ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Δημοσίευση από eorptol1 »

ΜΑΤΩΜΕΝΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ
These users thanked the author eorptol1 for the post:
Franky
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

tolis14 έγραψε: Παρ 13 Μαρ 2026, 20:46 Αυτή τη στιγμή πορεία οοαδω του ΠΑΟΚ στη Χαριλάου με συνθήματα. Ελπίζω να μη γίνει τίποτα άσχημο
Ωχ...ειχαν κ μαζωξη αυτοι στα κεντρικα τους τετοια ωρα...που τ ακουσες φιλε?
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

tolis14 έγραψε: Παρ 13 Μαρ 2026, 20:46 Αυτή τη στιγμή πορεία οοαδω του ΠΑΟΚ στη Χαριλάου με συνθήματα. Ελπίζω να μη γίνει τίποτα άσχημο
Εχει μεγαλη παρουσια αστυνομιας
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Dimitris_L4 έγραψε: Παρ 13 Μαρ 2026, 20:54
Ωχ...ειχαν κ μαζωξη αυτοι στα κεντρικα τους τετοια ωρα...που τ ακουσες φιλε?
Δεν το άκουσα. Τους είδα. Χαριλάου μένω, από δίπλα μου πέρασαν.
These users thanked the author tolis14 for the post (total 2):
Dimitris_L4, Special 4
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Ισχύει. Κι εγώ τους είδα, όπως και τις διμοιρίες των ΜΑΤ, που ακολουθούσαν και έπεφτε χημικό.
Χαμός με διμοιρίες των ΜΑΤ μέσα στα στενά και τις γειτονιές με δακρυγόνα δίπλα από τα σπίτια των τρομαγμένων ανθρώπων.
Μιλάω για περιοχή Μαρτίου / Μαρασλή.
Ήταν αρκετά άτομα και όπως είπα το πρωί θα πρέπει να αναβληθεί το αυριανό παιχνίδι, γιατί στη Θεσσαλονίκη η ατμόσφαιρα βρωμάει μπαρούτι και οι πιτσιρικάδες ένθεν κακείθεν, γιατί μιλάμε για άτομα το πολύ μέχρι 30 ετών κυρίως, είναι ανεξέλεγκτοι και δεν συγκρατιούνται.
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Δεν ξέρω για τα άλλα παιχνίδια αλλά το μπάσκετ σίγουρα πρέπει να αναβληθεί. Αν μη τι άλλο, απλή λογική είναι, υπάρχει μεγάλο θέμα ασφάλειας
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Special 4 έγραψε: Παρ 13 Μαρ 2026, 21:09
Ισχύει. Κι εγώ τους είδα, όπως και τις διμοιρίες των ΜΑΤ, που ακολουθούσαν και έπεφτε χημικό.
Χαμός με διμοιρίες των ΜΑΤ μέσα στα στενά και τις γειτονιές με δακρυγόνα δίπλα από τα σπίτια των τρομαγμένων ανθρώπων.
Μιλάω για περιοχή Μαρτίου / Μαρασλή.
Ήταν αρκετά άτομα και όπως είπα το πρωί θα πρέπει να αναβληθεί το αυριανό παιχνίδι, γιατί στη Θεσσαλονίκη η ατμόσφαιρα βρωμάει μπαρούτι και οι πιτσιρικάδες ένθεν κακείθεν, γιατί μιλάμε για άτομα το πολύ μέχρι 30 ετών κυρίως, είναι ανεξέλεγκτοι και δεν συγκρατιούνται.
Ναι ακριβώς, από Μαρτίου ήρθαν και κατεβηκαν από Μαρασλή
These users thanked the author tolis14 for the post:
Special 4
george188

Δημοσίευση από george188 »

Ηρεμησε η κατασταση?
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Κάποια στιγμή πρέπει να μιλήσουμε σοβαρά και ειλικρινά!!!

Τολμάμε?....Έχουμε τα κακαλα?...

Ο ΠΑΟΚ και ο κάθε ΠΑΟΚ δεν έχει καμμία δουλειά στις 10 η ώρα το βράδυ σε κανένα σημείο της πόλης από τη στιγμή που δεν παίζει η ομάδα μας!!!

Το ότι χρησιμοποιούν το όνομα της κάθε ομάδας για να ικανοποιούν τα ζωώδη ένστικτα τους....δεν αφορά τις ομάδες!!!

Αφορά μια άρρωστη κοινωνία που αφήνει τα παιδιά της να καταλήγουν δολοφόνοι!!!!

ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΡΩΤΑΝΕ "ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΕΙΣΑΙ",ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ....ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΔΥΝΆΜΕΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!!!

Αν θέλετε να συνεχίσουμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας....το κάνουμε.....και απλά περιμένουμε το επόμενο παλικαρακι που θα χάσει τη ζωή του.....για ομάδα......
These users thanked the author mpafos4 for the post (total 2):
kotorla4, paok_athens_g4
george188

Δημοσίευση από george188 »

Τα κάκαλα τα εχουμε εδω και χρονια, αλλοι το παιζουν παναγίτσες και χαρακτήριζαν ολοκληρο το λαο δολοφονο. Οποτε σορρυ αδερφε αλλα το φαινομενο ειναι γενικο, ας εχουν τα κακαλα να το συζητησουν οσοι το παιζουν ανηξεροι
These users thanked the author george188 for the post (total 2):
paok_athens_g4, Iznogoud4
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Εμένα ,προσωπικα,δεν με ενδιαφέρει καθόλου γιατί δεν θεωρώ πως όλοι αυτοί αγαπάνε μια ομάδα....οπότε το οπαδικό είναι μια πιασαρικη λέξη για τους καφρους των ΜΜΕ που διψάνε για αίμα!

Εάν την αγαπούσαν δεν θα την ξεφτιλιζαν....ούτε θα γινόταν αιτία νά τιμωρείται!

Και μιλάω για ΟΛΟΥΣ όσους λειτουργούν με αυτό τον τρόπο.

Τα χρώματα έρχονται στην τύχη!!!...

Και εάν θες να τον προχωρήσω στα της ομάδας μας....επειδη έχεις δίκιο,θα έπρεπε να είμαστε δέκα φορές πιο προσεκτικοί στις συμπεριφορές μας!!!
These users thanked the author mpafos4 for the post:
paok_athens_g4
Άβαταρ μέλους
paok_athens_g4

Δημοσίευση από paok_athens_g4 »

mpafos4 έγραψε: Παρ 13 Μαρ 2026, 21:45 Κάποια στιγμή πρέπει να μιλήσουμε σοβαρά και ειλικρινά!!!

Τολμάμε?....Έχουμε τα κακαλα?...

Ο ΠΑΟΚ και ο κάθε ΠΑΟΚ δεν έχει καμμία δουλειά στις 10 η ώρα το βράδυ σε κανένα σημείο της πόλης από τη στιγμή που δεν παίζει η ομάδα μας!!!

Το ότι χρησιμοποιούν το όνομα της κάθε ομάδας για να ικανοποιούν τα ζωώδη ένστικτα τους....δεν αφορά τις ομάδες!!!

Αφορά μια άρρωστη κοινωνία που αφήνει τα παιδιά της να καταλήγουν δολοφόνοι!!!!

ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΡΩΤΑΝΕ "ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΕΙΣΑΙ",ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ....ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΔΥΝΆΜΕΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!!!

Αν θέλετε να συνεχίσουμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας....το κάνουμε.....και απλά περιμένουμε το επόμενο παλικαρακι που θα χάσει τη ζωή του.....για ομάδα......
Όχι ρε αδερφε , μην λες τέτοια γιατι θα στην πέσουν κ εσένα όπως κ εμένα που είπα τα αυτονόητα...δυστυχώς ζούμε μέσα στην υποκρισία κ στο ψέμα...ειναι δύσκολη η αλήθεια, το ψέμα βολεύει πιο πολύ...το έργο ειναι γνωστο: ψεύτικα δάκρυα για 2-3μερες κ φτου κ απ την αρχή..
DonnieMcGrath

Δημοσίευση από DonnieMcGrath »

Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μετρήσουμε τους εγωισμους μας για το ποιος έχει δίκιο ποιος τα έλεγε κτλ κτλ. Όσοι έχουν έστω και ένα μικρό δείγμα κοινωνικής ευαισθησίας παρατηρούν σημάδια patterns συμπεριφορές που αποδεικνύουν σε τι αδιέξοδο βρίσκεται αυτή η γενιά και επομένως πόσο αποτύχαμε οι προηγούμενες.

Ας αφήσουμε να ολοκληρωθεί και τυπικά η οποια ερευνητική διαδικασία και έπειτα θα υπάρχει χρόνος και έδαφος για ανάλυση και ενδοσκόπηση. Πάντως χρειάζονται βαθύτατες τομες και δράσεις ξεκινώντας από κοινωνικό επίπεδο καθώς σε κυβερνητικό ελπίδα δεν υπάρχει
These users thanked the author DonnieMcGrath for the post (total 4):
ΑΜΠΑΛΑΕΑ, kataramenos5, mpafos4, astral
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Παιδια εννοειται οτι ειναι ΚΑΘΑΡΑ κοινωνικο ζητημα.

Και εγω οπαδος ειμαι. Αγαπω την ομαδα μου. Εχω μαλωσει με οπαδους αλλων ομαδων εχω μαλωσει και με συνοπαδους μου. ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δε περασε απο το μυαλο μου να κανω κακο σε καποιον επειδη υποστηριζει αλλη ομαδα η διαφωνει. Ουτε για αστειο.

Αυτοι δεν αγαπανε την ομαδα τους. Η αγαπη δε σε κανει να θες κατι τετοιο. Ειναι μισος αυτο το πραγμα. Μισος το οποιο εχει προελθει απο πολλα πραγματα κατα την διαρκεια της ζωης σου που σε εχουν κανει μια ωρολογιακη βομβα που περιμενει την παραμικρη αφορμη και την ωρα να σκασει.

Αυτο που ζουμε τα τελευταια χρονια με τα επεισοδια να γινονται ολοενα και πιο συχνα ειναι αποτελεσμα δεκαετιων.

Ελειψη παιδειας, ατιμωρησια, εξαθλιωση σε κοινωνικο και οικονομικο επιπεδο σε μια ηδη ιδιοτροπη και τοξικη κουλτουρα οπως η Ελληνικη.
These users thanked the author embuji for the post (total 3):
leomatos88, Taseos, george188
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Δηλαδή αλήθεια περιμένετε να αλλάξει κάτι;
Εδώ από το πρωί βγαίνει κόσμος του Άρη στα σοσιαλ και προσπαθεί να καλύψει το τι έγινε για να μην συγκριθεί με του Άλκη και δουν ότι είναι ίδιοι...μην χάσουν το ηθικό πλεονέκτημα που έχουν στο μυαλό τους...αυτός είναι ο κόσμος και δεν αλλάζει...
Η δική μου γνώμη χρόνια τώρα είναι ότι οι σύνδεσμοι δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο πλεον...
These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 2):
Kabamaru11, Мир
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”