Η αναζήτηση βρήκε 177 εγγραφές
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 07:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Εάν ο Ιβάν είναι ευεργέτης με 160 εκατομμύρια, τότε ο ΤΕΛΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ με 250, 250, 250, 250 τι θα είναι;
ΥΠΕΡ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟΣ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΤΕΛΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ εφόσον φτιάξει τη νέα Τούμπα.
ΥΓ. ΜΕ ΤΕΛΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 09:22
- Jump to forum
- Jump to topic
<<Παρόμοια>> τακτική χρησιμοποίησαν και με το λιμάνι Θεσσαλονίκης ..εμφανίστηκαν ενδιαφερόμενοι απο το πουθενά που προσπάθησαν να πάρουν ποσοστό στο λιμάνι ....και στο τέλος πήραν ....δρόμο .
Κάπως έτσι προβλέπω ότι θα συμβεί και τώρα με νέο γήπεδο και επίδοξους ευεργέτες.
Πως μπορεί κάποιος να ...
Κάπως έτσι προβλέπω ότι θα συμβεί και τώρα με νέο γήπεδο και επίδοξους ευεργέτες.
Πως μπορεί κάποιος να ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 09:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Για μένα δεν νοείται να ξεχνάμε σε μια μέρα όσα έχει κάνει ο Ιβάν για τον ΠΑΟΚ (με τα στραβά του και τα λάθη του, δεκτό) και να μας τρέχουν τα σάλια για έναν λεφτά που εμφανίστηκε στα ξαφνικά και στέλνει με κούριερ τάχα μου δήθεν εγγυητικές για το γήπεδο μιας ομάδας που δεν του ανήκει καν ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 09:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιατί όχι και με τον Μυστακίδη; Συμμετέχει ή ενορχηστρώνει αυτήν την γελοιότητα με το αντίγραφο λογαριασμού τραπεζης.
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 20:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Έχει ξεφύγει η φάση με το A.I. στις μέρες μας ...Κυκλοφορούν φωτό με αγκαλιές Ιβάν και Λουτσεσκου.. Εντωμεταξυ αυτοί οι δύο είναι στα μαχαίρια ...
Τι όχι?
Τι όχι?
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 19:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα μας εξηγήσει κάποιος πρακτικά πως ο ΠΑΟΚ "είναι ασπίδα";
Πρακτικά όμως. Όχι αοριστα. Ένα παράδειγμα ρε παιδί μου.
Αν "χασει" τον ΠΑΟΚ,ευκολοτερα θα του παρουν και τα υπολοιπα π.χ. λιμανι.Δε θα υπαρχει η πιεση του κοσμου -ψηφοφορων.Τι ψαχνεις τωρα...Τεκνολοτζια.
Δεν ξερω αν το λες ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 00:00
- Jump to forum
- Jump to topic
ενταξη τον βγαλαμε και τρελο τον Ιβαν εμεις που δεν μπορουμε τα του οικου μας να φερουμε βολτα .....
καποιοι εχετε χασει τελειως την μπαλα ειπαμε μιρλα γκρινια τοξικοτητα χαρακτηριστικο καποιων ,αλλα εχουν πλεον ξεφυγει τελειως .....

- Παρ 25 Ιούλ 2025, 08:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Εσύ για αρχή να καθίσεις εκεί που κάθεσαι και μην τυχόν και φύγεις. Άσε τα τρολ στην διάθεση των μοντς. Κι εγώ κάνω τιτάνια υπομονή να μην απαντήσω. Αναφορές και μπλοκ. Άιντε Τόλη, δεν περισσεύει κανείς.
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 09:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Οταν δε λεει,οχι οταν δεν...Οκ να τον κραζουμε αλλα για αυτα που λεει οχι για αυτα που δεν λεει... 

- Παρ 25 Ιούλ 2025, 09:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν έβαλα εγώ κανένα bold, δεν ξέρω απο που προέκυψε. Ακόμη κι έτσι όμως, αν διαβάσεις το νόημα δεν είναι αυτό που λες. Λέω ότι αν βγεις να υπερασπιστής το Σαββίδη είσαι για 20άρικο σύμφωνα με μερικούς. Αυτό λέω όχι αυτό που είπες εσύ
Όταν δε, όχι όταν δεν :D
δεκτό,δικό μου λάθος.Τζάμπα η ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 11:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Για εμάς τους οπαδούς και τη νεοπλουτια μας, συμφωνώ απολύτως με Τόλη χωρίς όμως να θέλω ένα τόσο ισχυρό και καταστροφικό σοκ όσο το να φύγει ο Ιβάν.
Ο Ιβάν θα φύγει φίλε μου....
Ο οργανισμός ΠΑΟΚ δεν...σηκώνει προέδρους...
Διάβασε μια τυχαία σελίδα εδώ μέσα....καμία γνώμη δεν κάθεται σε ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 11:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Όπως και να έχει κατάφεραν κάποιοι από κάτω ,και ίσως και από πάνω,να μας κάνουν άνω κάτω ακόμα μια φορά.Κιεμεις απλά τσιμπησαμε ...
Μακάρι μετά το αήττητο,και το πιο μάγκικο να πάρουμε και ενα κόντρα στα τρυπήματα...Τίτλο δεν έχω ακόμα...
Μακάρι μετά το αήττητο,και το πιο μάγκικο να πάρουμε και ενα κόντρα στα τρυπήματα...Τίτλο δεν έχω ακόμα...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 08:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Όταν τελειώσουν τα φράγκα του sugar daddy, το μόνο που απομένει είναι ένας άφραγκος κωλόγερος.
Έτσι πάει το πράγμα και όσοι προσπαθούν να πείσουν αυτούς που ποτέ δεν "ένιωσαν" τίποτα γι' αυτόν είναι χαμένα λόγια.
Η ιδιοκτησία μίας ΠΑΕ και η σχέση της με τους οπαδούς στηρίζεται σε αυτή τη σύμβαση ...
Έτσι πάει το πράγμα και όσοι προσπαθούν να πείσουν αυτούς που ποτέ δεν "ένιωσαν" τίποτα γι' αυτόν είναι χαμένα λόγια.
Η ιδιοκτησία μίας ΠΑΕ και η σχέση της με τους οπαδούς στηρίζεται σε αυτή τη σύμβαση ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 10:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Ιδιαίτερα ενδιαφέροντα όλα όσα έχουν αναφερθεί παραπάνω. Στο προκείμενο. Μέχρι στιγμής το εν δυνάμει επόμενο κεφάλαιο στο διοικείν τον ΠΑΟΚ, μετά τον γερασμένο και ανόρεχτο πλέον Σαββίδη (δεν είναι δα κι ότι ο Μυστακίδης είναι καμιά 15ετία νεότερος) έχει πείσει κανέναν σας ότι έχει κάποιο σχέδιο για ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 11:12
- Jump to forum
- Jump to topic
10000 % σωστος.
7 χρονια επενδυτης - 5 χρονια αυταρκεια και υπομονη.
Στα ποσα δηλαδη δικαιουμαστε να ζηταμε κατι; Στα 15-20; Ποσα;
Θα διαβάσει κανείς που δεν ξέρει και θα νομίζει ότι επί 5 χρόνια βγαίνουμε έβδομοι και ζούμε πέτρινα χρόνια.
Στα 5 χρόνια "αυτάρκειας και υπομονής" πήραμε ένα ...