Η αναζήτηση βρήκε 177 εγγραφές

Return

από Odi
Κυρ 10 Αύγ 2025, 20:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Ζούμε ιστορικές στιγμές. Ακόμη και ο Odi έχει θετική διάθεση :opaokara:

Φυσικά έχω θετική διάθεση.. Φαίνεται πως πέφτουν λεφτά με ποδοσφαιρικά κριτήρια , εγώ οπαδός είμαι, θέλω ο ΠΑΟΚ να γαμαει και να δέρνει.

Πριν λίγο καιρό έκραζα γιατί πήγε να γίνει ποδοσφαιρικό έγκλημα κατά του ΠΑΟΚ. Τώρα ...
από abc_o_ karpouzas
Κυρ 10 Αύγ 2025, 21:24
Jump to forum
Jump to topic

μην πουλάτε τρέλα στον λαό του ΠΑΟΚ.

Αν και εφόσον, ο Ιβάν τα σκάσει και πάρει Ζαφείρη, τότε κάθε καλοκαίρι να βγάζουμε και έναν πλούσιο να διεκδικεί την ΠΑΕ, το γήπεδο, το λιμάνι ή το Μακεδονία Παλάς, ώστε ως αντίδραση ο Ιβάν να τα σκάει χοντρά.

Του χρόνου θα στείλω εγώ μια υπεύθυνη δήλωση ...
από navigator11
Δευ 11 Αύγ 2025, 16:53
Jump to forum
Jump to topic

Έχει παγώσει το αίμα του Ζαφείρη, μαθαίνοντας για την τρομακτική "απειλή" από άνθρωπο της ΠΑΕ στον Ησαϊάδη. Σου λέει, πού να μπλέκω τώρα ... ΑΣε καλύτερα.
από pirate_salonica
Δευ 11 Αύγ 2025, 21:39
Jump to forum
Jump to topic

tolis14 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 21:34 Γιατί το λες αυτό; επειδή έκαναν λογαριασμό οι lefta_rostov_niet και den_exei_mantili_na_klapsei;
Είδα κι έναν den_exei_deftero_sakaki κι έναν ekleise_i_kanoula_4... :lol:
από DamoN
Τρί 12 Αύγ 2025, 10:00
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ξέρω αν ισχύει
Θα ήθελα να ακούσω την άποψη του δενυπαρχεισαλιο4 του
Σαββιδημπουλο4 του παναθαεχεισξεφυγει και των υπολοίπων
από WestBlock4
Τρί 12 Αύγ 2025, 20:52
Jump to forum
Jump to topic

tolis14 έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 20:35 Πάντως αν ισχύει αυτό που γράφτηκε για σφινα του βάζελου, πρέπει κάποια στιγμή ο Ιβαν να του κάνει ένα χοντρό χουνέρι του κερατά.
Μα εδω κ 2 χρονια νομιζω αν προσέξεις κινούνται σε δικούς μας στόχους συνεχεια.
από burbu
Τρί 12 Αύγ 2025, 22:08
Jump to forum
Jump to topic

tolis14 έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 20:35 Πάντως αν ισχύει αυτό που γράφτηκε για σφινα του βάζελου, πρέπει κάποια στιγμή ο Ιβαν να του κάνει ένα χοντρό χουνέρι του κερατά.
Εκεί θέλει να τα σκάσει ο Ιβάν να φέρει και ουναι και να τον δώσουμε δανεικό στον Λεβαδειακό
από renegade
Τετ 13 Αύγ 2025, 11:13
Jump to forum
Jump to topic

Άντε πάλι με τα ίδια.
Ο αντικαταστάτης του ντελια θα ήταν ο μπαλντε,όπως και του κουλιερακη ο μπαταουλας.
Επειδή όμως υπάρχει αδυναμία να μπουν απ' ευθείας αυτοί οι παίκτες, γεμίζουμε τα χρονικά κενά είτε με δανεικους είτε με κάποιους έμπειρους που υποθετικά μπορούν να δώσουν ενα-δυο ποιοτικά χρόνια
από burbu
Τετ 13 Αύγ 2025, 11:38
Jump to forum
Jump to topic

Θέμα χρόνου είναι οι δεν3χεισακακιναλλαξει, δενεχειξυραφακιναξυριστει και οι πουλομπατιρη, να αρχίσουν πάλι, αρρώστια
από pagotatzis
Τετ 13 Αύγ 2025, 12:57
Jump to forum
Jump to topic

tolis14 έγραψε: Τετ 13 Αύγ 2025, 12:30 Οι μεταγραφές λήγουν στις 31 Αυγούστου. Αυτό είναι το χρονοδιάγραμμα. Κατά τ άλλα οι μεταγραφές δεν είναι ραντεβού για κούρεμα με ημερομηνία και ώρα. Θέλουν χρόνο και προσπάθεια.
Αν δεν κάνω λάθος (που δεν κάνω ) φέτος θα πάει μέχρι και 10 Σεπτεμβρίου
από WestBlock4
Τετ 13 Αύγ 2025, 13:26
Jump to forum
Jump to topic

Οι μεταγραφές λήγουν στις 31 Αυγούστου. Αυτό είναι το χρονοδιάγραμμα. Κατά τ άλλα οι μεταγραφές δεν είναι ραντεβού για κούρεμα με ημερομηνία και ώρα. Θέλουν χρόνο και προσπάθεια.

Αν δεν κάνω λάθος (που δεν κάνω ) φέτος θα πάει μέχρι και 10 Σεπτεμβρίου

Ναι εντάξει, μετά τον Αύγουστο είναι ...
από Xlapatsas4
Τετ 13 Αύγ 2025, 18:51
Jump to forum
Jump to topic

Απάντηση Προέδρου Κρούζ Αζουλ όταν ρωτήθηκε για το υψηλό κόστος της μεταγραφής Γιακουμάκη στη μεξικάνικη ομάδα:
«Η Κρουζ Αζούλ δεν θα γίνει πρωταθλήτρια με “φθηνούς” ποδοσφαιριστές. Ένας λεγόμενος “μεγάλος” σύλλογος, με εκατομμύρια φιλάθλους και σταθερή δέσμευση για την κατάκτηση τίτλων, δεν ...
από Unpsofable78
Τετ 13 Αύγ 2025, 20:05
Jump to forum
Jump to topic

Aye4

Μια χαρά σου απάντησε. Αν είναι να χαλιεστε τόσο που πρόεδρος και ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ είναι ο Ιβάν, ο μεγαλύτερος ευεργέτης στην ιστορία της ομάδας και όχι ένας άσχετος με τον ΠΑΟΚ τόσα χρόνια, που θυμήθηκε να δείξει ενδιαφέρον κινούμενος υπόγεια, όταν η ομάδα πλέον δεν είναι στο χείλος του ...
από Maklaz
Τετ 13 Αύγ 2025, 20:25
Jump to forum
Jump to topic

Εξιστόρηση του Μουστάκια για το ποιος είναι ο πρόεδρος της Σλάβια και τι κάνει και τι έχει γίνει από την αρχή μέχρι τώρα με τον Ζαφείρη, ειναι παίρνεις ποπ κορν και να αράζεις στο χαλαρό να περάσει όμορφα το βραδάκι σου.

Μήπως δίνει και δώρο ταξίδι στο μαγευτικό Κανταχάρ;

Ένα εκπληκτικό ...
από epitropos
Παρ 15 Αύγ 2025, 15:58
Jump to forum
Jump to topic

Υπομονή μόλις βρούνε τον αντικαταστάτη θα μας ειδοποιήσουν στο mail

Φτάνει ρε αδερφέ 15 Αυγούστου την τρέλα μου... Σώνει και ντε δηλαδή να ακούσεις για καμιά εορταζουσα και μετά να πρέπει να πάμε εμείς για μπάνιο που δε μπορούμε λόγω υποχρεώσεων να βγούμε καν από την πόλη... Φτάνει σε παρακαλώ ...