Η αναζήτηση βρήκε 580 εγγραφές
- Δευ 11 Αύγ 2025, 13:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Αυτος ο κλοουν που γελαει οταν ακουει τις ερωτησεις ειναι τοσο προσβλητικο για τους αρδ, οσο χαζοι και αν ειναι. Πραγματικα ειναι μεγαλη ντροπη το σημερινο ολο προς ολο τον οργανισμο του ΠΑΟΚ. Ακομα και για τους αρδ.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 13:30
- Jump to forum
- Jump to topic
τι λεει αυτος ο βλακας ρε....
δημοκρατικη οσο μαρξιστικη ειναι η κοκα κολα....
δημοκρατικη οσο μαρξιστικη ειναι η κοκα κολα....
- Δευ 11 Αύγ 2025, 13:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτο που λεει τωρα 16 μηνες απο τη στιγμή που θα συσταθεί η εταιρια ειδικού σκοπού ειναι μεγαλο λαθος της ΠΑΕ
Όχι είναι αστεία δικαιολογία, μπορούσαν να ζητήσουν από την ΠΑΕ να μπει ρήτρα ακύρωσης του συμφωνητικού σε περίπτωση που η εταιρεία δεν συσταθεί έως κάποια εύλογη ημερομηνία. Εάν δεν ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 13:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτο που λεει τωρα 16 μηνες απο τη στιγμή που θα συσταθεί η εταιρια ειδικού σκοπού ειναι μεγαλο λαθος της ΠΑΕ
Όχι είναι αστεία δικαιολογία, μπορούσαν να ζητήσουν από την ΠΑΕ να μπει ρήτρα ακύρωσης του συμφωνητικού σε περίπτωση που η εταιρεία δεν συσταθεί έως κάποια εύλογη ημερομηνία. Εάν ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 13:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο άλλος με 2 βδομάδες στο πόστο και χωρίς να είναι καν εκλεγμένος πρόεδρος λέει είμαι η μάνα του συλλόγου.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ποστ μου θα χαθεί στον χαμό, οπότε εν συντομία τώρα και τα υπόλοιπα το βράδυ.
Η συνέντευξη τελείωσε κάπου στο 10λεπτο όταν και είπαν ότι δεν τον ήξεραν τον Μυστακίδη, και ότι τον πλησίασαν μέσω ενός παιδικού φίλου του Κατσαρη για να τον ρωτησουν. Αυτός εν μια νυκτι πείστηκε και είπε το ναι αλλά ...
Η συνέντευξη τελείωσε κάπου στο 10λεπτο όταν και είπαν ότι δεν τον ήξεραν τον Μυστακίδη, και ότι τον πλησίασαν μέσω ενός παιδικού φίλου του Κατσαρη για να τον ρωτησουν. Αυτός εν μια νυκτι πείστηκε και είπε το ναι αλλά ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ, αφού έχω φάει το σκατό της ζωής μου απ' τη δικιά μου λόγω του ότι είμαι με τα ακουστικά και το κινητό στο χέρι εδώ και τρεις ώρες, πλατσουρίζοντας τα βρωμοπόδαρα μου στο Γάλυφο της Φολεγάνδρου, θέτω το εξής ερώτημα:
γίναμε σοφότεροι μετά από αυτό το, σε-luben-επίπεδα, επεισόδιο ...
γίναμε σοφότεροι μετά από αυτό το, σε-luben-επίπεδα, επεισόδιο ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντάξει, γίναμε σοφότεροι θα πω. καταλάβαμε ότι μέρος του δράματος οφείλεται και στο γεγονός ότι στον ΑΣ έχουμε γεμίσει με attention whores. το επιτελείο του ιβαν δεν τους κάνει να νοιωθουν σημαντικοί, πράγμα που κάνει ο κυρ τελης. Τα υπόλοιπα λίγο πολύ έχουν ειπωθεί και δεν εξέπληξαν κανέναν θεωρώ ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Ένας ΑΡΔ ,ένας άχρηστος ΑΡΔ δεν ρώτησε τα αυτονόητα, από την στιγμή που με τον κ. Μυστακίδη δεν έχει μπει σε λεπτομέρειες πως είστε σίγουροι ότι οι όροι του θα είναι προς συμφέρον του ΠΑΟΚ, και να δώσουν το απλό παράδειγμα του ακριβού ενοικίου που θα στραγγαλίζει οικονομικά την ΠΑΕ.
Πραγματικά ...
Πραγματικά ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγγνώμη που θα χαλάσω το κλίμα, αλλά:
1) Είναι αλήθεια ότι στο μνημόνιο που πρότεινε η ΠΑΕ δεν υπάρχει καμία ημερομηνία και ότι κάθε νομικός θα το απέρριπτε ;
2) Είναι αλήθεια ότι υπάρχει άμεσος κίνδυνος δέσμευσης κεφαλαίων και ότι δεν υπήρχε ρήτρα διαφυγής για τον ΑΣ σε περίπτωση που ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:42
- Jump to forum
- Jump to topic
2-3 πράγματα από όσα είπε ο ΑΣ σήμερα είναι βεβαίως σωστά, χρησιμα και ΑΝΑΓΚΑΙΟ να διορθωθούν η να λυθούν ή να προβλεφθούν. Περί εγγυήσεων, ημερομηνιών κ.α.
Δέχομαι ΑΠΟΛΥΤΑ τις ενστάσεις τους για την απαιτούμενη συνεργασία και διορθώσεις στο "μνημόνιο".
Από εκεί και πέρα όμως μια συνέντευξη που ...
Δέχομαι ΑΠΟΛΥΤΑ τις ενστάσεις τους για την απαιτούμενη συνεργασία και διορθώσεις στο "μνημόνιο".
Από εκεί και πέρα όμως μια συνέντευξη που ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 15:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι οχετος σε αυτο το νήμα ρε φίλε. Και όλα αυτά τα γράφατε ενω ακομα δεν τελείωσε η συνέντευξη τύπου... Προφανώς και χειρίστηκε λάθος σε αρκετά θεμα ο ΑΣ την κατάσταση, αλλα αν δεις την γενική εικόνα εγω δεν μπορώ να καταλάβω που διαφωνούμε ή που κάνουν λάθος στον τρόπο σκέψης;
1) Δεν ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 15:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Oχετος το νημα αλλα το οτι βαλανε ραδιοφονικο μαιντανο να εκπροσωπησει τον ΑΣ ΠΑΟΚ δεν ειναι οχετος, ολα καλα εκει, ουτε καν το σχολιαζουμε φυσικα.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 15:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Εκτέθηκε ο ΑΣ ΠΑΟΚ με την ετεροχρονισμένη συνέντευξη Τύπου.
"Καπελώθηκε" ο πρόεδρος από τον υπεύθυνο επικοινωνίας και από τη νομική σύμβουλο.
Και οι δύο έκαναν το λάθος να μιλήσουν κατ' ουσίαν ως εκπρόσωποι του Τέλη Μυστακίδη.
"Καπελώθηκε" ο πρόεδρος από τον υπεύθυνο επικοινωνίας και από τη νομική σύμβουλο.
Και οι δύο έκαναν το λάθος να μιλήσουν κατ' ουσίαν ως εκπρόσωποι του Τέλη Μυστακίδη.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 15:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω δεν ειδα οπτικα τη συνεντευξη ,διαβαζα μονο κατα τη διαρκεια της το τι λεγοταν, οπως αυτο αποτυπωνοταν στα σαιτ,οποτε δεν εχω αποψη ουτε για το υφος ,ουτε για τη γλωσσα του σωματος,τα οποια καυτηριασαν φιλοι. Επι της ουσιας και κυριως οσον αφορα τα λογια της νομικου που θα επρεπε να μας ...