Η αναζήτηση βρήκε 293 εγγραφές

Return

από Maklaz
Πέμ 11 Σεπ 2025, 13:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Ειλικρινά εντελώς τυχαία κοιτάξτε ανάρτηση που βρήκα στο τοπικ του ΑΣ γύρω στη σελίδα 22 από το 2009!!!!

Το 2009 υπήρχε αναρτημένο το καταστατικό του συλλόγου... τώρα μάλλον γυρίσαμε στην εποχή των τροφοσυλλεκτων και δεν έχουμε ίντερνετς στη σπηλιά...

Προφανώς και δυστυχώς το λινκ είναι κενό ...
από Montrealiotis
Πέμ 11 Σεπ 2025, 14:29
Jump to forum
Jump to topic

Ρε τι συγκρίνετε τωρα;
Τόσα χρόνια τα φώτα στην σουίτα του Ιβαν ήταν σβηστα, ενώ του Τέλη, μέχρι να του την κόψει ο Ιβαν, τα φώτα ήταν πάντα ανάμενα. Κιμπάρης!
από Maklaz
Πέμ 11 Σεπ 2025, 15:37
Jump to forum
Jump to topic

To 2013 υπήρχε και στο επίσημο σαιτ του ΑΣ. Τα λινκ δεν δουλευουν δυστυχως.

https://web.archive.org/web/20130726142230/http://acpaok.gr/?page_id=34

@Maklaz δεν ανεβάζεις κανα λινκ;

Τελευταία φορά που υπήρξε το καταστατικό ανεβασμένο ήταν στις 04 Οκτωβρίου του 2012 και είναι αυτό με ημερομηνία ...
από eorptol1
Πέμ 11 Σεπ 2025, 15:41
Jump to forum
Jump to topic

fossa έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 15:20 Βγήκαν ανακοινώσεις. Ή μήπως θα φύγουν έτσι;
Εδώ μέσα στο ΔΣ δεν τα βρίσκουν.
επι της ουσιας συμφωνεις με τα καραγκιοζιλικια που κανουν ?
από eorptol1
Πέμ 11 Σεπ 2025, 15:44
Jump to forum
Jump to topic

οι μονο ΠΑΟΚ και ισες αποστασεις οι λεγομενοι ισαποστακηδες ειναι τελειως λαθος ....αυτη η τριαδα Ησαιδης μπεκιαρης γιανακοπουλου (κατσαρης)
πρεπει να παρουν αυτο που αξιζουν πληρη απαξιωση απο τον κοσμο
από Maklaz
Πέμ 11 Σεπ 2025, 15:47
Jump to forum
Jump to topic

@Guitarman ακριβώς.
Επίσης επειδή τυγχάνει να έχω πολύ καλούς φίλους, μπήκα στο σύστημα, αλλά όπως είναι λογικό δεν μπορείς να δεις αρχεία άλλων όσο και να "έπαιξα" με τα url.
από Мир
Πέμ 11 Σεπ 2025, 16:11
Jump to forum
Jump to topic

Μάριος Τσάκας
Σύμφωνα με χθεσινά δημοσιεύματα, χθες το απόγευμα ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ (Ησαϊάδης - Μπεκιάρης) μαζί με τη δικηγόρο του ΑΣ (Γιαννακοπούλου) είχαν κρυφή συνάντηση με εκπροσώπους του κ. Μυστακίδη στο ξενοδοχείο ιδιοκτησίας του τελευταίου και συζητούσαν για τη Νέα ...
από paokkerkir
Πέμ 11 Σεπ 2025, 18:01
Jump to forum
Jump to topic

Λοιπόν μετά από αρκετό google-fu και waybackmachine βρήκα το καταστατικό του 2007 το οποίο ίσχυε τουλάχιστον μέχρι το 2013 - πιθανόν και αργότερα.

Να σημειωθεί πως το παρόν καταστατικό είναι η 15η αναθεώρηση, σε ισχύ από τις 21/1/2019.

Από ότι έχω καταφέρει να βρώ, τα άρθρα 1,3,4,5,6 και 16 είναι ...
από abc_o_ karpouzas
Πέμ 11 Σεπ 2025, 18:36
Jump to forum
Jump to topic

με οτι τροπο και να το... τραβήξουμε...η μόνη δύναμη η οποία μπορεί να φρενάρει-επιταχύνει εξελίξεις ειναι η ΓΣ

αν χαθεί αυτο το ...χαρτί...τότε η μόνη ελπίδα ειναι απο τους 15 οι ....9... να καταθέσουν μομφή και να την ...υποστηρίξουν... για να ρίξουν την...κυβέρνηση...

περιμένω να δω με ποιόν ...
από eorptol1
Πέμ 11 Σεπ 2025, 18:43
Jump to forum
Jump to topic

με οτι τροπο και να το... τραβήξουμε...η μόνη δύναμη η οποία μπορεί να φρενάρει-επιταχύνει εξελίξεις ειναι η ΓΣ

αν χαθεί αυτο το ...χαρτί...τότε η μόνη ελπίδα ειναι απο τους 15 οι ....9... να καταθέσουν μομφή και να την ...υποστηρίξουν... για να ρίξουν την...κυβέρνηση...

περιμένω να δω με ποιόν ...
από eorptol1
Πέμ 11 Σεπ 2025, 18:51
Jump to forum
Jump to topic

george188 έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 18:44
dev έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 18:24 πρεπει να ζητανε αδεια απο τον κολκα και τον δαπιτη της παε ποτε θα συναντησουν οι ανθρωποι του ΑΣ χορηγο του συλλογου και υποψηφιο επενδυτη της καε :lol:
Μεγάλη ζημιά στη φρασεολογία έχει κάνει το τουιτερ
Μπορεί να απαντάει ότι ναναι αλλά τουλάχιστον επέστρεψε χαρούμενος
από Maklaz
Πέμ 11 Σεπ 2025, 19:00
Jump to forum
Jump to topic

συγνωμη αλλα εγω ειμαι ΠΑΟΚ και στο μπασκετ και στο βολει και στη μπαλα .

μπασκετ και βολει ακουω καλα νεα και στη μπαλα δεν θα πεθανουμε ειναι η αληθεια χωρις φορ .

εσυ γιατι δεν εισαι χαρουμενος εορπολτ?

Προσεχώς μην ξεχάσεις να μας πεις ότι είσαι ΠΑΟΚ και στο χάντμπολ, με μια νέα χορηγία ...
από eorptol1
Πέμ 11 Σεπ 2025, 19:01
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ ζω τον ΠΑΟΚ απο το 1972 τέτοιο τρύπημα δεν έχω ξαναδεί στην ζωή μου σε οποιοδήποτε χώρο και έχω ζήσει πολλά να είσαι σίγουρος γι'αυτό οι πρακτικές είναι άθλιες του ΑΣ ο Μυστακίδης θα κριθεί στην πορεία αν και έκανε κακή αρχή
από trouman
Πέμ 11 Σεπ 2025, 19:12
Jump to forum
Jump to topic

Βρε παιδιά , τι απαντάτε σε κάποιους που μπαίνουν και λειτουργούν και γράφουν σαν στημένοι, προκαλούν με ίσα λένε και γενικά φωνάζει το πράγμα. Κάντε μια προσπάθεια και μην ασχολείστε μαζί τους. Καμία απάντηση, όταν το πράγμα φωνάζει ότι ο άλλος ψάχνει σαματά ή Σαμάτα, ξέρω γω.
από Χωρικός
Πέμ 11 Σεπ 2025, 19:41
Jump to forum
Jump to topic

Ήταν λοιπόν κάποτε ο Παντελάκης, ο δημιουργός ουσιαστικά της μεγάλης ομάδας της δεκαετίας του 70 , είχε την ομαδα πάντα πρωταγωνίστρια , νυκοκοιρεμένη , σε χρόνια που η παράγκα που γνωρίζουμε όλοι , θα φαινόταν σαν παιδικός σταθμός! Με ΠΟΚ ισχυρότατο, με Θεούς και δαίμονες απέναντί του. Καποια ...