Εγώ αν ήμουνα δημοσιογράφος θα έκανα την εξής ερώτηση σήμερα.
Κύριοι ο κόσμος του παοκ έχει διχαστεί και έχει πάρει θέση υπέρ η κατά σας. Όσοι έχουν πάρει θέση κατά σας, σας κατηγορούν για αδιαφάνεια επειδή δεν έχετε δείξει τι υπογράψατε με το μυστακίδη. Θεωρούν ότι δεν έχετε δικαίωμα να κάνετε ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 1126 εγγραφές
- Δευ 11 Αύγ 2025, 22:52
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 11 Αύγ 2025, 22:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Εγώ αν ήμουνα δημοσιογράφος θα έκανα την εξής ερώτηση σήμερα.
Κύριοι ο κόσμος του παοκ έχει διχαστεί και έχει πάρει θέση υπέρ η κατά σας. Όσοι έχουν πάρει θέση κατά σας, σας κατηγορούν για αδιαφάνεια επειδή δεν έχετε δείξει τι υπογράψατε με το μυστακίδη. Θεωρούν ότι δεν έχετε δικαίωμα να κάνετε ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 22:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχει επενδυτη ετοιμο φιλε. Πιστευεις οτι ο ΑΣ θα ηταν τοσο λαλιστατος ή θα ειχε απαιτησεις εαν δεν υπηρχε και ο Μυστακιδης; Με τιποτα. Γιαυτο και δεν αντεδρασαν ποτε εδω και 3 χρονια που ειναι παγωμενο το εργο. Γιατι δεν ειχαν αλλον επενδυτη. Πλεον εχουν.
Εσύ φίλε που είσαι τόσο ουδέτερος ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 23:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Τελευταία φορά που επιχείρησα , καλή τη πίστη να ακούσω αθλητικό ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης, ήταν πριν από κάτι χρόνια, άντεξα με το ζόρι τέσσερα λεπτά. Θυμάμαι ακριβώς είχα περάσει τα διόδια των Μαλγάρων και ούρλιαζε ενας περίεργος ημιψεκασμένος τύπος Κυριακή πρωί και ήταν κάτι σαν...πολιτικός αναλυτής ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 17:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό που στέκεστε σε ένα κακογραμμένο μνημόνιο, κάτι το οποίο δεν είπε ποτέ μέχρι χθες ο ΑΣ, και παραβλέπετε τι συμβαίνει, είναι το λιγότερο αστείο.
Ακόμα εδώ ειναι ΑΥΤΟΙ;
Πόσο μίκρυναν οι ΣΦ; Κάποτε τέτοιους «αχαρακτήριστους τυπικούς» θα τους είχα στείλει σπίτι τους.
Καναδε....
Ακόμη για ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 18:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ κουράστηκα με όλο αυτό.
Στα μάτια μου είναι έκθετος ο ΑΣ για την ανήθικη προσέγγιση του θέματος μετά τη ΓΣ της ΠΑΕ.
Στα μάτια μου είναι επίσης έκθετη η ΠΑΕ για την ανυπαρξία τόσων χρόνων, τις μαλακίες που μπορεί να είπε ο Κυρ Κυρ και το αστείο "μνημόνιο" οκτώ σελίδων που πρότεινε (ως ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 20:42
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 12 Αύγ 2025, 21:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Μερικοι εκτος απ το να τρεχετε πισω απο ποστ και να βριζετε και ειρωνευεστε αποψη επι του θεματος εχετε; η οτι πει ο Ιβαν και η ΠΑΕ;
1)Πιστευετε οτι το μνημονιο της ΠΑΕ επρεπε να υπογραφει εκεινη την ημερα που παραδοθηκε;
2)Πρεπει να ζηταει εγγυησεις ο ΑΣ η οχι;;; Απ τα λεγομενα αρκετων φαινετε ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 21:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ κουράστηκα με όλο αυτό.
Στα μάτια μου είναι έκθετος ο ΑΣ για την ανήθικη προσέγγιση του θέματος μετά τη ΓΣ της ΠΑΕ.
Στα μάτια μου είναι επίσης έκθετη η ΠΑΕ για την ανυπαρξία τόσων χρόνων, τις μαλακίες που μπορεί να είπε ο Κυρ Κυρ και το αστείο "μνημόνιο" οκτώ σελίδων που πρότεινε (ως ...
- Τετ 13 Αύγ 2025, 00:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετά και την συνέντευξη τύπου του ΑΣ να βάλω υπό το δικό μου πρίσμα αυτά που ξέρουμε και το συμπεράσματα βγάζω.
Πρώτον : Ο ΚυρΚυρ άνοιξε την κερκόπορτα στον Μυστακίδη ο οποίος καρτερικά έψαχνε τον τρόπο να εμπλακεί με τον ΠΑΟΚ.
Δεύτερον : Ο ΑΣ θεωρώ έχει απογοητευτεί με τον τρόπο που ...
- Τετ 13 Αύγ 2025, 00:29
- Jump to forum
- Jump to topic
εγω ημουν ανθρωπος και πριν τον Σαββιδη.
για τον εαυτο σου μπορεις να πεις οτι θελεις.
Με την ίδια ζέση, πάντως, που τώρα τάσσεσαι υπέρ της συμπεθ εεε της "μάνας" του συλλόγου, σε θυμάμαι να εσκιζες τα ρούχα σου πριν 2 καλοκαίρια και ότι ο ... διαχειριστής Ιβάν έχει κάνει δυνατό παντελόνιασμα ...
- Τετ 13 Αύγ 2025, 00:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον Μυστακίδη.
- Τετ 13 Αύγ 2025, 01:02
- Jump to forum
- Jump to topic
paris4 θα στο πω 1 (ΜΙΑ) φορά για να το καταλάβεις. Το γήπεδο ΔΕΝ είναι καφετέρια.Το ΔΕΝ συζητήσαμε και ΔΕΝ ξέρουμε το ενοίκιο ή το αν το νοικιάζουμε έτσι κι αλλιως στην ΠΑΕ του γηπέδου, του οποίου ο σκοπός είναι ακριβώς η στέγαση πρωτίστως της ΠΑΕ και δευτερευόντως των άλλων τμημάτων (γήπεδο ...
- Τετ 13 Αύγ 2025, 06:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Εάν ο ΠΑΟΚ δεν ήταν αυτό που είναι σήμερα (κι αυτό χάρη στο Σαββίδη). Θα εμφανιζόταν κανένας Μυστακίδης ή θα φτιαχνόταν κανένα γήπεδο;
- Τετ 13 Αύγ 2025, 06:51
- Jump to forum
- Jump to topic
το πιο λογικο θα ηταν να ηγηθει ο ΑΣ μιας προσπαθειας για ΙΣΟΤΙΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ στη χρηματοδοτηση του γηπεδου απο την Πολιτεια. το οτι ο στημενος ΑΣ εχει αλλαξει την ατζεντα δεν αλλαζει την ιεραρχια των αναγκων που εχουμε ως συλλογος.
Αυτό ακριβώς. Τίποτε άλλο.
Με ποιους κυβερνητικούς ...