Η αναζήτηση βρήκε 849 εγγραφές
- Παρ 12 Σεπ 2025, 09:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Ανουσιες συζητησεις ,ανουσιες αντιπαραθεσεις για μια υποθεση που κυλαει ταχιστα και ειναι θεμα χρονου να καταληξει θετικα και ο Τελης Μυστακιδης θα ειναι ο νεος ιδιοκτητης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ!!
Με αυτο τον τροπο το μπασκετ του ΠΑΟΚ θα εχει τον πιο πλουσιο μεγαλομετοχο στην Ευρωπη,η αισιοδοξια για ...
- Παρ 12 Σεπ 2025, 09:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Τα σενάρια που θα παρουσιάσω δεν είναι βεβαιότητες, είναι πιθανές εκδοχές. Κάποια είναι πιο αισιόδοξα, άλλα πιο απαισιόδοξα. Όμως όλα έχουν μια βάση και κανένα δεν μπορεί να αποκλειστεί εκ των προτέρων. Αυτό που χρειάζεται να καταλάβουμε είναι ότι δεν μπορείς να είσαι ούτε 100% με τον Τέλη ούτε 100 ...
- Τετ 08 Οκτ 2025, 20:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Μας νοιάζει αλήθεια αν είναι ΠΑΟΚ;
Από την ανακοίνωση του ερασιτέχνη απορώ τι μας νοιάζει!
Λεφτά και πλάνο ας έχει και ας είναι και αναγγενηση Άρτας...
Προσωπικα εμενα παντως με νοιαζει ο προεδρος οποιουδηποτε τμηματος του ΠΑΟΚ μας να ειναι ΠΑΟκτσης
Οκ δεκτό και εγώ προφανώς το προτιμώ ...
- Πέμ 09 Οκτ 2025, 00:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Αγόρι μου καλό... Τα 2 άρθρα που παραθέτω λένε κάτι πολύ απλό. Πριν καποια χρονια εγιναν καποιες βολιδοσκοπησεις για αρη και ΠΑΟΚ. Οχι απαραιτητα με δικη του πρωτοβουλια αλλά ο λόγος που έγιναν οι βολιδοσκοπησεις είναι απλός: Ο άνθρωπος άρχισε να επενδύει στην Ελλάδα σε μετοχές (βλέπε Πειραιώς ...
- Πέμ 09 Οκτ 2025, 03:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Να πούμε εδώ, για όσους δεν γνωρίζουν, ότι ανάμεσα στους δύο δισεκατομμυριούχους, όπως ανέφερε ο κατ, ο ένας είναι ο ευεργέτης του συλλόγου με τον οποίο ζούμε τα χρυσά χρόνια του ΠΑΟΚ, που οι περισσότεροι από εμάς δεν πιστεύαμε καν ότι θα ζήσουμε, και ο άλλος είναι ένας άγνωστος στον ΠΑΟΚ, με πολλά ...
- Πέμ 09 Οκτ 2025, 06:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Καποια site ειναι γελοια αλλα το metropolis ειναι σοβαρο!
Ρε, τι ακούμε εδώ μέσα......
Ρε, τι ακούμε εδώ μέσα......
- Κυρ 12 Οκτ 2025, 22:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Μάλιστα. Πάντα θα (πρέπει να) είμαστε με το χοντρότερο πορτοφόλι, no matter what. Λες και λειτουργούμε σαν βιζιτάκια (ανεξαρτήτως φύλου), αποκομμένοι από οτιδήποτε άλλο. Σιχάθηκα λίγο, να είμαι ειλικρινής.
- Κυρ 12 Οκτ 2025, 22:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Αρχικά επιφύλαξη και στη συνέχεια μεγάλη απαρέσκεια αισθάνομαι για την εμπλοκή του Μυστακίδη στον ΠΑΟΚ (άρα και στο μπάσκετ). Φυσικά και οι εξελίξεις δεν περιστρέφονται με βάση τι αρέσει σε εμένα και τι όχι.
Όμως δεν ξύπνησα ένα πρωί και αποφάσισα να μην θέλω τον οποιονδήποτε Μυστακίδη. Χέρι χέρι ...
Όμως δεν ξύπνησα ένα πρωί και αποφάσισα να μην θέλω τον οποιονδήποτε Μυστακίδη. Χέρι χέρι ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 00:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ θέλω δυνατή ΚΑΕ,αλλά ρε σεις να το βράσω αν είναι να μας γμν την ψυχή ένα καλοκαίρι.
Νυσαφι πια μας έχετε κάνει ρδελο.
Νικάει η ομάδα στην μπάλα ασχολούμαστε με τα καραγκιοζιλικια του ΑΣ.
Νικάει η ομαδα στο μπάσκετ ακούμε για το πόσο κακοί είναι οι νυν παίκτες και τι υπερδιαγαλαξιακους ...
Νυσαφι πια μας έχετε κάνει ρδελο.
Νικάει η ομάδα στην μπάλα ασχολούμαστε με τα καραγκιοζιλικια του ΑΣ.
Νικάει η ομαδα στο μπάσκετ ακούμε για το πόσο κακοί είναι οι νυν παίκτες και τι υπερδιαγαλαξιακους ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 01:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Πώς το έλεγε ο άλλος;
Το μπάσκετ να κερδαει και όλοι οι άλλοι να παν να γαμηθουν…
Το μπάσκετ να κερδαει και όλοι οι άλλοι να παν να γαμηθουν…
- Τετ 22 Οκτ 2025, 13:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Διαβάζοντας τις τελευταίες σελίδες έχουν περάσει πολλές σκέψεις από το μυαλό μου, που δύσκολα μπορώ να τις αποτυπώσω σε ένα ποστ. Ενα όμως με κάνει να αναρωτιέμαι πιο πολύ από τα υπόλοιπα. Πώς μπορεί να υποβιβάζετε τον Ιβαν σε έναν απλά δισεκατομμυριούχο (για τον ΠΑΟΚ); Πέραν του οικονομικού μιλάμε ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 14:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Όταν είπε ο Μυστακίδης ότι θέλει να κάνει το γήπεδο ποδοσφαίρου είπε ότι θέλει να πάρει και την ΚΑΕ; Αυτό έγινε τρεις μήνες μετά. Όταν είδε ότι το σχέδιο έχει ζόρι. Δηλαδή θα μας τρελάνετε εδώ μέσα;Mitsospaoki4 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 12:57 Που είπε ο Μυστακίδης ότι θέλει το γήπεδο αποκλειστικά και τίποτα άλλο;
- Τετ 22 Οκτ 2025, 15:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Και κάτι για όλους τους νεότερους και όχι μόνο. Στο μπάσκετ ζήσαμε και το ζήσαμε, από τη στιγμή που ξεκινησε να δείχνει ότι υπάρχει (στην προ Γκάλη εποχή) το 1985, στο πάλε με Μπίλι Βαρνερ, Ντιλεινι Ραντ και αδελφούς Κατσούλη, Μάτζικ, Κουματσιωτη, κλπ, ως την άνοδο με Μπάνε Κόρφα, Λίβινγκστον, Μπέρυ ...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 11:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν και δε νομίζω ότι ο αμπαλαεα χρειάζεται συνήγορο, ποιον ακριβώς κανόνα του φόρουμ δεν σεβάστηκε για να φάει μπαν για μια εβδομάδα? Έκανε ή δεν έκανε την παρακάτω δήλωση στο λινκ ο Μυστακιδης μήνες πριν δείξει ενδιαφέρον για την ΚΑΕ? Με κάθε καλή πρόθεση @Blackgr4 είσαι διαχειριστής και έχεις ...
- Δευ 27 Οκτ 2025, 22:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Κύριε Αρίστο, νέε μας Ιδιοκτήτη,
το πρώτο μας παράπονο από σένα είναι προφανές:
γιατί δεν γίναν οι κινήσεις αυτές νωρίτερα, καλοκαιράκι δηλαδή, να στήναμε ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ μια ομαδάρα να σκορπά τον τρόμο;
Και θα ψάχνουμε τώρα Νοέμβριο μήνα , παιχταράδες στο μπάσκετ. Που πως πότε και γιατί; πότε ...