο μέλλον.
- Κυρ 18 Ιαν 2026, 20:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Επιτέλους, τον έβαλε τον Μπιάνκο ο "εμμονικός" Ρουμάνος.
- Κυρ 18 Ιαν 2026, 22:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 10. Δημήτρης Πέλκας
...
Το ματς με την Κηφισιά της Κυριακής 25/1 πήρε αναβολή.
Γιατρέ καλησπέρα.
Το έγραφα το πρωί.
Μετά έσκασαν τα νέα..
Τι οσμιζεσαι στο θέμα ιώσεων;
Και πόσο μπορεί να ταλαιπωρεί αυτό την ομάδα;
Καλησπέρα φίλε. Ο Πέλκας ήταν αυτός που μας έδιωξε το άγχος σήμερα, αν και κορυφαίος ήταν σαφώς ...
- Δευ 19 Ιαν 2026, 15:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Λόβρεν είναι σχεδόν 37 ετών και έχει πρόβλημα με τους κοιλιακούς μύες. Μπορεί να μας δώσει βοήθεια σε 3-4 παιχνίδια, αλλά πολύ εύκολα να παρουσιάσει υποτροπή και να λήξει η σεζόν. Σε κάθε περίπτωση το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του και δεν πρόκειται να ανανεωθεί. Συνεπώς και για το πρόβλημα που ...
- Τρί 20 Ιαν 2026, 11:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Καλημέρα σε όλους. Να μην ξεχνάμε μία βασική παράμετρο. Πριν τα play off υπάρχουν τα ματς του κυπέλλου τον άλλο μήνα. Άσχετα με το ποιος θα είναι η τέταρτη ομάδα που θα σχηματίσει το κουαρτέτο την άνοιξη, που εγώ νομίζω ότι θα είναι ο βάζελος, υποχρέωσή μας είναι να αποκλείσουμε τον λαγό και να ...
- Τρί 20 Ιαν 2026, 15:53
- Jump to forum
- Jump to topic
To "first qualification and then transfers" φέρνει συνήθως no qualification.
Στον Λόβρεν επ' ουδενί δεν πρέπει να βασιστούμε.
Να ανοίξω μια μέρα τον υπολογιστή μου και να δω το "ο ΠΑΟΚ πυροδότησε την βόμβα του Χ ή του Ψ ή και των δύο" και τί στον κόσμο. Αυτό χωρίς φυσικά να υποτιμώ με τίποτα το ...
Στον Λόβρεν επ' ουδενί δεν πρέπει να βασιστούμε.
Να ανοίξω μια μέρα τον υπολογιστή μου και να δω το "ο ΠΑΟΚ πυροδότησε την βόμβα του Χ ή του Ψ ή και των δύο" και τί στον κόσμο. Αυτό χωρίς φυσικά να υποτιμώ με τίποτα το ...