Ο Τσαλοφ θα φύγει μόνο αν θελήσει ο ίδιος να φύγει από τη στιγμή που έχει συμβόλαιο.
Να λέμε ότι δε φεύγει επειδή δε θέλει ο προπονητής είναι ανέκδοτο παιδιά
Η αναζήτηση βρήκε 147 εγγραφές
- Τρί 30 Δεκ 2025, 15:03
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 30 Δεκ 2025, 15:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
maceio έγραψε: Τρί 30 Δεκ 2025, 15:00 έστω δανεικός και ας πληρώσουμε και μέρος του συμβολαίου ...ότι γλυτωσουμε

- Τρί 30 Δεκ 2025, 17:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ αφού πήγα να μπω σε ομίλους τσουλου με μοναδικές μεταγραφές ανδραλα και Σκαρμούτσο νομίζω ότι θα καταφέρω να αντέξω τον γερεμεγιεφ και θα εξακολουθήσω να ασχολούμαι
- Σάβ 03 Ιαν 2026, 18:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο κάθε ντεμεκ δημοσιογράφος παίζει το παιχνίδι του.
Πχ χθες ανέβασαν οι false9 βίντεο που συγκρίνουν με βάση τους μισθούς τα μπατζετ του γαύρου με μας καθώς αξιολογούν και του παίκτες επίσης.
Θα προσπεράσω το γεγονός ότι βγάλανε τον μισθό του Κένι στο 1,7Μ!!!! αλλά όταν φτάσανε στον Ζαφείρη βγάλανε ...
Πχ χθες ανέβασαν οι false9 βίντεο που συγκρίνουν με βάση τους μισθούς τα μπατζετ του γαύρου με μας καθώς αξιολογούν και του παίκτες επίσης.
Θα προσπεράσω το γεγονός ότι βγάλανε τον μισθό του Κένι στο 1,7Μ!!!! αλλά όταν φτάσανε στον Ζαφείρη βγάλανε ...
- Σάβ 03 Ιαν 2026, 19:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο κάθε ντεμεκ δημοσιογράφος παίζει το παιχνίδι του.
Θα προσπεράσω το γεγονός ότι βγάλανε τον μισθό του Κένι στο 1,7Μ!!!! αλλά όταν φτάσανε στον Ζαφείρη ...
- Παρ 16 Ιαν 2026, 09:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα αλάνια.
Έχω καιρό να γράψω και θέλω να μοιραστώ αυτό πού νιώθω όσον αφορά τις μεταγραφές.
Δεδομένο πρώτο: Όλες οι ομάδες δυνητικά χρειάζονται ενίσχυση. Όταν δεν ενισχύεσαι ο χρόνος μοιραία σε φθείρει αλλά...
Η ομάδα ακόμα και αν δεν ενισχυθεί καθόλου (που δεν το πιστεύω είμαι σίγουρος ότι ...
Έχω καιρό να γράψω και θέλω να μοιραστώ αυτό πού νιώθω όσον αφορά τις μεταγραφές.
Δεδομένο πρώτο: Όλες οι ομάδες δυνητικά χρειάζονται ενίσχυση. Όταν δεν ενισχύεσαι ο χρόνος μοιραία σε φθείρει αλλά...
Η ομάδα ακόμα και αν δεν ενισχυθεί καθόλου (που δεν το πιστεύω είμαι σίγουρος ότι ...
- Παρ 16 Ιαν 2026, 10:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Όπως στις αρνητικές περιόδους παρασύρεται μεγάλο κομμάτι όλων μας και κατηγορούμε τους πάντες και τα βλέπουμε όλα μαύρα και λάθος, ετσι και στις θετικές περιόδους υπάρχει μεγάλος κίνδυνος θολώματος της κρίσης ώστε να τα βλέπουμε όλα ωραία.
Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση, είναι αυταπόδεικτο.
Οχι ...
- Παρ 23 Ιαν 2026, 12:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Χθες πηγα γηπεδο μετα από καιρο.
Δυστυχως ο Μπαμπα μοιαζει με παλαιμαχο. Δεν εχει τρεξιματα, πραγμα που ειναι απαραιτητο για τη θεση.
Ηταν τεράστια η διαφορά με τον Κένι, που ειναι πραγματικός ποδοσφαιριστής με αποθέματα δυνάμεων.
Μπάζουμε από αριστερά, νομίζω είναι απαραίτητη ή η χρησιμοποιηση ...
- Τρί 03 Φεβ 2026, 22:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Στην καριέρα του έχει παίξει
167 παιχνίδια ως δεξί μπακ
57 παιχνίδια ως αριστερό μπακ
46 φορές ως δεξί χάφ (προφανώς σε σύστημα που είχε όλη την πλευρά)
167 παιχνίδια ως δεξί μπακ
57 παιχνίδια ως αριστερό μπακ
46 φορές ως δεξί χάφ (προφανώς σε σύστημα που είχε όλη την πλευρά)
- Τρί 03 Φεβ 2026, 22:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Ένα καφάσι DonJulio κι ένα καφάσι Montelobos που είναι mezcal.nunies4 έγραψε: Τρί 03 Φεβ 2026, 22:06Ποσο κοστολογείται ένας εν ενεργεία διεθνής Μεξικανός ώστε να κρίνουμε αν τα χρήματα είναι πολλά η όχι;YagosDrakos έγραψε: Τρί 03 Φεβ 2026, 21:18 Πάντως πολλά χρήματα για σάντσες (2.5 μυρια συν 500.000). Με τα χρήματα αυτά έπαιρνες Τσάπρα και Κωστή
- Παρ 06 Φεβ 2026, 09:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν πρόλαβε να δηλωθεί στην Ευρωπαϊκή λίστα ρε γαμώτο, κρίμα!embuji έγραψε: Παρ 06 Φεβ 2026, 09:35 Ο κουρκουμες απο την Φιορεντινα πηγε στο ληκι. Τωρα ειμαι 100% σιγουρος οτι δεν ενδιαφερθηκαμε ποτε, απλα "προταθηκε" σε οποιον μιλαει ελληνικα.
- Τετ 18 Φεβ 2026, 18:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Celta vigo 19/02 19:45 Cosmote sport 3
Ο Ζαφ αυριο ξεκιναει βασικος,οντας παρων στην συνεντευξη τυπου..maceio έγραψε: Τετ 18 Φεβ 2026, 16:00 Πιστεύω θα κινηθειμε βάση την κούραση των παικτών και θα ξεκινήσει με
παβλενκα
σαντσεθ βολιακο λοβρεν τειλορ
μπλάνκο οζντοεφ
χατσιδη κάμαρα ζιβκο ( αλλαγή στο β ο Τάισον )
γερεμεγιεφ
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 13:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κ19 2025-26
Τελικο αποτελεσμα
ΠΑΟΚ-Ατρομητος 3-1

ΠΑΟΚ-Ατρομητος 3-1
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 09:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αστερας Τριπολης - ΠΑΟΚ 28/9 20:30, Novasports Prime
Σεβαστά αυτά που γράφεις και έχεις μια χαρά ποιντ αλλά όταν εκεί μπορούν να παίξουν και ο Τάισον και ο Ζιβκοβιτς και ο Κωνσταντελιας και ο Ιβανουσετς και ο Πελκας ακόμα και ο Βούλγαρος δεν μπορω να δεχτώ ότι έχεις μόνο τον Τάισον.
Άποψη μου και δεν αλλαζει επειδη δεν μπαίνει η μπάλα μέσα .
Σαν να ...
Άποψη μου και δεν αλλαζει επειδη δεν μπαίνει η μπάλα μέσα .
Σαν να ...
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 21:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-οσφπ Κυριακή 5/10/2025 Γήπ. Τούμπας, ώρα 20.30
Βγάλαμε χαρακτήρα επιτελους