Η αναζήτηση βρήκε 33 εγγραφές
- Τρί 01 Ιούλ 2025, 10:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Θετική η μείωση της ποινής. Τον Joshua τον ξέρω σχετικά καλά και τον σέβομαι απεριόριστα. Ακόμη και όταν διαφωνούμε έχει τα επιχειρήματά του και είναι πάντοτε πρόθυμος σε αντίλογο, με επιχειρήματα βεβαίως. Νομίζω ότι είναι από τις καλύτερες πένες του φόρουμ.
Ειμαι κατα των μπαν γενικα ως ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 19:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Σας ευχαριστώ και τους δυο. Από Καναδά γράφω, είμαι στις -7 ώρες και συμπληρώνω έτσι τις ώρες των υπόλοιπων μοντς. Πρόσφατα βγήκα στη σύνταξη και με τις ελεύθερες ώρες που δημιουργηθηκαν, προσφέρθηκα να βοηθήσω.
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 21:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Υπάρχει ένας όμιλος στην πόλη που ακόμη δεν έμαθε ότι η populous ανέβασε τα σχέδια στο σάιτ της. 10 η ώρα πήγε
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 12:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Γελαει ο κοσμος με τα ερωτηματα επιπεδου 5χρονου του Βεργη στο sdna...
Τραγικός. Ειδικά αυτό με το μπάσκετ, είναι ότι πιο γελοίο έχω διαβάσει. Λες και είναι υποχρεωμένος ξέρω γω να πάει να πάρει κάποιο τμήμα του συλλόγου για να αποδείξει πως το κάνει από αγάπη και όχι από συμφέροντα.
Το ότι ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 23:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Τα σοου με αλογα ,ελικοπτερα κλπ καθως και τα μεγαλα λογια δε με συγκινουν,
ο καθενας ομως εχει το στυλ του.Αγαπα τον πλησιον σου με τα ελαττωματα του.
Απ ολη αυτη τη φασαρια παντως βγηκε και κατι καλο.Τον ειδα γερο και δυνατο σ αντιθεση μ οτι ακουγαμε ( και υποθεταμε )τοσο καιρο βλεποντας ...
ο καθενας ομως εχει το στυλ του.Αγαπα τον πλησιον σου με τα ελαττωματα του.
Απ ολη αυτη τη φασαρια παντως βγηκε και κατι καλο.Τον ειδα γερο και δυνατο σ αντιθεση μ οτι ακουγαμε ( και υποθεταμε )τοσο καιρο βλεποντας ...
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 23:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Συμφωνώ με το πνεύμα του Mingus που νομίζω ότι αυτό που υποστηρίζει είναι ότι η ευκαιρία να γινει το γήπεδο ειναι μεγάλη και μοναδική. Το γήπεδο ειναι μεγάλη υπόθεση. Τα χρήματα που απαιτούνται είναι πολλά. Δε χωρούν ούτε συναισθηματισμοί, ούτε εγωισμοί. Αυτοί που τα έχουν σήμερα και είναι εδώ ...
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 00:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας πω κι εγώ το πώς βλέπω την όλη κατάσταση...
Καταρχήν, επειδή έχω ζήσει για πολλά χρόνια τον ΠΑΟΚ προτού έρθει ο Ιβάν, το να διεκδικούν δύο αποδεδειγμένα δισεκατομμυριούχοι το χτίσιμο της νέας Τούμπας, είναι κάτι που δεν περίμενα ότι θα το ζήσω. Βέβαια, αυτά τα παλιά χρόνια με κάνουν να φοβάμαι ...
Καταρχήν, επειδή έχω ζήσει για πολλά χρόνια τον ΠΑΟΚ προτού έρθει ο Ιβάν, το να διεκδικούν δύο αποδεδειγμένα δισεκατομμυριούχοι το χτίσιμο της νέας Τούμπας, είναι κάτι που δεν περίμενα ότι θα το ζήσω. Βέβαια, αυτά τα παλιά χρόνια με κάνουν να φοβάμαι ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακόμα και αν τον κρατήσεις, εμένα με έχασες από υποστηρικτή σου γιατί απλά έδειξες ότι δεν νιώθεις.
Επικοινωνιακά κόλπα και μαλακιες αλλού, όχι σε εμάς. Κι αν δεν περίμενες τέτοιες αντιδράσεις τότε δεν είσαι ένας από εμάς και σίγουρα δεν νιώθεις.
Μακάρι να ισχύει το ενδιαφέρον του εταίρου ...
Επικοινωνιακά κόλπα και μαλακιες αλλού, όχι σε εμάς. Κι αν δεν περίμενες τέτοιες αντιδράσεις τότε δεν είσαι ένας από εμάς και σίγουρα δεν νιώθεις.
Μακάρι να ισχύει το ενδιαφέρον του εταίρου ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Και εμενα αδερφε gika,με ξενερωσε,ειπαμε ναι ΕΙΜΑΣΤΕ προβατα σε μεγαλο βαθμο,ετσι κονομανε οι μεγαλοι,αλλα φτανει.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:24
- Jump to forum
- Jump to topic
εγώ τώρα θα πω κάτι προφητικό που μου χει κολλήσει στο μυαλό, αλλά εύχομαι να βγω λάθος
δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα με αυτήν τη διοίκηση
πιστεύω ότι δεν αργεί η οριστική ρήξη της με τον κόσμο του ΠΑΟΚ και είμαι πεπεισμένος ότι όταν γίνει αυτό, θα δυσκολευτούμε πολύ να απαλλαγούμε
δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα με αυτήν τη διοίκηση
πιστεύω ότι δεν αργεί η οριστική ρήξη της με τον κόσμο του ΠΑΟΚ και είμαι πεπεισμένος ότι όταν γίνει αυτό, θα δυσκολευτούμε πολύ να απαλλαγούμε
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι γράφετε ρε, ποιες σαύρες και ποια κόλπα;
Βλέπω τα άρθρα σε sdna, ethnos και τους υπόλοιπους του payroll και θέλω να ξεράσω.
Να αποφασίσει ο Ιβαν πότε μας είπε ψέμματα: όταν είπε ότι δεν υπάρχει μέρα που να μην ειναι πάνω από την ομάδα, ή τώρα που βγαίνει μπροστά και βάζει στοπ;
Υπάρχει 1 ...
Βλέπω τα άρθρα σε sdna, ethnos και τους υπόλοιπους του payroll και θέλω να ξεράσω.
Να αποφασίσει ο Ιβαν πότε μας είπε ψέμματα: όταν είπε ότι δεν υπάρχει μέρα που να μην ειναι πάνω από την ομάδα, ή τώρα που βγαίνει μπροστά και βάζει στοπ;
Υπάρχει 1 ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:36
- Jump to forum
- Jump to topic
@renegade ήταν η πρώτη φορά που ΟΛΟΙ ήταν αντίθετοι και το πήρε πάνω του ο Ιβάν. ΟΛΟΙ
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 21:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξέρω τι γίνεται , δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά ο Ιβάν μόνος του την έφερε εδώ την κατάσταση , δεν ξυπνήσαμε μια μέρα και γίνανε όλα ξαφνικά.
Όση αμφισβήτηση δέχεται την κέρδισε με το σπαθί του, αυτά που γίνονται στην ομάδα την τελευταία 5ετια κάποτε θα σκάγανε, θα έσκαγε και ο κόσμος.
Και βρήκε τη ...
Όση αμφισβήτηση δέχεται την κέρδισε με το σπαθί του, αυτά που γίνονται στην ομάδα την τελευταία 5ετια κάποτε θα σκάγανε, θα έσκαγε και ο κόσμος.
Και βρήκε τη ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια Γενική Συνέλευση είναι που θα μας σώσει ή που θα βγουν τα μαχαίρια (θεμιτό κι αυτό αν είναι να βγουν όλα στο φως από τον ΑΣ)
- Παρ 08 Αύγ 2025, 19:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά η αλήθεια είναι ότι όταν σε μια διαφωνία 2 πλευρών στην οποία είναι σύμφωνη η πλειοψηφία του φόρουμ και οι διαχειριστές τότε υπαρχει και ανοχή σε προσβολές, συκοφάντηση και εξύβριση.
Αν συμβεί από την αντίθετη πλευρά που μειοψηφει τότε η ανοχή είναι μηδενική.
Αν συμβεί από την αντίθετη πλευρά που μειοψηφει τότε η ανοχή είναι μηδενική.