εκπληκτικό ματς το χθεσινό, απέναντι σε μια ομάδα υπερπλήρη. Βγαίνει ο ένας άσσος μπαίνει ο άλλος και δεν ξέρεις ποιος είναι καλύτερος. Στα 4αρια τα ίδια. Βρωμόσουτο, γρήγορο μπάσκετ, με στόχευση, με σχέδιο. Τιμωρία των αλλαγών στην επίθεση, ψηλός με επαφή με το καλάθι. Σχεδόν άτρωτοι.
ΚΙ ΟΜΩΣ αυτή ...
Η αναζήτηση βρήκε 314 εγγραφές
- Πέμ 12 Φεβ 2026, 14:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Surne Bilbao Basket 87-88,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Η μεγάλη εικόνα λέει ότι όπως είναι και το σωστό για μια ομάδα που δουλεύει πολύ, βελτιωνόμαστε, δενόμαστε, χτίζουμε χημεία.
Ξέρεις τι μου είπε ένας συμπαίκτης στη Γ2 προχθές σε ένα ματς που χάσαμε με πολλά;
¨πόσες προπονήσεις έχουμε κάνει όλοι μαζί; αφού δε ξέρει ο ένας το παιχνίδι του άλλου , πως ...
Ξέρεις τι μου είπε ένας συμπαίκτης στη Γ2 προχθές σε ένα ματς που χάσαμε με πολλά;
¨πόσες προπονήσεις έχουμε κάνει όλοι μαζί; αφού δε ξέρει ο ένας το παιχνίδι του άλλου , πως ...
- Δευ 16 Φεβ 2026, 23:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Κλείτος, μεταξύ άλλων και για το cube :
https://basketplus.gr/bam-zip-ach-stin- ... pou-argei/
θετικό νέο: καλοκαίρι Γιαννούλης στα Διοικητικά
https://basketplus.gr/bam-zip-ach-stin- ... pou-argei/
θετικό νέο: καλοκαίρι Γιαννούλης στα Διοικητικά
- Τρί 17 Φεβ 2026, 13:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Basket League 2025-26
οι γριές χάνουν τον Τζαστιν Ραϊτ-Φορμαν. Δεν τον υπολόγιζε ο προπονητής λέει και τον άφησε εκτός κυπέλλου.
Πως γκέκεν τούτο; δεν ήταν ο καλύτερός τους παίκτης;
Πως γκέκεν τούτο; δεν ήταν ο καλύτερός τους παίκτης;
- Τετ 18 Φεβ 2026, 23:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
με τα νεύρα που έχω τώρα από την ξεφτίλα στο κύπελλο, θα απαντήσω:
γιατί ο Ντίμσα παίζει καλά; δηλ.πήρες Λιθουανό που έχει σε κάθε ματς τελευταία 1/7 3π ;
γιατί ο Ντίμσα παίζει καλά; δηλ.πήρες Λιθουανό που έχει σε κάθε ματς τελευταία 1/7 3π ;
- Τετ 18 Φεβ 2026, 23:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Παναθηναικος AKTOR-ΠΑΟΚ 101-71,Σχόλια & Παραλειπόμενα
όταν μιλάμε , χωρίς φυσικά να γνωρίζουμε ποιος παίρνει τις αποφάσεις, καλό είναι να ακούμε τι έχει ειπωθεί σχετικά:
ο Μπουντουράκος λοιπόν είπε ότι ο κ.Αρίστος έδωσε εν λευκό επιταγή για τα θέλω του προπονητή.
Το προσέξαμε ή το προσπερνάμε;
ο Μπουντουράκος λοιπόν είπε ότι ο κ.Αρίστος έδωσε εν λευκό επιταγή για τα θέλω του προπονητή.
Το προσέξαμε ή το προσπερνάμε;
- Πέμ 19 Φεβ 2026, 12:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Clifford Omoruyi
δυστυχώς κανένας από τους Πατ και Κονιαρη δεν κοιτάει μπροστά και ψηλά, να παίξει πάνω από τη στεφάνη με τον Ομορουγι για αλλευ χουπ. Είναι το δυνατό του σημείο αλλά θέλει και άσσο που να έχει την πάσα για να το δείξει.
- Πέμ 19 Φεβ 2026, 12:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν ισχυει αυτο που εγραψε ο Κλειτος οτι σκεφτονται αλλαγη του Ντιμσα ας το κλεισουν φετος καλυτερα...
Ακούγεται για τον Φόρμαν. Δεν θα κλάψω κιόλας αν γίνει αυτή η τραμπα
Επιθετικα πολυ καλος..αλλα ενα ακομη γκαρντ χωρις υψος που δεν παιζει αμυνα?
ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ. Ήδη δε μας φτάνουν οι ...
- Πέμ 19 Φεβ 2026, 13:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Jure Zdovc
πριν λίγες μετρημένες ημέρες, η ομάδα έχασε στον πόντο δικό της ματς από την υπερπλήρη Μπιλμπάο. Κι είχε 30+ λεπτά πολύ καλής απόδοσης. Δείτε τι έκανε σωστά, και τι δεν έκανε μετά με αεχ,πράσινους .
Δε μπορεί, υλικό υπάρχει. Θέληση να παίξει άμυνα και πνευματική σκληράδα χρειάζεται... είναι δουλειά ...
Δε μπορεί, υλικό υπάρχει. Θέληση να παίξει άμυνα και πνευματική σκληράδα χρειάζεται... είναι δουλειά ...
- Πέμ 19 Φεβ 2026, 18:40
- Jump to forum
- Jump to topic
δε ξέρω τι τον κάνει συμπαθητική φιγούρα. Που κάθεται σαν άγαλμα στον πάγκο, ασπρίζει, και πιάνει με το χέρι το πρόσωπό του;
εμένα μου βγάζει απελπισία και κακομοιριά. Δεν ήθελα να το ξαναζήσω μετά από κείνον τον καϋμένο που έφαγε από τη Λάρισα το άλευ χουπ κάρφωμα στη λήξη αγώνα...
εμένα μου βγάζει απελπισία και κακομοιριά. Δεν ήθελα να το ξαναζήσω μετά από κείνον τον καϋμένο που έφαγε από τη Λάρισα το άλευ χουπ κάρφωμα στη λήξη αγώνα...
- Τετ 25 Φεβ 2026, 22:50
- Jump to forum
- Jump to topic
εκπομπή Κλείτος ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΠΑΣΚΕΤ
-Εντός την ομάδας όλες οι ευθύνες για τις επιλογές ρίχνονται στον Γιούρι. ¨Τον περιμένουν στη γωνία¨ όπως λένε λαϊκά.
-ποιος θα μείνει από τη φετινή ομάδα του χρόνου;
Κλείτος: Ο Χουγκάζ.
-Μόνο;
-Μόνο! (η ομάδα έχει και Option για τους Tyree, Allen)
-Εχει γυρίσει ο ...
-Εντός την ομάδας όλες οι ευθύνες για τις επιλογές ρίχνονται στον Γιούρι. ¨Τον περιμένουν στη γωνία¨ όπως λένε λαϊκά.
-ποιος θα μείνει από τη φετινή ομάδα του χρόνου;
Κλείτος: Ο Χουγκάζ.
-Μόνο;
-Μόνο! (η ομάδα έχει και Option για τους Tyree, Allen)
-Εχει γυρίσει ο ...
- Τετ 25 Φεβ 2026, 23:28
- Jump to forum
- Jump to topic
ειπώθηκε ότι σκέφτονται και συζητάνε για σημαντικό GM από την Ευρώπη.
Ο Μπουντούρης οργανώνει με 2 άλλους τις ακαδημίες, με σαφή εντολή Μυστα να πάμε για πολύ σοβαρές υποδομές. Κλείσαμε 2 πολύ καλά νεαρούδια και συζητάνε με ένα πολύ καλό προπονητή. Υπάρχει σχεδιασμός να δημιουργηθεί μια ομάδα Α2 και ...
Ο Μπουντούρης οργανώνει με 2 άλλους τις ακαδημίες, με σαφή εντολή Μυστα να πάμε για πολύ σοβαρές υποδομές. Κλείσαμε 2 πολύ καλά νεαρούδια και συζητάνε με ένα πολύ καλό προπονητή. Υπάρχει σχεδιασμός να δημιουργηθεί μια ομάδα Α2 και ...
- Πέμ 26 Φεβ 2026, 20:10
- Jump to forum
- Jump to topic
το ότι πήρε χειρότερους τα λένε εν γένει οι πολλοί, όσοι ασχολούνται περισσότερο με το μπάσκετ κατανοούν ότι:
V-ο Χουγκάζ είναι ΠΡΟΣΘΗΚΗ στο 4, και μάλιστα Έλληνας στο ψηλό επίπεδο που θα μείνει και χωράει και σε ανώτερη ομάδα.
V-ο Tyree είναι καλύτερος , πιο ταλαντούχος-εξελίξιμος, με υψηλότερο ...
V-ο Χουγκάζ είναι ΠΡΟΣΘΗΚΗ στο 4, και μάλιστα Έλληνας στο ψηλό επίπεδο που θα μείνει και χωράει και σε ανώτερη ομάδα.
V-ο Tyree είναι καλύτερος , πιο ταλαντούχος-εξελίξιμος, με υψηλότερο ...
- Παρ 27 Φεβ 2026, 18:00
- Jump to forum
- Jump to topic
να ρε, σας βρήκα 3αρι καθαρά για Ελλάδα αντί του Αλλεν ή του Ντίμσα:
https://www.basketball-reference.com/players/r/richajo01.html
μόλις έφυγε από τη Σαραγόσα...
https://www.sport24.gr/basket/telos-apo-ti-saragosa-o-tzos-ritsarntson-meta-apo-pente-paixnidia/
έμπειρος, με 11π Μ.Ο. στο ΝΒΑ, 196 cm ...
https://www.basketball-reference.com/players/r/richajo01.html
μόλις έφυγε από τη Σαραγόσα...
https://www.sport24.gr/basket/telos-apo-ti-saragosa-o-tzos-ritsarntson-meta-apo-pente-paixnidia/
έμπειρος, με 11π Μ.Ο. στο ΝΒΑ, 196 cm ...
- Δευ 02 Μαρ 2026, 17:40
- Jump to forum
- Jump to topic
όλοι προπονητές είμαστε από το πληκτρολόγιο.
Κι αφού λέτε ότι σας κατέβει, να πω κι εγώ τη λαλακία μου:
ο ίδιος πλέον δεν είχε ζέση να μείνει. Χάλασε η χημεία, χάλασε το κλίμα, δε βγήκαν οι επιλογές, το ότι το καλοκαίρι έρχεται και η χρονιά είναι αβέβαιη για παίκτες και προπονητές, όλα μαζί ή και ...
Κι αφού λέτε ότι σας κατέβει, να πω κι εγώ τη λαλακία μου:
ο ίδιος πλέον δεν είχε ζέση να μείνει. Χάλασε η χημεία, χάλασε το κλίμα, δε βγήκαν οι επιλογές, το ότι το καλοκαίρι έρχεται και η χρονιά είναι αβέβαιη για παίκτες και προπονητές, όλα μαζί ή και ...