Η αναζήτηση βρήκε 580 εγγραφές

Return

από icue
Δευ 11 Αύγ 2025, 13:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Αυτος ο κλοουν που γελαει οταν ακουει τις ερωτησεις ειναι τοσο προσβλητικο για τους αρδ, οσο χαζοι και αν ειναι. Πραγματικα ειναι μεγαλη ντροπη το σημερινο ολο προς ολο τον οργανισμο του ΠΑΟΚ. Ακομα και για τους αρδ.
από abc_o_ karpouzas
Δευ 11 Αύγ 2025, 13:30
Jump to forum
Jump to topic

τι λεει αυτος ο βλακας ρε....

δημοκρατικη οσο μαρξιστικη ειναι η κοκα κολα....
από Σουριναμέζος
Δευ 11 Αύγ 2025, 13:34
Jump to forum
Jump to topic

Αυτο που λεει τωρα 16 μηνες απο τη στιγμή που θα συσταθεί η εταιρια ειδικού σκοπού ειναι μεγαλο λαθος της ΠΑΕ

Όχι είναι αστεία δικαιολογία, μπορούσαν να ζητήσουν από την ΠΑΕ να μπει ρήτρα ακύρωσης του συμφωνητικού σε περίπτωση που η εταιρεία δεν συσταθεί έως κάποια εύλογη ημερομηνία. Εάν δεν ...
από Σουριναμέζος
Δευ 11 Αύγ 2025, 13:40
Jump to forum
Jump to topic

Αυτο που λεει τωρα 16 μηνες απο τη στιγμή που θα συσταθεί η εταιρια ειδικού σκοπού ειναι μεγαλο λαθος της ΠΑΕ

Όχι είναι αστεία δικαιολογία, μπορούσαν να ζητήσουν από την ΠΑΕ να μπει ρήτρα ακύρωσης του συμφωνητικού σε περίπτωση που η εταιρεία δεν συσταθεί έως κάποια εύλογη ημερομηνία. Εάν ...
από ToMousiTouCrespo
Δευ 11 Αύγ 2025, 13:41
Jump to forum
Jump to topic

Ο άλλος με 2 βδομάδες στο πόστο και χωρίς να είναι καν εκλεγμένος πρόεδρος λέει είμαι η μάνα του συλλόγου.
από gika
Δευ 11 Αύγ 2025, 14:17
Jump to forum
Jump to topic

Το ποστ μου θα χαθεί στον χαμό, οπότε εν συντομία τώρα και τα υπόλοιπα το βράδυ.

Η συνέντευξη τελείωσε κάπου στο 10λεπτο όταν και είπαν ότι δεν τον ήξεραν τον Μυστακίδη, και ότι τον πλησίασαν μέσω ενός παιδικού φίλου του Κατσαρη για να τον ρωτησουν. Αυτός εν μια νυκτι πείστηκε και είπε το ναι αλλά ...
από vasgias
Δευ 11 Αύγ 2025, 14:20
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ, αφού έχω φάει το σκατό της ζωής μου απ' τη δικιά μου λόγω του ότι είμαι με τα ακουστικά και το κινητό στο χέρι εδώ και τρεις ώρες, πλατσουρίζοντας τα βρωμοπόδαρα μου στο Γάλυφο της Φολεγάνδρου, θέτω το εξής ερώτημα:

γίναμε σοφότεροι μετά από αυτό το, σε-luben-επίπεδα, επεισόδιο ...
από jibbie
Δευ 11 Αύγ 2025, 14:26
Jump to forum
Jump to topic

Εντάξει, γίναμε σοφότεροι θα πω. καταλάβαμε ότι μέρος του δράματος οφείλεται και στο γεγονός ότι στον ΑΣ έχουμε γεμίσει με attention whores. το επιτελείο του ιβαν δεν τους κάνει να νοιωθουν σημαντικοί, πράγμα που κάνει ο κυρ τελης. Τα υπόλοιπα λίγο πολύ έχουν ειπωθεί και δεν εξέπληξαν κανέναν θεωρώ ...
από Psagmenos4
Δευ 11 Αύγ 2025, 14:27
Jump to forum
Jump to topic

Ένας ΑΡΔ ,ένας άχρηστος ΑΡΔ δεν ρώτησε τα αυτονόητα, από την στιγμή που με τον κ. Μυστακίδη δεν έχει μπει σε λεπτομέρειες πως είστε σίγουροι ότι οι όροι του θα είναι προς συμφέρον του ΠΑΟΚ, και να δώσουν το απλό παράδειγμα του ακριβού ενοικίου που θα στραγγαλίζει οικονομικά την ΠΑΕ.
Πραγματικά ...
από Budas73
Δευ 11 Αύγ 2025, 14:40
Jump to forum
Jump to topic

Συγγνώμη που θα χαλάσω το κλίμα, αλλά:

1) Είναι αλήθεια ότι στο μνημόνιο που πρότεινε η ΠΑΕ δεν υπάρχει καμία ημερομηνία και ότι κάθε νομικός θα το απέρριπτε ;

2) Είναι αλήθεια ότι υπάρχει άμεσος κίνδυνος δέσμευσης κεφαλαίων και ότι δεν υπήρχε ρήτρα διαφυγής για τον ΑΣ σε περίπτωση που ...
από Equalizer
Δευ 11 Αύγ 2025, 14:42
Jump to forum
Jump to topic

2-3 πράγματα από όσα είπε ο ΑΣ σήμερα είναι βεβαίως σωστά, χρησιμα και ΑΝΑΓΚΑΙΟ να διορθωθούν η να λυθούν ή να προβλεφθούν. Περί εγγυήσεων, ημερομηνιών κ.α.

Δέχομαι ΑΠΟΛΥΤΑ τις ενστάσεις τους για την απαιτούμενη συνεργασία και διορθώσεις στο "μνημόνιο".

Από εκεί και πέρα όμως μια συνέντευξη που ...
από Azrael
Δευ 11 Αύγ 2025, 15:04
Jump to forum
Jump to topic

Τι οχετος σε αυτο το νήμα ρε φίλε. Και όλα αυτά τα γράφατε ενω ακομα δεν τελείωσε η συνέντευξη τύπου... Προφανώς και χειρίστηκε λάθος σε αρκετά θεμα ο ΑΣ την κατάσταση, αλλα αν δεις την γενική εικόνα εγω δεν μπορώ να καταλάβω που διαφωνούμε ή που κάνουν λάθος στον τρόπο σκέψης;

1) Δεν ...
από CCCP
Δευ 11 Αύγ 2025, 15:04
Jump to forum
Jump to topic

Oχετος το νημα αλλα το οτι βαλανε ραδιοφονικο μαιντανο να εκπροσωπησει τον ΑΣ ΠΑΟΚ δεν ειναι οχετος, ολα καλα εκει, ουτε καν το σχολιαζουμε φυσικα.
από ΚΩΣΤΑΣ2019
Δευ 11 Αύγ 2025, 15:37
Jump to forum
Jump to topic

Εκτέθηκε ο ΑΣ ΠΑΟΚ με την ετεροχρονισμένη συνέντευξη Τύπου.

"Καπελώθηκε" ο πρόεδρος από τον υπεύθυνο επικοινωνίας και από τη νομική σύμβουλο.

Και οι δύο έκαναν το λάθος να μιλήσουν κατ' ουσίαν ως εκπρόσωποι του Τέλη Μυστακίδη.
από keep_paokizein
Δευ 11 Αύγ 2025, 15:45
Jump to forum
Jump to topic

Εγω δεν ειδα οπτικα τη συνεντευξη ,διαβαζα μονο κατα τη διαρκεια της το τι λεγοταν, οπως αυτο αποτυπωνοταν στα σαιτ,οποτε δεν εχω αποψη ουτε για το υφος ,ουτε για τη γλωσσα του σωματος,τα οποια καυτηριασαν φιλοι. Επι της ουσιας και κυριως οσον αφορα τα λογια της νομικου που θα επρεπε να μας ...