Η αναζήτηση βρήκε 699 εγγραφές

Return

από tolis14
Τετ 11 Φεβ 2026, 15:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΟ Τετάρτη 11/2, 20:30, Cosmote Sports 1 HD

Μην αγχώνεσαι όμως, τη νεότητα μας τώρα τη ζούμε με την ΠΑΟΚΑΡΑ
από tolis14
Τετ 11 Φεβ 2026, 16:45
Jump to forum
Jump to topic

navigator11 έγραψε: Τετ 11 Φεβ 2026, 15:40 Εντάξει, μην τρελαίνεστε. Τι να πει κι ο Αποστ(ρ)όλης, που συμμετείχε στην ανέγερση του δεύτερου πατρικού μας; :mrgreen: :opaokara:
Είναι από αυτούς που κουβαλούσαν τούβλα για να χτιστεί το γήπεδο;
από tolis14
Τετ 11 Φεβ 2026, 21:24
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ θα άλλαζα και τον Μιχαηλίδη. Κάποιες φορές θολώνει το μυαλό του και τον φοβάμαι πολύ για δεύτερη κίτρινη
από tolis14
Τετ 11 Φεβ 2026, 22:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 2-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Παρεμπιπτόντως αυτό το διαμαντάκι τον Τεττέη πως τον χάσαμε; σαν χθες θυμάμαι τους λυγμούς και τους οδυρμούς από μερικούς εδώ μέσα που μας τον άρπαξε μέσα από τα χέρια ο βαζελος
από tolis14
Πέμ 12 Φεβ 2026, 09:03
Jump to forum
Jump to topic

Να τα λέμε όλα, ο Φωτιάς ήταν πολύ καλός χθες. Άφησε το παιχνίδι να παιχτεί, το σταματούσε οταν έπρεπε και πάνω απ'όλα δεν τσίμπησε στα καραγκιοζιλίκια του Τεττέη και των συν αυτώ. Γενικά, κατά τη γνώμη μου ο Φωτιάς είναι από τους καλούς διαιτητές και αν καταφέρει να μείνει έξω από τα παιχνίδια των ...
από tolis14
Πέμ 12 Φεβ 2026, 14:06
Jump to forum
Jump to topic

Φυσικα ο σεβασμος απο ολους δεν περιλαμβανει τους κομπλεξικους χαρτινους. Με το ζορι παραδεχοντε οτι εχουμε καλη ομαδα. Προσπαθουνε τοσο πολυ να πεισουν τους εαυτους τους οτι ειμαστε κατωτεροι τους. Και φυσικα στη δικη τους πραγμτικοτητα ελεγχουμε το παρασκηνιο και τη διαιτησια και κινουμε τα ...
από tolis14
Πέμ 12 Φεβ 2026, 16:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Μα αφού τα μεταξύ μας παιχνίδια τα παίξαμε. Τέλος η χρονιά γι αυτούς. Για τον οαρης της καρδιάς μας είναι σαν να ξεκίνησε η καλοκαιρινή προετοιμασία πλέον
από tolis14
Πέμ 12 Φεβ 2026, 21:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: 14. Andrija Zivkovic

Psagmenos4 έγραψε: Πέμ 12 Φεβ 2026, 14:00 Σκόρδα παλικάρι μου καλά να είσαι
Στην αρχή νόμιζα τον Λάμπρο εννοούσες :mrgreen:
από tolis14
Παρ 13 Φεβ 2026, 11:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 15/2-19:30,Novasportshd

Το μόνο που με στεναχωρεί λιγάκι είναι ο παροπλισμός του Μπιάνκο. Το παιδί έκανε καλή αρχή, έπαιξε και βοήθησε. Και ξαφνικά εξαφανίστηκε. Προφανώς και ο κόουτς ξέρει καλύτερα αλλά εγώ προσωπικά θα ήθελα να τον βλέπω λίγο παραπάνω. Και φυσικά τον προτιμώ από τον Καμαρά
από tolis14
Παρ 13 Φεβ 2026, 11:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 15/2-19:30,Novasportshd

Το μόνο που με στεναχωρεί λιγάκι είναι ο παροπλισμός του Μπιάνκο. Το παιδί έκανε καλή αρχή, έπαιξε και βοήθησε. Και ξαφνικά εξαφανίστηκε. Προφανώς και ο κόουτς ξέρει καλύτερα αλλά εγώ προσωπικά θα ήθελα να τον βλέπω λίγο παραπάνω. Και φυσικά τον προτιμώ από τον Καμαρά

Λογικά δεν θα τον ...
από tolis14
Παρ 13 Φεβ 2026, 15:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Κι εδώ βλέπουμε τον venga να γλεντάει στα μπουζούκια μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την αεχ. Ουπς, σορρυ, την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον γαύρο το 2012 ήθελα να πω

Εικόνα
από tolis14
Παρ 13 Φεβ 2026, 19:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026

Δηλαδή με λίγα λόγια και ξεφτυλιστήκαμε και δεν ξεκουραστήκαμε
από tolis14
Παρ 13 Φεβ 2026, 20:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Σε ελεύθερο χρόνο που είχα έβλεπα κάτι στιγμιότυπα από αγώνες, καθώς και τα γκολ μας από τη χρονιά του αήττητου. Προφανώς και είχαμε ομαδάρα και το πήραμε αήττητοι αλλά συγκρίνοντας την ομάδα τότε με την τωρινή βλέπω τεράστιες διάφορες, σε όλους τους τομείς. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η ομάδα μας ...