εννοείται παίρνοντας Λορέντζο,έναν Ευρωλιγκάτο παίκτη, ειδικά και αφού έχεις ήδη Μπέβερλι, κάνεις αίσθηση, δημιουργείς το hype γύρω από τον σύλλογο για να μπορείς να διαλέξεις το καλοκαίρι από το πάνω ράφι χωρίς αναστολές των παικτών.
Τώρα, αν θα αλλάξεις κάποιον ή έχεις παραπανίσιους έτσι για να ...
Η αναζήτηση βρήκε 314 εγγραφές
- Τρί 03 Φεβ 2026, 18:35
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 05 Φεβ 2026, 12:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Clifford Omoruyi
Τον είδαμε και από κοντά λοιπόν.
1. η ταχύτητα που περιμέναμε δεν είναι τέτοια και στο βαθμό ενός Ταϊρίκ Τζόουνς, είναι πιο μεγάλο κορμί (και μου φάνηκε ότι έχει ένα θεματάκι μικροπροβλήματος στο γόνατο, που τον κρατούσε κάπως πίσω)
2. Είναι πολύ εντυπωσιακός σωματικά. Θηρίο. Τον περίμενα πιο ...
1. η ταχύτητα που περιμέναμε δεν είναι τέτοια και στο βαθμό ενός Ταϊρίκ Τζόουνς, είναι πιο μεγάλο κορμί (και μου φάνηκε ότι έχει ένα θεματάκι μικροπροβλήματος στο γόνατο, που τον κρατούσε κάπως πίσω)
2. Είναι πολύ εντυπωσιακός σωματικά. Θηρίο. Τον περίμενα πιο ...
- Παρ 06 Φεβ 2026, 15:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κολοσσός H Hotels-ΠΑΟΚ, 07/02, 15:45, ΕΡΤ2
κάντε να τον φωτίσει τον Γιούρι και να μην αφήσει έξω πάλι τον Ντίμσα...
- Σάβ 07 Φεβ 2026, 10:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νίκος Μπουντούρης
κι εσύ τέκνο βρούτε;
Υπάλληλός του είναι, τι θες να μην πει ένα μπράβο στο αφεντικό με την παχιά τσέπη;
και στο κάτω κάτω έτσι μπορεί να τα βλέπει τα πράγματα από μέσα και από κοντά, ότι ο άνθρωπος έχει όρεξη να πάει το μπάσκετ ψηλά.
Υπάλληλός του είναι, τι θες να μην πει ένα μπράβο στο αφεντικό με την παχιά τσέπη;
και στο κάτω κάτω έτσι μπορεί να τα βλέπει τα πράγματα από μέσα και από κοντά, ότι ο άνθρωπος έχει όρεξη να πάει το μπάσκετ ψηλά.
- Σάβ 07 Φεβ 2026, 18:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Συγνώμη ρε παιδιά . 1000 δικιά έχουν όσοι λένε ότι αυτά που κάνει ο Τελης είναι καραγκιοζιλίκι@, αλλά αν όντως μια τέτοια κατασκευή τοποθετήθηκε χωρίς άδειες και χωρίς κάποια μελέτη σε έναν χώρο που μαζεύετε τόσος κόσμος, είναι θέμα και πολύ σοβαρό μάλιστα .
είναι δύσκολο να ακουστείς. Φωνή ...
- Σάβ 07 Φεβ 2026, 20:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νίκος Χουγκάζ
το παιχνίδι το πήρε στον τομέα της ψυχολογίας σχεδόν μόνος του. Διότι ντύθηκε Ντιρκ και τα έγραφε μέσα στα μούτρα του ατσούμπαλου Αργεντίνου, που σημειωτέον είναι η αιχμή του δόρατός τους και με το ποστάρισμά του περιμένανε να μας χτυπήσουνε.
Ε, τον έκανε γιογιο ο Χουγκάζ και πάπαλα η ψυχολογία τους ...
Ε, τον έκανε γιογιο ο Χουγκάζ και πάπαλα η ψυχολογία τους ...
- Σάβ 07 Φεβ 2026, 22:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: FEC 2025-26
πολύ προτιμότερος αντίπαλος το Περιστέρι σε σχέση με την Πετκιμ , σωστά;
- Σάβ 07 Φεβ 2026, 23:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αστέριος Καλύβας
Ρε συ Μπάρκα, μη μας βάζεις να δούμε YT εκπομπή " Μένουμε Μπάσκετ" διάρκειας 01:54 ...πες το ρεζουμέ...
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 13:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
ΟΚ. Με ψήνετε ότι έχετε καταλάβει όλο το σκεπτικό και τη στρατηγική της πλευράς Μυστα , οπότε το cube και η ασφάλειά μας εμάς που πηγαίνουμε γήπεδο δεν έχει πρωτεύον ρόλο, αλλά οι κόντρες και οι μικροπολιτικές.
να ρωτήσω κάνα δυο πράγματα:
-Ποιος ο λόγος να έχουν κόντρα με τον Χατζόπουλο που έφυγε ...
να ρωτήσω κάνα δυο πράγματα:
-Ποιος ο λόγος να έχουν κόντρα με τον Χατζόπουλο που έφυγε ...
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 13:59
- Jump to forum
- Jump to topic
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ αυτό.
Ο Χατζό έδωσε εξετάσεις και πέρασε με άριστα, ελάχιστα λαθάκια και πολύ ανθρώπινα. Αλλά γενικότερη παρουσία, πάθος, ορθολογική διαχείριση, σχέδιο, προσήλωση στο στόχο. Τα κατάφερε όλα. Είχε πει βέβαια θα βρω επενδυτή και θα αποσυρθώ έχοντας βγάλει το κάρο από τη λάσπη. Οπότε δεν θα ...
Ο Χατζό έδωσε εξετάσεις και πέρασε με άριστα, ελάχιστα λαθάκια και πολύ ανθρώπινα. Αλλά γενικότερη παρουσία, πάθος, ορθολογική διαχείριση, σχέδιο, προσήλωση στο στόχο. Τα κατάφερε όλα. Είχε πει βέβαια θα βρω επενδυτή και θα αποσυρθώ έχοντας βγάλει το κάρο από τη λάσπη. Οπότε δεν θα ...
- Δευ 09 Φεβ 2026, 14:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Surne Bilbao Basket, 11/02, 17:30, ΕΡΤ2
κάντε ο καθένας όπως νοιώθει.
Για μένα, προσωπικά, δε γίνεται η ομάδα να παίζει και να μην είμαι εκεί να στηρίξω. Δε θέλω να λείπω ποτέ και για κανένα λόγο.
Ανεξαρτήτως τι συμβαίνει , ποιοι είναι και ποιοι δεν είναι. Είναι η ομάδα μου.
Δηλ. ανέχτηκα τον Αγγελίδη στο παρκέ, τον Σούμποτιτς στον πάγκο ...
Για μένα, προσωπικά, δε γίνεται η ομάδα να παίζει και να μην είμαι εκεί να στηρίξω. Δε θέλω να λείπω ποτέ και για κανένα λόγο.
Ανεξαρτήτως τι συμβαίνει , ποιοι είναι και ποιοι δεν είναι. Είναι η ομάδα μου.
Δηλ. ανέχτηκα τον Αγγελίδη στο παρκέ, τον Σούμποτιτς στον πάγκο ...
- Δευ 09 Φεβ 2026, 14:56
- Jump to forum
- Jump to topic
έχει μαυρίσει η ψυχή μου με όλα αυτά στα Διοικητικά.
Μακάρι να είχαμε να ασχολούμαστε μόνο με τον αγώνα, τα plays, τη χημεία, τις μεταγραφές, το κοκκαλάκι του Ξανθού Σκυλιού.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι στην Ευρώπη τίτλο -τη στιγμή που υπάρχει τέτοιος αναβρασμός στο εξωαγωνιστικό της ομάδας- δεν ...
Μακάρι να είχαμε να ασχολούμαστε μόνο με τον αγώνα, τα plays, τη χημεία, τις μεταγραφές, το κοκκαλάκι του Ξανθού Σκυλιού.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι στην Ευρώπη τίτλο -τη στιγμή που υπάρχει τέτοιος αναβρασμός στο εξωαγωνιστικό της ομάδας- δεν ...
- Δευ 09 Φεβ 2026, 20:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν υπάρχει καλοσχεδιασμένο πλάνο από πίσω και με δεδομένο ότι ο εν λόγω κάνει καραμπαμ ότι έχει προηγούμενα με τον Ιβάν, μια χαρά μπορούν να εξηγηθούν πολλά για την ως τώρα συμπεριφορά του ... αυτεξουσίου Θεσσαλονικέως.
Αυτο ειναι και το πιθανοτερο σεναριο που πραγματικα απευχομουν, αλλα ολα ...
- Τρί 10 Φεβ 2026, 10:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Αθλητική ομάδα είμαστε, το αγωνιστικό είναι ο αντικειμενικός σκοπός , ο καθρέφτης, ο λόγος ύπαρξης.
Και χρειάζεται στήριξη ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ. Δε φταίει κανείς εκεί στο αγωνιστικό για το τι κάνει η Διοίκηση.
Καταλαβαίνω ότι κάποιοι ξενερώσατε, αλλά δε θα φουντάρουμε την ομάδα τώρα να χουμε κι άλλες ...
Και χρειάζεται στήριξη ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ. Δε φταίει κανείς εκεί στο αγωνιστικό για το τι κάνει η Διοίκηση.
Καταλαβαίνω ότι κάποιοι ξενερώσατε, αλλά δε θα φουντάρουμε την ομάδα τώρα να χουμε κι άλλες ...
- Τρί 10 Φεβ 2026, 12:03
- Jump to forum
- Jump to topic
ο Ομορούγι θα έχει πολύ δουλειά! τα μπασίματα των κοντών στο καλάθι, τα πικ εν ρολ, τα one on one με τον Χλίνασον και τους άλλους δυο πολύ καλούς ψηλούς που έχουνε (με σουτ από την περίμετρο) ... αν τα πάει καλά αύριο, θα είναι αυταπόδεικτη η ανάγκη αλλαγής του Τζόουνς για να δέσει κάπως η άμυνα ...