Αναζήτηση για περισσότερες από 1126 εγγραφές

Return

από makednoss
Τετ 13 Αύγ 2025, 22:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

εγω πλεον ως μελος του ασ θα καταθεσω τις προτασεις μου στην διοικηση απευθειας. (οι κοκορομαχιες με ανωνυμα τρολ δεν εχουν νοημα).

Πες το έτσι και αδίκως αναρωτιόμαστε περί τίνος πρόκειται και υποσκάπτεις τον Σαββίδη με τόσο φοβερή επιμονή.
Μπορείς να τις καταθέσεις τις προτάσεις σου απευθείας ...
από aivas19
Κυρ 14 Σεπ 2025, 17:09
Jump to forum
Jump to topic

Γιατί είναι κάτι στον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή; Σαν τι να βγει να μιλήσει για τι πράγμα; Για το ποιόν θα πάρει πεντάρι στο μπάσκετ;

Γιατι φανταζεσαι πραγματα; Ειπα εγω να βγει να μιλησει στο παραπανω σχολιο; Ρωτησα αν ειναι εξαφανισμενος. Ναι η οχι θα αρκουσε

Μα τι θα πει είναι εξαφανισμένος ...
από aivas19
Τρί 23 Σεπ 2025, 23:57
Jump to forum
Jump to topic

Επειδη ο διαβολος κρυβεται συνηθως στις λεπτομερειες να περιμενουμε να δουμε ποια θα ειναι η αντιδραση της ΠΑΕ οταν λαβουν το προτεινομενο μνημονιο. Αν προταθουν τροποποιησεις, θα δεχτει να τις συζητησει ο ΑΣ ή θα απαιτησει την αποδοχη του απο την ΠΑΕ τελεσιγραφικα; Εγω εχω πολλες επιφυλαξεις ...
από Equalizer
Πέμ 25 Σεπ 2025, 20:40
Jump to forum
Jump to topic

Σε ένα κράτος μαριονέτα υπήρξε ΕΝΑΣ μέσα σε δεκαετίες που γύρισε όλη την ιστορία ΑΝΑΠΟΔΑ

Ένας που δικαίωσε τον ΠΑΟΚ

Ένας που ΑΠΕΔΕΙΞΕ ότι δεν είμαστε τρελοί τόσα χρόνια που επικαλουμαστε αδικίες

Ένας που αυτά που είπε τα έκανε

Ένας που πήγε κόντρα σε όλα και νίκησε και έφερε ΠΡΟΟΔΟ σε όλο το ...
από jibbie
Πέμ 25 Σεπ 2025, 20:50
Jump to forum
Jump to topic

όχι τίποτα δε ξέρω
όμως για το καλό όλων τα ξέρεις εσύ και αυτό αρκεί

δεν καταλαβαινω τον εκνευρισμο σου, απλες ερωτησεις σου κανει ο Taseos και δεν φαινεται να γνωριζεις την απαντηση. εγω ας πουμε εχω ειλικρινη διαθεση να σ ακουσω αλλα απ τη στιγμη που δεν εχεις στοιχεια, καπου σ εχασα. αυτο ...
από Kabamaru11
Πέμ 25 Σεπ 2025, 21:01
Jump to forum
Jump to topic

Εντωμεταξύ είναι τόσο στοχευμένο - έντονο και με όλο και περισσότερους υποστηρικτές όλο αυτο που αρχίζω να αμφιβάλλω για την κρίση μου , και μήπως τελικά το βλέπω εγώ λάθος
Βέβαια 5 λεπτά να μιλήσεις μαζί τους καταλαβαίνεις ότι λένε ότι ναναι και ξαναγυρνάς στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.
Εδώ μέσα ...
από astral
Πέμ 25 Σεπ 2025, 21:33
Jump to forum
Jump to topic

"Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα" εκτός αν πρόκειται για παίκτες και προπονητές που γιουχάρουν μέσα στο γήπεδο επειδή εφεραν ισοπαλία στην ευρώπη ή τον ιδιοκτήτη που κράζουν εκτός γηπέδου για λογους που μονο αυτοι γνωρίζουν αλλά δε μας λένε.
Τι έμεινε τελικά ? η παρτάρα τους.
από Ιάσονας
Παρ 26 Σεπ 2025, 17:39
Jump to forum
Jump to topic

Ρε συ mi8rio αλήθεια δεν θέλω να το συνεχίσω όπως φαντάζομαι ούτε και εσύ. Επίσης πιστεύω δεν είσαι τρολ ή σαν κάτι άλλα φρούτα που εμφανίστηκαν εδώ μέσα ξαφνικά και ο τρόπος που γράφεις δείχνει μία σοβαρότητα. Αλλά δεν αποσύρεις μια κωλοπρόταση και με έχεις τρελάνει.
Γράφεις αυτό.

Όποιος βάζει ...
από eorptol1
Παρ 26 Σεπ 2025, 21:03
Jump to forum
Jump to topic

DamoN έγραψε: Παρ 26 Σεπ 2025, 20:03 Μαζί σου ωραία τα λες με μια μικρή λεπτομέρεια ότι όταν αυτοπροσδιορίζεσαι ως μάνα , αντίπαλοι εντός τειχών δεν νοείται να υπάρχουν
Αναιρείται ο ρόλος τους από τους ίδιους
Ούτε μάνα ούτε παραμάνα μητριά ναι....
από ΚΩΣΤΑΣ2019
Παρ 26 Σεπ 2025, 21:04
Jump to forum
Jump to topic

mi8rio έγραψε: Παρ 26 Σεπ 2025, 20:11 Και η Μήδεια μάνα ήταν.....
ΚΑΙ η Πισπιρίγκου
από ΚΩΣΤΑΣ2019
Παρ 26 Σεπ 2025, 21:07
Jump to forum
Jump to topic

mi8rio @
Όσοι έχουμε την τύχη να εργαζόμαστε αν ξέρουμε καλά ένα πράγμα είναι ότι τα 9 καλά κανείς δεν τα θυμάται, το 1 στραβό, οι "αντίπαλοι" εντός των "τειχών" θα το κάνουν "σημαία"...

Καλη ώρα ...
από Мир
Παρ 26 Σεπ 2025, 22:02
Jump to forum
Jump to topic

Είναι σαν να το βλέπω ήδη το έργο με την ψηφοφορία του Γ.Σ. των 200 μελών με το Δ.Σ.

Θα φωνάζουνε τα μέλη Πινακωτή πινακωτή! , και θα απαντά ο Άλκης αγκαλίτσα με τον εκλεκτό επενδυτή που για την ώρα δεν έχει προταιρεοτητα αλλά έχει πάρει το έργο Έλα από το άλλο μου τ’ αυτί, γιατί η "μάνα" είναι ...
από navigator11
Κυρ 28 Σεπ 2025, 16:01
Jump to forum
Jump to topic

Έχουν να προσφέρουν ακόμα στιγμές ... μεγαλείου οι τσάτσοι, μη βιάζεσαι.
από warmeater
Κυρ 05 Οκτ 2025, 15:16
Jump to forum
Jump to topic

Ο,τι και να κάνουν τα μισθαρνα ορνεα του ΑΣ ο ΠΑΟΚ ειναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ
Και αργά η γρηγορα το ΦΩΣ θα νικησει το Σκότος