Ο ένας τα βρήκε με τον ΑΣ και ξεκινάει να εκπληρώνει αυτό που υποσχέθηκε ΜΕ ΛΟΓΙΑ όταν ήρθε και ο άλλος δε δίνει το 2ευρω που συμφώνησε ΕΓΓΡΑΦΩΣ
Ή υποστήριξη του καλοκαιριού σε αυτόν τον άνθρωπο και το «βαριά βαριά…» με τον Παναιτωλικό ήταν ίσως οι χειρότερες ΠΑΟΚ στιγμές του 2025
Η αναζήτηση βρήκε 207 εγγραφές
- Τρί 27 Ιαν 2026, 19:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Χωρίς φανφάρες και μεγαλοστομίες ξέρουμε όλοι πως θα σταθείς με τον τρόπο σου εκεί που πρέπει. Τη χαρά στις οικογένειες και τους φίλους των 7 πίσω δεν ξέρω αν ποτέ θα μπορέσεις να την ξαναφέρεις, φαντάζει απίθανο. Είμαι σίγουρος όμως ότι στην φιέστα κατάκτησης του φετινού πρωταθλήματος θα έχουν την ...
- Πέμ 12 Φεβ 2026, 23:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Πέρασα να πω ότι..... Σας χορεύει από μακριά!
- Παρ 13 Φεβ 2026, 00:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε ευχαριστω. Ο Θεος να σε εχει καλα για αυτα που ζω και δεν πιστευα πως θα ζησω ποτε σαν ΠΑΟΚτσης.
- Παρ 13 Φεβ 2026, 01:11
- Jump to forum
- Jump to topic
@Montrealiotis
- Τετ 04 Μαρ 2026, 11:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
Ενοχλητική άποψη μου:
Νομίζω πως για έναν κόσμο που στο σύνολό του δείχνει προφανή, διαχρονική και έντονη αδιαφορία για τα προϊόντα της ομάδας (όπως άλλωστε και για την παρουσία στο γήπεδο όταν δεν "καίει" το ματς), παρατηρείται πολύ έντονη συζήτηση για τη διαθεσιμότητα και την τιμή μιας επετειακής ...
Νομίζω πως για έναν κόσμο που στο σύνολό του δείχνει προφανή, διαχρονική και έντονη αδιαφορία για τα προϊόντα της ομάδας (όπως άλλωστε και για την παρουσία στο γήπεδο όταν δεν "καίει" το ματς), παρατηρείται πολύ έντονη συζήτηση για τη διαθεσιμότητα και την τιμή μιας επετειακής ...
- Πέμ 01 Ιαν 2026, 17:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Ποτέ δε μου άρεσε να σχολιάζω υποθέσεις μεταγραφών καθώς ποτέ δεν ξέρουμε τι επικρατεί πίσω από τις κλειστές πόρτες.
Διαβάζω πως ο Βαργκα θα πάει κοντά στα 5 εκατομμύρια.
Τόσο είναι και η ρήτρα του Γιακουμάκη.
Ξέρουμε τι έχει ειπωθεί εντός της ομάδας;
Μπορεί δλδ να ρώτησαν τον Ρασβαν, θες Βαργκα ...
Διαβάζω πως ο Βαργκα θα πάει κοντά στα 5 εκατομμύρια.
Τόσο είναι και η ρήτρα του Γιακουμάκη.
Ξέρουμε τι έχει ειπωθεί εντός της ομάδας;
Μπορεί δλδ να ρώτησαν τον Ρασβαν, θες Βαργκα ...
- Δευ 12 Ιαν 2026, 21:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ εδώ μέσα ενημερώνομαι. Και επιλεγμένη ειδησιογραφία έχει στην στήλη στα δεξιά και κριτική για οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς.
- Δευ 26 Ιαν 2026, 17:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Στις ακαδημιες υπαρχει χρυσαφι. Αυτο ειναι δεδομενο και δεν χρειαζεται να το υπεραναλυσουμε. Το εχουμε δει, το εχουμε εμπεδωσει και μαλιστα ειμαστε οι μοναδικοι οπαδοι στην Ελλαδα που δεν βλεπουμε κανενα ρισκο στην χρησιμοποιηση ενος 18χρονου στο βασικο ροτεισον.
Φετος με τις εμφανισεις Μυθου και ...
Φετος με τις εμφανισεις Μυθου και ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 14:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
Πουλα και φυγε .
Και φυγε μακρια.
Κανα ερημικο νησι στον ειρηνικο να μην ξανακουσεις για ΠΑΟΚ ,να γλιτωσεις.
Τη μια μερα ηρωας την αλλη .....
Αηδια καταντησαμε.
Και φυγε μακρια.
Κανα ερημικο νησι στον ειρηνικο να μην ξανακουσεις για ΠΑΟΚ ,να γλιτωσεις.
Τη μια μερα ηρωας την αλλη .....
Αηδια καταντησαμε.
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 14:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Ελπίζω ο Χατζόπουλος μετά τη λήξη αυτής της φαρσοκωμωδίας να εξαφανιστεί από τα κοινά του ΠΑΟΚ. Απλά δεν του αξίζει. Μετρηθήκαμε και χάσαμε για ακόμα μια φορά. Συγχαρητήρια και σε όσους τον έβγαλαν στη σέντρα από χθες με λάσπη για να τρώει όλο το ανάθεμα στο διαδίκτυο.
Μακριά Θανάση μου αν με το ...
Μακριά Θανάση μου αν με το ...
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 17:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Επιτελους.Το ..μπασκετακι οπως λεγαμε χαιδευτικα σωθηκε κι αλλαζει σελιδα.
Ελπιζω οτι θα ρθουνε καλύτερες μερες πλεον χωρις τη θηλεια των χρεων.Και μονο αυτο ειναι μεγαλη υπόθεση .
Ενα μεγαλω ευχαριστω σε ολους του μπασκετικους που γραφαν συνεχως εδω μεσα κι ειδικα σ αυτους που ,που δε τα παρατησαν ...
Ελπιζω οτι θα ρθουνε καλύτερες μερες πλεον χωρις τη θηλεια των χρεων.Και μονο αυτο ειναι μεγαλη υπόθεση .
Ενα μεγαλω ευχαριστω σε ολους του μπασκετικους που γραφαν συνεχως εδω μεσα κι ειδικα σ αυτους που ,που δε τα παρατησαν ...
- Κυρ 28 Δεκ 2025, 13:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Καλως ηρθες στο βουρκο της gbl
- Δευ 02 Μαρ 2026, 21:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Τρινκερι είναι προπονηταρα αλλά είναι ανισόρροπος,αν κολλήσει με τον κόσμο και τον ΠΑΟΚ θα φτιάξει ομαδάρα.
Πολύ θετικό να προσληφθεί προπονητής τώρα για το καλοκαίρι.
Μεγάλο πράγμα να ξεκινήσει και στην πράξη ο σχεδιασμός απο τώρα για την επόμενη χρονιά.
Ωραιος Μπανε.Κι εμενα αυτη ειναι η ...
- Τετ 10 Δεκ 2025, 22:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Αν τα έχουν βάλει κάτω παρέα με τον προπονητή και συμφώνησαν ας κάνουν ότι θέλουν...μόνο η χημεία της ομάδας πρέπει να προστατευθεί...