Οτι να ναι μέχρι στιγμής. Δηλαδή όσοι είναι του εξωτερικού 0 πιθανότητες να πάρουν την φανέλα. Κρίμα.
Αν ήταν να βγάλεις 2026 κομμάτια η τιμή έπρεπε να ήταν 2026 επίσης, όχι 100.
Ποιο το νόημα;
Η αναζήτηση βρήκε 858 εγγραφές
- Δευ 02 Μαρ 2026, 13:25
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 28 Απρ 2026, 11:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Στα τέτοια μου που είναι από ΝΔ, ας είναι και ο Μητσοτάκης αντιπρόεδρος.
Το θέμα είναι να ξέρει τη δουλειά. Που δεν την ξέρει.
Το θέμα είναι τι είναι ο ΠΑΟΚ ρε γμ, οικογενειακό ψιλικατζιδικο? Τα παιδιά μου και ο γαμπρός μου ? Και μετά αναρωτιόμαστε πώς θα πάμε μπροστά σαν ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 11:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Μου αρέσει αυτό που αναφέρετε.
Βεβαίως έντονες απορίες, ενστάσεις, αναμονή να δούμε ΑΝ και τι έχει να ειπωθεί.
Οχι όμως η ΑΥΤΟΜΑΤΗ υστερία χωρίς καν να εξηγούμε καν τι εννοούμε
Το καταλάβαμε όλοι, το ξέρουν όλοι. Θέλουμε νταμπλ και τον ΠΑΟΚ πρώτο. Όσο δεν γίνεται αυτό, όλοι είναι σε αναμμένα ...
Βεβαίως έντονες απορίες, ενστάσεις, αναμονή να δούμε ΑΝ και τι έχει να ειπωθεί.
Οχι όμως η ΑΥΤΟΜΑΤΗ υστερία χωρίς καν να εξηγούμε καν τι εννοούμε
Το καταλάβαμε όλοι, το ξέρουν όλοι. Θέλουμε νταμπλ και τον ΠΑΟΚ πρώτο. Όσο δεν γίνεται αυτό, όλοι είναι σε αναμμένα ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 13:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ανδρέας Παπαμιμίκος - Σύμβουλος του Προέδρου
Η παραδοχή του προβλήματος είναι το πρώτο σωστό βήμα, περιμένουμε τα υπόλοιπα
- Τρί 28 Απρ 2026, 13:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Απ΄ ότι κατάλαβα λοιπόν ο Παπαμιμίκος αναλαμβάνει σαν "πρόεδρος - αφεντικό" στην ομάδα, κάτι σαν τον Τζακ Αγγελίδη που είχαμε κάποτε.
- Τρί 28 Απρ 2026, 14:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Την περίπτωση να είχαν ούτως ή άλλως σκοπό να κάνουν κάποιες αλλαγές, και απλά να πιέστηκαν από τις εξελίξεις και να βγήκε σήμερα για μια basic συνέντευξη φαντάζομαι την ξέρετε όλοι, απλά δεν τη λέμε καθότι όπως συμφωνήσαμε και νωρίτερα, ετσι. Έχουμε τα νεύρα μας.
Από εκεί και πέρα οι πράξεις ...
Από εκεί και πέρα οι πράξεις ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 14:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Θέλουμε να μας μιλάτε
Αν δεν μιλάτε σημαίνει αυτόματα πως δεν κάνετε τίποτα.
Αλλά να λέτε αυτά που θέλουμε
Αν δεν τα λέτε σημαίνει πως δεν κάνετε τίποτα
Απλό είναι.
Αν δεν μιλάτε σημαίνει αυτόματα πως δεν κάνετε τίποτα.
Αλλά να λέτε αυτά που θέλουμε
Αν δεν τα λέτε σημαίνει πως δεν κάνετε τίποτα
Απλό είναι.
- Τρί 28 Απρ 2026, 15:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή βλέπω αντιδράσεις τουρλού, ας ξεχωρίσουμε λίγο 2 πράγματα.
Το πρώτο είναι η κομματική ταυτότητα του συγκεκριμένου. Ξέρω ότι θα σας σοκάρει αυτό που θα πω αλλά ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας (και μαζί ένα μεγάλο μέρος των οπαδών του ΠΑΟΚ) είναι της συγκεκριμένης κομματικής απόχρωσης.
Καλώς ...
Το πρώτο είναι η κομματική ταυτότητα του συγκεκριμένου. Ξέρω ότι θα σας σοκάρει αυτό που θα πω αλλά ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας (και μαζί ένα μεγάλο μέρος των οπαδών του ΠΑΟΚ) είναι της συγκεκριμένης κομματικής απόχρωσης.
Καλώς ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 15:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ιβάν έχει άλλες ελεύθερες ανιψιές;
Στείλτε μου facebook πριβέ και αφήστε το πάνω μου. Σε λίγα χρόνια θα κανονίζουμε τις μεταγραφές εδώ μέσα μεταξύ μας.
Στείλτε μου facebook πριβέ και αφήστε το πάνω μου. Σε λίγα χρόνια θα κανονίζουμε τις μεταγραφές εδώ μέσα μεταξύ μας.
- Τρί 28 Απρ 2026, 15:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Και να χάσω τέτοιο γέλιο? Τρελός είμαι?
- Τρί 28 Απρ 2026, 16:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό που για την κριτική στον Παπαμιμικο βαραίνει η κομματική του ιδιότητα προ δεκαετίας την οποία έκτοτε έχει εγκαταλείψει και μαλιστα με άλλο αρχηγό ο οποίος πρόσφατα έχει διαγραφεί,
και όχι
η οικογενειακή του σχέση με τον Ιβάν Σαββίδη και άρα η εμπιστοσύνη που δείχνει ότι του έχει για να τον ...
και όχι
η οικογενειακή του σχέση με τον Ιβάν Σαββίδη και άρα η εμπιστοσύνη που δείχνει ότι του έχει για να τον ...
- Τετ 29 Απρ 2026, 16:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάντως σε αντίθεση με την κυρίαρχη άποψη ότι στη χθεσινή συνέντευξη δεν ειπώθηκε τίποτα σημαντικό θα διαφωνήσω.
Εχθές τουλάχιστον επικοινωνήθηκε κάτι πολύ σημαντικό.... ότι υπάρχει γνώση και παραδοχή ενός προβλήματος που έχουμε όλοι μας σχολιάσει αρνητικά και δεν είναι άλλο από τον ...
Εχθές τουλάχιστον επικοινωνήθηκε κάτι πολύ σημαντικό.... ότι υπάρχει γνώση και παραδοχή ενός προβλήματος που έχουμε όλοι μας σχολιάσει αρνητικά και δεν είναι άλλο από τον ...
- Σάβ 06 Ιουν 2026, 21:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λειτουργία ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Θετικά, αρνητικά και αναγκαίες βελτιώσεις
1. Το να εκφράσω πόσο γουστάρω Μάτος και Βιερίνια, είναι δύσκολο. Ως παίκτες και σύμβολα εντός αγωνιστικών χώρων. Ως στελέχη βεβαίως έχουν δρόμο μπροστά τους
2. Χαίρομαι τόσο για την εξέλιξη με την πρόσληψη στελεχών και την ανάθεση ευθυνών, όσο και με το γεγονός αυτό καθεαυτο, πως επιτέλους κάτι ...
2. Χαίρομαι τόσο για την εξέλιξη με την πρόσληψη στελεχών και την ανάθεση ευθυνών, όσο και με το γεγονός αυτό καθεαυτο, πως επιτέλους κάτι ...
- Κυρ 07 Ιουν 2026, 00:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχουν λεφτά να μας αγοράσουν ό,τι θέλουμε να ξεφορτωθούμε;george188 έγραψε: Κυρ 07 Ιουν 2026, 00:02 Εντωμεταξυ άσχετο, ο Βρύζας αθλητικός διευθυντής στο αποελ
- Κυρ 07 Ιουν 2026, 01:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως και οι δύο, ακόμα και τώρα, μπορούν να πάρουν κάποια ματς και να ξεκουράζουν Μπάμπα και Κένι, στα εύκολα ματς. Με αυτό το σκεπτικό είναι πολύ καλές επιλογές!