Η αναζήτηση βρήκε 578 εγγραφές

Return

από renegade
Τετ 30 Ιούλ 2025, 19:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Εγώ ξέρω ότι όλα αυτά τα χρόνια όλα τα προβλήματα τα οποία έχουν δημιουργηθεί με διάφορους παίκτες, μόλις αναλαμβάνει προσωπικά ο ιβάν αυτά λύνονται μέσα σε μερικές ώρες.
Και επειδή οι καιροί είναι περίεργοι...το παραπάνω μεταφράζεται και έχει και τα θετικά του και τα αρνητικά του
από paokspren
Τετ 30 Ιούλ 2025, 19:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Στο μεταξύ, όλοι ανεξαιρέτως όσοι βρίσκονται μέσα στην ομάδα μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για το Σαββίδη. Και ποδοσφαιριστές και προπονητικο σταφ. Και κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι επειδή τον υποστηρίζουμε είμαστε ξέρω γω Σαββίδης fc, βάζουμε το Σαββίδη πάνω από τον ΠΑΟΚ και άλλα τέτοια ...
από Napoli4
Τετ 30 Ιούλ 2025, 22:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Για μένα πλέον θα πρέπει να μιλήσουν οι σύνδεσμοι και το γήπεδο.

Θα με νοιάζει αν κάποιος είναι υπέρ ή κατά του Ιβάν. Δεν γίνεται ο ΠΑΟΚτσής να δέχεται κάποιος να μπαίνει και να αποφασίζει για τα συλλογικά του ΠΑΟΚ χωρίς να έχει απευθυνθεί στον κόσμο της ομάδας. Δεν γίνεται να βρέθηκαν 5 άτομα σε ...
από zissos
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:18
Jump to forum
Jump to topic

Ρε τωρα σοβαρα,εσεις οι 2,ξερετε ποιοι,θεωρειται ολο αυτο το κρυφτουλι ηθικα σωστο;Ηθικα απεναντι στον λαο του ΠΑΟΚ οχι στον Σαββιδη και υποστηριζεται την πλευρα Μυστακιδη;

Εμενα προσωπικα μου βγαζει πλεον μια αηδια κ μονο το ακουσμα του ονοματος του.

Ο Κατσαρης τελικα "παραιτηθηκε",πολυ καλα ...
από Kaizen
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:44
Jump to forum
Jump to topic

Τον ηγέτη δεν τον κάνουν τα λεφτά και πόσο μάλλον οι πουστιες αγαπητα "αδέρφια".

Αυτο πρεπει να μπει σαν μπανερ με τεραστια γραμματα στην κορυφη της σελιδας. Να ειστε αυστηροι με τους εαυτους σας και πιο καχυποπτοι οτι κι αν σας ταζει ο καθενας. Ο Σαββιδης κερδισε τον σεβασμο και την ...
από Мир
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:45
Jump to forum
Jump to topic

Εγω πιστευω οτι σιγουρα εχουν κανει καποια μαλακια ..η φαση ειναι τους κουνησαν λεφτα στα μουτρα και ετρεξαν μην τα χασουν..εντωμεταξυ ακομη και να παρει την παε ο Μυστακιδης μετα απο τον τροπο που θα το χει κανει δεν θα μπορει κανεις να τον στηριξει η να τον εμπιστευτει εκτος απο αυτους που δεν ...
από Equalizer
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 07:00
Jump to forum
Jump to topic

Ξαναλέω παιδιά ποια κερκοπορτα και ποια προδοσία

Βγαίνει αύριο ο Ιβάν και λέει ορίστε ας έχω το μπακιρι. Πάρτε το. Το δέχεστε?

Ταυτόχρονα κάνει κινήσεις για το αγωνιστικό της παε για να έχει και τον τελευταίο οπαδό κοντά του

Θα γυρίσει ο οποιοσδήποτε τυχαίος του ΔΣ του ερασιτέχνη να πάει κόντρα ...
από george188
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 08:11
Jump to forum
Jump to topic

soigol έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 07:31 Είμαστε ιδέα;
Να γράψω πάλι κάτι που μου αφαιρεσες;;;
Την ΕΠΟ πως την έχουμε δίπλα μας τα τελευταία χρόνια, με τα αγνά ιδεώδη;
Πήρες την επο για να σφαζεις τους άλλους και να παίρνεις τίτλο κάθε χρόνο ή πήρες την επο κ έφερε var και ξένους διαιτητες. Δεν ντράπηκες να το γράψεις αυτο?
από Λεμεσος4
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 10:14
Jump to forum
Jump to topic

Equalizer έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 10:02 Αν ο ΑΣ και ο κόσμος σταματήσουν να προσβάλλουν τον εαυτό τους, θα φανερωθεί και το ποσο ανούσιο είναι το τι γράφω εγώ για οποιονδηποτε
Σου βγαζω το καπελο για ολα οσα γραφεις και την σταση σου στο ολο θεμα.
από Psaras
Παρ 01 Αύγ 2025, 22:44
Jump to forum
Jump to topic

Ο ΑΜΠΑΛΑΕΑ καταφέρεται εναντίον του Τσαλόπουλου, Χατζόπουλου, Τριλυράκη, Μαλλιού και Στεργίου. Ουσιαστικά στηρίζει την νυν διοίκηση του ΑΣ και τις οποίες αποφάσεις της. Ως τώρα χωρίς υπεκφυγές Θ4 και ΑΜΠΑΛΑΕΑ διάλεξαν πλευρά (Μυστακίδη). Οι Δυτικές Συνοικίες είναι υπέρ Ιβάν (;) και οι υπόλοιποι προς ...
από leomatos88
Σάβ 02 Αύγ 2025, 17:56
Jump to forum
Jump to topic

Γεια χαρά σε όλους τους πραγματικούς ΠΑΟΚτσήδες, της προσφυγιάς, της ξενιτιάς και της ανταρσίας.

Τις καλύτερες ημέρες και νύχτες μας τις ζήσαμε ήδη. Οι πιο πολλές ήταν ανάμεσα σ' αυτά τα 13 χρόνια. Που πατήσαμε κάτω τους τρεις βρικόλακες, τις κυβερνήσεις τους, τ' αφεντικά τους, τους υπαλλήλους ...
από Ιάσονας
Κυρ 03 Αύγ 2025, 09:42
Jump to forum
Jump to topic

Πιστέψτε με, δεν είναι καθόλου ανώδυνο να προσβάλει κανείς τον Χατζόπουλο και τους περί αυτού και την προσπάθεια που κάνουν να σώσουν την ΚΑΕ. Μπορώ να σας πω οτι είναι 100 φορές χειρότερα να προσβάλεις τον Χατζόπουλο παρά τον Σαββίδη επειδή δεν μπορεί να του προσάψει κανείς κανένα κέρδος ...
από Tisis
Κυρ 03 Αύγ 2025, 12:29
Jump to forum
Jump to topic

καλησπέρα, άποψη μου και μοναδική διαφυγή από την πολύ ιδιαίτερη κατάσταση που έχουμε περιέλθει είναι πάγωμα 1 έτους όλων την διαδικασιών για τον νέο γήπεδο.Κάλεσμα για εγγραφή και ψηφοφορία σε τουλάχιστον 50.000 ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ.Έτσι θεωρώ πως δεν μπορεί κανείς να θεωρήσει καμία απόφαση στημένη ...
από Ιάσονας
Κυρ 03 Αύγ 2025, 12:35
Jump to forum
Jump to topic

Λεν καποιοι πως θα παιζει η ΠΑΕ σε γηπεδο που θα χτισει αλλος...Λες και σε ολες τις ομαδες παγκοσμιος ο μεγαλομετοχος της ΠΑΕ ειναι αυτος που εχτισε το γηπεδο και ειναι ιδιοκτητης η εκμεταλλευτης του γηπεδου....και στους 3 ποκιτες το γηπεδο δεν το εχτισε ο μεγαλομετοχος της ΠΑΕ τους...
Χωρις να ...