Η αναζήτηση βρήκε 392 εγγραφές
- Δευ 20 Οκτ 2025, 08:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Χαρτί - ΠΑΟΚ 0-2 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Ήταν η πιο μεστή εμφάνιση που έχω δει τα τελευταία χρόνια, αν εξαιρέσω το 2-4 στο Καραϊσκάκης. Η φοβισμένη ΑΕΧ έκατσε πίσω φοβούμενη (και πολύ σωστά) την απαράδεκτη άμυνά της, μήπως γλιτώσει και δεν φάει το γκολ, αλλά δεν το απέφυγε. Γιατί; Διότι ο ΠΑΟΚ από την ΑΕΧ είχε τόση διαφορά, όση έχει μια ...
- Δευ 20 Οκτ 2025, 09:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26
Είναι φοβερό πάντως να βλέπεις όλες σου τις ομάδες να πηγαίνουν άριστα:
Πρώτη η Κ15 με 5 νίκες, μαζί με βάζελο, ο οποίος ακόμη δεν έπαιξε derby.
Δεύτερη η Κ17 με 4 νίκες και μια ισοπαλία, αλλά η ισοπαλία ήταν εκτός έδρας στον Ολυμπιακό. Ο βάζελος έχει 5/5 νίκες χωρίς να παίξει derby.
Πρώτη η Κ19 με ...
Πρώτη η Κ15 με 5 νίκες, μαζί με βάζελο, ο οποίος ακόμη δεν έπαιξε derby.
Δεύτερη η Κ17 με 4 νίκες και μια ισοπαλία, αλλά η ισοπαλία ήταν εκτός έδρας στον Ολυμπιακό. Ο βάζελος έχει 5/5 νίκες χωρίς να παίξει derby.
Πρώτη η Κ19 με ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 19:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 9/11, 21:00, Cosmotesports1HD
Κατεβαίνει ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα και τρέμετε τάνες
- Τρί 11 Νοέμ 2025, 16:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26
Ευτυχώς στην παε δεν σκέφτονται και δεν ενεργούν όπως ο Γιάννης Αγιάννης
- Κυρ 30 Νοέμ 2025, 21:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 2-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Να σας πω ότι για τον hariskastoria και παρόμοιους με αυτόν, φταίτε χωρίς καμία δικαιολογία εσείς οι μοντς. Δηλαδή δεν τον έχετε καταλάβει τόσο καιρό; από το καλοκαίρι το μόνο που κάνει είναι να ειρωνεύεται, να κοροϊδεύει και να βρίζει τον Ιβάν και τη διοίκηση. Στις νίκες είναι πάντα εξαφανισμένος ...
- Κυρ 30 Νοέμ 2025, 21:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Νίκη χρυσαφι, κόντρα σε κάθε ποδοσφαιρική λογική. Οι αρχικές επιλογές στοίχισαν πολύ, οι καθυστερημένες αλλαγές παραλίγο να μας έχουν να ζούμε στη μιζέρια σήμερα. Τελικά ο Θεός αποφάσισε ΠΑΟΚ.
Υγ Το αβαβα πεναλτυ και η διαιτησία Σιδηροπουστα ιδίως μετά την αποβολη (σωστη) δεν πρέπει να μείνουν ...
Υγ Το αβαβα πεναλτυ και η διαιτησία Σιδηροπουστα ιδίως μετά την αποβολη (σωστη) δεν πρέπει να μείνουν ...
- Κυρ 30 Νοέμ 2025, 21:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Ωχ μωρε, δεν βαρεθηκατε πια?
Σας φταιει ο Σιδηροπουλος τωρα?
Εσεις δεν πανηγυριζατε οταν ο Ιβαν εστελνε με τις ευλογιες του τον Μακουλη στην ΕΠΟ?
Εσεις δεν πανηγυριζατε που κρατησε το καλοκαιρι τον Λουτσεσκου?
Εσεις δεν πανηγυριζατε που εφερε 2 ελευθερα μπακ 2 και 4 δανεικους εκ των οποίων τους δυο ...
Σας φταιει ο Σιδηροπουλος τωρα?
Εσεις δεν πανηγυριζατε οταν ο Ιβαν εστελνε με τις ευλογιες του τον Μακουλη στην ΕΠΟ?
Εσεις δεν πανηγυριζατε που κρατησε το καλοκαιρι τον Λουτσεσκου?
Εσεις δεν πανηγυριζατε που εφερε 2 ελευθερα μπακ 2 και 4 δανεικους εκ των οποίων τους δυο ...
- Κυρ 30 Νοέμ 2025, 21:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπράβο στην ομάδα για την νίκη πρωταθλητισμού!
Απίστευτη νίκη, όπως και χθες η β΄ ομάδα κόντρα στον ΠΑΣ (με δέκα από το 37).
Στα του αγώνα όπως είχα γράψει, δεν θα κερδίσουμε αν ξεκινήσουν οι Meite, Kedziora. Δυστυχώς ο προπονητής τους ξεκίνησε. Ευτυχώς ο προπονητής έκανε τις αλλαγές που έπρεπε στο ...
Απίστευτη νίκη, όπως και χθες η β΄ ομάδα κόντρα στον ΠΑΣ (με δέκα από το 37).
Στα του αγώνα όπως είχα γράψει, δεν θα κερδίσουμε αν ξεκινήσουν οι Meite, Kedziora. Δυστυχώς ο προπονητής τους ξεκίνησε. Ευτυχώς ο προπονητής έκανε τις αλλαγές που έπρεπε στο ...
- Κυρ 30 Νοέμ 2025, 22:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Μεγάλο διπλό και καθοριστικό για τη συνέχεια. Όμως δεν θέλω να αφήσω ασχολιαστο κάτι άλλο:
Αυτό που έγραψε ο hariskastoria λέγεται Ειρωνία με Άποψη
Αυτά που γράψατε από κάτω του, λέγεται Βρίσιμο με Άποψη.
Ο mod το ζύγισε κι αποφάσισε.
Κι όσοι είμαστε εδώ "φιλοξενούμενοι" κι όχι της στενής παρέας ...
- Δευ 01 Δεκ 2025, 00:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Για όνομα του Θεού, σας παρακαλώ εδώ και 1.5 χρόνο, φέρτε - στοπερ - τανκς - ΧΘΕΣ.
ΧΘΕΣ γ@μώ τη τρέλα μου. Σ-Τ-Ο-Π-Ε-Ρ. Ούτε φορ, ούτε εξτρέμ, ούτε ΤΙΠΟΤΑ. ΣΤΟΠΕΡ!!!!!
Με φορ τον Μύθου ή τον Χατσίδη αντί του Τσάλοφ, αλλά με Ζαφείρη και στόπερ ΤΑΝΚΣ μπορώ να πάρω πρωτάθλημα.
Χωρίς στόπερ, τον Χάαλαντ ...
ΧΘΕΣ γ@μώ τη τρέλα μου. Σ-Τ-Ο-Π-Ε-Ρ. Ούτε φορ, ούτε εξτρέμ, ούτε ΤΙΠΟΤΑ. ΣΤΟΠΕΡ!!!!!
Με φορ τον Μύθου ή τον Χατσίδη αντί του Τσάλοφ, αλλά με Ζαφείρη και στόπερ ΤΑΝΚΣ μπορώ να πάρω πρωτάθλημα.
Χωρίς στόπερ, τον Χάαλαντ ...
- Κυρ 14 Δεκ 2025, 19:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ατρόμητος-ΠΑΟΚ, 14/12, 18.00, Novasports 2
Ρε θέλω να μου πει κάποιος για πιο λόγο υπάρχει ακόμα στην αποστολή ο Τσαλοφ. Ακόμα και τώρα στη φάση που είμαστε. Τι σκ@τα περιμένουμε από τον συγκεκριμένο παίχτη; Ο τύπος δεν θέλει ούτε ο ίδιος να παίζει . Βαριέται . Και καλά κάνει . Εμείς γιατί πρέπει να τον τρώμε στην μάπα ;
- Κυρ 14 Δεκ 2025, 19:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ατρόμητος-ΠΑΟΚ, 14/12, 18.00, Novasports 2
Ομάδα της πλάκας.
Μεγάλα τα λάθη του προπονητή. Και να κερδίσουμε σήμερα τα λάθη του δεν επουλώνονται.
Μεγάλα τα λάθη του προπονητή. Και να κερδίσουμε σήμερα τα λάθη του δεν επουλώνονται.
- Κυρ 14 Δεκ 2025, 20:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 2-0 Σχόλια & Παραλειπόμενα
Παντως σε μια πιο μακροσκοπικη θεωρηση των πραγματων, οταν εχεις την generational τυχη να χεις αυτον τον κωνσταντελια για 2 χρονια (δεν βαζω το πρωταθλημα που παραδοξως το πηρες παροτι ο ντελιας ηταν πιο αγουρος) και χανεις το πρωταθλημα με κατω τα χερια απο τα χριστουγεννα, πρεπει να παραδεχθεις ...
- Κυρ 14 Δεκ 2025, 20:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ντελιας και ο Ταισον βρηκαν 9 περαστικους εξω απο το γηπεδο και μπηκαν να παιξουν.
ΥΓ Πολλα συγχαρητήρια σε οποιον αποφασισε οτι δεν χρειαζοταν αναβολη ειτε με τον αρη ειτε σημερα. Οχι μονο χασαμε παικτες, αλλα εχουμε ολικο κλαταρισμα της ομαδας.
ΥΓ Πολλα συγχαρητήρια σε οποιον αποφασισε οτι δεν χρειαζοταν αναβολη ειτε με τον αρη ειτε σημερα. Οχι μονο χασαμε παικτες, αλλα εχουμε ολικο κλαταρισμα της ομαδας.
- Κυρ 14 Δεκ 2025, 22:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν καταλαβαίνω τα ειρωνικά σχόλια κάποιων. Προφανώς τους άρεσε σήμερα η ομάδα, ή περίμεναν ως φυσιολογική τη σημερινή εμφάνιση.
Και προφανώς εγώ δεν είμαι καλά που τα παίρνω βλέποντας ένα μάτσο παίκτες που δεν ξέρουν πώς να παίξουν για να κερδίσουν μια από τις χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος ...
Και προφανώς εγώ δεν είμαι καλά που τα παίρνω βλέποντας ένα μάτσο παίκτες που δεν ξέρουν πώς να παίξουν για να κερδίσουν μια από τις χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος ...