Εεεεεεεεε είμαι και εγώ εδώ!!!!
@eorptol @aivas19 @astral εδώ και πόσες ημέρες δεν γράφω τίποτα περιμένοντας να μου πείτε εσείς!!!
Άιντε με έχετε σκάσει, ααα και που είστε μην τυχών και κάνετε like και καρφωθουμε.
Αναζήτηση για περισσότερες από 1126 εγγραφές
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 21:43
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 22:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Ειναι σαν την κλικα του Ρουμανου, του Βιειρινια και του Πελκα που βγαζουν την 11αδα???Kabamaru11 έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 21:37 Ο eorptol,o aivas και ο astral εχουν κλικα και κανουν κουμαντο στο φορουμ,ειναι οι σκιεροι και παρασκηνιακοι ηγετες!
Καταραμενε Μαετζιμα,καταραμενοι Ονγιοκου!
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 22:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Πότε πληρωνόμαστε όμως να μας πει ο φίλος, εγώ ακόμα είμαι σαν τον Κάκο, αμισθί! Δέχομαι και IOUKabamaru11 έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 21:37 Ο eorptol,o aivas και ο astral εχουν κλικα και κανουν κουμαντο στο φορουμ,ειναι οι σκιεροι και παρασκηνιακοι ηγετες!
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 23:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Kabamaru11 έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 21:37 Ο eorptol,o aivas και ο astral εχουν κλικα και κανουν κουμαντο στο φορουμ,ειναι οι σκιεροι και παρασκηνιακοι ηγετες!

- Σάβ 01 Νοέμ 2025, 00:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Εν τω μεταξύ σε όσους επιχειρούν τώρα να εγγραφούν, αν δεν έχω καταλάβει λάθος, δεν παρασχέθηκε κάποια διαβεβαίωση ότι οπωσδήποτε το αίτημά τους θα γίνει δεκτό. Όταν συνεδριάσουν οι αρμόδιοι, θα φανεί. Προς τι τέτοια πρεμούρα και σπουδή υπεράσπισης; Η δε επίκληση των προγόνων μας, με βάση ακραία ...
- Δευ 03 Νοέμ 2025, 21:58
- Jump to forum
- Jump to topic
εντωμεταξυ ακομη υπαρχει κοσμος εδω μεσα που λεει να περιμενουμε να δουμε κτλ.
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 12:25
- Jump to forum
- Jump to topic
O θεσμός του ΑΣ και τα υπόλοιπα τμήματα δε φταίνε σε τίποτα που αφήσαμε να πέσουν σε χερια αχρηστων.
Καθήκον μας είναι να διορθώσουμε την κατάσταση στον ΑΣ και όχι να κόψουμε τον ΑΣ από την ΠΑΕ.
Καθήκον μας είναι να διορθώσουμε την κατάσταση στον ΑΣ και όχι να κόψουμε τον ΑΣ από την ΠΑΕ.
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 12:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν έχει διαψεύσει κανένας ακόμα την ανακοίνωση των Δυτικών που έλεγαν ότι ο βιαστικός και εξαφανισμένος πρόεδρος του ΑΣ ουσιαστικά φοβάται το πως θα τον πληγώσει ο Τέλης και για αυτό δε παίρνει την "υπογραφή" του πίσω.
Αλλά το χαρτί που υπογράψε είναι κουρελόχαρτο, δεν έχει αξία όπως λέει η ...
Αλλά το χαρτί που υπογράψε είναι κουρελόχαρτο, δεν έχει αξία όπως λέει η ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 13:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Να μη χτιστεί το γήπεδοgika έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 13:37 Αν και η υπόθεση έχει πολλά επεισόδια ακόμα, εγώ δεν ανησυχώ όσο οι περισσότεροι.
Αλήθεια ποιο πιστεύετε ότι είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί;
Και ποιο το πιο πιθανό;
Να χτιστεί από τον Μυστακίδη και να μη παίζει εκεί η ομάδα
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 14:04
- Jump to forum
- Jump to topic
για πολυ σίγουρο σε...ακούω...Maklaz έγραψε: Δευ 03 Νοέμ 2025, 13:40 Στις 16:00 το ραντεβού Α.Σ. - ΠΑΕ
@abc_o_ karpouzas τυχερέ, θα γλυτώσεις το μέτρημα![]()
για καλο και για κακό...αλλα...
............1-11.........2-11.......3-11....4-11....

- Τρί 04 Νοέμ 2025, 15:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν το νομίζωembuji έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 14:55 Εδω που εχει φτασει το ζητημα πλεον, το γηπεδο θα γινει 100%. Ειτε το φτιαξει ο ενας ειτε ο αλλος.
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 15:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Επί της ουσίας στο ψιλοσκοτάδι ήμασταν, είμαστε και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να παραμείνουμε σχετικά με την υπόθεση του γηπεδικού. Στα φρέσκα κουλούρια τώρα. 2 τινά "παίζουν". Είτε οι φιλοκυβερνητικοί ΑΡΔζ διαβάλουν τους ... ερασιτέχνες, προπαγανδίζοντας οτιδήποτε τους λέει η ΠΑΕ, χωρίς να αλλάζουν ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 17:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Οχι θα κάτσει άνθρωπος που έχει βάλει 200 εκ στην ΠΑΕ να παίζει τις κουμπάρες με ανθρώπους που είναι διαχειριστές συλλόγου 215 ψηφοφόρων( αυτό θα κάνει βέβαια αλλά εγώ το θεωρώ απαράδεκτο )
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 17:47
- Jump to forum
- Jump to topic
δεν μας αφηνουν να χαρουμε την ομαδα οι κοπριτες

- Τρί 04 Νοέμ 2025, 17:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Όλα έγιναν για να οδηγηθούμε στη σημερινή στιγμή του απόλυτου ξεβρακώματος. Αν από αύριο η συγκεκριμένη διοίκηση παραμένει στον ΑΣ, είμαστε όλοι μας υπαίτιοι.
Τέτοιο εχθρό απέναντι στον ΠΑΟΚ, δεν αποτέλεσε ούτε το ΠΟΚ στα καλύτερά του.
Τέτοιο εχθρό απέναντι στον ΠΑΟΚ, δεν αποτέλεσε ούτε το ΠΟΚ στα καλύτερά του.