Η αναζήτηση βρήκε 44 εγγραφές
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 17:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
To πας για χειμερία νάρκη δηλαδή 

- Τετ 30 Ιούλ 2025, 19:00
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 12 Αύγ 2025, 10:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Σιωπης καλύτερος και φθηνότερος.
Και 1-2 πόντους ψηλότερος
Και 1-2 πόντους ψηλότερος
- Τετ 20 Αύγ 2025, 13:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Κ εμένα με ενοχλούν τα ευχολόγια και το να γράφονται ανέφικτα πράγματα, αλλά δεν επιβάλλω σε κανέναν τι να γράφει.
Επίσης δεν κατάλαβα.. Ποιανού τα "μπαλάκια" σπάω με την έκφραση μου; Ενόχλησα κάποιον, χαρακτήρισα , έβρισα;
Επίσης δεν κατάλαβα.. Ποιανού τα "μπαλάκια" σπάω με την έκφραση μου; Ενόχλησα κάποιον, χαρακτήρισα , έβρισα;
- Τετ 20 Αύγ 2025, 17:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξενέρωμα.
Και υπεραξία πληρώσαμε και τον παίχτη κράτησαν για πάνω από μισή σεζόν,μας χόρεψαν κανονικά οι μπάσταρδοι.
Ας ελπίσουμε να γίνει κάτι και να έρθει ο παίχτης άμεσα.
Τώρα να πιάσουν τον Ρώσο να βρει ομάδα να καλύψει το συμβόλαιο του για φέτος, να απαλλαγούμε από την τουριστική παρουσία του ...
Και υπεραξία πληρώσαμε και τον παίχτη κράτησαν για πάνω από μισή σεζόν,μας χόρεψαν κανονικά οι μπάσταρδοι.
Ας ελπίσουμε να γίνει κάτι και να έρθει ο παίχτης άμεσα.
Τώρα να πιάσουν τον Ρώσο να βρει ομάδα να καλύψει το συμβόλαιο του για φέτος, να απαλλαγούμε από την τουριστική παρουσία του ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 17:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμένα που το σενάριο με εξαροειδές χαφ και Ζαφείρη Γενάρη, με ψήνει περισσότερο από το Ζαφείρη τώρα και τέλος, μπορώ να το πω ή θα χαρακτηριστώ ημίτρελος; 

- Σάβ 23 Αύγ 2025, 12:40
- Jump to forum
- Jump to topic
@joshua ειμαι εδω με Ραζβαν και μου ειπε να σου βαλω ενα like.
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 16:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Μη φοβάσαι!!joshua έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 16:49 Ρε αν πάρουμε και φορ μέχρι τη Τρίτη τι θα κάνουμε μετά άλλες 10 μερες;
Υπάρχει κάποιος joshua...
Κάτι θα βρει..

- Κυρ 31 Αύγ 2025, 09:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Απαντησα κ στο πιο πανω σχολιο ..το οχι σε σενα κ το αλλο στο φιλο που ρωτησε για Τσαλοφ..joshua έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 09:42Λαθος παραθεση ε?
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 13:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
1) Το μέγεθος της αντίληψης μας, σχετικά με τις πραγματικές προθέσεις οποιουδήποτε δισεκατομμυριούχου, πριν προχωρήσει σε οποιαδήποτε επένδυση, είναι αντίστοιχο ενός κουνουπιού. Κλαίω με ορισμένους που νομίζετε πως τους καταλαβαίνετε και καταφέρατε ως ντετέκτιβ να λύσετε το μυστήριο αγοράς της ΚΑΕ ...
- Δευ 14 Ιούλ 2025, 17:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Για μένα είναι λάθος ο αποκλεισμός του τύπου και προφανώς το αντιλαμβάνεται αυτό και ο Σαββίδης για αυτό κάνει λόγο για εταιρική απόφαση.
Θα έβρισκα περισσότερο σωστό να κινηθεί νομικά για συκοφαντικά άρθρα που δημοσιεύτηκαν από τον εν λόγω όμιλο και τον έθιγαν ή ονομαστικά σε παραγωγούς για ...
Θα έβρισκα περισσότερο σωστό να κινηθεί νομικά για συκοφαντικά άρθρα που δημοσιεύτηκαν από τον εν λόγω όμιλο και τον έθιγαν ή ονομαστικά σε παραγωγούς για ...
- Δευ 14 Ιούλ 2025, 19:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Κατά την γνώμη μου είναι πολύ λάθος η κίνηση της ΠΑΕ. Ναι, το Μετρόπολις εδώ και χρόνια κρατάει μια επικριτική και κομπλεξική στάση απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά ο αποκλεισμός ενός μέσου επειδή κάνει άδικη κριτική δεν είναι και το πιο δημοκρατικό πράγμα του κόσμου. Επιπλέον, τους δίνει περισσότερη αξία ...
- Τετ 24 Σεπ 2025, 11:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Μακάμπι τελ Αβίβ 24/9-19:45,CosmotesportsHd
Δεν με ενδιαφέρει κανένα αποτέλεσμα.
Το μόνο που θα θυμάται η ιστορία είναι η στάση του λαού του ΠΑΟΚ σημερα.
Του πλέον κυνηγημένου σωματείου, από την μέρα ίδρυσης έως και τώρα . Από ανθρώπους κυνηγημένους και ξεριζωμένους.
Οσοι προβάλετε το και καλα “no politica”, κάντε στην άκρη σήμερα και ...
- Κυρ 21 Σεπ 2025, 11:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Ο ΠΑΟΚ ποτέ δεν θα φαίνεται ότι έχει ενισχυθεί όταν υπάρχει τεράστιο θέμα ένταξης και ενσωμάτωσης των καινούργιων ποδοσφαιριστών... ξέρω ξέρω όλοι σαπακια είναι