Η αναζήτηση βρήκε 177 εγγραφές
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 23:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Το ισοζύγιο το πωλήσεων δεν είναι ούτε τα μισά λειτουργικά έξοδα της σεζόν γενικά...δε θα ψάξεις στο transfermarkt θα ψάξεις αν θέλεις στο ΓΕΜΗ οικονομικές καταστάσεις ετών αν θέλεις να δεις και για άλλες ομάδες γίνεται με τον ίδιο τροπο
Και αυτό έχει ειπωθεί τοσεεεεεεες φορές και πάλι τα ίδια ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 23:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Ομολογώ ότι μου έφτιαξε λίγο την κακή διάθεση το συγκεκριμένο κομμέντο.obanebane έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 23:13 Ο ΠΑΟΚτσης δεν ξεχνάει ποτέ, αλλά όταν αρχίζει το δούλεμα τελειώνει η ανοχή.
- Δευ 04 Αύγ 2025, 06:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχω συναδέλφους που οι ομάδες που υποστηριζουν δώσανε λεφτά σε ομάδες για να αγορασουν παίκτες.Πειτε μου πως να τους αντικρίσω και τι καζουρα έχω να υποστώ πάλι που παίρνουμε μόνο ελεύθερους παίκτες..Δηλαδή δε μπορούμε κι εμείς να σταξουμε καμία 10 μύρια σε ομάδες για παίκτες,και ας τελείωσε το ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 08:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Τρολαρισμα με μεγάλη δόση αλήθειας όμως ...Τους καλύτερους παίκτες να φέρεις ,αν δεν δόσεις λεφτά σε ομάδες θα είσαι πάντα ο Ιβάν που δε δίνει λεφτά...Δίνεις λεφτά σε ομάδες ,δε βγαίνουν οι μεταγραφές,Ε τουλάχιστον τότε προσπάθησες αλλά δεν σου βγήκε...
Αλήθειες λες και ας πονάνε.
2.000 φορές ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 09:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω το μονο που θελω να πω ειναι οτι καλο θα ηταν οταν γινεστε mods να μην συνεχίζετε να γραφετε οπως γραφατε πριν γινετε, ειτε συμφωνω ειτε διαφωνω με αυτα που γραφετε. Οχι τιποτα αλλο, δεν μπορουμε να σας κανουμε και ignore.
- Δευ 04 Αύγ 2025, 10:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Φίλε μου να σε πληροφορήσω απλά γιατί δεν φαίνεται να το έχεις καταλάβει.Περυσι αν ο Αλμέιδα δεν κατάφερνε να διαλύσει την ΑΕΚ και να την πηγαίνει από ήττα σε ήττα, θα μπορούσαμε πολύ εύκολα να είμαστε 4οι εμείς.
Δε βγήκαμε 3οι επειδή ήμασταν καλύτεροι, βγήκαμε επειδή οι άλλοι διαλύθηκαν.
Στόχος ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 10:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ρόστερ μας είναι πολύ καλύτερο από περυσι?
Που το είδατε αυτό ρε παιδιά?
Την πέμπτη θα το δούμε
Με τα σέντερ μπάκ που έχουμε τώρα τον Φλεβάρη γελάγαμε και πονταραμε πόσες γκελες ανά ματς θα κάνει ο Μιχαηλίδης...
Μετά τον Φλεβάρη μας έκοψε το γέλιο
Στα χαφ υπήρχε πρόβλημα που δεν λύθηκε όλη ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 11:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Aπιαστο ονειρο ο Γιοβιτς συμφωνα με Κουβεντιδη για τον ΠΑΟΚ του σκρουτζο-Ιβαν. Πραγματικοτητα για την αεκ του βενγκα. Οπως και με τον Μαριν που ταχα μου ηθελαν 4-5 μυρια. Σιγα σιγα παει για μονιμη 4η θεση αν φυγει και ο Λουτσε. Οπως δλδ αν ειχαμε Ζαγορακη....
Φτάνει ρε φίλε. Οκ το καταλάβαμε ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 11:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Aπιαστο ονειρο ο Γιοβιτς συμφωνα με Κουβεντιδη για τον ΠΑΟΚ του σκρουτζο-Ιβαν. Πραγματικοτητα για την αεκ του βενγκα. Οπως και με τον Μαριν που ταχα μου ηθελαν 4-5 μυρια. Σιγα σιγα παει για μονιμη 4η θεση αν φυγει και ο Λουτσε. Οπως δλδ αν ειχαμε Ζαγορακη....
Πονάει ο Ιβάν αλλά δε φεύγει ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 11:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε χαλασαν ο τειλορ ο κενι ο μειτε και ο ταισον που τους εφερες ελευθερους πριν ξεκινησουν καν οι προπονησεις ε; Οταν θες να πεις απλα την αποψη σου, οτι δεν γουσταρεις τον Ιβαν (δεκτο και σεβαστο) αλλα για να υποστηριξεις την αποψη σου αγνοεις ΓΕΓΟΝΟΤΑ εκτιθεσαι φιλε, ειτε ως αμπαλος ειτε ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 12:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Συμφωνώ και προσθέτω το "και αν ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 14:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Στο ποδόσφαιρο φίλε μου τίποτα δεν είναι εξασφαλισμένο. Δηλαδή για το ότι χάσαμε από οφη, από Βόλο, από Καλλιθέα, φταίει το ροστερ; ποιον ήθελες δηλαδή να έχεις για τους κερδίσεις;
παρεμπιπτόντως, η Ιντερ απέκλεισε τη Μπαρσελονα του Γιαμαλ, η χειρότερη Rangers όλων των εποχών γλέντησε το ...
- Τρί 05 Αύγ 2025, 09:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ειναι αναγκαστικα υπερβαση το να τερματισεις πιο ψηλα απο ομαδες με μεγαλυτερο μπατζετ. Γιατι ως γνωστον τα μπατζετ δεν παιζουν μπαλα. Και υπαρχει και μια αλλη παραμετρος, οτι βαζελος και αεχ τον Ντελια, τον Κουλιερακη, τον Τζολη, τον Κωστουλα, τον Μουζακιτη κλπ πρεπει να τους αγορασουν. Και να ...
- Τρί 05 Αύγ 2025, 11:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Gika, την πωληση του Ντελια ξεχασες ρε πασαμ την τελευταια μερα των μεταγραφων καθως και την πωληση Ζιφκοβιτς με τους Τσιλουλη και Μπισεσβαρ να ειναι οι αντικαταστατες τους.
- Τρί 05 Αύγ 2025, 15:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ντρέπεστε εχθροί του ΠΑΟΚ να επαναλαμβάνετε την ομάδα παρατημένη. Να σας ενημερώσω ότι το 2024 η ομάδα που λέτε ότι υποστηρίζετε πήρε Πρωτάθλημα!
Δεν ξέρω αν το πανηγυρισατε η αν το κλάψατε
Δεν ξέρω αν το πανηγυρισατε η αν το κλάψατε