Η αναζήτηση βρήκε 124 εγγραφές

Return

από Σουριναμέζος
Τρί 02 Σεπ 2025, 01:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

β) ή Μπρειθγουειτ για πιο σοβαροτητα αλλα με πιθανοτητα να περασει και να μην ακουμπησει;

Αυτό δεν είναι πιθανό σενάριο, δεν υπάρχει ομάδα στην οποία πήγε ο Μπρέιθγουετ και δεν ακούμπησε. Παντού πέτυχε, ακόμα και στην Μπαρτσελόνα δεδομένου του ρόλου και του λόγου για τον οποίο αποκτήθηκε ...
από keep_paokizein
Τρί 02 Σεπ 2025, 11:23
Jump to forum
Jump to topic

Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο συμβαίνει όλο αυτό.
Είναι δυνατόν να παίρνεις την απόφαση να κινηθείς για φορ με τα χαρακτηριστικά που αναφέρονται στα ρεπορτάζ (τεράστιο συμβόλαιο, πολύ καλός παίκτης, ο καλύτερος φορ του ΠΑΟΚ) κλπ λίγες μέρες πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος; Δηλαδή μέχρι ...
από blackzone44
Τρί 02 Σεπ 2025, 16:06
Jump to forum
Jump to topic

Χαλάει του Braithwaite :( και έρχεται άλλος στο προσκήνιο δεν λέω όνομα αλλά έχει ακουστεί και παίζει σε μεγάλο πρωτάθλημα.
από WeWillRockYou
Τρί 02 Σεπ 2025, 18:13
Jump to forum
Jump to topic

Για Braithwaite πάντως δεν υπάρχει κανένα δημοσίευμα, ούτε καν σχόλιο που να δείχνει ότι ο παίκτης ενδιαφέρεται να φύγει από την Γκρέμιο.
Ο Maupay είναι ξεκάθαρα προς αποχώρηση, έχει δεχθεί πολλές προτάσεις (χθες είχε 3-4 από Ιταλία που προσπάθησαν), τις αρνήθηκε, αλλά φαίνεται και λίγο περίεργος ...
από wickerman
Τρί 02 Σεπ 2025, 19:43
Jump to forum
Jump to topic

scarsick έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 19:42
wickerman έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 19:41
Για να δω ποιος θα πιάσει το κρυφό μήνυμα;
Πόσα γκολ θα βάλει όλη τη χρονιά;
Με τη μία ρε σκύλε; Και το έχει βάλει ήδη. Κορέστηκε πλέον.
από Tolaros
Δευ 22 Δεκ 2025, 18:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Θεωρώ λίγο υπερβολικό το σχόλιο και δε χρειάζεται να σκάσουμε το Μύθου
Έχουμε πολλά ματς και θα πάρει και χρόνο και πολλά αλλα

Σουρμ το εχω πει πολλακις. Αν ειναι να φερω ξενο, ΝΑ ΦΕΡΩ ΠΑΙΚΤΑΡΑ. Οχι αλλοι μουργκ γερεμεγιεσ κλπ. Εχω την καλυτερη ακαδημια στην χωρα. Οι ξενοι μου να ειναι ...
από Ettien26
Τρί 23 Δεκ 2025, 20:46
Jump to forum
Jump to topic

Ο γνωστός Καρπόβ μας δίνει πληροφορίες για τις εξελίξεις στο θέμα του στόπερ. Με ανάρτηση του ενημέρωσε ότι δεν προχωράει το ζήτημα του Εράκοβιτς καθώς η Ζενίτ θέλει 10εκ και δεν ενδιαφέρεται για τον Τσάλωφ ως αντάλλαγμα και επίσης δε θέλει να τον δώσει δανεικό παρά μόνο τον πουλάει. Λογικό θα πω ...
από Dimitris_L4
Τρί 30 Δεκ 2025, 10:36
Jump to forum
Jump to topic

Στο σφυρι απο την Μπετις Μπακαμπου κ Τσιμι Αβιλα...και οι 2 ταμαμ για εμας...
από Dimitris_L4
Τρί 30 Δεκ 2025, 12:19
Jump to forum
Jump to topic

Στο σφυρι απο την Μπετις Μπακαμπου κ Τσιμι Αβιλα...και οι 2 ταμαμ για εμας...

Τσιμι αβιλα προτιμω απο μπακαμπου. Αλλα πηραμε γερεμεγιεφ... Αν παρουμε αλλον φορ κοβουμε Μυθου απο την 3αδα; Γιατι αν κοψουμε Γερεμεγιεφ γιατι τον πηραμε εξαρχης;

Δε νομιζω να παρουμε φορ γωνια4.

Μπακαμπου ...
από Tolaros
Τρί 30 Δεκ 2025, 15:03
Jump to forum
Jump to topic

Ο Τσαλοφ θα φύγει μόνο αν θελήσει ο ίδιος να φύγει από τη στιγμή που έχει συμβόλαιο.
Να λέμε ότι δε φεύγει επειδή δε θέλει ο προπονητής είναι ανέκδοτο παιδιά
από Мир
Τρί 30 Δεκ 2025, 15:04
Jump to forum
Jump to topic

maceio έγραψε: Τρί 30 Δεκ 2025, 15:00 έστω δανεικός και ας πληρώσουμε και μέρος του συμβολαίου ...ότι γλυτωσουμε
Εικόνα
από DamoN
Τρί 30 Δεκ 2025, 17:20
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ αφού πήγα να μπω σε ομίλους τσουλου με μοναδικές μεταγραφές ανδραλα και Σκαρμούτσο νομίζω ότι θα καταφέρω να αντέξω τον γερεμεγιεφ και θα εξακολουθήσω να ασχολούμαι
από Dimpatra
Σάβ 03 Ιαν 2026, 18:41
Jump to forum
Jump to topic

Ο κάθε ντεμεκ δημοσιογράφος παίζει το παιχνίδι του.
Πχ χθες ανέβασαν οι false9 βίντεο που συγκρίνουν με βάση τους μισθούς τα μπατζετ του γαύρου με μας καθώς αξιολογούν και του παίκτες επίσης.
Θα προσπεράσω το γεγονός ότι βγάλανε τον μισθό του Κένι στο 1,7Μ!!!! αλλά όταν φτάσανε στον Ζαφείρη βγάλανε ...
από Demir
Σάβ 03 Ιαν 2026, 19:35
Jump to forum
Jump to topic

Ο κάθε ντεμεκ δημοσιογράφος παίζει το παιχνίδι του.
Πχ χθες ανέβασαν οι false9 βίντεο που συγκρίνουν με βάση τους μισθούς τα μπατζετ του γαύρου με μας καθώς αξιολογούν και του παίκτες επίσης.
Θα προσπεράσω το γεγονός ότι βγάλανε τον μισθό του Κένι στο 1,7Μ!!!! αλλά όταν φτάσανε στον Ζαφείρη ...
από paokovios1974
Παρ 16 Ιαν 2026, 09:45
Jump to forum
Jump to topic

Καλημέρα αλάνια.
Έχω καιρό να γράψω και θέλω να μοιραστώ αυτό πού νιώθω όσον αφορά τις μεταγραφές.
Δεδομένο πρώτο: Όλες οι ομάδες δυνητικά χρειάζονται ενίσχυση. Όταν δεν ενισχύεσαι ο χρόνος μοιραία σε φθείρει αλλά...
Η ομάδα ακόμα και αν δεν ενισχυθεί καθόλου (που δεν το πιστεύω είμαι σίγουρος ότι ...