Ολοι αυτοι που μιλανε για Ακπομ ειναι κλασικη περιπτωση οπου θυμουντε τον παικτη στα καλυτερα του και οχι στα χειρωτερα.
Το εχω ξαναπει, οποιος νομιζει οτι θελει Ακπομ ας παει να ξαναδει ματς του Ακπομ στην τελευταια σεζον του με εμας και ας ερθει μετα να γραψει ξανα οτι θελει τον Ακπομ.
Η αναζήτηση βρήκε 21 εγγραφές
- Δευ 30 Ιουν 2025, 09:19
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 01 Ιούλ 2025, 10:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Θετική η μείωση της ποινής. Τον Joshua τον ξέρω σχετικά καλά και τον σέβομαι απεριόριστα. Ακόμη και όταν διαφωνούμε έχει τα επιχειρήματά του και είναι πάντοτε πρόθυμος σε αντίλογο, με επιχειρήματα βεβαίως. Νομίζω ότι είναι από τις καλύτερες πένες του φόρουμ.
Ειμαι κατα των μπαν γενικα ως ...
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 16:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 42. Dominik Kotarski
Ο Κοταρσκι ειναι προφανως καλος τερματοφυλακας αλλα διαφωνω οτι ειναι ΠΟΛΥ καλος. Το ταβανι του δεν ειναι και κατι το τρομερο, γιαυτο και δεν ηρθε ποτε και καμια τρομερη προταση.
Ο Πασχαλακης στα καλυτερα του δεν ειναι χειρωτερος του Κοταρσκι, απλα εκανε και πολες παπαριες στα χειρωτερα του. Το ...
Ο Πασχαλακης στα καλυτερα του δεν ειναι χειρωτερος του Κοταρσκι, απλα εκανε και πολες παπαριες στα χειρωτερα του. Το ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Ειναι εκπληκτικα κουραστικο αυτο που γινεται απο μερικους που κανουν οτι δεν καταλαβαινουν πιο ειναι το προβλημα με τη σταση του ΑΣ. Κανενας δε λεει οτι η ΕΠΙΘΥΜΙΑ για εγγυησεις ειναι κακο. Αλλα ο ΑΣ δεν μας εχει πει ΤΙΠΟΤΑ μεχρι τωρα. Αερολογιες. Η ΠΑΕ λεει συγκεκριμενα πραγματα και ο ΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Α επισης, σιγα αυτοι που ειναι με τη μερια ΑΣ/Μυστακιδη (δε λεω τους πληρωμενους εδω μεσα, λεω για κανονικα μελη) που τους νοιαζει το γηπεδο. Στα τετοια τους. Λιγουρα ειναι ολο αυτο και τιποτα αλλο. Θελουν να φυγει ο Ιβαν γιατι ονειρευωντε χοσαδα προεδρο και γουστα με μεταγραφες. Αυτο ειναι και ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 18:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε με τι περισσεια ευκολια αποκαλειτε τους αλλους λιγουρια...
Λαθος. Δεν αποκαλεσα ανρθωπους συνολικα ως λιγουρια. Την ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ χαρακτηρησα ως "λιγουρα".
Οση κριτικη θελει μπορει να κανει καποιος για τον τροπο λειτουργια της ΠΑΕ ο οποιος ειναι γενικα γελειος οσο αφορα το αγωνιστικο και ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 17:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Χωρις καμια διαθεση ειρωνιας και προς απαντηση στο ποστ του special4, και ενω μολις εχω φαει κι εγω μπαν (προφανως οχι αναλογο) θα ηθελα να εκφρασω τη στηριξη μου προς τον equalizer.
Και αυτο γιατι ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Εμενα δε με ενδιαφερουν οι ηθικολογίες ...
Και αυτο γιατι ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Εμενα δε με ενδιαφερουν οι ηθικολογίες ...
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 14:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Βαζω στοιχημα οτι αν γινει γκελα στο ματς, βγαινει ανακοινωση (εννοειτε μεταμεσονυχτια) οτι η συνεντευξη τυπου θα γινει αυριο.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 12:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτοι κανανε συνεντευξη τυπου για να αμυνθουν σε ολο το κραξιμο προσωπικα που εχουν φαει ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
- Δευ 11 Αύγ 2025, 12:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Το μονο ουσιαστικο που εχω ακουσει μεχρι τωρα ειναι οτι δεν ζητησαν εγγυητικη επιστολη μεχρι το τελος του χρονου αλλα "εγγυησεις".
Φυσικα δεν μας εχουν πει τι εγγυησεις ειναι αυτες.
Φυσικα δεν μας εχουν πει τι εγγυησεις ειναι αυτες.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 12:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Και να το παπαροαφηγημα που μας λενε εδω μεσα μερικοι τοσους μηνες τωρα. Οτι αυτο που θελουν απλα ειναι εγγυησεις ΕΝΩ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 12:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Προβλεψη: Μεσα σε 1-2 ωρες απο το τελους αυτου του τσιρκου θα εχει βγει ανακοινωση απο την ΠΑΕ που υποδεικνοιει 1-2-3 πραγματα τα οποια τους βγαζουν ψευτες σε κατι, στο οποιο δεν προκειτε να απαντησουν ποτε.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 12:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν τον ξερω τον κυριο Μυστακιδη, αλλα κατσε να του κανω μια πιπα
- Δευ 11 Αύγ 2025, 12:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Στα σοβαρα δηλαδη, εσεις που εισαστε περισσοτερο με τη μερια ΑΣ, δε ντρεπεστε που βαλανε αυτον το ανθρωπο για εκπροσωπο?
- Δευ 11 Αύγ 2025, 12:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Μαλακα τον ρωταει ο Τσορμπα γιατι δεν μιλισανε απο τις 16 Ιουνιου και η απαντηση ηταν ¨"ηταν το ματς"
ΔΕ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΒΑΛΑΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΡΕ ΑΛΗΤΗ
ΔΕ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΒΑΛΑΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΡΕ ΑΛΗΤΗ