Η αναζήτηση βρήκε 207 εγγραφές
- Τετ 10 Δεκ 2025, 14:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
https://youtu.be/iXveG7bKc_0?si=q4R_xzsa-XD0NOIx
Αυτό το σκουπίδι που λέγεται Τάσος Κάκος....βγήκε και είπε πως είναι κόκκινη του Ιβανουσετς.....
Και σεις κάθεστε και το συζητάτε ακόμα...
Κρίμα που είναι ακόμα εν ενεργεία ο Σιδηρό και δεν του επιτρέπεται να κατακεραυνώσει κι αυτός για ...
- Κυρ 18 Ιαν 2026, 09:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ
Καλημερα κι απο μενα.
Θα με φανε οι δρομοι και το κρυο σημερα.
Απο τις τρεις στο παλατακι και μετα "τρεχοντας" στην Τουμπα.
Νικες παντου ΠΑΟΚαρα μου
Θα με φανε οι δρομοι και το κρυο σημερα.
Απο τις τρεις στο παλατακι και μετα "τρεχοντας" στην Τουμπα.
Νικες παντου ΠΑΟΚαρα μου
- Δευ 26 Ιαν 2026, 18:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ
Καλησπέρα!!! Άντε , αργεί η Λυών; Θέλουμε να δούμε ΠΑΟΚ..
- Σάβ 08 Νοέμ 2025, 12:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Σαν σήμερα, στις 8 Νοεμβρίου 2014, έφυγε από τη ζωή ο Θανάσης Δεδέογλου.
Ο αείμνηστος υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους ευεργέτες του Συλλόγου και μέλος του Α.Σ. ΠΑΟΚ. Η προσφορά του προς τον ΠΑΟΚ υπήρξε ανεκτίμητη, καθώς μαζί με τον αδελφό του, Ιωάννη Δεδέογλου, δώρισαν οικόπεδο 14 στρεμμάτων ...
Ο αείμνηστος υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους ευεργέτες του Συλλόγου και μέλος του Α.Σ. ΠΑΟΚ. Η προσφορά του προς τον ΠΑΟΚ υπήρξε ανεκτίμητη, καθώς μαζί με τον αδελφό του, Ιωάννη Δεδέογλου, δώρισαν οικόπεδο 14 στρεμμάτων ...
- Τρί 27 Ιαν 2026, 19:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Αδέρφια ζείτε...
Τα χέρια τρέμουν. Τα δάχτυλα αρνούνται να χτυπήσουν τα πλήκτρα. Το σώμα μου έχει παραλύσει, έχει αδειάσει..
Μόνο η ψυχή έχει μείνει να ουρλιάζει βουβά. Γράφω με όση ψυχή απέμεινε, τα λόγια στέρεψαν στην άσφαλτο της Ρουμανίας.
"Δικέφαλε μου κάποτε για σένα έξι παιδιά φύγαν απ' τη ...
Τα χέρια τρέμουν. Τα δάχτυλα αρνούνται να χτυπήσουν τα πλήκτρα. Το σώμα μου έχει παραλύσει, έχει αδειάσει..
Μόνο η ψυχή έχει μείνει να ουρλιάζει βουβά. Γράφω με όση ψυχή απέμεινε, τα λόγια στέρεψαν στην άσφαλτο της Ρουμανίας.
"Δικέφαλε μου κάποτε για σένα έξι παιδιά φύγαν απ' τη ...
- Τρί 27 Ιαν 2026, 20:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν υπαρχουν λογια.
Δυο πραγματα περνουν απο το μυαλο μου.
Το πρωτοσελιδο του "ΠΑΟΚΤΣΗ" μετα τα Τεμπη....
"Τα αδελφια μας δεν τα κλαιμε..... τα τραγουδαμε".
Ενα παλιο πανο που εγραφε....
" Αν επαιζες στον ουρανο, θα πεθαινα για να σε δω".
Καλο παραδεισο αδελφια.
Δυο πραγματα περνουν απο το μυαλο μου.
Το πρωτοσελιδο του "ΠΑΟΚΤΣΗ" μετα τα Τεμπη....
"Τα αδελφια μας δεν τα κλαιμε..... τα τραγουδαμε".
Ενα παλιο πανο που εγραφε....
" Αν επαιζες στον ουρανο, θα πεθαινα για να σε δω".
Καλο παραδεισο αδελφια.
- Τετ 28 Ιαν 2026, 03:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν υπάρχει ύπνος σήμερα..

(Από Gemini AI)

(Από Gemini AI)
- Τετ 28 Ιαν 2026, 14:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή διαβάζω στα σοσιαλ καποιοι να γράφουν για ακύρωση της γιορτής των 100 χρόνων. Για μένα ειναι ευκαιρία να δούμε/θυμηθούμε ποιος ειναι ο ΠΑΟΚ και τι πρεσβεύει.
Η ζωή είναι γεμάτη πόνο, μιζέρια και δυστυχία… και τελειώνει πολύ γρήγορα, μαζί με λίγες στιγμές χαράς που δικαιολογούν όλο τον ...
Η ζωή είναι γεμάτη πόνο, μιζέρια και δυστυχία… και τελειώνει πολύ γρήγορα, μαζί με λίγες στιγμές χαράς που δικαιολογούν όλο τον ...
- Τετ 28 Ιαν 2026, 14:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Εύχομαι να προλάβω να είμαι πάνω από το έδαφος, όταν θα παραδίδεται το νέο γήπεδο της ΠΑΟΚάρας, και - δεν ξέρω πόσες θύρες θα έχει - οι 15 εξ αυτών να φέρουν τα ονοματεπώνυμα όλων των πιτσιρικάδων, που έχασαν άδοξα στον δρόμο τη ζωή τους για να βρεθούν δίπλα στην ομάδα (συμπεριλαμβανομένων και των ...
- Τετ 28 Ιαν 2026, 15:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Μεσα στη μουνταδα να πουμε ενα μεγαλο ευχαριστω στους οπαδους της Τιμισοαρα για ολα αυτα που εκαναν...Θα αξιζε μια αδελφοποιηση για την προσφορα τους σε ολο αυτο το τραγικο δυστηχημα που βιωνει η οικογενεια μας..
- Τετ 28 Ιαν 2026, 18:59
- Jump to forum
- Jump to topic
O καθενας εχει διαφορετικο τροπο αντιμετωπισης. Ολος ο κοσμος ποναειmargas έγραψε: Τετ 28 Ιαν 2026, 18:41 Μόνο εμένα με νευριάζει το «πάρε το διπλό για τα παιδιά που έφυγαν»;
Έφυγαν 7 ανθρώπινες ζωή ρε πστη μου και σε νοιάζει να κερδίσει η ομάδα; Δεν ξέρω καν αν θα βρω κουράγιο να δω το ματς αύριο
- Τετ 28 Ιαν 2026, 23:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Μόνο εμένα με νευριάζει το «πάρε το διπλό για τα παιδιά που έφυγαν»;
Έφυγαν 7 ανθρώπινες ζωή ρε πστη μου και σε νοιάζει να κερδίσει η ομάδα; Δεν ξέρω καν αν θα βρω κουράγιο να δω το ματς αύριο
Συνοπαδε μου....Αδερφέ μου....
το πως θα πονέσει,το πώς θα πενθήσει,το πώς θα θρηνησο ο κάθε ένας ...
- Πέμ 29 Ιαν 2026, 00:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχω τον πατέρα μου στο σπίτι, με την άνοια να του σβήνει σιγά σιγά πρόσωπα, στιγμές, λέξεις, εμάς, κι όμως μέσα σε αυτό το θολό τοπίο υπάρχει κάτι που μένει ανέγγιχτο: ο ΠΑΟΚ του . Η ομάδα δεν χάθηκε ποτέ από το μυαλό του, τη θυμάται όπως θυμάται την ίδια του την καρδιά, με κάθε λεπτομέρεια, με κάθε ...
- Πέμ 29 Ιαν 2026, 01:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχω τον πατέρα μου στο σπίτι, με την άνοια να του σβήνει σιγά σιγά πρόσωπα, στιγμές, λέξεις, εμάς, κι όμως μέσα σε αυτό το θολό τοπίο υπάρχει κάτι που μένει ανέγγιχτο: ο ΠΑΟΚ του . Η ομάδα δεν χάθηκε ποτέ από το μυαλό του, τη θυμάται όπως θυμάται την ίδια του την καρδιά, με κάθε λεπτομέρεια, με ...
- Τετ 18 Φεβ 2026, 15:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Celta vigo 19/02 19:45 Cosmote sport 3
Μια χαρά θα είναι ο Μπιάνκο να παίξει αύριο. Ισπανική ομάδα αντιμετωπίζουμε που τρέχει και παίζει με κάτω την μπάλα, χωρίς γιόμες. Το πολύ να την σηκώνουν στα στημένα και αν. Μπορεί σε αυτά να έχουν κομπίνες. Βάζεις Λόβρεν στο κέντρο άμυνας και δίνεις αμέσως και ύψος και όγκο.
Πολύ καλός ήταν ο ...
Πολύ καλός ήταν ο ...