Η αναζήτηση βρήκε 129 εγγραφές

Return

από CCCP
Τετ 11 Μαρ 2026, 16:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Στα τετοια μου η χαρτινη αν θα ειναι σε φορμα η οχι. Εγω θελω απλα επιτελους να παιξει παιχνιδια και μετα να τη δουμε στα πλαυ οφφ με μονο ντερμπι. Που ειναι στο χαλαρο εδω και καιρο και πουλανε μαγκια και κλαμα και μας τα κανουν μπαλωνια που νικανε τα καφενεια και χτιζουνε συσπηρωση.

Αν δεν ...
από CCCP
Πέμ 12 Μαρ 2026, 14:40
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ξέρω τι έχει αλλάξει, για ποιο λόγο επιλέγουν τη μετωπική με το μεγάλο ΠΑΟΚ

Τα ειπαμε αυτα, κομπλεξ κατωτεροτητας ειναι, ιδιο με τους σκωληκες.

Για την χαρτινη η γιγαντωση του ΠΑΟΚ αποτελη υπαρξιακο προβλημα. Ειναι ηδη τριτη ομαδα στην πολη της. Παλια που στην επαρχια παντου ασχετα που ...
από CCCP
Παρ 13 Μαρ 2026, 15:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV

vs40 διαφωνω στο δεκα και εξηγω. Η ομαδα μπροστα εχει προβκημα δημιουργηκοτητας. Οχι ποιοτητας, δημιουργικοτητας. Ο Πελκας εχει χαρακτηριστικα που τεροιαζουν στην πιεση μπροστα που συνηθως παιζει ο Ραζβαν, αλλα οπως εχω γραψει πριν το συστημα εχει εξελιχθει σε ενα πιο κλασσικο 4-2-3-1.

Παλια που ο ...
από CCCP
Κυρ 22 Μαρ 2026, 22:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: 21. Baba Rahman

Mαλακα αμα ακουσω ξανα οτι μια χαρα ειναι για μπακ απ του χρονου ο Μπαμπα θα πλακωθω με καποιον.
από CCCP
Κυρ 05 Απρ 2026, 23:10
Jump to forum
Jump to topic

Πραγματικά δε θυμάμαι άλλη ομάδα να είναι κατώτερη από τους αντιπάλους της σε μαραθώνιο κι όμως να τον κερδίζει.

Κι εγω μεγαλυτερη ποδοσφαιρικη αδικια δε νομιζω οτι μπορω να θυμηθω. Εχω ζησει παραγκες, κλεμενα οτι θες, αλλα τετοιο πραγμα...πραγματικα δε θυμαμε. Τοσο κοντρα στο "καρμα" οσο και ...
από CCCP
Τετ 22 Απρ 2026, 11:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV

Τέρμα είμαστε κομπλέ αν μείνουν όλοι.

Κένι - Σάντσεζ δεξιά λογικά είμαστε έτοιμοι

Κεντζιόρα πρέπει επιτέλους να πάει δεύτερος στην ιεραρχία. Θέλουμε βασικό δεξί στόπερ.
Μιχαηλίδης είναι μια χαρά για βασικός. Θέλουμε όμως αναπληρωματικό που να παίζει στα επίπεδα έστω του Κεντζιόρα και να μην ...
από CCCP
Σάβ 25 Απρ 2026, 22:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-ΟΦΗ Τελικός Κυπέλλου 25/04 20:30 Cosmote Sports 1

Να ευχηθεις αυτη τη στιγμη να ισοφαρησεις για ποιο λογο? Για να δεις πεναλτι? Ποιος στο πουτσο θελει να δει αυτη την ομαδα σε διαδηκασια πεναλτι? Αλλο ενα μαρτυριο θα ειναι
από CCCP
Σάβ 25 Απρ 2026, 22:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-ΟΦΗ Τελικός Κυπέλλου 25/04 20:30 Cosmote Sports 1

tsou έγραψε: Σάβ 25 Απρ 2026, 22:16 Πελκα αψυχε για Β εθνική είσαι...αλλά τα πρόβατα εκεί τα ίδια στήριξη στο ΠΑΟΚτσάκι
Οχι ρε τι λες, μια χαρα ειμαστε με τον Πελκα για μπακ απ του Ντελια :lol:
από CCCP
Δευ 04 Μάιος 2026, 12:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV

Κατι λιγο ενδιαφερον στη Serie A, με τον τιτλο στην Inter φετος εχουμε περιοδο 4 ετων χωρις τιτλο για Juventus η Milan κατι το αρκετα σπανιο στην ιστορια του Ιταλικου ποδοσφαιρου.

Αν δε παει το πρωταθλημα του χρονου παλι σε Inter η Napoli που θα ειναι λογικα και τα φαβορι παλι, θα πρεπει να γυρισει ...