Δεν πήγε καλά το ντέρμπιgeorge188 έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 23:26 Η μουγγαμάρα συνεχίζετε για το MoU, διχαζουν κατα τα αλλα οι δυτικες συνοικιες με τις ανακοινωσεις τους
Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
- These users thanked the author Taseos for the post (total 13):
- aivas19, george188, ΚΩΣΤΑΣ2019, theo-drama, leomatos88, Apil44, paok apo epilogi, Dimitris_L4, navigator11, potamda and 3 more users
Μα στην ανακοίνωση των δυτικών νομίζω πως υπάρχει απάντηση σε αυτό.Maklaz έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 22:06Οπότε συμφωνείς στο ότι 2 καρπούζια στην ίδια μασχάλη δεν χωράνε.Ιάσονας έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 21:51 Εγώ πάλι δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να ασχοληθεί ο Σαββίδης με το μπάσκετ. Θα ήθελα να ασχοληθεί περισσότερο με το ποδόσφαιρο και να επικεντρωθεί στο να μεγαλώσει τον σύλλογο και με προσωπικό χρόνο και με οικονομική ένεση.
Ο ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο θέλει και καλύτερους παίκτες και το κυριότερο καλύτερη και πιο σύγχρονη διοίκηση. Με αυτό και με το γήπεδο πρέπει να επικεντρωθεί ο Σαββίδης και να σκεφτεί σοβαρά γιατί συμβαίνει ότι συμβαίνει και γιατί υπάρχει κόσμος που το υποστηρίζει.
Ο
Ε πώς σκατά στου Σαββίδη δεν χωράνε αλλά στου Μυστακίδη θα χωρέσουν;(περισσεύει και χώρος για το βόλεϊ)
Θέλω να πω, ότι συμφωνώ μαζί σου, αλλά πως η αντίθετη άποψη δεν το βλέπει;
Την ίδια στιγμή που δεν θέλουν (σωστά) τον Σαββίδη στο μπάσκετ, ταυτόχρονα δεν θα έχουν πρόβλημα με Μυστακίδη και στα 2 αθλήματα.
Άβυσσος...
Ο Μυστακίδης δεν παίρνει (αν πάρει) το μπάσκετ επειδή ήταν αυτό το σχέδιό του.
Το timing ηταν μια χαρα γιατι ο κοσμος επιτέλους ήξερε 5-10 παραπάνω πραγματα και σε περίπτωση στραβής δεν θα ζημιωνόταν η ομάδα καθώς πολλοί ήταν στα σκοινιά.
Είχα την εντύπωση ότι από την ΠΑΕ οι ανατολικοί ήταν κάπως πιο ευνοημένοι, παρόλα αυτά οι δυτικοί έχουν πάρει θέση ''υπερ'' της.
Ο Μυστακίδης ή έκανε το λάθος και συμβουλεύτηκε εντελώς λάθος ανθρώπους, ή οι εντελώς λάθος άνθρωποι κάναν κινήσεις να τον γλείψουν και τα έκανα σκατά.
Είχα την εντύπωση ότι από την ΠΑΕ οι ανατολικοί ήταν κάπως πιο ευνοημένοι, παρόλα αυτά οι δυτικοί έχουν πάρει θέση ''υπερ'' της.
Ο Μυστακίδης ή έκανε το λάθος και συμβουλεύτηκε εντελώς λάθος ανθρώπους, ή οι εντελώς λάθος άνθρωποι κάναν κινήσεις να τον γλείψουν και τα έκανα σκατά.
- These users thanked the author pavlos06 for the post (total 2):
- Ιάσονας, Dimitris_L4
Το διλημμα ειναι απλο. Η γινομαστε κ....ος ή τα παιρνει ολα ενας.Maklaz έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 22:06Οπότε συμφωνείς στο ότι 2 καρπούζια στην ίδια μασχάλη δεν χωράνε.Ιάσονας έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 21:51 Εγώ πάλι δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να ασχοληθεί ο Σαββίδης με το μπάσκετ. Θα ήθελα να ασχοληθεί περισσότερο με το ποδόσφαιρο και να επικεντρωθεί στο να μεγαλώσει τον σύλλογο και με προσωπικό χρόνο και με οικονομική ένεση.
Ο ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο θέλει και καλύτερους παίκτες και το κυριότερο καλύτερη και πιο σύγχρονη διοίκηση. Με αυτό και με το γήπεδο πρέπει να επικεντρωθεί ο Σαββίδης και να σκεφτεί σοβαρά γιατί συμβαίνει ότι συμβαίνει και γιατί υπάρχει κόσμος που το υποστηρίζει.
Ο
Ε πώς σκατά στου Σαββίδη δεν χωράνε αλλά στου Μυστακίδη θα χωρέσουν;(περισσεύει και χώρος για το βόλεϊ)
Θέλω να πω, ότι συμφωνώ μαζί σου, αλλά πως η αντίθετη άποψη δεν το βλέπει;
Την ίδια στιγμή που δεν θέλουν (σωστά) τον Σαββίδη στο μπάσκετ, ταυτόχρονα δεν θα έχουν πρόβλημα με Μυστακίδη και στα 2 αθλήματα.
Άβυσσος...
Και αν ειναι ενας απο αυτα που εχουμε δει φυσικα λεμε Σαββιδης.
Το δινει στον Χατζοπουλο και το παει το μπασκετ μια χαρα με διπλο-τριπλο μπατζετ
και βλεπουμε. Ο κοσμος ενωμενος, ηρεμια και το μπασκετ με προοπτικη.
Ουτως ή αλλως ο Σαββιδης με τη συνεχη μουρμουρα θα δαπανησει περισσοτερα
στο ποδοσφαιρο και πιθανον θα τα πεταξει, απο οτι στο μπασκετ και
το ποδοσφαιρο συνολικα. Τωρα οσοι ονειρευονται πρωτοι στην Ελλαδα
στο μπασκετ και πρωτοι στην Ευρωπη, αυτο ειναι τρομερα δυσκολο, εως αδυνατο
με τις υπαρχουσες συνθηκες. Οποτε με δυο-τρια εκατομυρια το χρονο,
και με γεματο παλατακι μια χαρα το πας το μπασκετ. Και ολα πληρωμενα.....
Δεν έχει καμία δουλειά ο Σαββιδης στο μπάσκετ. Ας το πάρει όποιος θέλει το μπάσκετ, να δούμε και τι μπορεί να κάνει. Γιατί ο άφαντος σαββιδης κάνει κουμάντο σε μια επο. Και αυτό έγινε με πολύ κόπο και πολύ τρέξιμο. Έφερε var ξενουσ Διαιτητές , κανονικούς δικαστές και όχι συνταξιούχους δικηγόρους .Ας πάρει όποιος θέλει την ΚΑΕ να πάει να χτυπήσει Ευρωλίγκεα να διώξει τον λιολιο από την ομοσπονδία να έχει φωνή να πάρει τίτλους. Αυτο θέλουμε. Όποιος νομίζει ότι μπορεί να το κάνει , ας το κάνει. Αν δεν μπορεί. Τότε σίγουρα δεν μπορεί και στην μπάλα. Είτε λέγεται τελης ειτε ελον μασκ είτε παράγοντας χι
- These users thanked the author Taseos for the post (total 6):
- ΚΩΣΤΑΣ2019, Ιάσονας, leomatos88, george188, Dimitris_L4, astral
Aυτό πάλι τι είναι νέο δίλημμα στο μυαλό;
Άσε που δεν τίθεται πλέον τέτοιο θέμα τζάμπα το συζητάμε.
Στο μπάσκετ τα πράγματα έχουν δρομολογηθεί, τα επόμενα χρόνια το κλειστό μας θα γίνει πραγματικά δεύτερη Τούμπα μέσα, έξω θα χαίρεσαι να πηγαίνεις ακόμα και σε μικρό αγώνα βόλεϊ.
Στο μπάσκετ τα πράγματα έχουν δρομολογηθεί, τα επόμενα χρόνια το κλειστό μας θα γίνει πραγματικά δεύτερη Τούμπα μέσα, έξω θα χαίρεσαι να πηγαίνεις ακόμα και σε μικρό αγώνα βόλεϊ.
Ας μη βιαζομαστε.....fossa έγραψε: Τρί 07 Οκτ 2025, 09:06 Aυτό πάλι τι είναι νέο δίλημμα στο μυαλό;
- PAOKevolution
Η αλήθεια είναι ότι παρακολουθώ άναυδος τα όσα συμβαίνουν. Δε μπορώ να καταλάβω τα εξής.
1)Οι υποστηρικτές της πλευράς Μυστακίδη, τελικά υπερασπίζονται τον Τέλη που δεν τον ξέρουν και τον κάνουν Θεό;
2)Τον ΑΣ, που μόνο αν είσαι συγγενής τους θα πάρεις το μέρος τους;
3) Ή μάχονται τον κακό Ιβάν με σκοπό να μπει ο άνθρωπος που κάτι τους έταξε;
1)Οι υποστηρικτές της πλευράς Μυστακίδη, τελικά υπερασπίζονται τον Τέλη που δεν τον ξέρουν και τον κάνουν Θεό;
- These users thanked the author PAOKevolution for the post (total 7):
- ΑΜΠΑΛΑΕΑ, Maklaz, leomatos88, Apil44, paok apo epilogi, ΚΩΣΤΑΣ2019, ASTNORD2
Εχουν κτισει ηδη και νεο κλειστο και εχουν γινειPAOKevolution έγραψε: Τρί 07 Οκτ 2025, 09:28 Η αλήθεια είναι ότι παρακολουθώ άναυδος τα όσα συμβαίνουν. Δε μπορώ να καταλάβω τα εξής.
δεκτοι και στο ΝΒΑ. Εδω μιλαμε για παραμυθια τωρα.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΜΠΑΛΑΕΑ την Τρί 07 Οκτ 2025, 09:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post (total 2):
- paok apo epilogi, Dimitris_L4
Μπορείς να μας αναφέρεις την διαδικασία που ακολούθησες;ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 18:08Πριν ενάμιση μήνα ζήτησα το καταστατικό τουpk77 έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 12:01 Για όποιον δεν το έχει καταλάβει , για να γραφτείς στον ερασιτέχνη, μέχρι πρόσφατα ήταν δύσκολο, εδώ και λίγους μήνες είναι αδύνατο ( ουτε με πιστοποιητικό κοινωνικών - προεδρικών φρονημάτων )
Σε αντίθεση με όλες τις υπόλοιπες ομάδες που έχουν κάτι χιλιάδες μέλη.
Οι γνωστές απαντήσεις του στυλ όλοι τώρα το θυμηθήκατε, είναι κάπως άστοχες
Συλλόγου με αίτηση. Ενάμιση μήνα μετά και
μετά από άλλες δύο αιτήσεις, δεν έχω πάρει ούτε
εστω απάντηση. Συνεχιστε να τους υποστηρίζετε,
όσοι το κάνετε...
Που απευθύνθηκες, τι σου είπαν, τι ζήτησαν;
Είχες αναφερθεί παλιότερα πάνω σε αυτό, αλλά χάθηκε στο χαμό.
Εκανα μια αιτηση μεσω email και επικοινωνησα τηλεφωνικα.
Δε ζητησα να εγγραφω στον Συλλογο. Ζητησα το καταστατικο
για να ενημερωθω τι λεει και τι περιλαμβανει το να εισαι μελος στον Συλλογο.
Εκτοτε εστειλα αλλα δυο email υπενθυμισης, στα οποια δεν ελαβα καμια απαντηση.....
Θα μπορουσαν απλα να μου πουν (σωστά ή λάθος) οτι για να μου δωσουν το καταστατικο,
χρειαζεται πρωτα να γινω μελος. Δε μου απαντησαν εστω και με email, με ενα ναι ή οχι.
Επισης, τηλεφωνησα στα δικαστηρια για να παρω το καταστατικο απο εκει και
οπως μου ειπαν αυτο γινεται μονο με την υπογραφη του Προεδρου και του Γραμματεα
του Συλλογου.
Ακομα και αν δε δικαιουμαι το καταστατικο ως μη μελος, πιστευω οτι δικαιουμαι μια
απαντηση σε τρεις αιτησεις.....
Δε ζητησα να εγγραφω στον Συλλογο. Ζητησα το καταστατικο
για να ενημερωθω τι λεει και τι περιλαμβανει το να εισαι μελος στον Συλλογο.
Εκτοτε εστειλα αλλα δυο email υπενθυμισης, στα οποια δεν ελαβα καμια απαντηση.....
Θα μπορουσαν απλα να μου πουν (σωστά ή λάθος) οτι για να μου δωσουν το καταστατικο,
χρειαζεται πρωτα να γινω μελος. Δε μου απαντησαν εστω και με email, με ενα ναι ή οχι.
Επισης, τηλεφωνησα στα δικαστηρια για να παρω το καταστατικο απο εκει και
οπως μου ειπαν αυτο γινεται μονο με την υπογραφη του Προεδρου και του Γραμματεα
του Συλλογου.
Ακομα και αν δε δικαιουμαι το καταστατικο ως μη μελος, πιστευω οτι δικαιουμαι μια
απαντηση σε τρεις αιτησεις.....
- These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post (total 2):
- Maklaz, leomatos88
Εισαι σιγουρος οτι ξερουν να στελνουν mail?
Ειδικα ο Μπεκιαρης.
Ειδικα ο Μπεκιαρης.
- These users thanked the author Cylon-4 for the post (total 4):
- ΑΜΠΑΛΑΕΑ, Maklaz, Apil44, Dimitris_L4
Cylon-4 έγραψε: Τρί 07 Οκτ 2025, 09:52 Εισαι σιγουρος οτι ξερουν να στελνουν mail?
Ειδικα ο Μπεκιαρης.

- These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019
Ναι δωσαν ημερομηνια 31/12 αλλα ακομα δεν ειπαν τι ζητανε απο τον Ιβαν. Νορμαλ πραματα, εδω μεσα καποιοι λενε δεν τρεχει τιποτα 
- These users thanked the author aivas19 for the post (total 3):
- Apil44, paok apo epilogi, ΚΩΣΤΑΣ2019
Για μένα άμεσα όλοι να προωθήσουμε νέα διοίκηση ΑΣ άνοιγμα στον κόσμο και άφθαρτα άτομα με προσφορά Χατζόπουλος Τσαλοπούλος μαλιος χασεκιδης συν νέοι άνθρωποι και να φύγει το τσίρκο πού είναι τώρα....
- These users thanked the author eorptol1 for the post (total 7):
- Ιάσονας, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, Kabamaru11, theo-drama, leomatos88, Apil44, paok apo epilogi