Η αναζήτηση βρήκε 386 εγγραφές
- Παρ 14 Νοέμ 2025, 16:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ
Ο καθενας εχει την αποψη του αλλα προσωπικα για εμενα παιχτης μπακασετας δεν υπαρχει στο σημερινο ποδοσφαιρο.αργος δεν εχει ντριπλα δεν τρεχει δεν μαρκαρει δεν πρεσαρει ενα τιποτα.εξω απο την περιοχη αγκυροβολιμενος να κανει ενα σουτ.και οπως εγραψε καποιος παλιοτερα η θεση του ειναι μια καινορια ...
- Παρ 14 Νοέμ 2025, 17:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Και που ξερετε οτι δεν απαιτει να παιζει ο μπακασετας?Απο που το γνωριζετε?ειστε κοντα στο περιβαλλον του κατα καποιο τροπο? γιατι ετσι και εγω μ αυτα που βλεπω λεω οτι ναι απαιτει και μαλιστα εις βαρος αλλων που αξιζουν.τον χαρακτηρα του τον γνωριζουμε απο τα μεταξυ μας παιχνιδια.φτανει με την ...
- Παρ 14 Νοέμ 2025, 18:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποιος Μπακασέτας; Αυτή η ηθοποιός που τον άγγιξε ελαφρά ο Τάισον και έπεσε ξάτω σφαδάζοντας λες και τον έκοψαν με πριόνι;
Αν σας αρέσει δικαίωμά σας.
Εγώ τον σιχαίνομαι.
Αν σας αρέσει δικαίωμά σας.
Εγώ τον σιχαίνομαι.
- Παρ 14 Νοέμ 2025, 21:06
- Jump to forum
- Jump to topic
απαραίτητη προϋπόθεση για να κάνει κάποιος "πνεύμα" είναι να έχει
- Παρ 14 Νοέμ 2025, 21:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια χαρά παικταράς είναι ο Μπακασέτας. Εκεί που περπατεί, τσουπ πέφτει, να σου το πέναλτι. Να σου και η κίτρινη. Ξαναπέφτει αλλη μια πιο μετά, τσουπ να τη κι η κόκκινη. Τα κάνει ο Ντέλιας αυτά?
- Παρ 14 Νοέμ 2025, 22:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Και που ξερετε οτι δεν απαιτει να παιζει ο μπακασετας?Απο που το γνωριζετε?ειστε κοντα στο περιβαλλον του κατα καποιο τροπο? γιατι ετσι και εγω μ αυτα που βλεπω λεω οτι ναι απαιτει και μαλιστα εις βαρος αλλων που αξιζουν.τον χαρακτηρα του τον γνωριζουμε απο τα μεταξυ μας παιχνιδια.φτανει με την ...
- Σάβ 15 Νοέμ 2025, 23:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Πως γινετε να εισαι αφαντος και αρχηγος της εθνικης μονο ο παπαρας στον παγκο ξερει
- Σάβ 15 Νοέμ 2025, 23:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ντελιας εντωμεταξύ αμυντικά είναι τοπ πλέον με τρομερό επιθετικό πρεσινγκ. Δεν υπάρχει δικαιολογία να μη ξεκινά από αυτόν η εθνική. Ο δε Σιωπης φρόντισε να παίξει ο συμπαίκτης του στην εθνική Μπακασετας δίχως άγχος και ανταγωνισμό. Κατσαπλιαδες υποκριτές κάνανε ότι ενδιαφέρθηκαν που τραυματιστηκε ...
- Σάβ 15 Νοέμ 2025, 23:37
- Jump to forum
- Jump to topic
θαμπωθηκαμε απο το τρομερο ποδοσφαιρο του απιθανου που κανει τον προπονητη
- Σάβ 15 Νοέμ 2025, 23:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο κουρμπελης εβγαλε ολο τον αγωνα,ο κουρμπελης......................φυγε ρε απιθανε απο τον παγκο γιατι θα χασουμε και την επομενη διοργανωση
- Σάβ 15 Νοέμ 2025, 23:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Το είδατε ρε σκύλοι; Χαράς το κουράγιο σας.
Εγώ χαλαρά... netflix σειρουλα. Ούτε λεπτό δεν θα χαραμιζα
- Κυρ 16 Νοέμ 2025, 00:06
- Jump to forum
- Jump to topic
nunies4 έγραψε: Σάβ 15 Νοέμ 2025, 23:49 Το είδατε ρε σκύλοι; Χαράς το κουράγιο σας.
Είναι πραγματικά απορίας άξιο.
- Κυρ 16 Νοέμ 2025, 00:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Και για όσους πίστεψαν ότι με την κόκκινη του ψευτοαρχηγου τελείωσε το ένα βάσανο μην ξεχνάτε πετραν Μανταλο
- Κυρ 16 Νοέμ 2025, 01:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως σαν ομαδα μετριοι ειναι και νομιζω οπότε πιασαμε αποδοση φανηκε ότι τους είχαμε.
Αλλα έχει πλάκα απ'τη μια να διαβαζεις για το τζιμα που με 80 λεπτα PL επρεπε να επιλέγεται με κλειστα ματια κι απ'την αλλη για τα ταγαρια με 500 ματς στο ιδιο πρωταθλημα. :lol:
Είναι τελείως διαφορετικό ...
- Κυρ 16 Νοέμ 2025, 08:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως σαν ομαδα μετριοι ειναι και νομιζω οπότε πιασαμε αποδοση φανηκε ότι τους είχαμε.
Αλλα έχει πλάκα απ'τη μια να διαβαζεις για το τζιμα που με 80 λεπτα PL επρεπε να επιλέγεται με κλειστα ματια κι απ'την αλλη για τα ταγαρια με 500 ματς στο ιδιο πρωταθλημα. :lol:
O ΤΖΙΜΑΣ εχει 300 λεπτα ...