SCIFO Ναι, φυσικά.
Με τρελαίνει η ιδέα να μην εξοφλήσει. Τότε την έχουμε πατήσει χονδρά.
Αν πάλι εξοφλήσει , τι βλακείες είναι αυτές με την καθυστέρηση, μόνο χάνει έτσι. Δίνει τρομερό πάτημα για παρεξήγηση ακόμα και από όσους είναι καλοπροαίρετοι, ενώ οι κακοπροαίρετοι κάνουν πάρτυ. Και στο κάτω ...
Η αναζήτηση βρήκε 314 εγγραφές
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 20:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
Η προσφορά κρίνεται ΑΦΟΥ κάποιος έχει προσφέρει. Αποθεώθηκε ο Τέλης μόνο και μόνο επειδή έχει λεφτά. Όπως κάποτε αποθεώθηκε μέχρι και ο Δρόσος. Μπορεί ο Τέλης να είναι πάμπλουτος και να μας πάει στα αστέρια. Μέχρι τότε όμως ας περιμένουμε και μετά τον αποθεώνουμε. Γιατί δεν έχει σημασία πόσα λεφτά ...
- Παρ 23 Ιαν 2026, 14:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Ήρθε μια μέρα ένας ζάμπλουτος, είπαμε είδαμε άσπρη μέρα. Πλασαρίστηκε και ως δικός μας. ΟΚ.
Νέος ιδιοκτήτης να πληρώσει όλα τα χρέη να ξελασπώσει η ομάδα και να ξεφύγουμε από τα χρόνια λιτότητας που μας κούρασαν.
Και που βρισκόμαστε τώρα; ήρθαν 4 παίκτες ακριβοί, πολύ ωραία, πολεμάμε και για Σέντερ ...
Νέος ιδιοκτήτης να πληρώσει όλα τα χρέη να ξελασπώσει η ομάδα και να ξεφύγουμε από τα χρόνια λιτότητας που μας κούρασαν.
Και που βρισκόμαστε τώρα; ήρθαν 4 παίκτες ακριβοί, πολύ ωραία, πολεμάμε και για Σέντερ ...
- Παρ 23 Ιαν 2026, 16:18
- Jump to forum
- Jump to topic
το ξέρω ότι για πολλούς από σας στο μυαλό σας είναι ενιαία πράγματα όλα, αλλά πρέπει να γίνει κάπου ένας διαχωρισμός.
Άλλο η ΚΑΕ, άλλο η ΠΑΕ, άλλο θέμα το χτίσιμο της Ν.Τούμπας.
Αυτό το νήμα υπάρχει για να συζητάμε τα Διοικητικά του μπάσκετ.
Μας καίει λοιπόν να εξοφληθούν τα χρέη της ομάδας και να ...
Άλλο η ΚΑΕ, άλλο η ΠΑΕ, άλλο θέμα το χτίσιμο της Ν.Τούμπας.
Αυτό το νήμα υπάρχει για να συζητάμε τα Διοικητικά του μπάσκετ.
Μας καίει λοιπόν να εξοφληθούν τα χρέη της ομάδας και να ...
- Κυρ 25 Ιαν 2026, 00:14
- Jump to forum
- Jump to topic
ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΡΙΣΤΟ. ############## Ε.Π.Ε.Ι.Γ.Ο.Ν. ###################
Μεγαλόμετοχε της ΚΑΕ ΠΑΟΚ,
αν υποθέσουμε ότι εξυπηρετείς μία ατζέντα σου, με στόχο εκτός των άλλων και να κερδίσεις το λαό του ΠΑΟΚ και να έχεις ασπίδα και βατήρα για τις επιχειρηματικές σου δραστηριότητες, όπως κάνουν ΟΛΟΙ ...
Μεγαλόμετοχε της ΚΑΕ ΠΑΟΚ,
αν υποθέσουμε ότι εξυπηρετείς μία ατζέντα σου, με στόχο εκτός των άλλων και να κερδίσεις το λαό του ΠΑΟΚ και να έχεις ασπίδα και βατήρα για τις επιχειρηματικές σου δραστηριότητες, όπως κάνουν ΟΛΟΙ ...
- Κυρ 25 Ιαν 2026, 01:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πανιωνιος Cosmorama Travel-ΠΑΟΚ, 24/1, 18:15, ΕΡΤ2
Ένα μεγάλο μπράβο στον Κόνιαρη και τον Χουγκαζ για τον λόγο ότι είναι σταθερά καλοί όλη την χρονιά.Δεν υποπεφτουν σε λάθη συχνά είναι σταθερά καλοί και τους το πιστωνω, μπράβο στον Χουγκαζ που απέδειξε, γιατί τέτοιο σουτ για το μπόι του πληρώνεται στην Ευρώπη. Μπράβο στην ομάδα που νίκησε έπειτα ...
- Κυρ 25 Ιαν 2026, 01:16
- Jump to forum
- Jump to topic
για όσους στραβώνετε με το τίμημα του ενοικίου για το γήπεδο PAOK SPORTS ARENA, αλλά ταυτόχρονα έχετε εμπιστοσύνη στον Χατζόπουλο που έκανε τις διαπραγματεύσεις, να πούμε εδώ ότι :
το γήπεδο με ευθύνη κυρίως του ΑΣ, ρήμαζε 25 χρόνια. Και δεν προβλεπόταν να αλλάξει και πολυ αυτό. Όσοι πηγαίνετε ...
το γήπεδο με ευθύνη κυρίως του ΑΣ, ρήμαζε 25 χρόνια. Και δεν προβλεπόταν να αλλάξει και πολυ αυτό. Όσοι πηγαίνετε ...
- Κυρ 25 Ιαν 2026, 12:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πανιωνιος Cosmorama Travel-ΠΑΟΚ, 67-70 Σχόλια & Παραλειπόμενα
Μετά από κάθε αγώνα έχω προσέξει ότι θέλουμε εμείς ως οπαδοι να διώξουμε τους παίκτες που δεν παίξανε καλά στον συγκεκριμένο αγώνα...Παίζει καλά ο Ταιρι ,διαβάζω για τον παικταρα που πήραμε σε σχέση με τους άλλους καινούργιους.Με το που κάνει όχι τόσο εντυπωσιακά παιχνιδια διαβάζω επίσης ότι είναι ...
- Κυρ 25 Ιαν 2026, 22:13
- Jump to forum
- Jump to topic
εγώ πάλι Αθηνέζος δεν έγινα ποτέ.
Και μπορώ να λέω στο εαυτό μου ότι αξίζει να δοθεί η ευκαιρία στο νεοφερμένο, να κάνει πράγματα για την ομάδα μου, μεγάλα πράγματα όπως υποσχέθηκε.
Και επειδή με τον ποδοσφαιρικό ιδιοκτήτη δεν έχω τίποτα αρνητικό, στον πόλεμό τους -το έχω σίγουρο πια ότι υφίσταται ...
Και μπορώ να λέω στο εαυτό μου ότι αξίζει να δοθεί η ευκαιρία στο νεοφερμένο, να κάνει πράγματα για την ομάδα μου, μεγάλα πράγματα όπως υποσχέθηκε.
Και επειδή με τον ποδοσφαιρικό ιδιοκτήτη δεν έχω τίποτα αρνητικό, στον πόλεμό τους -το έχω σίγουρο πια ότι υφίσταται ...
- Δευ 26 Ιαν 2026, 14:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
έμεινε κάποιος Ιταλός σέντερ Λεονάρντο Τοτέ ελεύθερος από την Αρμάνι, στη Γιουρολίγκ είχε 1 συμμετοχή...
ναι, η λογική τώρα του αν θέλουμε playmaker ή Center, είναι πολύ δύσκολο το παζλ. Μακάρι να είχαμε 2 αλλαγές να κάνουμε κάτι καλύτερο...
Εν τέλει όμως, το να αργήσει 3-4 βδομάδες ακόμη η ...
ναι, η λογική τώρα του αν θέλουμε playmaker ή Center, είναι πολύ δύσκολο το παζλ. Μακάρι να είχαμε 2 αλλαγές να κάνουμε κάτι καλύτερο...
Εν τέλει όμως, το να αργήσει 3-4 βδομάδες ακόμη η ...
- Δευ 26 Ιαν 2026, 16:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε αλλά δεν έχει πληρωθεί ούτε ο Γέντρικ στο βολευ, το υποτιθέμενο δώρο Μυστακίδη. Μην αναρωτιέστε δηλαδή γιατί δεν παίζει καλά. Μου βγάζει πλέον τρομερή απέχθεια ο Τελης και δεν ξέρω αν γυρνάει αυτό
Πού το ξέρεις αυτό ? Έχεις πρόσβαση στα του Α.Σ. και σε πληροφορίες εκ ...
- Δευ 26 Ιαν 2026, 17:34
- Jump to forum
- Jump to topic
OK φίλε, εγώ δε βλέπω τι εννοείς θυματοποίηση, αλλά πάμε παρακάτω.
Θέλω να θέσω ένα άλλο ερώτημα: για τους παίκτες που ήρθαν , ότι έξοδο τέλος πάντων αναλογεί στην ομάδα, θα πρέπει να ανησυχούμε αν θα μείνουν απλήρωτοι ή είναι τακτοποιημένοι;
DAMON, είδες εσύ γενικά να δικαιολογεί κάποιος τη στάση ...
Θέλω να θέσω ένα άλλο ερώτημα: για τους παίκτες που ήρθαν , ότι έξοδο τέλος πάντων αναλογεί στην ομάδα, θα πρέπει να ανησυχούμε αν θα μείνουν απλήρωτοι ή είναι τακτοποιημένοι;
DAMON, είδες εσύ γενικά να δικαιολογεί κάποιος τη στάση ...
- Τρί 27 Ιαν 2026, 13:22
- Jump to forum
- Jump to topic
το θεωρώ προσβολή στην ομάδα μας που διεκδικούσε κορυφή πάντα, με Κούδα Φουρτούλα και λοιπούς, να λέγεται κάτι τέτοιο.
Και να συγκρίνεται με μια ομάδα που είναι ΜΙΑ ΖΩΗ στη μέση της βαθμολογίας και έχει πέσει και χαθεί μερικές χρονιές.
Ιεροσυλία.
Θα θελα να εξεταστεί το ποστ και να σβηστεί η επίμαχη ...
Και να συγκρίνεται με μια ομάδα που είναι ΜΙΑ ΖΩΗ στη μέση της βαθμολογίας και έχει πέσει και χαθεί μερικές χρονιές.
Ιεροσυλία.
Θα θελα να εξεταστεί το ποστ και να σβηστεί η επίμαχη ...
- Τρί 27 Ιαν 2026, 14:12
- Jump to forum
- Jump to topic
ε καλά μην το πάμε στην υπερβολή σε όλα.
Ακόμα και αν το σχόλιο του Κλείτου ανταποκρίνεται κάπως στην πραγματικότητα, το ότι στέρησε 2Μ ο Αρίστος από τον Ιβάν δε σημαίνει και ότι μπήκε εμπόδιο στις μεταγραφές του ποδοσφαίρου...αφού ειπώθηκε εδώ το λογικό ότι το ποσό είναι σπόρια για το μέγεθος ...
- Τρί 27 Ιαν 2026, 23:06
- Jump to forum
- Jump to topic
νομίζεις ότι το είχα μάθει; σε παρακαλώ