Η αναζήτηση βρήκε 874 εγγραφές
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 16:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Έστειλα την αίτηση και το αποδεικτικό κατάθεσης των 51 ευρώ. Μπείτε στην ουρά του χρόνου για να γράψω 10 άτομα. Φυσικά θα έχει face control

- Πέμ 30 Οκτ 2025, 17:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρέπει να μαζέψεις υπογραφές από 2 Σαββατογεννημένους με γαλανό μάτι αλλιώς σε ματιάζουν και κόβεσαι

- Πέμ 30 Οκτ 2025, 17:44
- Jump to forum
- Jump to topic
ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΣΟΥΡΩΤΗ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΝΑΣ ΑΓΡΙΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΣ ,ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΣ ....

- Πέμ 30 Οκτ 2025, 20:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Αρχίσαμε... Δε θα δίνει λέει το Καυτατζόγλειο η κυβέρνηση!!! :lol: :lol: :lol:
Ούτε οι ίδιοι οι φρουροί του Σαββίδη δεν πιστεύουν πως πρόκειται να κάνει γήπεδο ποτέ! :lol:
Φυσικά θα φταίει πάντα κάποιος άλλος...
Πέρνα το , ρε equalizer. Δε βαριέσαι να επαναλαμβανουν όλοι αυτά που ...
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 21:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο eorptol,o aivas και ο astral εχουν κλικα και κανουν κουμαντο στο φορουμ,ειναι οι σκιεροι και παρασκηνιακοι ηγετες!
Καταραμενε Μαετζιμα,καταραμενοι Ονγιοκου!
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 21:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Εεεεεεεεε είμαι και εγώ εδώ!!!!
@eorptol @aivas19 @astral εδώ και πόσες ημέρες δεν γράφω τίποτα περιμένοντας να μου πείτε εσείς!!!
Άιντε με έχετε σκάσει, ααα και που είστε μην τυχών και κάνετε like και καρφωθουμε.
@eorptol @aivas19 @astral εδώ και πόσες ημέρες δεν γράφω τίποτα περιμένοντας να μου πείτε εσείς!!!
Άιντε με έχετε σκάσει, ααα και που είστε μην τυχών και κάνετε like και καρφωθουμε.
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 22:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειναι σαν την κλικα του Ρουμανου, του Βιειρινια και του Πελκα που βγαζουν την 11αδα???Kabamaru11 έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 21:37 Ο eorptol,o aivas και ο astral εχουν κλικα και κανουν κουμαντο στο φορουμ,ειναι οι σκιεροι και παρασκηνιακοι ηγετες!
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 22:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Eμενα η ολοι ιστορια μου εχει δειξει δυο λυπηρα πραγματα για συνοπαδους:
1) Ηξερα οτι υπαρχουν πολλοι που δε συμπαθουν τον Ιβαν για διαφορους λογους, οκ, αλλα δεν περιμενα να αποδειχτει οτι καποιοι εχουν αποφασισει οτι θελουν να φυγει ο Ιβαν και δεν τους νοιαζει τιποτα αλλο και το πως θα γινει αυτο ...
1) Ηξερα οτι υπαρχουν πολλοι που δε συμπαθουν τον Ιβαν για διαφορους λογους, οκ, αλλα δεν περιμενα να αποδειχτει οτι καποιοι εχουν αποφασισει οτι θελουν να φυγει ο Ιβαν και δεν τους νοιαζει τιποτα αλλο και το πως θα γινει αυτο ...
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 22:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτός ο @aivas19 πάντως είναι μεγάλη γάτα :lol: Ενώ κάνει κουμάντο εδώ μέσα :lol: έριξε και ένα μπαν στον εαυτό του για ένα μήνα, προφανώς για να ρίξει στάχτη στα μάτια σε μας τους υπόλοιπους :lol: Σε συνεννόηση φυσικά με τους άλλους δύο κρυφούς ηγέτες πτολ και άστραλ :lol: 15 χρόνια εδώ μέσα και ...
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 22:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Στείλε ΙΒΑΝ!aivas19 έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 22:37Πότε πληρωνόμαστε όμως να μας πει ο φίλος, εγώ ακόμα είμαι σαν τον Κάκο, αμισθί! Δέχομαι και IOUKabamaru11 έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 21:37 Ο eorptol,o aivas και ο astral εχουν κλικα και κανουν κουμαντο στο φορουμ,ειναι οι σκιεροι και παρασκηνιακοι ηγετες!
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 23:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ότι δε προτάθηκε στον ΙΒΑΝ να γίνει διαχειριστής στο φόρουμ , είναι μια ΗΤΤΑ της δημοκρατίας.
- Παρ 31 Οκτ 2025, 03:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Και καποιοι περιμενουν να υπερασπιστουν τους αγιους συνδεσμους..
Υ.Γ.ωραιοι χαρακτηρισμοι..
Υ.Γ.ωραιοι χαρακτηρισμοι..
- Παρ 31 Οκτ 2025, 07:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ να το πω, εσείς θα το ακούσετε ή θα "αποχωρήσω" όπως τόσα μέλη που έχουν διαφορετική άποψη;
Δεν αναφέρομαι προσωπικά σε σένα αλλά γενικά στη γραμμή του φόρουμ.
Εντάξει παιδιά, έχει γίνει βαρετό και αστείο , εδώ και πάρα πολλά χρόνια , η κριτική σκέψη και η διαφορετική άποψη να ...
- Παρ 31 Οκτ 2025, 08:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν διαφωνώ σε κάτι. Δεν υπάρχει πλέον καμία δικαιολογία για καμιά από τις 2 πλευρές.
Για να φέρουμε πάντως το θέμα στη σωστή του διάσταση, το τελευταίο επεισόδιο περιλαμβάνει την τοποθέτηση του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά το ψήφισμα του ΑΣ το οποίο αναφέρει
«Μετά την ανακοίνωση ...
- Παρ 31 Οκτ 2025, 14:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Όποιος δεν θέλει να βλέπει ας μην βλέπει. Βαρέθηκα να αναλώνομαι και να διαβάζω και από άλλα παιδιά εδώ μέσα τα προφανή.
Ο ΑΣ έχει υποσχεθεί αλλου το γηπεδο και κάνει τσαλιμια μήπως και του βγουν. Η έκβαση είναι αβέβαιη ακόμη. Και η στάση του ΑΣ δείχνει ότι υπάρχει δύσβατος δρόμος μπροστά. Αν ...