Η αναζήτηση βρήκε 271 εγγραφές

Return

από Alastor
Κυρ 30 Νοέμ 2025, 23:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: 9. Fedor Chalov

Το καλυτερο του ματς για φετος το σημερινο, δεν επαιξε αρα δεν ηταν αρνητικος
από Equalizer
Κυρ 30 Νοέμ 2025, 23:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Φοβάμαι πως γίνεται με Μειτε το ίδιο λάθος που έγινε με Μπίσεσβαρ το 2022. Όπου και πάλι έπαιζε σερί, ενώ ερχόταν απο χρονιά απραξίας, και κουβαλούσε την ομάδα. Ώσπου το χειμωνα κλάταρε, και του έμεινε η ρετσινιά και η ομάδα απέτυχε.

Έχουν κάποια κοινά στον χαρακτήρα τους, θεωρώ. Βεβαίως άλλη θέση ...
από Sera4
Δευ 08 Δεκ 2025, 10:07
Jump to forum
Jump to topic

Στα δικά μου μάτια είναι πάρα πολύ κακή ή διαχείριση του ροστερ.

Αλλο ένα παιχνίδι που δεν εκμεταλλευομαστε τις 5 αλλαγές, άλλο ένα παιχνίδι που συγκεκριμένοι παίχτες καίγονται υπέρ του δεόντως και μετά θα ψαχνόμαστε.

Μπορείς να το αναλύσεις λίγο παραπάνω; Χωρίς ίχνος ειρωνείας ρωτάω ...
από Sera4
Δευ 08 Δεκ 2025, 10:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: 22. Alessandro Bianco

Τα 60 λεπτά που έχει πάρει συνολικά στο φετινό πρωτάθλημα, τα θεωρώ επιεικώς αστεία. όπως και τα 550 λεπτά συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις.
από danirifle
Τρί 09 Δεκ 2025, 19:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης

τώρα άμα ουρλιάξω ότι κάποιοι τα λέγαμε το καλοκαίρι ότι είναι μεγάλη λακαμία να μην παρθεί ακόμα ένα σοβαρό φορ, θα χω άδικο?

τάγμα, τα σέβη μου
από Sera4
Πέμ 11 Δεκ 2025, 21:46
Jump to forum
Jump to topic

Θυμήθηκε να σε βάλει στο 85 για να παίξουμε μπάλα.

Σήκω φύγε το Γενάρη παλικάρι μου να ησυχάσουμε, δε χρειάζεται να βγάλουμε καρκίνο βλέποντας αυτό το θέατρο του παραλόγου.
από Sera4
Πέμ 11 Δεκ 2025, 22:24
Jump to forum
Jump to topic

Και τι να τις κάνω τις κινήσεις το Γενάρη ρε Μπάνε αν δεν διορθώσω τις παθογένειες μου;

Να ψάχνω μετά γιατί ο Μειτε περπατάει στο πιο κρίσιμο σημείο της χρονιάς, γιατί ο Οζντοεφ ξαναέβγαλε "καταθλιψη" και γιατί ο Ζαφείρης για να δει γήπεδο από το 8, θα πιάσει Μαη;

Εχω εναν παιχταρά Ιταλό. Ήρθε για ...
από Sera4
Πέμ 11 Δεκ 2025, 22:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: 8. Soualiho Meïté

Έχει καεί ο ποδοσφαιριστής δυστυχώς. Θέλει ειδικό πρόγραμμα και διαχείριση για να ξαναβρεί εντάσεις, δεν είναι εύκολο και δε γίνεται από τη μια μέρα την άλλη. Αυτό που κάνουμε όμως, απλά παρατείνει το πρόβλημα και κάνει και στην ομάδα.
από astral
Παρ 12 Δεκ 2025, 10:43
Jump to forum
Jump to topic

O προπονητης μου δίνει την εντύπωση ότι δε θέλει να "χάσει" εντελώς τον Καμαρα που είναι σίγουρα ξενερωμενος με τη απουσία λόγω τραυματισμών, και ίσως χαθεί εντελώς αν δεν παίζει καθόλου με την επιστροφή του.

Πέρσι ήταν ο #1 παίκτης στο κέντρο και τώρα είναι ίσως #3 και πάει για 4 και έρχεται και ο ...
από Equalizer
Παρ 12 Δεκ 2025, 11:56
Jump to forum
Jump to topic

Εμένα η άποψη μου είναι πως έχουμε φαύλο κύκλο ευθυνών

Το ρόστερ ξεκάθαρα δεν είναι ικανό να αντέξει τρεις δύσκολες διοργανώσεις. Τόσο από πλευράς ποιότητας σε καίριες θεσεις (φορ, στόπερ) όσο και από πλευράς βάθους αλλά και σωματικών χαρακτηριστικων (βαριά χαφ που κλαταρουν)

Ταυτόχρονα όμως δεν ...
από Мир
Παρ 12 Δεκ 2025, 12:17
Jump to forum
Jump to topic

Ο γαύρος παντός θα τον τσιμπούσε άνετα τον Μπiανκο και θα του έδινε παιχνίδια γιατί παίζει με τέτοιους στυλ χάφ. Πάνω κάτω τα ίδια κάνει ο Χέσε στο γήπεδο.

Εμείς είμαστε η ομάδα που παίζουμε για τους χάφ μας, ενώ οι περισσότερες ομάδες παίζουν για τους φορ τους.
από Sera4
Κυρ 14 Δεκ 2025, 19:55
Jump to forum
Jump to topic

Αυτοί είναι οι καρποί της φετινής σου διαχείρισης. Να τους χαίρεσαι.
από ΑποστόληςΑ
Κυρ 14 Δεκ 2025, 22:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: 2. Mohamed Mady Camara

Αν συνεχιστούν οι ενοχλήσεις του Λόβρεν, ο Θυμιάνης θα παίξει στόπερ με το Μαρκό.

Ο Θυμιάνης θα έπρεπε να παίζει προ πολλού. Τώρα θα κληθεί να παίξει όντας 1,5χρόνο ανενεργός. Τους παίκτες πρέπει ο προπονητής να τους κρατάει ετοιμοπόλεμους, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους, γιατί με τόσους ...
από Miles
Κυρ 14 Δεκ 2025, 22:46
Jump to forum
Jump to topic

Δεν είναι τόσο θέμα αθλητικότητας, όσο ότι παίζεις ένα απαιτητικό στυλ με πίεση ψηλά, όταν σε αυτόν τον χώρο έχεις βγάλει μέχρι τώρα τη χρονιά με 5 παίχτες (Γιακουμάκης, Ντέλιας, Ζίφκο, Τάισον και Ντεσπόντοφ) για 4 θέσεις. Ε δεν βγαίνουν ρε μάγκες τα νούμερα!
από marsantos
Κυρ 14 Δεκ 2025, 23:21
Jump to forum
Jump to topic

Οι οποίες ποιες είναι; Να μην τρέχουν οι άλλοι Σόρρυ να καταλάβω λίγο το σκεπτικό προσπαθώ. Δηλαδή λες καλοί είμαστε αλλά αθλητικά δεν ?

Λέω ότι βάλε μας να παίξουμε έναν αγώνα κομπλέ και ξεκούραστοι και θα τους πάρουμε όλους αμπαριζα. Μη μου βάλεις πυκνή ακολουθία αγώνων.
Αν ο Αντρίγια ...