Η αναζήτηση βρήκε 337 εγγραφές

Return

από Unpsofable78
Τετ 09 Ιούλ 2025, 09:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Παίκτη στα 27 με δυο σεζόν...το θέμα είναι αν μας αρέσει ή η στατιστική δεν παίζει ρολό ? Μιας και έχεις πλήρη εικόνα για τον παίκτη για πες και σε εμάς τους άσχετους...

Εγώ το πρωί έγραψα κάποιους αγώνες του με την Φροζινονε και είπα όποιος θέλει ας δει τα highlights των αγώνων της ...
από icue
Τετ 09 Ιούλ 2025, 09:42
Jump to forum
Jump to topic

Νουμερα βαζετε αλλα ξερετε γιατι δεν επαιζε στην Εσπανιολ και εβαλε μονο ενα γκολ; Ειχε καλυτερο φορ μπροστα του; Του ταιριαζε το συστημα; Τα πηγαινε καλα με τον προπονητη του;

Σε μια σεζον παιζουν ρολο ενω σωρο παραμετροι. Αλλα το ευκολο ειναι να πατησεις ενα κουμπι και να δεις ποσα γκολ εβαλε. Ο ...
από JohnDag
Τετ 09 Ιούλ 2025, 09:44
Jump to forum
Jump to topic

Είπα ότι δεν θέλω να μπω σε προσωπικές διαμάχες αλλά απ’ ότι φαίνεται κάποιοι το έχετε χόμπι.

Οπως λέει και ο sourme κουράζετε τον κόσμο οπότε καλό είναι να σταματήσετε.

Επίσης κατι αλλο που κουραζει ειναι να πετας σποντες, να απευθυνεσαι σε καποιον χωρις παραθέσεις κτλ.

Τεσπα στο αρχικο ...
από joshua
Τετ 09 Ιούλ 2025, 09:47
Jump to forum
Jump to topic

Μπερδευεστε καποιοι...Για τους περισσοτερους το προβλημα δεν ειναι ο παικτης Σεντιρα. Εγω στο πρωτο ακουσμα ειπα οκ στη θεση του Μπραντον ειναι ενα αξιολογο στοιχημα. Εστω και σε φαση Μπετανκορ κατι θα ειδε η Ναπολι. Αυτο που εξοργισε ηταν η προσπαθεια των αυλικων να μας πεισουν οτι μια ομαδα που ...
από xrisitsapa
Τετ 09 Ιούλ 2025, 15:53
Jump to forum
Jump to topic

Αμα δεν μπορεί να αντέξει το instagram, θα αντέξει την Τούμπα;;;; 😁😁😁
από tolis14
Τετ 09 Ιούλ 2025, 16:01
Jump to forum
Jump to topic

Το ότι είναι 13χρονα και 15χρονα είναι χαιδεμα αυτιών για να νοιώσουμε καλύτερα. Κανονικοί ενήλικες είναι που ζουν ανάμεσα μας. Οι ίδιοι που στη Κρήτη κάτω από τα ποστ του Αυγενάκη γράφουν προχώρα παλήκαρε και μη χαμπαριάζεις. Δυστυχώς η κοινωνική παρακμή στην Ελλάδα έχει πιάσει all times high ...
από Unpsofable78
Τετ 09 Ιούλ 2025, 18:46
Jump to forum
Jump to topic

Απαράδεκτη κίνηση. Θέλουν ξήλωμα όλοι στην ΠΑΕ.
Ο παίκτης βρίσκεται σε φοβερή πτώση.

Πάω να γράψω ευχολόγια στο προφίλ του μπας και καταφέρω να κόψω την μεταγραφή :mrgreen:

:opaokara:
από Equalizer
Τετ 09 Ιούλ 2025, 18:57
Jump to forum
Jump to topic

Δεν μου καίγεται καρφάκι αν θα είναι καλός ο Ιβάνουσεκ ή οχι

Το βασικό είναι αυτό που λεει ο renegade.

Είναι ή δεν είναι αλήθεια ρε οτι επί τοσο καιρό ΟΛΟ το κράξιμο γίνεται επειδή θεωρείτε ΔΕΔΟΜΕΝΑ όλα όσα γράφονται, από όπου κι αν γράφονται; Και ο οποιοσδήποτε ΨΕΛΛΙΣΕΙ οτι ίσως και να μην ...
από Σουριναμέζος
Τετ 09 Ιούλ 2025, 19:08
Jump to forum
Jump to topic

ροκ ν ρολ μπαλκάν

Ή που θα πλακωθούμε μεταξύ μας ή που θα πέσει η πούτσα σύννεφο
από delos15
Τετ 09 Ιούλ 2025, 19:16
Jump to forum
Jump to topic

Εάν μου έλεγαν πριν χρόνια ότι θα έρθει η στιγμή να έχουμε στο ρόστερ τα βασικά εξτρέμ της Κροατίας ,της Σερβίας και της Βουλγαρίας, θα τους έστελνα στον ψυχίατρο.
από Panostas1995
Τετ 09 Ιούλ 2025, 19:41
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάλι θα πω να μην ξεγραφουμε τον Τσαλοφ...με τέτοια ποιότητα από πίσω του , με ήδη ένα χρόνο προσαρμογής και με παραπάνω χρόνο συμμετοχής από πέρσι εγώ βλέπω να κάνει άνετα 15 γκολ 10 ασίστ.... Εδώ φέτος έκανε 5 γκολ 7 ασίστ σε κακή ομάδα και χωρίς ΟΎΤΕ ΈΝΑ ενενήνταλεπτο
από Unpsofable78
Τετ 09 Ιούλ 2025, 19:46
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή ρε παιδιά αν με το καλό έρθει ο Ιβανουσετς θα έχουμε πίσω από τον φορ, δεξιά Ζιφκο και Ντεσποντοφ, στο δέκα Ντελια και Πελκα, αριστερά Ιβανουσετς και Ταισον;

Πραγματικά τρομερή ποιότητα και πληρότητα.

Το σκέφτομαι το ξανά σκέφτομαι και πραγματικά δεν μπορώ να το χωνέψω
Μακάρι να μην φύγει ...
από Alastor
Τετ 09 Ιούλ 2025, 23:39
Jump to forum
Jump to topic

paokspren έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 21:57 Η μεσοεπιθετική μας γραμμή είναι λίγο άρρωστη για Ελλάδα. :lol:

Zivkovic - Κωνσταντέλιας - Ivanusec
Despodov - Πέλκας - Taison

Α πα πα.
Και τα φορ να συμπεριλαμβανες παντως, ετσι θα φαινοταν η επιθετικη μας γραμμη παλι :lol:
από nunies4
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 12:45
Jump to forum
Jump to topic

Βρε με το φορ και το χαφ που μας καινε κανα νεο εχουμε?

Υ.Γ 3 μυρια η ρητρα του Ιβανουσεκ και 3 μυρια κοστος αγορας ο Σεντιρα... :opaokara:

Τωρα αν σου πω οτι σιγα σιγα με τις μερες να περνουν δεν με χαλαει ο Σεντιρα; Σαν κατι που το βλεπεις την 1η φορα σε απωθει αλλα σιγα σιγα το συνηθιζεις ...
από nunies4
Παρ 11 Ιούλ 2025, 06:16
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως επειδή βλέπω το πρόβλημα της έλλειψης Ελλήνων να μεγαλώνει (τόσο που να συζητάμε επιστροφή του χάρη), όλο και περισσότερο θεωρώ ότι το 3ο φορ πρέπει να είναι κάποιος από τους μικρούς. Δεν βλέπω νόημα την θέση να την πάρει 3ος ξένος.
Χώρια την εξοικονόμηση στο μπάτζετ για μια πιο δυνατή λύση ...