Η σημερινή νίκη είναι αφιερωμένη στον marsantos και σε άλλους που δεν έχουν πίστη (ή καλή ανάγνωση ιστορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου), αλλά πάνω απ' όλα στις δύο μαχητικές ψυχές, τον giapas και τον Αποστόλη, που δεν λύγισαν στα δύσκολα.
Πανάθα σ' ευχαριστούμε!
Η αναζήτηση βρήκε 393 εγγραφές
- Πέμ 19 Φεβ 2026, 23:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Μόνο ο πρέσβης δεν έχασε. Ευρωπαϊκό DNA. Βγες και πες τα ρε @giapas μην τα λέω εγώ.
- Σάβ 21 Φεβ 2026, 01:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Μαζί σου Ανδρέα για μια Πανάθα νέα!
- Τετ 25 Φεβ 2026, 19:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα καλά λόγια κράτατα για την Πανάθα και την Ένωση, παραδειγματίσου λίγο και από τον φίλο σου παραπάνω!giapas έγραψε: Τετ 25 Φεβ 2026, 10:17 Συμφωνώ.
Πολύ καλή παρουσία συνολικά για τα δεδομένα της Ελλάδας.
- Κυρ 01 Μαρ 2026, 18:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Στην ζωή μου με έχω δει να κάνω πολλά πράγματα που δεν περίμενα. Ενα πράγμα δεν μπορούσα να φανταστώ.
Να λέω ότι αν δεν το πάρουμε εμείς μακάρι να το πάρει ο γαύρος.
Τόσο ΣΙΧΑΜΕΝΗ ομάδα έχει γίνει η αεκ. Όλος ο οργανισμός. Από παίκτες μέχρι παράγοντες και ρεπόρτερ
Να λέω ότι αν δεν το πάρουμε εμείς μακάρι να το πάρει ο γαύρος.
Τόσο ΣΙΧΑΜΕΝΗ ομάδα έχει γίνει η αεκ. Όλος ο οργανισμός. Από παίκτες μέχρι παράγοντες και ρεπόρτερ
- Κυρ 01 Μαρ 2026, 18:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Για μένα μια χαρά παίζει ο Τσιμεντερίδης με τόση πίεση που δέχεται και μπράβο του αν έδειξε κόκκινη στον Νίκολιτς. Ας ελπίσουμε ότι θα αντέξει μέχρι το τέλος ο άνθρωπος. Τέτοια τοξικότητα δεν έχουν ξαναδεί τα μάτια μου ούτε από τους γαύρους.
- Δευ 09 Μαρ 2026, 12:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα πας στο Περιστέρι,να βοηθήσεις την αεχ!
Άντε κάνε κάνα καλό.....πάρε κ τον φίλο σου μαζί.
Μόνο έτσι θα πάρει το τρίποντο....
Άντε κάνε κάνα καλό.....πάρε κ τον φίλο σου μαζί.
Μόνο έτσι θα πάρει το τρίποντο....
- Δευ 09 Μαρ 2026, 19:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Γνωρίζει κανείς αν πιστεύει αυτά που γράφει ο Σταυράκης;
100% δε τα πιστευει. Οπως το περιεγραψε και ο marsantos οταν μιλαει ειναι σαν να μπηκε κασσετα.
Τον παραδεχομαι παντως σε ενα πραμα τον βενγκα, το κληρωνομησε μεν το συστημα μελ αλλα συνεχιζει να ταιζει δε, εκει χαζος δεν ηταν. Θα δουμε ...
- Πέμ 12 Μαρ 2026, 20:58
- Jump to forum
- Jump to topic
με αφορμή το σχόλιο του Mir αν και πάει πιο πολύ στην προπαγάνδα
αυτές τις μέρες η ΕΡΤ κάνει αφιερώματα για τα 60 της χρόνια. Σε ένα από αυτά στην εκπομπή "παρέα" νομίζω, είχε καλεσμένους γνωστούς παρουσιαστές και ανθρώπους της τηλεόρασης. Σε ένα από τα πάνελ συμμετείχε ο Μαμουζέλος (google it) ο ...
αυτές τις μέρες η ΕΡΤ κάνει αφιερώματα για τα 60 της χρόνια. Σε ένα από αυτά στην εκπομπή "παρέα" νομίζω, είχε καλεσμένους γνωστούς παρουσιαστές και ανθρώπους της τηλεόρασης. Σε ένα από τα πάνελ συμμετείχε ο Μαμουζέλος (google it) ο ...
- Πέμ 12 Μαρ 2026, 21:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Πλάκα-πλάκα, ο Τεττέη είναι θωρηκτό. Παίζει μόνος του στην επίθεση κόντρα στην άμυνα της Μπέτις, μια πάσα της προκοπής δεν του έχουν δώσει και όταν πάρει μπάλα δεν μπορούν να τον κόψουν.
Αλλά αυτή η Μπέτις πολύ αφελής επιθετικά.
Αλλά αυτή η Μπέτις πολύ αφελής επιθετικά.
- Πέμ 12 Μαρ 2026, 22:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Αθηναϊκή βραδιά και Παναθηναϊκή βραδιά. Διαλέξτε τι σας αρέσει περισσότερο.
- Παρ 13 Μαρ 2026, 12:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω πρωσοπικα αμα γίνει δεν θα πάω αν μάθω οτι όντως ήταν οπαδικό για χιλιους και ένα λόγους , τωρα όμως δημοκρατία έχουμε και η αντιθετή αποψη απο την δική μου σεβαστη
- Πέμ 19 Μαρ 2026, 12:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Θέλω οι Ισπανοί να χάσουν πέναλτυ, τετ-α-τετ και πολλές άλλες μεγάλες ευκαιρίες (όπως ο Σαλάχ χθες), να πάει ο αγώνας στην παράταση και να προκριθεί ο βάζελος στα penalties.
Και μετά να γράφει το sdna: "Μίλησε η καρδιά του Παναθηναϊκού".
Και μετά να γράφει το sdna: "Μίλησε η καρδιά του Παναθηναϊκού".
- Πέμ 30 Απρ 2026, 08:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θέματα Διαιτησίας Μπάσκετ
δυστυχώς στο μπάσκετ επειδή έχει τόσες επαφές, οι διαιτητές μπορούν πιο εύκολα από ότι στο ποδόσφαιρο να διαμορφώσουν αποτέλεσμα
αν σφυρίζεις όπως χθες πχ, δηλαδή εύκολα φάουλ στην μια ομάδα και ανοχή ξύλου στην άλλη τελειώνει το παιχνίδι
αν έχουμε τέτοια διαιτησία στο πρωτάθλημα υπέρ μας, δεν ...
αν σφυρίζεις όπως χθες πχ, δηλαδή εύκολα φάουλ στην μια ομάδα και ανοχή ξύλου στην άλλη τελειώνει το παιχνίδι
αν έχουμε τέτοια διαιτησία στο πρωτάθλημα υπέρ μας, δεν ...
- Κυρ 03 Μάιος 2026, 20:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό το καλοκαίρι τα ψυχιατρεία θα γεμίσουν από ΠΑΟΚτσιδες και γαύρους βλέποντας αυτή την κούλα να τους παίρνει το πρωτάθλημα
Πάω να κάνω ποδαρικό
Πάω να κάνω ποδαρικό