Νομιζω βασει νομοθεσιας δε γινεται και αλλιωςjoshua έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 12:20 To γηπεδο θα γινει ειτε στη Τουμπα, ειτε σε χωρο που και παλι θα ανηκει στον ΑΣ. Αυτη πρεπει να ειναι η επιθυμια καθε Παοκτση και αν πρεπει να κανει κατι ειναι να εξασφαλισει οτι ο ΑΣ πρεπει να λειτουργει προς συμφερον του συλλογου,οχι ξαφνικα λογω του τι μπορει να συμβαινει στον ΑΣ να τυφλωθουμε προς συμφερον του καθε επιχειρηματια. Να αλλαξουν και τα πλακακια στον ΑΣ,να φυγουν ολοι,αλλα το γηπεδο πρεπει να ανηκει στον ΑΣ,τελος.
Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Γίνεται κανονικότατα. Και όσα γήπεδα θέλει μπορεί να φτιάξει. Αλλά για τα εντός αλλά για τα εκτόςaivas19 έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 12:51Νομιζω βασει νομοθεσιας δε γινεται και αλλιωςjoshua έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 12:20 To γηπεδο θα γινει ειτε στη Τουμπα, ειτε σε χωρο που και παλι θα ανηκει στον ΑΣ. Αυτη πρεπει να ειναι η επιθυμια καθε Παοκτση και αν πρεπει να κανει κατι ειναι να εξασφαλισει οτι ο ΑΣ πρεπει να λειτουργει προς συμφερον του συλλογου,οχι ξαφνικα λογω του τι μπορει να συμβαινει στον ΑΣ να τυφλωθουμε προς συμφερον του καθε επιχειρηματια. Να αλλαξουν και τα πλακακια στον ΑΣ,να φυγουν ολοι,αλλα το γηπεδο πρεπει να ανηκει στον ΑΣ,τελος.
Οκ, ε αν γινει αυτο τοτε θα υπαρξουν πολυ μεγαλύτερα προβληματα για τον συλλογο για τα οποια θα ευθυνεται ο ΑΣ. Βαζει σε κινδυνο το μελλον της ομαδος
Μα αυτό λέμε, γιατί αν βγάλει η ΠΑΕ ανακοίνωση ότι δεν θα κάνει χρήση καυτανζογλειου ,γιατί δεν υπάρχει ανάγκη προσωρινησ Μετακόμισης, μέχρι να ολοκληρωθεί το νέο γήπεδο σε χώρο που βρέθηκε,κάποιοι θα έχουν βάλει ταφόπλακα στον ερασιτέχνη ΠΑΟΚ με βαριά σφραγίδα
- These users thanked the author Taseos for the post (total 4):
- aivas19, Grimson4, theo-drama, paok apo epilogi
Γιατί αυτό?joshua έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 12:20 To γηπεδο θα γινει ειτε στη Τουμπα, ειτε σε χωρο που και παλι θα ανηκει στον ΑΣ. Αυτη πρεπει να ειναι η επιθυμια καθε Παοκτση και αν πρεπει να κανει κατι ειναι να εξασφαλισει οτι ο ΑΣ πρεπει να λειτουργει προς συμφερον του συλλογου,οχι ξαφνικα λογω του τι μπορει να συμβαινει στον ΑΣ να τυφλωθουμε προς συμφερον του καθε επιχειρηματια. Να αλλαξουν και τα πλακακια στον ΑΣ,να φυγουν ολοι,αλλα το γηπεδο πρεπει να ανηκει στον ΑΣ,τελος.
Θέλω να πω μακάρι να υπάρξει μια λογική συμφωνία που να εξασφαλίζει και την ΠΑΕ και τον ερασιτέχνη.
Αν όμως δεν είναι δυνατό αυτό εξαιτίας του ερασιτέχνη γιατί να μην επιθυμεί ο κάθε παοκτσης να φτιάξει ένα ιδιόκτητο γήπεδο η ΠΑΕ και να αυξήσει έτσι τα έσοδά της βελτιώνοντας τις προοπτικές της για το μέλλον?
- These users thanked the author Ιάσονας for the post (total 2):
- leomatos88, paok apo epilogi
Το ότι τα γήπεδα ανήκουν στον ΑΣ έχει να κάνει με το ότι ο αθλητισμός έγινε επαγγελματικός μετά το 70ς.
Η πρακτική το γήπεδο να ανήκει στους ΑΣ μπορεί να έχει και λόγους προστασίας από τράπεζες πιστωτές, μιας και η ΠΑΕ είναι ΑΕ και μπορεί να κερδοσκοπήσει θεωρητικα.
Πχ αν ανήκε στην ΠΑΕ με Μπατιρουδη/Γουμενο/Σαχπατζίδη κτλ θα υπήρχε τεραστειο θέμα γιατί μπορούσαν να το πουλήσουν σε εταιρία τους ή να το κατασχέσει το κράτος για τα χρέη.
Στην πράξη πρεπει να υπάρχουν στον ΑΣ άτομα που αγαπάνε τον σύλλογο περισσότερο από την τσέπη τους ή παίζουν κολεγιες με κομματικά στελέχη και γνωστούς στη πλάτη του συλλόγου.
Αν κατασκευαστεί το γήπεδο από ιδιώτη σε χώρο/οικόπεδο που δεν ανήκει στον ΑΣ τότε μια χαρά γίνεται. Το ιδανικό είναι να μείνει ως έχει η σχέση ΑΣ-ΠΑΕ αλλά δυστηχως ο ΑΣ αποφάσισε ότι δεν θέλει να συνεχίστει η συνεργασία αυτή και συνεχίζει να αναζητά την πρόφαση να την τερματίσει.
Το ιδανικό αν γίνει γήπεδο εκτός Τούμπας, θα είναι να ανήκει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ 100% μετά την οποία απόσβεση κατασκευής. Αν ο Σαββιδης κάποτε αποχωρήσει να είναι συνολικό το πακέτο σε όποιον αναλάβει το τιμόνι, χωρίς να μπλέξει με τη όμορφη παρέα που λυμενεται τον ΑΣ.
Η πρακτική το γήπεδο να ανήκει στους ΑΣ μπορεί να έχει και λόγους προστασίας από τράπεζες πιστωτές, μιας και η ΠΑΕ είναι ΑΕ και μπορεί να κερδοσκοπήσει θεωρητικα.
Πχ αν ανήκε στην ΠΑΕ με Μπατιρουδη/Γουμενο/Σαχπατζίδη κτλ θα υπήρχε τεραστειο θέμα γιατί μπορούσαν να το πουλήσουν σε εταιρία τους ή να το κατασχέσει το κράτος για τα χρέη.
Στην πράξη πρεπει να υπάρχουν στον ΑΣ άτομα που αγαπάνε τον σύλλογο περισσότερο από την τσέπη τους ή παίζουν κολεγιες με κομματικά στελέχη και γνωστούς στη πλάτη του συλλόγου.
Αν κατασκευαστεί το γήπεδο από ιδιώτη σε χώρο/οικόπεδο που δεν ανήκει στον ΑΣ τότε μια χαρά γίνεται. Το ιδανικό είναι να μείνει ως έχει η σχέση ΑΣ-ΠΑΕ αλλά δυστηχως ο ΑΣ αποφάσισε ότι δεν θέλει να συνεχίστει η συνεργασία αυτή και συνεχίζει να αναζητά την πρόφαση να την τερματίσει.
Το ιδανικό αν γίνει γήπεδο εκτός Τούμπας, θα είναι να ανήκει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ 100% μετά την οποία απόσβεση κατασκευής. Αν ο Σαββιδης κάποτε αποχωρήσει να είναι συνολικό το πακέτο σε όποιον αναλάβει το τιμόνι, χωρίς να μπλέξει με τη όμορφη παρέα που λυμενεται τον ΑΣ.
- These users thanked the author Мир for the post (total 6):
- aivas19, Apil44, paok apo epilogi, Ιάσονας, Logistis, Josey Wales
Αν και η υπόθεση έχει πολλά επεισόδια ακόμα, εγώ δεν ανησυχώ όσο οι περισσότεροι.
Αλήθεια ποιο πιστεύετε ότι είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί;
Και ποιο το πιο πιθανό;
Και ποιο το πιο πιθανό;
-
Dimitrisou
Μια κούραση το όλο θέμα.
Κύριοι του ΑΣ συγχαρητήρια που ενώ η ομάδα πάει καλά,υπάρχει η πιθανότητα να γίνει νέο γήπεδο και υπάρχει επενδυτής για την ΚΑΕ έχετε καταφέρει να μην αφήσετε κανέναν να χαρεί από το καλοκαίρι.
Θέλει πραγματικά μεγάλη προσπάθεια.
Μπράβο σας.
(Κάποιος θα έλεγε πως όντας στην μέση όλων αυτων κάποιος ικανός θα έβρισκε τρόπο να τα ισορροπήσει και να μείνει στην ιστορία του συλλόγου αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα)
Κύριοι του ΑΣ συγχαρητήρια που ενώ η ομάδα πάει καλά,υπάρχει η πιθανότητα να γίνει νέο γήπεδο και υπάρχει επενδυτής για την ΚΑΕ έχετε καταφέρει να μην αφήσετε κανέναν να χαρεί από το καλοκαίρι.
Θέλει πραγματικά μεγάλη προσπάθεια.
Μπράβο σας.
(Κάποιος θα έλεγε πως όντας στην μέση όλων αυτων κάποιος ικανός θα έβρισκε τρόπο να τα ισορροπήσει και να μείνει στην ιστορία του συλλόγου αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα)
- These users thanked the author Dimitrisou for the post:
- Azrael
Να μη χτιστεί το γήπεδοgika έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 13:37 Αν και η υπόθεση έχει πολλά επεισόδια ακόμα, εγώ δεν ανησυχώ όσο οι περισσότεροι.
Και ποιο το πιο πιθανό;
Να χτιστεί από τον Μυστακίδη και να μη παίζει εκεί η ομάδα
- abc_o_ karpouzas
για πολυ σίγουρο σε...ακούω...Maklaz έγραψε: Δευ 03 Νοέμ 2025, 13:40 Στις 16:00 το ραντεβού Α.Σ. - ΠΑΕ
@abc_o_ karpouzas τυχερέ, θα γλυτώσεις το μέτρημα![]()
για καλο και για κακό...αλλα...
............1-11.........2-11.......3-11....4-11....

- These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post (total 3):
- DamoN, Maklaz, theo-drama
- GREATANASTASIOS
Αυτο με τα λεφτα οτι δεν μπορει να φερει ο ΙΒΑΝ δεν υπάρχει φέρνει και παραφέρνει εμεις ο Λαός του ΠΑΟΚ φταίμε που το παίζουν μάγκες οι του Α.Σ. κυνήγι θέλουν αυτοί καθαρά κοιτάζουν την τσέπη τους τίποτε αλλα ηρθε η ωρα που ο λαός πρέπει να γίνει κυρίαρχος.
- These users thanked the author GREATANASTASIOS for the post (total 2):
- Montrealiotis, paok apo epilogi
Εδω που εχει φτασει το ζητημα πλεον, το γηπεδο θα γινει 100%. Ειτε το φτιαξει ο ενας ειτε ο αλλος.
Και εγω χαρηκα πολυ με την ελευση Μυστακιδη για το γηπεδο και ειχα χασει μερος της εμπιστοσυνης μου προς τον Σαββιδη. Αυτο που δεν περιμενα και δεν ηξερα περι τινος προκειται ειναι ο ΑΣ. Και εχω εκπλαγει αρκετα (αρνητικα) ομως. Περιμενα οτι θα ειναι σωστοι απεναντι στην ολη διαδικασια.
Η τραπουλα ειναι σημαδεμενη. ΔΕΝ θελουν να συνεργαστουν πλεον με τον Σαββιδη. ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ λογω της πιεσης του κοσμου αλλα και παλι θατο κανουν μονο υπο συνθηκες που θα θεσουν αυτοι, οι οποιοι θα ειναι αρκετα κατα του Σαββιδη. Εγω επιμενω στο οτι θα εκπλαγω πολυ εαν αυτοι δεχθουν οποιαδηποτε αλλαγη και δε πουν αυτο ειναι take it or leave it και δε δεχθουν αλλαγες σε οτιδηποτε.
Ειδωμεν. Απο βδομαδα αν οχι μεσα σε αυτην θα εχουμε σιγουρα κιαλλα νεα.
Και εγω χαρηκα πολυ με την ελευση Μυστακιδη για το γηπεδο και ειχα χασει μερος της εμπιστοσυνης μου προς τον Σαββιδη. Αυτο που δεν περιμενα και δεν ηξερα περι τινος προκειται ειναι ο ΑΣ. Και εχω εκπλαγει αρκετα (αρνητικα) ομως. Περιμενα οτι θα ειναι σωστοι απεναντι στην ολη διαδικασια.
Η τραπουλα ειναι σημαδεμενη. ΔΕΝ θελουν να συνεργαστουν πλεον με τον Σαββιδη. ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ λογω της πιεσης του κοσμου αλλα και παλι θατο κανουν μονο υπο συνθηκες που θα θεσουν αυτοι, οι οποιοι θα ειναι αρκετα κατα του Σαββιδη. Εγω επιμενω στο οτι θα εκπλαγω πολυ εαν αυτοι δεχθουν οποιαδηποτε αλλαγη και δε πουν αυτο ειναι take it or leave it και δε δεχθουν αλλαγες σε οτιδηποτε.
Ειδωμεν. Απο βδομαδα αν οχι μεσα σε αυτην θα εχουμε σιγουρα κιαλλα νεα.
Δεν το νομίζωembuji έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 14:55 Εδω που εχει φτασει το ζητημα πλεον, το γηπεδο θα γινει 100%. Ειτε το φτιαξει ο ενας ειτε ο αλλος.
- These users thanked the author aivas19 for the post (total 4):
- DamoN, leomatos88, tad, paok apo epilogi
- navigator11
Επί της ουσίας στο ψιλοσκοτάδι ήμασταν, είμαστε και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να παραμείνουμε σχετικά με την υπόθεση του γηπεδικού. Στα φρέσκα κουλούρια τώρα. 2 τινά "παίζουν". Είτε οι φιλοκυβερνητικοί ΑΡΔζ διαβάλουν τους ... ερασιτέχνες, προπαγανδίζοντας οτιδήποτε τους λέει η ΠΑΕ, χωρίς να αλλάζουν ούτε σημείο στίξης, είτε όντως έχουν τεθεί αυτά τα ... προαπαιτούμενα από πλευράς ΑΣ, που αν δεν πρυτανεύσει όντως η λογική, ούτε καν η κοινή, θα ακολουθήσουν σκηνές απείρου κάλλους, με μη δυνάμενες να προβλεφθούν συνέπειες, συλλογικά και ατομικά.
Ομολογώ ότι είμαι κάργα κακόπιστος απέναντι στη μανούλα του συλλόγου κι ότι όσο αδιανόητα και αν μου ακούγονται/διαβάζονται όσα λένε κλπ οι βασιλοπουλοκολκοτσορμπατζογλαίοι για το μνημόνιο είμαι πιο κοντά στο να πιστέψω ότι όντως όσα μεταφέρουν στο συγκεκριμένο θέμα αληθεύουν. Δεδομένης και της επίσημης μουγκας δια του τραχανοβένη από μέρους των θεματοφυλάχααχαχα.
Ομολογώ ότι είμαι κάργα κακόπιστος απέναντι στη μανούλα του συλλόγου κι ότι όσο αδιανόητα και αν μου ακούγονται/διαβάζονται όσα λένε κλπ οι βασιλοπουλοκολκοτσορμπατζογλαίοι για το μνημόνιο είμαι πιο κοντά στο να πιστέψω ότι όντως όσα μεταφέρουν στο συγκεκριμένο θέμα αληθεύουν. Δεδομένης και της επίσημης μουγκας δια του τραχανοβένη από μέρους των θεματοφυλάχααχαχα.
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 6):
- DamoN, Guitarman, leomatos88, Apil44, Montrealiotis, paok apo epilogi