Η αναζήτηση βρήκε 849 εγγραφές

Return

από Kabamaru11
Τετ 29 Οκτ 2025, 00:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Διαφωνω καθετα περι Βεζυρτζη για 1926 λογους.Συμφωνω για Μπουντουρη και αξιοποιηση κ αλλων παλαιμαχων.

Συμφωνω για διατηρηση Ζντοβς γιατι θα ειναι αδικο να αλλαχτει ενω η ομαδα ρολαρει,οπως κ με την αποκτηση ενος κ μονο Αμερικανου.

Χαιρομαι που διαβαζω για επενδυση στο Παλατακι.Τα υπολοιπα περι ...
από aivas19
Τετ 29 Οκτ 2025, 01:03
Jump to forum
Jump to topic

fossa έγραψε: Τρί 28 Οκτ 2025, 21:03
Montrealiotis έγραψε: Τρί 28 Οκτ 2025, 20:59 Τι βλακείες μπορεί να κάνουν πιστωτές όταν ο Μυστακίδης τους τα δίνει όλα εδώ και τώρα;
Δυστυχώς είναι κάποια πράγματα που δεν γράφονται.
Πάντως δεν φταίει ο Τέλης.
Αααα δε γραφονται; Αλλα οι φημες αναπαραγονται. Οκ
από aivas19
Πέμ 30 Οκτ 2025, 22:55
Jump to forum
Jump to topic

Κάποιοι νιώθω ότι πραγματικά θα χαιρονταν αν χαλούσε του Μυστακιδη στη ΚΑΕ...

Δεν είναι μόνο του το θέμα της ΚΑΕ ξαναλέμε. Αν δεν ειχε γίνει η φάση με το γήπεδο θα ανοίγαμε σαμπάνιες για την ΚΑΕ. Εγώ ακόμα και τώρα δε θα χαρώ αν χαλάσει γιατί καταλαβαίνω άτομα σαν τον ΚαλαμαρΓιάννη ακόμα και αν ...
από navigator11
Παρ 31 Οκτ 2025, 00:25
Jump to forum
Jump to topic

Ας τελειώσει επιτέλους η υπόθεση. Δε νοείται σε αυτό το μομέντουμ κανένα πισωγύρισμα. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα σήμανε την απόλυτη ταφόπλακα για το σίριαλ της εισόδου Μυστακίδη στα του ΠΑΟΚ. Με το καλό, έστω και στο ... σπρωχτό κατά τη δική μου εκτίμηση, να αναλάβει τις τύχες της καλαθόσφαιρας ...
από Мир
Σάβ 01 Νοέμ 2025, 22:06
Jump to forum
Jump to topic

Taseos έγραψε: Σάβ 01 Νοέμ 2025, 20:39 ΜΕΓΑΣ ΘΑΝΑΣΑΡΑΣ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΑΣ ΠΑΟΚ
Δεν θέλουν τέτοιους παράγοντες στον ΠΑΟΚ οι σύνδεσμοι Θύρα 4, Μακεδόνες και Αμπαλαεα, θέλουν μόνο Μπεκιαρίδης και μπουκαλοφόρους μπροεδρους που παιρνούν τμητα πρωταθλητισμού (βλέπε γυναικείο ποδόσφαιρο) και το βγάζουν στην αφάνεια και την παρακμή.
από eorptol1
Σάβ 01 Νοέμ 2025, 22:59
Jump to forum
Jump to topic

Οι αμπαλαεα είχαν βγάλει καί άλλη ανακοίνωση πριν την τελευταία καί φανερά στήριζαν Κατσαρή γι'αυτό χαλαστηκαν μετά από την θέση Χατζοπούλου
από DamoN
Τρί 04 Νοέμ 2025, 17:00
Jump to forum
Jump to topic

Αυτονοητο να δωθει η εκμεταλευση του γηπεδου στον επενδυτη οποιος και αν ειναι αυτος.
Τραγικο το οτι δεν δοθηκε ηδη στον Χατζοπουλο..
Υ.Γ.Οτι και να γινει τελικα εγω ειμαι ησυχος λογω της υπαρξης του Χατζοπουλου και των ανθρωπων του.

Αν δεν έχει 150 μυρια εγγυητική απο τράπεζα της Μόσχας δεν ...
από gergeo4
Τρί 04 Νοέμ 2025, 17:30
Jump to forum
Jump to topic

Taseos έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 16:28 Αγαπητέ geo εκείνος ο Ελληνοαμερικάνος καλά είναι;
Καλά ειναι.Δε ξερω αν συνεχίζει να ενδιαφερεται.η επιλογή εγινε και θα τα λουστουμε..καλη δυναμη σε όλους
από Equalizer
Τρί 04 Νοέμ 2025, 18:24
Jump to forum
Jump to topic

Μετά και το σημερινό τσίρκο, μπορεί να πάρει τα λεφτά του και να αποχωρήσει

Και είμαι πολύ κόσμιος

Πλούσιος με καρκίνο δεν ονειρεύτηκα ποτέ να ειμαι
από DamoN
Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:16
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό εννοεί
Απλά μπέρδεψε το μπλε με το γαλάζιο
από renegade
Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:57
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβουμε ότι ο Χατζόπουλος έχει μια πολύ καυτή πατάτα στα χέρια του?
Ήταν νομίζετε εύκολο για τον κάθε Χατζόπουλο ( που δεν κάνει αιρετή διοίκηση για να μην επωμιστεί τα παλιά χρέη) να πει στον κάθε δισεκατομμυριούχο δεν πουλάω?
Ακόμα και αυτό για την έγκριση που ...
από Ιάσονας
Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:57
Jump to forum
Jump to topic

sn0ufel4 έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:08 @Guitarman αν ο Χατζόπουλος έλεγε πεστα Χρυσόστομε τι τον εμποδίζει να σταματήσει τηλ όλη διαδικασία?
Τον εμποδίζουν οι ίδιοι που μόλις ανέφερε πως υπάρχει και άλλο ενδιαφέρον τον έβριζαν από το πρωί ως το βράδυ ξεχνώντας όσα έχει προσφέρει
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Τρί 04 Νοέμ 2025, 23:44
Jump to forum
Jump to topic

Δεν δήλωσε ποτέ ο Σαββίδης κάτι για την ΚΑΕ.
Το ξαναειπαμε.
από Equalizer
Τετ 05 Νοέμ 2025, 00:02
Jump to forum
Jump to topic

Προσωπική μου άποψη

- επιτακτική ανάγκη η διακοπή των συνομιλιών μεταβίβασης της ΚΑΕ έως ότου ξεκαθαρίσει το τι συμβαινει με την Τουμπα, δημοσιευθεί επίσημα το τι έχει συμφωνηθεί και τεθούν ξεκάθαροι όροι παραχώρησης χρήσης του γηπέδου μπάσκετ στον ενδιαφερόμενο επενδυτή, υπό προϋπόθεση έγκρισης ...