Πάντως ομάδα που να μπορεί να φρεσκαριστεί σε μια βδομάδα δεν υπάρχει, οπότε ας ελπίσουμε απλά με σοβαρότητα και τύχη να περάσουμε.
Προσωπικά πάντως έχω κουραστεί κάθε καλοκαίρι να παρακολουθώ τη χειρότερη εικόνα ομάδας στην Ευρώπη, κάπου πρέπει να το δει το τεχνικό επιτελείο και οι άλλες ομάδες ...
Η αναζήτηση βρήκε 393 εγγραφές
- Παρ 08 Αύγ 2025, 11:00
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 01 Οκτ 2025, 23:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Celta - ΠΑΟΚ 2/10 22:00 ANT1 & CosmoteSports
Εσύ κι ο άλλος, μόνο για Πανάθα και λίγο ΑΕΚάρα λέτε, για θρύλο σήμερα κουβέντα δεν είπατε και έχασε.
- Πέμ 02 Οκτ 2025, 09:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Όταν λέμε διπλό εννοούμε 2-0;
- Πέμ 02 Οκτ 2025, 22:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν νομίζω να πήρε έτσι conference ο γαύρος :lol: :lol: :lol:
Ετσι ακριβως πηρε
Όχι . Καμία σχέση απολύτως . Άστο να πάει στο διάολο . Είναι κρίμα στη προσπάθεια μας να διαχειριστούμε μια κατάσταση να προσπαθούμε να μειώσουμε τα πάντα . Άστο, να περάσει αυτή η χρονιά να τελειώνουμε . Έτσι ...
- Παρ 03 Οκτ 2025, 16:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Celta-ΠΑΟΚ 3-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Οτνα τα στατιστικά ειναι ΑΡΝΗΤΙΚΑ για τον ΠΑΟΚ τοτε λενε την αληθεια
- Παρ 24 Οκτ 2025, 10:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 3-4,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Τα κενά του ρόστερ, μετά από νίκες φωνάζουν ακόμα περισσότερο.
Ο χθεσινός ΆΘΛΟΣ που θα μνημονεύεται για τα επόμενα 50 χρόνια ως ένα από τα πιο εκπληκτικά Ευρωπαϊκά παιχνίδια του ΠΑΟΚ μας, μας έδωσε αλλά και μας ΈΔΕΙΞΕ πολλά πράγματα.
Το επίπεδο από τη μέση και πίσω, ειδικά στο κέντρο της άμυνας ...
Ο χθεσινός ΆΘΛΟΣ που θα μνημονεύεται για τα επόμενα 50 χρόνια ως ένα από τα πιο εκπληκτικά Ευρωπαϊκά παιχνίδια του ΠΑΟΚ μας, μας έδωσε αλλά και μας ΈΔΕΙΞΕ πολλά πράγματα.
Το επίπεδο από τη μέση και πίσω, ειδικά στο κέντρο της άμυνας ...
- Παρ 24 Οκτ 2025, 10:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτόν τον Ενταμάμε τον λυπήθηκα λίγο. Μεγάλη παικτούρα, ελπίζω οταν μεγαλώσει να φτάσει τον τεράστιο Γιάννη Κωνσταντέλια
- Παρ 24 Οκτ 2025, 10:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Χωρίς να ξέρω αν ήταν εφικτό από κάποια Ελληνική ομάδα κάτι άλλο καλύτερο , δε μπορώ να πω ότι με ξετρέλανε η ποδοσφαιρική πρόταση που κατεβάσαμε.
Όπως με τον Ατρόμητο και τον Αστερα η τύχη μας γύρισε τη πλάτη και χάσαμε βαθμούς που δεν έπρεπε , έτσι χτες θεωρώ ότι οι πιο πολλές καταστάσεις ...
- Παρ 24 Οκτ 2025, 19:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Μου αρέσει πολύ το ποστ του μπλακ.
Παρότι η εικόνα ίσως είναι παραπλανητική λόγω του ντεφορμαρίσματος του Κετζιορα , νομίζω ότι η άμυνα κάπου κάπως κάποτε πρέπει να αναβαθμιστεί.
Ένα καλό φορ κι ένα σεντερ μπακ και η εικόνα της ομάδα θα ανέβει 2 σκάλες.
Αν μιλάμε για Ευρωπαϊκό επίπεδο Kenny ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 10:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-young boys 4-0,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα
Για μένα που έχω κόλλημα με την συνοχή, τη σημασία του καλού κλίματος και την ομαδικότητα, η εικόνα των πανηγυρισμών της ομάδας μετά από επίτευξη γκολ, λέει πάρα πολλά.
Περισσότερα απ'όσα λέει η αγωνιστική εικόνα. Η τελευταία εξαρτάται κι από τον αντίπαλο, από διάφορες συγκυρίες και ορισμένες φορές ...
Περισσότερα απ'όσα λέει η αγωνιστική εικόνα. Η τελευταία εξαρτάται κι από τον αντίπαλο, από διάφορες συγκυρίες και ορισμένες φορές ...
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 21:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Μπραν Σχόλια & Παραλλειπόμενα
Ώπα ρε κρίση επειδή μας ισοφάρισε στο 90 η Μπραν;
- Τρί 17 Μαρ 2026, 16:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Europemania II
Άρα φέτος πρωτάθλημα ισούται με εξασφαλισμένους ομίλους Europa?
Αυτό παίζει να είναι το πιο σημαντικό από όλα, γιατί θα είναι η πρώτη φορά που θα ξεκινήσει σχεδιασμός με εγγυημένα καλά έσοδα και ήδη οργανωμένο ρόστερ.
Αυτό παίζει να είναι το πιο σημαντικό από όλα, γιατί θα είναι η πρώτη φορά που θα ξεκινήσει σχεδιασμός με εγγυημένα καλά έσοδα και ήδη οργανωμένο ρόστερ.
- Πέμ 03 Ιούλ 2025, 13:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
ανοιγω το πρωι διαφορες σελιδες να διαβασω και σχεδον παντου παιζει ο Ντελιας.
Ο προεδρος εχει δειξει με πραξεις οτι δεν ενδιαφερεται να επενδυσει καποια λιγα εκατομμυρια για να εισπραξει αργοτερα πολλα παραπανω. πχ. να παρει 2-3 ακριβους παικτες ωστε να μπει τσουλου και να εισπραξει καμια ...
- Πέμ 18 Σεπ 2025, 11:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Εγώ να τολμήσω να ρωτήσω, γιατί ακριβώς είναι τόσο μεγάλο έγκλημα να θεώρησαν όλοι μαζί πως αξίζει να δώσουν μια ευκαιρία στον Μιχαηλίδη φέτος;
Γιατί είναι τόσο μεγάλο έγκλημα το γεγονός ότι έπαιξε αρχικά εξ αναγκης, αλλά εν τέλει καθιερώθηκε ως αξιόπιστο κεντρικό Μπακ για τις ανάγκες και με τις ...
Γιατί είναι τόσο μεγάλο έγκλημα το γεγονός ότι έπαιξε αρχικά εξ αναγκης, αλλά εν τέλει καθιερώθηκε ως αξιόπιστο κεντρικό Μπακ για τις ανάγκες και με τις ...
- Δευ 29 Σεπ 2025, 09:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 32. Greg Taylor
Παίκτης που δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ.