Στα τετοια μου η χαρτινη αν θα ειναι σε φορμα η οχι. Εγω θελω απλα επιτελους να παιξει παιχνιδια και μετα να τη δουμε στα πλαυ οφφ με μονο ντερμπι. Που ειναι στο χαλαρο εδω και καιρο και πουλανε μαγκια και κλαμα και μας τα κανουν μπαλωνια που νικανε τα καφενεια και χτιζουνε συσπηρωση.
Αν δεν ...
Η αναζήτηση βρήκε 129 εγγραφές
- Πέμ 12 Μαρ 2026, 14:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Δεν ξέρω τι έχει αλλάξει, για ποιο λόγο επιλέγουν τη μετωπική με το μεγάλο ΠΑΟΚ
Τα ειπαμε αυτα, κομπλεξ κατωτεροτητας ειναι, ιδιο με τους σκωληκες.
Για την χαρτινη η γιγαντωση του ΠΑΟΚ αποτελη υπαρξιακο προβλημα. Ειναι ηδη τριτη ομαδα στην πολη της. Παλια που στην επαρχια παντου ασχετα που ...
- Παρ 13 Μαρ 2026, 15:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
vs40 διαφωνω στο δεκα και εξηγω. Η ομαδα μπροστα εχει προβκημα δημιουργηκοτητας. Οχι ποιοτητας, δημιουργικοτητας. Ο Πελκας εχει χαρακτηριστικα που τεροιαζουν στην πιεση μπροστα που συνηθως παιζει ο Ραζβαν, αλλα οπως εχω γραψει πριν το συστημα εχει εξελιχθει σε ενα πιο κλασσικο 4-2-3-1.
Παλια που ο ...
Παλια που ο ...
- Κυρ 22 Μαρ 2026, 22:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 21. Baba Rahman
Mαλακα αμα ακουσω ξανα οτι μια χαρα ειναι για μπακ απ του χρονου ο Μπαμπα θα πλακωθω με καποιον.
- Κυρ 05 Απρ 2026, 23:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Πραγματικά δε θυμάμαι άλλη ομάδα να είναι κατώτερη από τους αντιπάλους της σε μαραθώνιο κι όμως να τον κερδίζει.
Κι εγω μεγαλυτερη ποδοσφαιρικη αδικια δε νομιζω οτι μπορω να θυμηθω. Εχω ζησει παραγκες, κλεμενα οτι θες, αλλα τετοιο πραγμα...πραγματικα δε θυμαμε. Τοσο κοντρα στο "καρμα" οσο και ...
- Τετ 22 Απρ 2026, 11:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Τέρμα είμαστε κομπλέ αν μείνουν όλοι.
Κένι - Σάντσεζ δεξιά λογικά είμαστε έτοιμοι
Κεντζιόρα πρέπει επιτέλους να πάει δεύτερος στην ιεραρχία. Θέλουμε βασικό δεξί στόπερ.
Μιχαηλίδης είναι μια χαρά για βασικός. Θέλουμε όμως αναπληρωματικό που να παίζει στα επίπεδα έστω του Κεντζιόρα και να μην ...
- Σάβ 25 Απρ 2026, 22:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΟΦΗ Τελικός Κυπέλλου 25/04 20:30 Cosmote Sports 1
Να ευχηθεις αυτη τη στιγμη να ισοφαρησεις για ποιο λογο? Για να δεις πεναλτι? Ποιος στο πουτσο θελει να δει αυτη την ομαδα σε διαδηκασια πεναλτι? Αλλο ενα μαρτυριο θα ειναι
- Σάβ 25 Απρ 2026, 22:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΟΦΗ Τελικός Κυπέλλου 25/04 20:30 Cosmote Sports 1
Οχι ρε τι λες, μια χαρα ειμαστε με τον Πελκα για μπακ απ του Ντελιαtsou έγραψε: Σάβ 25 Απρ 2026, 22:16 Πελκα αψυχε για Β εθνική είσαι...αλλά τα πρόβατα εκεί τα ίδια στήριξη στο ΠΑΟΚτσάκι
- Δευ 04 Μάιος 2026, 12:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV
Κατι λιγο ενδιαφερον στη Serie A, με τον τιτλο στην Inter φετος εχουμε περιοδο 4 ετων χωρις τιτλο για Juventus η Milan κατι το αρκετα σπανιο στην ιστορια του Ιταλικου ποδοσφαιρου.
Αν δε παει το πρωταθλημα του χρονου παλι σε Inter η Napoli που θα ειναι λογικα και τα φαβορι παλι, θα πρεπει να γυρισει ...
Αν δε παει το πρωταθλημα του χρονου παλι σε Inter η Napoli που θα ειναι λογικα και τα φαβορι παλι, θα πρεπει να γυρισει ...