Η αναζήτηση βρήκε 660 εγγραφές
- Πέμ 12 Μαρ 2026, 21:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Μετά τη μαγική κλήρωση το league stage, την πρόκριση στα πέναλτι με τον γίγαντα από την Τσεχία, είχαμε και γιόμα στο πουθενά που έγινε πέναλτι και δεύτερη κίτρινη. Τι τρύπιοι είναι αυτοί ρε;
- Πέμ 12 Μαρ 2026, 22:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε διαφωνώ.
Αλλά...
Όσα δε φτάνει η αλεπού θα πω εγώ μάγκες.
Ας φτάναμε κι εμείς και δε θα εξερευνούσα τον τρόπο.
Ο Βαζελος μέχρι πριν 1,5 μήνα ήταν χωριό. Δεν έχει καμία σχέση η εικόνα του με τοτε.
Και κατευθείαν να τρέξουμε και να μειώσουμε την πορεία του.
Λες και έχουμε φτάσει πολλές ...
- Πέμ 12 Μαρ 2026, 23:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Κι εγώ απορώ πως κέρδισαμε Λιλ και Μπέτις αλλά φέραμε Χ με Μπραν και Μακάμπι.
Φίλε αυτό πληρώνουμε τώρα
Η αεκ παιζει κονφερενς κ ο παναθηναικος τερματισε κατω απο σενα
Εμείς χαιρόμασταν που πηγαίναμε στους 8 και η ΑΕΚ πάει να το πάρει μετά τον γαύρο. Εμείς χαιρόμασταν όταν περνούσαμε ...
- Παρ 13 Μαρ 2026, 10:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Κι αυτό με τους κακούς γονείς συζητήσιμο είναι . Ζούμε σε μια εποχή που υπάρχουν οικογένειες που οι γονείς δουλεύουν 12ωρα για να επιβιώσουν και τα παιδιά μεγαλώνουν στον αυτόματο. Είναι πολύ πιο σύνθετο το πρόβλημα από το ότι απλά υπάρχουν αδιάφοροι γονείς πλέον .
Μέχρι ενός σημείου ισχύει ...
- Παρ 13 Μαρ 2026, 13:38
- Jump to forum
- Jump to topic
O Tetei ακόμα και τώρα που δεν έχει αναπτύξει όλο το potential του ειναι και γαμώ τους παίκτες και μακάρι να τον είχαμε στη θέση του 2ου επιθετικού.
Το ότι πέφτει εύκολα και κλαίγεται στους ρεφ και γενικά φοράει τη πράσινη φανέλα, δεν αλλάζει τα βασικά ποδοσφαιρικά του χαρακτηριστικά που για την ...
- Παρ 13 Μαρ 2026, 14:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Ο ηλιθιος που μιλάει στο ραδιόφωνο είναι ενημερωμένος για όλα, ονόματα, ενεδρες, αυτοάμυνες κλπ, το μόνο που δεν ξέρει είναι πως "έτυχε" ο θύτης να έχει ένα μαχαίρι πάνω του. Βρωμιάρηδες μια ζωή, πάνε πάλι να εργαλειοποιήσουν τον τραγικό θάνατο ενός παιδιού
- Παρ 13 Μαρ 2026, 21:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Δεν το άκουσα. Τους είδα. Χαριλάου μένω, από δίπλα μου πέρασαν.Dimitris_L4 έγραψε: Παρ 13 Μαρ 2026, 20:54Ωχ...ειχαν κ μαζωξη αυτοι στα κεντρικα τους τετοια ωρα...που τ ακουσες φιλε?tolis14 έγραψε: Παρ 13 Μαρ 2026, 20:46 Αυτή τη στιγμή πορεία οοαδω του ΠΑΟΚ στη Χαριλάου με συνθήματα. Ελπίζω να μη γίνει τίποτα άσχημο
- Παρ 13 Μαρ 2026, 21:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτή τη στιγμή πορεία οοαδω του ΠΑΟΚ στη Χαριλάου με συνθήματα. Ελπίζω να μη γίνει τίποτα άσχημο
Ισχύει. Κι εγώ τους είδα, όπως και τις διμοιρίες των ΜΑΤ, που ακολουθούσαν και έπεφτε χημικό.
Χαμός με διμοιρίες των ΜΑΤ μέσα στα στενά και τις γειτονιές με δακρυγόνα δίπλα από τα σπίτια των ...
- Σάβ 14 Μαρ 2026, 10:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Από την "επικοινωνιακή διαχείριση" του συμβάντος δυο ειναι κατ' αρχήν τα κορυφαία συμπεράσματα:
Α. Η ζωή ενός ανθρώπου και ειδικά ενός νέου ανθρώπου , σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα τύγχανε κάποιας προβολής και (δημοσιοκαφρικής) έρευνας
Η ζωή όμως ενός νεαρού οπαδού του ΠΑΟΚ ειναι για ολοκληρο ...
- Σάβ 14 Μαρ 2026, 21:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026
Είμαστε λίγο κωμωδία είναι η αλήθεια. Τον Μουχλια τον βάζει για σέρβις και τα έχει στείλει όλα έξω. Κλαυσιγελος
- Σάβ 14 Μαρ 2026, 23:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Αρχικά να διευκρινήσω το αυτονόητο, ότι για μένα δεν νοείται κανενός είδους βία, είτε για τον αθλητισμό είτε για οποιονδήποτε άλλο λόγο. Από εκεί και πέρα, με αφορμή το έγκλημα στη Καλαμαριά, βλέπουμε κάποιες "λεπτομέρειες" που δείχνουν που θα πάει το πράγμα. Στη δολοφονία του Άλκη, είχαμε καθαρά ...
- Κυρ 15 Μαρ 2026, 20:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Λιβαδειά 3-0, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Εγώ μόνο μια ερώτηση έχω και δεν θα ενοχλήσω άλλο. Τελικά ο 4ος φορ του βάζελου είναι καθόλου καλός;
- Δευ 16 Μαρ 2026, 12:37
- Jump to forum
- Jump to topic
στο enwsi.gr δυο φορες αναφερονται για τα γεγονοτα με δημοσιογραφους και εγειρουν θεμα ποινης
https://www.enwsi.gr/1804010/podosfairo/video-ntokoymento-choyligkan-toy-paok-petoyn-toys-dimosiografoys-exo-apo-ta-dimosiografika-tis-toympas.html
https://www.enwsi.gr/1804009/podosfairo/oi-poines-poy ...
- Δευ 16 Μαρ 2026, 14:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Λιβαδειά 3-0, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Στο μεταξύ, καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ λένε κάποιοι αγλαοί. Και φυσικά είναι ψέμα αφού η ομάδα δεν έχει σέντερ φορ. Και τον Γενάρη πήρε τον 4ο φορ του βάζελου.
- Δευ 16 Μαρ 2026, 18:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Χάντμπολ γυναικών: αγώνες & νέα 2025-2026
Αυτός ο προπονητής της Άρτας τι ταβερνιάρης είναι;