Η αναζήτηση βρήκε 399 εγγραφές

Return

από tsou
Σάβ 04 Απρ 2026, 23:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 5/4 19:00 NovaSports

Είμαι 20 χρόνων το 2005 σε ΠΑΟΚ γάυρος (ΠΑΟΚ κλασικά μηδέν στόχους και ομάδα μέτρια) η τούμπα είναι λάβα αργώ να φτάσω στο γήπεδο και θυμάμαι να είμαι κάπου στο κέντρο/έκθεση και να ακούω ιαχές της κολάσεως μέχρι εκεί. Σταματάει για λίγο ο χρόνος και έρχεται λοιπόν ένας τυπάς από το μέλλον κι μου ...
από st4this
Σάβ 04 Απρ 2026, 23:05
Jump to forum
Jump to topic

Και στην 6 ανοιξαν αρκετα εισιτηρια, ο ΠΑΟΚ στα 100 του χρονια παει για πρωταθλημα παιζει εντος ενα απο τα τελευταια ματς της χρονιας και το γηπεδο θα χει κλασσικα <20.000 κοσμο. Βολευει περισσοτερο η Nova
από Equalizer
Σάβ 04 Απρ 2026, 23:14
Jump to forum
Jump to topic

Αυτή η κατάσταση οπαδικης ανυπαρξίας (ΟΧΙ σε κόντρες με άλλους που μου είναι εντελώς αδιάφορη, αλλά σε ότι αφορά την αληθινή στήριξη της ομάδας) έχει χρονια που χτίζεται και διαμορφώνεται. Πριν την έλευση Σαββίδη.

Είναι γελοίο να απαιτούμε συνεχώς κάτι, και να μην έχουμε ποτέ καμία ευθύνη για όσα ...
από ΑποστόληςΑ
Τρί 07 Απρ 2026, 07:47
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 0-0, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα

Ο δε τερματοφύλακάς τους είχε διαβάσει τη φάση και ετοιμαζόταν να πλονζάρει προς τα εκεί που τελικά πήγε η μπάλα.
από Miles
Παρ 17 Απρ 2026, 23:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: AEX - ΠΑΟΚ Κυριακή 19/4, 18:00 Cosmote Sport 2 HD

giapas έγραψε: Παρ 17 Απρ 2026, 22:55 Είναι σχεδόν απίθανο να κερδίσει αύριο η ομάδα μου.
Την Κυριακή αλλάζεις ομάδα!
από PAOK_Antarctica
Κυρ 19 Απρ 2026, 16:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: AEX - ΠΑΟΚ Κυριακή 19/4, 18:00 Cosmote Sport 2 HD

Έχουμε παίξει 2 ματς τον τελευταίο 1,5 μήνα και δεν έχει επιστρέψει κανείς.

Το ότι κάποιος δεν κάνει καθόλου καλά τη δουλειά του νομίζω είναι δεδομένο.
από Equalizer
Δευ 20 Απρ 2026, 07:48
Jump to forum
Jump to topic

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 3-0, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα

Στον ομαδικό αθλητισμό λέγονται πολλά, βγαίνουν συμπεράσματα και διακινούνται απόψεις συχνά χωρίς βάση.

Έρχεται ο χρόνος να αποδείξει αν είχες δίκιο ή άδικο

Όλοι εμείς που πιστεύαμε και ελπίζαμε οτι η ομάδα έχει τα φόντα και το απαραίτητο καύσιμο στη μηχανή της ώστε να κάνει σοβαρό πρωταθλητισμό ...
από geobila
Δευ 20 Απρ 2026, 07:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 3-0, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα

Απ' τα χειρότερα ματς της σύγχρονης ιστορίας μας σε στιγμή που make it or break it ήμασταν ανύπαρκτοι.

Και έχουμε ακόμα στόχους, 2η θέση και κύπελλο. Ευελπιστώ πνευματικά να μην παραδώσαμε τα όπλα
από ΑποστόληςΑ
Δευ 20 Απρ 2026, 09:08
Jump to forum
Jump to topic

Και μιλάμε για έναν ΠΑΟΚ που έχει κερδίσει τους πάντες:

1. Τον γαύρο μέσα (5 Οκτ) και έξω (14 Ιαν)
2. Την ΑΕΧ έξω (19 Οκτ)
3. Τον βάζελο μέσα - έξω στο κύπελλο (4 & 11 Φεβ).

Αυτό δημιούργησε την ψευδαίσθηση ότι είμαστε οι καλύτεροι, ότι παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο κλπ.

Το πρωτάθλημα βέβαια ...
από San4
Δευ 20 Απρ 2026, 10:02
Jump to forum
Jump to topic

Πολλοί ψάχνουν πάθος, άλλοι ψάχνουν τακτική, προσέγγιση, άλλοι ψάχνουν ποιότητα και προσωπικότητα.

Όλα αυτά έχουν ένα προαπαιτούμενο. Να υπάρχει αθλητικότητά. Οχι με την έννοια των αθλητικών προσόντων. Με την έννοια του να αντιπαραβάλλεις 11 ανθρώπους με φυσικά κατάσταση αθλητή απέναντι σε άλλους ...
από Tolaros
Τρί 28 Απρ 2026, 09:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: Γκάλοπ για την συνέχεια των πλέι-οφ

Αλήθεια θα πω ούτε με νοιάζει. Λέω δε θα δω τα ματς, προφανώς θα τα δω όταν έρθει η ώρα, αλλά ούτε με νοιάζει ούτε θα με απασχολήσουν μετά τη λήξη τους. Πέρα για πέρα αποτυχημένη χρονιά, πιθανότατα η χειρότερη επί Ιβάν
από black death
Κυρ 03 Μάιος 2026, 19:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - ολυμπιακός Κυριακή 03/05 19:00 Novasports Prime

Λεμε για εμας αλλα και η εο για λυπηση ειναι. Ο γερε φαινεται ιμπρα ώρες ωρες. Αμα ειχαμε δυναμη να πιέσουμε μπροστα θα τρωγαν 4.
από ΑποστόληςΑ
Κυρ 03 Μάιος 2026, 19:26
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - ολυμπιακός Κυριακή 03/05 19:00 Novasports Prime

Ο καλύτερος φορ που πέρασε ποτέ από τον ΠΑΟΚ!