Αναζήτηση για περισσότερες από 1126 εγγραφές

Return

από navigator11
Παρ 17 Οκτ 2025, 18:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

DamoN έγραψε: Παρ 17 Οκτ 2025, 17:25 Το τελευταίο σου αστεράκι ειδικά με έκανε να δω αστεράκια κανονικά
από Maklaz
Παρ 17 Οκτ 2025, 18:38
Jump to forum
Jump to topic

Για το deadline της 31/12 στον Ιβάν Σαββίδη: «Δεν κολλάει στην καταληκτική ημερομηνία ο Ερασιτέχνης, αυτή όμως προκύπτει και από το γεγονός ότι αρχές Ιουνίου έχουμε την ολοκλήρωση του Προεδρικού Διατάγματος στο κομμάτι που σας ανέφερα και αυτό επιβάλει ως τότε να έχουν αρχίσει τα έργα. Αυτά θα ...
από Taseos
Παρ 17 Οκτ 2025, 18:45
Jump to forum
Jump to topic

Τώρα σοβαρά κάθεσαι και σχολιάζεις αυτές τις απόψεις ; Εκπροσωπεί έναν ας που δεν δημοσιεύει καταστατικό και δε δημοσιεύει οικονομικά στοιχεία. Αλλά το κλαμπ είναι ανοιχτό. Αρκεί να βρεις δύο και αφού τους βρεις να τσεκάρουμε και εμείς ότι μας αρέσουν. Αντιλαμβάνομαι ότι αυτή είναι η δουλειά του ...
από navigator11
Παρ 17 Οκτ 2025, 18:46
Jump to forum
Jump to topic

:lol: :lol: :lol:

Και πού θα βρω - ο όποιος - εγώ , μωρ' λαλάκα ... συνάδελφε του Κουβεντίδη, 2 ήδη επί 3 χρόνια εγγεγραμμένα μέλη στη μασονική ΑΣτοά για να με προτείνουν;; Που μπορεί και να προτιμήσουν να προτείνουν εν τέλει άλλους, αφού περιοριστικά μπορούν να εγγράψουν μόλις 10 άτομα τον χρόνο ...
από Ιάσονας
Παρ 17 Οκτ 2025, 19:43
Jump to forum
Jump to topic

Ελπίζω ο Α.Σ. να μην ενδώσει σε όλη αυτή την παρατεταμενη πίεση και να συνεχίσει να προστατεύει την ομάδα και το γήπεδο της ζητώντας τις απαραίτητες εγγυήσεις.
Αυτό είναι το πιο σημαντικό που μέσα σε αυτό το λουτρό λοιδορίας ξεχνάμε .

Ο Α.Σ. έκανε λάθος? - έκανε
Η ΠΑΕ μας κορόιδευε για το ...
από eorptol1
Παρ 17 Οκτ 2025, 22:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: Adelino André Vieira de Freitas - Vieirinha

ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
από PAOKevolution
Παρ 17 Οκτ 2025, 22:05
Jump to forum
Jump to topic

Θα περάσουν χρόνια για να καταλάβουμε τι ΑΝΘΡΩΠΟΣ είναι ο Αντρέ και τις ΙΣΤΟΡΙΑ έχει γράψει με τον ΠΑΟΚ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΡΧΗΓΑΡΑ! Ο ορισμός του ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ!

Υ.Γ. Προσωπικά έφαγα τεράστιο tb και αντιλαμβάνομαι ότι ο Αντρέ ήρθε παιδάκι και μαζί με αυτόν μεγαλώσαμε κι εμέις.
από trouman
Παρ 17 Οκτ 2025, 23:50
Jump to forum
Jump to topic

Και κάτι άλλο, είδαμε με τον μικρό την ταινία για τον Βιερίνια. Πολλά πράγματα δεν ξέρει, πρόσωπα και ιστορίες αλλά τελείωσε και όπως πολλοί φαντάζομαι, μείναμε συγκινημένοι...

Πολλα μηνύματα ΠΑΟΚ και για τα παιδιά που παίρνουν μυρωδιά τι είναι ο ΠΑΟΚ για εμάς , τι είναι για αυτά τα ίδια κι ακόμα ...
από navigator11
Σάβ 18 Οκτ 2025, 00:52
Jump to forum
Jump to topic

Μόλις τώρα το τελείωσα. ΑΡΧΗΓΟΣ επιπέδου και αξίας, από αθλητική και ανθρώπινη άποψη, του Μπάνε. Όσο θα συνεχίσω να βρίσκομαι εδώ μαζί σας δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξω avatar. Αυτός ο κοντοπίθαρος κάγκουρας αντιπροσωπεύει τον δικό μου ΠΑΟΚ σε ό,τι έχει να κάνει με ήθος και αξίες.
Ευγνωμοσύνη που ...
από navigator11
Σάβ 18 Οκτ 2025, 08:18
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάντως, αν ήμουν πρωτίστως ή αποκλειστικά μπασκετικός ΠΑΟΚτσής, λόγω γκράντε "πείνας" διαρκείας, πιθανολογώ ότι θα ήμουν πιο αδιάφορος σχετικά με τις δυνητικά άσχημες επιπτώσεις της εμπλοκής του x Μυστακίδη στα του ΠΑΟΚ γενικότερα με τον τρόπο που επιχειρείται. Πάντως σίγουρα δε θα με άφηνε ...
από Tolaros
Σάβ 18 Οκτ 2025, 09:26
Jump to forum
Jump to topic

Πότε σκατά μεγαλώσαμε τόσο γρήγορα, χαμπάρι δεν πήρα
από Guitarman
Σάβ 18 Οκτ 2025, 09:47
Jump to forum
Jump to topic

joshua

Δλδ δεν μας νοιάζει ο ΠΑΟΚ σαν σύνολο αλλά είμαστε μπασκετικοι και ποδοσφαιρικοι? Αυτό ρε φίλε είναι ένα βήμα πριν το επικό "είμαι ΠΑΟΚ στη μπάλα και βαζελος στο μπασκετ" ...

Εμένα που με νοιάζει σαν σύνολο ο ΠΑΟΚ λέω το εξης: Έχω έναν άνθρωπο που προσφέρει εδώ και 12 χρόνια. Είναι ...
από ΚΩΣΤΑΣ2019
Σάβ 18 Οκτ 2025, 10:29
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάντως θα πω κάτι λίγο διαφορετικό από αυτά που λένε φίλοι από κάθε πλευρά. Σε έναν ιδανικό κόσμο θα ήθελα το νέο γήπεδο να κατασκευαστεί από το σύλλογο. Ένα μοντέλο αντίστοιχο του βαζελου με ανταλλαγή της Τούμπας με ένα γηπεδο σε άλλη περιοχή κατασκευασμενο από Δήμο - κράτος. Θα πρέπει να ...
από nkoss
Τετ 22 Οκτ 2025, 16:38
Jump to forum
Jump to topic

Παιδιά, με όλο το θάρρος, τα μηνύματα σας δε διαβάζονται εύκολα. Συντακτικό χαώδες, κόμματα δε βάζετε, λέξεις λάθος από αυτόματη διόρθωση. Όσο γράφετε έτσι, νόημα δε θα βγαίνει. Δε θα συμφωνήσετε ποτέ αν δεν καταλαβαίνετε τι γράφει ο άλλος. Ελπίζω μόνο να μη τα γράφετε οδηγώντας.
από Montrealiotis
Τετ 22 Οκτ 2025, 17:07
Jump to forum
Jump to topic

Το γαματο σε όλο αυτό είναι οτι οι άλλοι παίρνουν γήπεδα τζάμπα και εμείς θα έχουμε τον Μαλακα να πληρώνει, και χωρίς να έχει κάποια άνεση πίεσης προς την πολιτεία, αφού θα είναι δεμένος χειροπόδαρα με το μνημόνιο.
(Το ίδιο ισχύει αν το κάνει ο Μυστακιδης)
Μόνο εμείς θα είμαστε πάντα οι χαζοί. Άλλοι ...