Η αναζήτηση βρήκε 212 εγγραφές

Return

από Taseos
Κυρ 31 Αύγ 2025, 18:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Мир έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 18:38 Έχω και ένα αημπαν στη τράπεζα
Άρα μας λείπει ένα BIC!
από Iznogoud4
Δευ 01 Σεπ 2025, 22:44
Jump to forum
Jump to topic

Με κίνδυνο να γίνω γραφικός ΠΑΟΚάρχης αλλά δεν χάρηκα καθόλου για την πιθανή εμπλοκή Μυστακίδη στην ΚΑΕ.

Πριν 3 μήνες θα είχα χεστεί από τη χαρά μου, δεν λέω, αλλά μετά από όλα όσα έγιναν με ΑΣ, Μετρόπολις κ τα τρολ της Ομάδας Αλήθειας έναν φόβο τον έχω.

Πείτε με μίζερο, πείτε με ό,τι θέλετε ...
από Мир
Δευ 01 Σεπ 2025, 23:16
Jump to forum
Jump to topic

Ο ρόλος που θα έπρεπε να έχει "η αμαρτωλή μάνα", είναι να μην πάρει ο Χ μπατίρης ή μεγιστάνας την ομάδα με 500ευρω χρέη και την επιστρέψει χρεωμένη με εκατομυρια για εμάς τους μ@λ@κες να βγάλουμε το φίδι από την τρύπα, όπως έκαναν στο παρελθόν.

ναι φιλε πολλοι δισεκατομυριουχοι πηραν τον ΠΑΟΚ ...
από Cylon-4
Δευ 01 Σεπ 2025, 23:30
Jump to forum
Jump to topic

Ταυτοχρονη εμφανιση προτασης Τελη, ανακοινωσης
της πενταμελους επιτροπης απο τον ΑΣτιγμα, που ειναι τριμελης τελικα και εμφανισης λογαριασμων που δηλωνουν ΠΑΟΚ, αλλα δεν ξερουν που ειναι το παλατακι ( ειναι γνωστο οτι ειναι μακρια).
Τι μου θυμιζει, τι μου θυμιζει....
από Equalizer
Δευ 01 Σεπ 2025, 23:31
Jump to forum
Jump to topic

Τα του τι μπορεί να κάνει ο Μυστακίδης στο μπάσκετ, τα έγραψα στο σχετικό τόπικ

Το γεγονός παραμένει οτι ένας άνθρωπος που υποτίθεται οτι είναι ΠΑΟΚτσης και.. Θεσσαλονικευς, έχει ΜΗΔΕΝΙΚΗ επαφή με την ιδέα του ΠΑΟΚ και τις πράξεις που θα την αντιπροσώπευαν, ΜΗΔΕΝΙΚΗ επαφή με το κοινό, ΜΗΔΕΝΙΚΗ ...
από Maklaz
Πέμ 04 Σεπ 2025, 20:51
Jump to forum
Jump to topic

Μετά και τα σημερινά, καταλήγω σε κάποια συμπεράσματα:

Η πίεση στη διοίκηση του Ερασιτέχνη ήδη φέρνει αποτελέσματα. Η διαφοροποίηση 6 από τα 15 μέλη του Δ.Σ. δεν είναι μια τυχαία λεπτομέρεια. Δείχνει ότι δεν υπάρχει ενιαίο μέτωπο και ότι η προσπάθεια να επιβληθεί μια λύση-εξπρές, παρακάμπτοντας τον ...
από ΚΩΣΤΑΣ2019
Παρ 26 Σεπ 2025, 21:07
Jump to forum
Jump to topic

mi8rio @
Όσοι έχουμε την τύχη να εργαζόμαστε αν ξέρουμε καλά ένα πράγμα είναι ότι τα 9 καλά κανείς δεν τα θυμάται, το 1 στραβό, οι "αντίπαλοι" εντός των "τειχών" θα το κάνουν "σημαία"...

Καλη ώρα ...
από navigator11
Παρ 26 Σεπ 2025, 23:59
Jump to forum
Jump to topic

@mi8rio

Είμαι από τους ρομαντικούς. Και αυτός ο ρομαντισμός μού υπαγορεύει να στηρίζω τον μεγαλομέτοχο τόσο της ΠΑΕ όσο και της ΚΑΕ...τον καθένα για διαφορετικούς λόγους, με κοινό παρονομαστή ότι σε δύσκολες εποχές κράτησαν τη σημαία του ΠΑΟΚ ψηλά.

Μέσα στον ρομαντισμό μου, που λές, έχω ...
από aivas19
Σάβ 27 Σεπ 2025, 07:43
Jump to forum
Jump to topic

Η εγγραφή στον ΑΣ είναι ορθάνοικτη.
36 ευρώ το χρόνο.
Κανείς δεν είχε ποτέ πρόβλημα να γραφτεί, ακόμα και αυτό το "να σε προτείνουν δύο παλιά μέλη" στην ουσία δεν υπάρχει.
Επίσης το να προτείνουμε, διαρκείας ποδοσφαίρου και μέλος είναι αχρείαστο.
Πρώτον εγώ μπορεί να μη θέλω να δώσω ...
από navigator11
Σάβ 27 Σεπ 2025, 19:29
Jump to forum
Jump to topic

Dev αν τα τελευταία σου ποστ εσύ τα θεωρείς καλοπροαίρετη συμμετοχή σε φόρουμ και έκφραση άποψης, εγώ δεν τα θεωρώ

Τα θεωρώ προκλήσεις ειρωνίες και φυτίλια

Θεωρώ ότι οι περίπου σαράντα προειδοποιήσεις που έχω κάνει μήνες τώρα, αρκούν. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του.

Συγγνώμη κιόλας αλλά για ...
από Unpsofable78
Τρί 01 Ιούλ 2025, 10:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Ο Γιόβιτς πρώτον θα μας ζητήσει συμβόλαιο άνω των 2 μυρρίων, δεύτερον η περίπτωσή του μοιάζει αρκετά με τον Μπερμπάτοφ αν και νεότερος, να έρθει εδώ και να κοροϊδεύει, δεν φαίνεται να έχει κάποιο κίνητρο να αποδείξει κάτι στην καριέρα του πόσω μάλλον σε πρωτάθλημα δεύτερης κατηγορίας σαν το δικό ...
από dragon
Τρί 01 Ιούλ 2025, 12:20
Jump to forum
Jump to topic

ρε τι απιστευτο ειναι αυτο το κολλημα που εχετε φαει ολοι...οι περισοτεροι αρδ και προπονητες της κερκιδας...με το σεντερ φορ...

ποσο δυσκολο ειναι να κατανοησετε... δεχθειτε...οτι ο προπονητης δεν τον ενδιαφερει το σεντερ φορ ...που ειναι μια θεση μεσα στο γηπεδο οπως το μπακ η το χαφ...να ...
από navigator11
Τρί 01 Ιούλ 2025, 14:59
Jump to forum
Jump to topic

Εν τω μεταξύ η θητεία του αλαφούσκ μπέη στους αρχοντοχωριάτες, όχι πριν 4-5 χρόνια και πιο πίσω που ήταν να κλαίς με λυγμούς από τα γέλια, αλλά και τα τελευταία χρόνια που έχει ανανήψει το ... θηρίο, κρίνεται απολύτως αποτυχημένη. Πάντα με βάση το τεράστιο διαμέτρημα που μας παρουσιάζουν ότι έχει η ...
από aivas19
Τετ 02 Ιούλ 2025, 19:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

dev έγραψε: Τετ 02 Ιούλ 2025, 18:56 πωληση Ντελια σημαινει αδειες κερκιδες γιουχα και συνθηματα υπερ Μυστα

εσυ διαλεγεις Ιβαν.
Προσωπολατρες δηλαδη
από Equalizer
Τετ 09 Ιούλ 2025, 20:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Είναι ή δεν είναι αλήθεια ρε οτι επί τοσο καιρό ΟΛΟ το κράξιμο γίνεται επειδή θεωρείτε ΔΕΔΟΜΕΝΑ όλα όσα γράφονται, από όπου κι αν γράφονται; Και ο οποιοσδήποτε ΨΕΛΛΙΣΕΙ οτι ίσως και να μην ισχύουν, απευθείας είναι οριακά σιτιζόμενος για να υπερασπίζεται τη σάπια ΠΑΕ;

Είναι

Ε πάρτε το και καλή ...