Η αναζήτηση βρήκε 268 εγγραφές

Return

από navigator11
Τετ 10 Δεκ 2025, 14:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

https://youtu.be/iXveG7bKc_0?si=q4R_xzsa-XD0NOIx

Αυτό το σκουπίδι που λέγεται Τάσος Κάκος....βγήκε και είπε πως είναι κόκκινη του Ιβανουσετς.....

Και σεις κάθεστε και το συζητάτε ακόμα...

Κρίμα που είναι ακόμα εν ενεργεία ο Σιδηρό και δεν του επιτρέπεται να κατακεραυνώσει κι αυτός για ...
από leomatos88
Δευ 16 Μαρ 2026, 15:35
Jump to forum
Jump to topic

Αυτοί που σπιλώνουν την τιμή και την υπόληψη του ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥ Κλεομένη, που ξεπλένουν τον αρρωστημένο ψυχάκια φονιά του, που μιλούσαν για ουσίες και αηδίες ως προς το δυστύχημα, που δείχνανε και δείχνουν, σε πανελλήνια μετάδοση, τις στιγμές των θανάτων νέων ανθρώπων, ποιός ξέρει πόση απελπισία και ...
από navigator11
Δευ 16 Μαρ 2026, 15:51
Jump to forum
Jump to topic

Η κοινωνία είναι σάπια, δάσκαλοι πεθαίνουν από εγκεφαλικά μετά από μπούλινγκ μαθητών, μαθητές πεθαίνουν μετά από μαχαιριές από άλλους μαθητές, τραγούδια που μιλάνε για μαχαίρια και όπλα γίνονται χρυσά, κι οι τυφλωμένοι οπαδοί τα βάζουν όλα στην ζυγαριά ψάχνοντας να δουν ποιος είναι χειρότερος ...
από Montrealiotis
Δευ 16 Μαρ 2026, 16:13
Jump to forum
Jump to topic

Είμαστε σοβαροί τώρα; Που έβαλαν σε κίνδυνο την ομάδα επειδή έδιωξαν από το γήπεδο ΧΩΡΙΣ να ακουμπήσουν κανένα όλους αυτούς που ξεφτιλίζουν το όνομα του ΠΑΟΚ και ΟΛΩΝ των οπαδών του, όταν τους βαφτίζαν δολοφόνους.

Δεν έγινε το παραμικρό. Δεν κινδύνεψε κανενός η σωματική ακεραιότητα. Και δεν ήξερα ...
από george188
Δευ 16 Μαρ 2026, 18:50
Jump to forum
Jump to topic

Ειναι τρομερο το οτι οι κατω ακομα κ σ αυτες τις συνθηκες κοιτανε πως θα επωφεληθουν και σηκωνουν το θεμα. σε πιανει αηδια
από Μπαρκαρούτσος
Τρί 17 Μαρ 2026, 05:50
Jump to forum
Jump to topic

Να κάνετε μετάδοση από το σπίτι ρε, όπως τα ΠΑΟΚτσάκια του PAOK Today.
Εκπομπές επί εκπομπών και κατεβασμένα μούτρα για τον Άλκη (ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ), αλλά για τον Κλέο στ'αρχίδια σας ρε;;;;
Κυριάκο, άλλαξες κάρτα SIM και έχασες το κινητό του Ceferin;; Βάλε τον πρεντάτορα να το πάρεις διά της πλαγίας ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Τρί 17 Μαρ 2026, 12:22
Jump to forum
Jump to topic

Ο Χρυσοχοϊδης, είπε πάλι για οπαδικό υπόβαθρο
και ότι "είναι εδώ για να τους διαλύσουν".....

Ποιους; Αυτούς που δεν έχει γίνει ούτε έρευνα εδώ και πέντε μέρες;
Θα το πω ξεκάθαρα. Το πράγμα από το πρώτο δευτερόλεπτο μυρίζει κουκούλωμα.
Για δέκα ώρες δεν ξέραμε τίποτε.....Με τον Άλκη είχε γίνει ...
από Nassos
Τρί 17 Μαρ 2026, 19:32
Jump to forum
Jump to topic

Πως γίνεται να μην ξέρουν ρε παιδιά? Πάντως ο σιχαμένος ο Ευαγγελάτος παρουσιαζε μισή ώρα, σα δεδομένη την ιστορία που λέει ο δολοφόνος, και επειδή είναι μεγάλη νυφίτσα, συμπλήρωσε στο τέλος, οτι αυτά λέει ο κατηγορουμενος δεν ξέρουμε αν είναι έτσι. Βέβαια, σε ενα διάγραμμα που έδειχνε, ονοματίστε ...
από tolis14
Πέμ 19 Μαρ 2026, 17:11
Jump to forum
Jump to topic

Καθόμαστε και αναλύουμε ξανά και ξανά τι φταίει για όσα γίνονται. Όταν κάποιος που έχει καταδικαστεί για πυροβολισμούς μέρα μεσημέρι σε κεντρικό δρόμο με 2 τραυματίες έχει ποινή 32 μήνες με αναστολή, τι ακριβώς περιμένουμε;
από astral
Παρ 20 Μαρ 2026, 11:09
Jump to forum
Jump to topic

Τι σιχαμερές αηδίες λέει πάλι αυτή. Ας την μαζέψει κάποιος

Σύμφωνα με τον κ. Αλεξανδρή, «τα στοιχεία που έχουν έρθει στην κατοχή μας από τις πρώτες μέρες και φοβούμαι πως θα αποδειχθεί ότι τα είχε η αστυνομία στη διάθεσή της, δείχνουν ότι είναι ξεκάθαρη δολοφονία η οποία έχει να κάνει με οπαδική ...
από navigator11
Δευ 30 Μαρ 2026, 21:54
Jump to forum
Jump to topic

Η κυρία Δημογλίδου έχει ζητηθεί άραγε από κάποιον ΑΡΔακα να τοποθετηθεί εκ νέου για τα δεδομένα της υπόθεσης; Να ερωτηθεί, ρε παιδί μου, αν εμμένει στην αρχική της θέση ότι όλες οι κινήσεις της αστυνομίας από το πρώτο δευτερόλεπτο φλέρταραν με την τελειότητα. Αν εν τέλει υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να ...
από Cylon-4
Κυρ 18 Ιαν 2026, 09:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ

Καλημερα κι απο μενα.
Θα με φανε οι δρομοι και το κρυο σημερα.
Απο τις τρεις στο παλατακι και μετα "τρεχοντας" στην Τουμπα.
Νικες παντου ΠΑΟΚαρα μου
από trouman
Δευ 26 Ιαν 2026, 18:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ

Καλησπέρα!!! Άντε , αργεί η Λυών; Θέλουμε να δούμε ΠΑΟΚ..
από Cylon-4
Σάβ 08 Νοέμ 2025, 12:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Σαν σήμερα, στις 8 Νοεμβρίου 2014, έφυγε από τη ζωή ο Θανάσης Δεδέογλου.

Ο αείμνηστος υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους ευεργέτες του Συλλόγου και μέλος του Α.Σ. ΠΑΟΚ. Η προσφορά του προς τον ΠΑΟΚ υπήρξε ανεκτίμητη, καθώς μαζί με τον αδελφό του, Ιωάννη Δεδέογλου, δώρισαν οικόπεδο 14 στρεμμάτων ...
από pilotos
Τρί 27 Ιαν 2026, 19:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Αδέρφια ζείτε...
Τα χέρια τρέμουν. Τα δάχτυλα αρνούνται να χτυπήσουν τα πλήκτρα. Το σώμα μου έχει παραλύσει, έχει αδειάσει..
Μόνο η ψυχή έχει μείνει να ουρλιάζει βουβά. Γράφω με όση ψυχή απέμεινε, τα λόγια στέρεψαν στην άσφαλτο της Ρουμανίας.
"Δικέφαλε μου κάποτε για σένα έξι παιδιά φύγαν απ' τη ...