Η αναζήτηση βρήκε 393 εγγραφές

Return

από lamosas
Κυρ 08 Μαρ 2026, 20:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ Κυριακή 8/3, 21:00 COSMOTE SPORT 1 HD

Τι να πεις. Έτσι είναι όταν παίζεις τόσα πολλά συνεχόμενα ενενηντάλεπτα έτσι θα πάει. Συνδυασμός κακοτυχίας και κακής διαχείρισης
από Χωρικός
Δευ 09 Μαρ 2026, 00:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 0-0, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα

Όλα τα είπατε. Εγώ θα ήθελα να σταθώ στην στάση του Μεντιλίμπαρ , όταν πήρε κίτρινη ο Ρέτσος.
Μπινελίκωσε τους δικούς του, τους είπε : κόφτε το και πήγε και χάιδεψε το κεφάλι του Γερεμέγεφ.
Τί δουλειά έχει αυτός ο άνθρωπος εκεί χάμω;
από marsantos
Δευ 09 Μαρ 2026, 02:02
Jump to forum
Jump to topic

@giapas τελικά δεν παίχτηκε το ματσάκι; 0-0 βλέπω στις ειδήσεις.. :opaokara:
από Guitarman
Δευ 09 Μαρ 2026, 09:30
Jump to forum
Jump to topic

Καλα ολα αυτα που λετε, αλλα μην ξεχνάμε το 2024... Ξεκινήσαμε με τέλειο χάντικαπ, είχαμε παει χάλια στα ντέρμπι της κανονικής περιόδου και όμως τους πήγαμε όλους μαμιοντας στα Π.Ο. Τα ντέρμπι είναι τοσο αβέβαια που κανεις δεν ξερει τι θα σου έρθει.

Η ομάδα ειναι όντως ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΑΤΗ, ο Ραζβαν εχει ...
από marsantos
Δευ 23 Μαρ 2026, 18:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Πρωτάθλημα SL .025-26

...
Αυτά προς το παρόν, περαστικά μας και...καλή ηρεμία για 10 τουλάχιστον μέρες αρχίζοντας από αύριο μετά την κλήρωση, γιατί κακά τα ψέματα, ένα stress θα υπάρχει πριν και μετά από αυτήν. Σαν την Υγεία δεν υπάρχει τίποτα πολυτιμότερο πάνω μας και να μην την χαλάσουμε, γιατί κάποιοι μέσα στον ΠΑΟΚ ...
από Evangelos Apostolidis
Δευ 23 Μαρ 2026, 19:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26

Οπως και τον τελευταιο χρονο ετσι και τωρα πεσαμε στο μεσον ορος βαθμων αναμεσα στο πρωτο και δευτερο γυρο της κανονικης φασης. Απο τοτε που παιζεται το πρωταθλημα με 14 ομαδες εχουμε τα εξης αποτελεσματα για το Π.Α.Ο.Κ.

2019/2020 2.38 βαθμοι μεσον ορος στον Α γυρο 2.15 βαθμοι μεσον ορος στον Β ...
από nunies4
Δευ 23 Μαρ 2026, 20:31
Jump to forum
Jump to topic

Πείτε με περίεργο αλλά θέλω αεκ - ΠΑΟΚ πρώτη αγωνιστική. Ούτε καν ΠΑΟΚ - αεκ
από Γερασίμου
Τρί 24 Μαρ 2026, 10:48
Jump to forum
Jump to topic

Καθόλου δεν μ' άρεσε χθες το βράδυ στο ΟΡΕΝ η έπαρση του Κ. Βασιλόπουλου, ο οποίος πάνω-κάτω έλεγε ότι τον ΠΑΟΚ θα τον δείτε τώρα που θα έχει 6 ντέρμπι και στην κανονική περίοδο και στο κύπελλο έδειξε ότι τους έχει όλους. Ο Βασιλόπουλος είναι μέσα στον οργανισμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αν στην ομάδα ...
από Miles
Τρί 24 Μαρ 2026, 15:48
Jump to forum
Jump to topic

@marsantos φίλε μου δυσκόλεψε πολύ το νταμπλ, οπως λέει ο George Best είναι σαν να χάλασε η μαγιά με τους τραυματισμούς και δεν ξανάφτιαχνει. Τι βλέπεις; Ακόμα και το κύπελλο είναι δύσκολο

Aivas, is that you? Εγώ νόμιζα ότι υπάρχει ένας σκληρός πυρήνας παιδιών που δεν μασάνε: trouman, tolis ...
από Patron
Τετ 25 Μαρ 2026, 21:14
Jump to forum
Jump to topic

@giapas Ο gervasio είναι AI glitch :lol:

@bane1980 ο ένας βαζελος που έχω επαφή καθαρά θέλει νίκη πρώτη αγωνιστική κ να μας βγάλει εκτός τίτλου άμεσα. Είναι σίγουρος κιόλας ο π@π@ρας :D
από tsou
Σάβ 04 Απρ 2026, 23:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 5/4 19:00 NovaSports

Είμαι 20 χρόνων το 2005 σε ΠΑΟΚ γάυρος (ΠΑΟΚ κλασικά μηδέν στόχους και ομάδα μέτρια) η τούμπα είναι λάβα αργώ να φτάσω στο γήπεδο και θυμάμαι να είμαι κάπου στο κέντρο/έκθεση και να ακούω ιαχές της κολάσεως μέχρι εκεί. Σταματάει για λίγο ο χρόνος και έρχεται λοιπόν ένας τυπάς από το μέλλον κι μου ...
από st4this
Σάβ 04 Απρ 2026, 23:05
Jump to forum
Jump to topic

Και στην 6 ανοιξαν αρκετα εισιτηρια, ο ΠΑΟΚ στα 100 του χρονια παει για πρωταθλημα παιζει εντος ενα απο τα τελευταια ματς της χρονιας και το γηπεδο θα χει κλασσικα <20.000 κοσμο. Βολευει περισσοτερο η Nova
από Equalizer
Σάβ 04 Απρ 2026, 23:14
Jump to forum
Jump to topic

Αυτή η κατάσταση οπαδικης ανυπαρξίας (ΟΧΙ σε κόντρες με άλλους που μου είναι εντελώς αδιάφορη, αλλά σε ότι αφορά την αληθινή στήριξη της ομάδας) έχει χρονια που χτίζεται και διαμορφώνεται. Πριν την έλευση Σαββίδη.

Είναι γελοίο να απαιτούμε συνεχώς κάτι, και να μην έχουμε ποτέ καμία ευθύνη για όσα ...
από ΑποστόληςΑ
Τρί 07 Απρ 2026, 07:47
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 0-0, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα

Ο δε τερματοφύλακάς τους είχε διαβάσει τη φάση και ετοιμαζόταν να πλονζάρει προς τα εκεί που τελικά πήγε η μπάλα.